| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 16859  [Dalších 16789 >>]
Lenk@@@ 9861

Blahoprani

27.5.2005 22:32:34
L&L
12157

ahojky!

27.5.2005 20:08:36
Ahojky holky!

já dnes měla den blbec.. prostě se všechno co jsem vzala do ruky pokazilo, všechno bylo špatně, malá dostala rýmu a byla děsně protivná - ale děsně! vykolejila i manžu a to je flegmouš!!! Hodila na něj kaši (Valeri - u nás to byla jen jedna lžička,ale taky byla všude)! No venku si malá protřela oči krémem na opalování takže se jí rozeslzely a když jsem jí je chtěla vytřít kapesníčkem tak byla těžká hysterie..totéž o nudlích u nosu.. hysterie trvala průběžně několik hodin přes celý den..teď před spaním jsem blbě zašrubovala flašku takže malá omlíkovala sebe i postýlku takže za velkého řevu bylo převlékání obojího :o( teď je druhý pokus, je tam M ale na spaní to moc nevypadá... je totálně rozhozená - horkem, rýmou, očičkama.. a my v tom plaveme s ní. No do rána se vyspíme a všem nám bude líp!!! Jen jsem si chtěla postěžovat :o))

Pokroky??? No už chodí uplně jistě za jednu ruku, mohla by i bez ní, ale nechce, bojí se! Dnes začala kuřátku říkat "pápáp" - místo pípíp :o) ale snaží se tam to í dostat! Krásně říká "pálí" - sahala ráno na žaluzie a říkala mi že pálí, šikulka! jo a konečně už se naučila slézat z gauče jinak než šipkou :o) je to šikulka!!!

Tož tak, jdu debordelizovat byt.. je tu toho nastlaného dost..

Mammita 25947

ANIČCE a DAVÍDKOVI ze k 1. narozeninkám

27.5.2005 18:35:46
Dnešním oslavencům přejeme vše nejlepší,
hodně zdraví a stále tak prima rodiče.
Aničce přejeme príma sestřičku,
Davídkovi hodně dalších pokroků, vykydaných mističek, spoustu maminčiných úsměvů a už žádnou rhb. A na té neurologii to pěkně roztoč ať mudráci čubrní.

Mates a spol.
Valeri, Davídek 5/04 25085

Ahojky

27.5.2005 17:55:04
Děkujeme vám za krásná přáníčka a za obrázky.:-)Až se náš oslavenec probudí musím mu je ukázat.Jinak ta pravá oslava nás čeká teprve zítra.Přijede tchýně a spol.Původně jsem z toho měla strach,ale už jsem v klídku.A navíc má návštěva tchýně nesporné výhody.Manžel se zapojil do úklidu a uklízel jak vzteklej.Dokonce vytřel a uklidil si své hromady šatstva,které se už dlouho kupily v budoucím dětském pokoji.Což mě připomělo Čučoriedko,co váš "sklad"?:-)

Původně jsem myslela že vám napíšu až po zítřejší oslavě,ale tohle vám musím napsat hned.Když má dneska Davídek ty narozeniny tak se staly hned 2 významné události.
za1) ráno jsme byli na rehabilitaci a byli jsme tam NAPOSLED!!!Rehabilitace byla ukončena.Ještě nás čeká neurologie koncem června,ale to už nám zase tak nevadí.
za2) Davídkovi se při obědě konečně podařilo vyrazit mi z ruky úplně plnou misku a jídlo bylo úplně všude.:-))))Roztomilý chlapeček.
12157

Re: Odstavovanie

27.5.2005 13:14:08
Luďko - to očkování mi příjde děsné a zbytečné... ono to sice prckům z té lžičky moc nejede, ale lepší jak tři pichance to teda rozhodně je :o( Vy jste teda lehké váhy :o)

Holky já si četla smsky co jsme si posílali z porodnice... jsem si málem pobrečela :o) ... mně teprve dochází že je jim rok!
12157

Oslavencům

27.5.2005 13:07:18
Davídkovi od maminky Valeri a Aničce od maminky Kaničky přejeme vše nej nej nej k jejich prvním narozeninám!!! Pěkně mamkám rozmatlejte a pořádně si užijte oslavičku !!!

Mamča Lí se Soničkou

PS: doufám že tam budou obrázky :o)))

Ifča+Klárka 24967

Davídku

27.5.2005 12:04:15
také se připojujeme k té řadě gratulantů a přejeme jen to nejlepší, at jsi veselý klučina a stále se na rodiče usmíváš. Pěkné dny plné sluníčka ti přeje Klárinka s maminkou
Netka Niky05/04+Dany11/09) 12047

Páteční

27.5.2005 10:24:54
Ahojky,
nějakou dobu jsem nebyla na příjmu a vy jste toho nakecaly požehnaně!

Vendy, Ilís,
koukám, že si tu šestku předáváte internetově , tak doufám, že náš kanál má dobrý router a nenapadne nás to 
Loupežník posílá sladkou upatlanou pusinku pro rychlé uzdravení!

Lidko,
Ten váš malej kamenožrout mě teda dostal! Jsme s Nikem chtěli vyzkoušet pískoviště, ale asi to ještě odložíme, hihi Naše babi naštěstí Loupežníka z vozítka neevyndavá, protože ven chodí s písankou a ta na dětská hřiště nesmí.

KANI
Stále 2v1 a moc by si přála mít obě kočičky narozené dneska 27.05. rok po sobě. Bylo by to moc pěkné. Jinak včera při loučení nechtěl Loupežník nikomu zamávat na rozloučenou, ale Kaničce a její Aničce dal velikánskou pusu! Až jsem koukala, jak ochotně je pusinkoval! Loupežník jeden.
Já se moc těším na malou Kačenku. Jak jsme se shodli s květňulema, budem ji moci omuckat a ukojit naši touhu po mrňouskovi, ale zase ji budeme moci vrátit, hihi Zatím je to pro mě fakt nepředstavitelné, mít další mimčo! Ale za rok na tom určitě zapracujeme, hihi

MLUVENÍ
Mámě občas míso MA řekne AMA, pejskům a vůbec všem zvířatům říkal HA a teĎ přidal písmenko takže jsou HAF, nejoblíbenější slovo je AUUUU TO a hned za ním volá na králíčky KÁÁÁ KÁÁÁ, což je podstatě první slovo po raním probuzení. Letí z pokojíčku přes ložnici do obýváku k jejich výběhu a celou dobu to křičí. Nebo po příchodu domů letí z chodby rovnou do obýváku, postaví se u jejich výběhu a mlátí jim do klecí.

POHYB
Krásně stojí, udělá pár kroků když se něčeho přidržuje a celkem obstojně si sedá zpátky na zem. Párkrát se mu podařilo slézt z postele po nožičkách a ne skokem vplavmo po hlavě, hihi

Všechny květňulky a květňulátka zdravíme a přejeme krásný slunečný víkend!
Bubbo (Peťánek 26.5.04) 15206

Gratulace

27.5.2005 10:16:24
Všechno nejlepší Aničce zatím bez sestřičky :o) a taky Davídkovi !

Holky, já bych rodila klidně zas, včera jsem měla takovou nostalgickou náladu, áááách jo :o)

Vendy, to nejhorší už má Máťa za sebou. Ty vyrážky nesvědí a fakt do 3 dnů zmizí úplně.

Silueta 17864

Tahle je lepší :o))

27.5.2005 9:58:22
Omlouvám se, ale zase měním ikonku.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 16859  [Dalších 16789 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.