| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 63763  [Dalších 63703 >>]
Tuleník (2*6/04+1*2/07) 13879

Re: Re: Re: Re: Re: Re: AHOJTE

31.8.2006 12:46:43
Oki, ale zas na ní budete dva :o))) no, víš sama nejlíp, co potřebujete...

Jinak jsem byla na plicním a vyfasovala jsem foukačku a jiné prášky, tak snad se toho úmorného kašle zbavím... i bez atb.. kontrola a zátěžové testy až prý porodím a odkojím, když mezitím zase nestihnu být těhu... doktor byl moc prima - jsou s tátou kamarádi.
...! 10047

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AHOJTE

31.8.2006 12:19:02
dej.. uškodit jí tím nemůžeš a pokud je to otok z přetažení, mohlo by jí to pomoct... Jo a musí prý být v lednici, řekli ti to?
Klea a T. 21623

Re: Re: Re: Re: Re: Re: AHOJTE

31.8.2006 12:09:35
Oki, tak díky moc za info. Mě to přišlo divný, když žádnou rýmu ani nic nemá a fakt je to podle mě z toho řevu. Taky vám děti tak ječí? Včera zkoušela v autě skoro čtvrt hodiny, co jí hlasivky vydrží. Nevydržely. Mmch, já s P. jsme na tom stejně, taky nesmíme moc hulákat, jinak druhý den nemluvíme. Tak já ji to radši dám.
...! 10047

Re: Re: Re: Re: Re: AHOJTE

31.8.2006 12:03:17
Tuli, jen na šumavu, ale budeme courat, tak pro jistotu bych kočár radši vzala. V přírodě jí pustím po svých, to není problém, ale ona je jak urvaná ze řetězu a ve městě nebo v obchodech je to s ní o ústa. Tak jí radši zkočárkuju:)
Jinak jsem zappa zatím obelstila, vyměnila jsem kolečka a zatím drží, tak holt vezmu asi jeho...
Tuleník (2*6/04+1*2/07) 13879

Re: Re: Re: Re: AHOJTE

31.8.2006 11:57:23
Oki - a kam jedete? My už zásadně jezdíme bez kočáru.. už ho pomalu připravuju na prodej..
...! 10047

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jak nám roste mimi..

31.8.2006 11:52:16
Klei, Claritine sirup ti dali asi dobře, my ho máme od ORL už asi rok. Když dojde k nachlazení a zánětu nosohrtanu - z toho bývá ten chrapot - tak je dobré ho dát, on zmírní celkově otok a zlepší se stav. Tak se neboj a dávej..
...! 10047

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jak nám roste mimi..

31.8.2006 11:50:42
Rybko, Nat má takhle šrám na bradě, jak jí synovec smejkl z kola dolů, vzala bradou o chodník - má to ale tak šikovně sedřené, že je to šmouha jedné barvy a všichni se jí furt snaží otírat, že je ušpiněná:)
Ještě že z karambolu se stolem není nic horšího než modřina...

ty jo, 2,5cm navíc, no snad to tou vložkou zredukuješ, ale pravda, furt lepší než kdyby je neobula...
Klea a T. 21623

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jak nám roste mimi..

31.8.2006 11:49:36
Ahoj, všechny Vás zdravím. Lindi, moc ti to sluší, je fajn, že už máš po operaci a je vše OK. Oki, s doktorama je to fakt děs. Já teď zrovna taky čučím a nevěřím. Tery asi týden chraptěla, po třech dnech jsem šla k dr. (jiné, naše má dovolenou celý měsíc) a dostali jsem sirup. Leták jsem si vyjímečně nepřečetla. Dneska jedeme na dovču a Tery včera zase pěkně pořvávala a dneska se zase vzbudila s mírným chrapotem. Tak jsem si řekla, že jí dám znovu ten sirup. A čtu leták a dočetla jsem se, že je to na sennou rýmu a kopřivku a jiné alergie. Tak tomu fakt moc nerozumím. Taky to může mít spoustu vedlejších účinků. Jmenuje se to Claritine.

Rybko, s těma botkama je to potíž. Tery se vžydcky vytáhne noha v půli sezóny. Taky bych ty boty chtěla, ale raději počkám do konce října. Já to vidím na ty 8. Má teď nohu 14,5 cm. Fakt je, že pak už je nemusí mít.

Carnae, blahopřeju k narozeninám, všem i když opožděně:)

Balím, je to tady jak po výbuchu a do auta se rozhodně nemůžeme vejít. P. vyměnili starou oktávku za novou a má snad o třetinu menší kufr.
rybka 75 11591

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jak nám roste mimi..

31.8.2006 11:42:21
Datli: kde bydlí ta paní s kočárkem, nebo už to máš pořešené?
rybka 75 11591

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jak nám roste mimi..

31.8.2006 11:39:47
Lindi : krásný fotečky, to to letí...
K tomu žlučníku, gratuluju že to máš za sebou. Já dodnes raději při sobě mám cholagol kapky, stane se že mi udělá zle to nadýmavé, grilované či smažené - jen těžko, kolika už od operace nebyla...žlučňajs je pryč a cesy taky prošťouchlý...to jsou stejní borci jako u mě- taky čekali a čekali, dávali kapačky až se tělo zklidní že už jsem měla zánět skoro všude a operovali mě v skoro tom nejhorším stavu kam to mohlo zajít...
Teď už bude jen doře, ale cholagol si raději do tašky ber s sebou....

Oki: to je fajn že už je malý líp.Jo, pro Tvou info nakonec beru taky 8, protože jsem jí zkusila sousedovic 24 goretexky a díky tomu nártu to šlo blbě...dostane vložky do bot a ponožky a bude.

Včera Any nabourala hlavou nohu od stolu a dnes se nám vybarvila...to je pohled...
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 63763  [Dalších 63703 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.