| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 63763  [Dalších 63713 >>]
Tuleník (2*6/04+1*2/07) 13879

Re: Re: k Praze a kočárku

31.8.2006 13:51:22
Rybi - já nevím, já ty metříky nikdy nedělala.. jen jsem sem vkládala obrázky, co se holkám nepovedly... musíš se zeptat jiných borců :o))
Datlice Klárka7/04aFilda 9/00 7987

Re: Re: k Praze a kočárku

31.8.2006 13:51:18
Holky,jak budu vědět víc,ozvu se a domluvím se s některou co a jak.
dík za nabídky
Klea a T. 21623

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AHOJTE

31.8.2006 13:32:30
Tak se sirupem jste mě uklidnily. Už ho dávám. V lednici není, je tam napsáno od 2 do 30 stupňů.

Rybko, botky do vody nemám, nějak jsem to prostě nestihla, ještě jsem koukala po obchodech, ale nic není. U ťamanů jsem byla taky, tam byly, ale hrůza.

Takže jedeme bez a doufám, že se tam budou dát koupit.

Balím oblečení a jen tak z hecu jsem si zkusila džíny, co jsem nosívala. A ony mi jsou!! Takže šatník se zatím vyhazovat nebude. Jdu hledat kraťasy, co jsem už odepsala:)
rybka 75 11591

Re: k Praze a kočárku

31.8.2006 13:27:45
Datli: když budeš chtít předvoj písni....pokud by byla v mém dosahu tak zajedu...

HOlky, ty metříky jsou super. teď jsem dělal půl hodiny ANetce a když jsem to dovybrala tak nevím co dál, nikam se to neuložilo, po znovuotevření to nevidím, to se pokaždý dělá nový nebo to jde nějak zaevidovat?Moje i tak mizerná anglina i němčina už výrazně zchátraly:o(( nechňápu to.....Tuli Tuli jak je to? .....dík!!! :o)

Tuleník (2*6/04+1*2/07) 13879

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AHOJTE

31.8.2006 13:24:08
Astma to ještě není - udělají mi druhou várku zátěžových testů (první jsme dělali někdy na kolem roku 2000)...a pak se uvidí...

Datli - mohli byste klidně přespat u nás (resp. my u našich, Vy u nás).. pak je to do Prahy, co by kamenem dohodil a třeba bychom Vás do toho toulovcova dvora doprovodili :o) co říkáš?
Dituška+Lily09+Péťa04+Tom94 16615

Re: k Praze a kočárku

31.8.2006 13:22:42
Lindi, jsi fakt kočka :o)) a dětičky jsou kouzelný. Martínek je pořádný chlapák a Eli má opravdu krásný oči :o))

Oki a Kley přeju krásnou dovču. Oki na sobotu hlásí hezky a potom se uvidí. bud optimista :o)

holky co jako s těma metříkama? nás chcete navnadit taky na metříky. potvůrky jedny :o))
Datlice Klárka7/04aFilda 9/00 7987

k Praze a kočárku

31.8.2006 13:16:32
Dnes bych se měla domlouvat s paní,kdy za ní a hlavně kam zajedem.Je už víc než jasný,že s sebou potáhnu oba malochy,páč táta bude v čoudu.
Příští týden mají být v Praze na Toulcově dvoře dožínky pro děti,tak bych to nějak propojila s návštěvou Toulcáku a kupem kočárku.
Ještě nemám její adresu.
Jen stále zvažuju,jak to udělám.Prahu nemám šanci zajet na jeden hrc,nejsem tak zdatný řidič a k tomu 2 děcka.
Jdu zkusit ukecat ségru...
rybka 75 11591

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AHOJTE

31.8.2006 12:57:40
KLey: jako že ANy ho má doma a doktorka jí ho dává....píšu jak v heslech...jo a máte ty boty???
...! 10047

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AHOJTE

31.8.2006 12:56:21
dva ne, jedu bez manžela, už nedostane dovču. Ale toho našeho šílence v obchodě neukočírujou ani tři:) A ten kočár je pohodlí pro ni i pro mně - možná hlavně pro mně:)

tak budeš inhalovat? tož ti držím pěsti, ségra se přitom vždycky dusila, ale ona měla astma..
rybka 75 11591

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AHOJTE

31.8.2006 12:56:17
Kley: krásnou dovču! (taky má ten sirup a dává jí ho jak při horečkách tak při nachlazení...prý prostě pomáhá...)
U nás se pořád zpívá...v autě až řve...hlasivky zatím neselhaly...

Tuli: přeju ať ho musíš používat co nejmíň...
Oki: my taky měli fázi kdy kočár byl v koutku a teď ho chce a chce, na výlety jedině s ním, takže rozumím...chce se kochat a rozhlížet a střídá to s ťapkáním...
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 63763  [Dalších 63713 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.