| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 16859  [Dalších 16799 >>]
Ifča+Klárka 24967

jsme zase marodi

29.5.2005 20:24:16
ja dnes byla na pohotovosti, mam anginu, Klarka srajdu, vubec nic neji, snazim se at neni dehydratovana,je to boj.Manžel odpoledne blil a taky prujem. Jsem zvedava jak to zitra sama zvladnu.Hned rano musim s malou k Dr, vubec se mi to nelibi,
tak držte pěsti,
ahojte
12157

Re: nazdárek

29.5.2005 16:46:06
ahojky holky!

tak já měla včera vycházky :o)) M hůídal od včerejšího odpoledne do dnešního oběda!!! já si v klidu pokecala s kamoškou co je těhulka (pokec aniž bych musela neustále hlídat Soníka kde se zmrzačí - to byl balzám!!!), pokecalůa jsem v klidu s našima a pak jsem vyrazila za kamoškou kde jsem spala, do 4 do rána jsme nehorázně kecali (absťák je sviňa!!!), pak jsem do 6ti nemohla usnout a v devět ně vuzbudilo sluníčko - mají doma střešníé okna...pak jsme zase jela k našim kde jsem dostala oběd, zmákla jsme ještě nákup a pak se jela pomazlit se Soníkem, bylo mi už pekelně smutno a málem jsem ji umačkala :o)) Táta říkal že je to zlobucha, že v noci špatně spala a tak.. noooo... a co myslíte? já jí kouknu do pusinky a má tam proříznutou stoličku!!! MNo jo! a on jí dal místo babydentu 2x mlíko, protože se prej v tyto noční hodiny špatně orientuje v situaci :o))) Tak bodejť by nekňourala když rodila zuba.. a táta ji to nutil zapíjet :o))) ale zmákly to oba!!! jsou to šikulky moje zlaté! jsem moc ráda že stolička je na světě, ještě nám leze jedna, ale typuju to ještě tak na měsíc..

Jinak teda soník má opět zelenou rýmu, zítra valíme pro ATB nosní kapky a nějakou radu jak se toho zbavit celorodinně...

Danula&Klárka&Toník 19069

nazdárek

29.5.2005 15:09:08
v albu jsou nové fotky
Netka Niky05/04+Dany11/09) 12047

Re: Re: Hezký sobotní večer

28.5.2005 23:27:38
Zprávy z tisku:
Kanička stále v celku, žádná SMS mi nepřišla :-( Aninka sice k narozeninám sestřičku nedostala, ale bude to stejně květňulátko. Pokud se Kačence nebude chtít stále na svět, v pondělí nastupuje na vyvolávání.
Netka Niky05/04+Dany11/09) 12047

Re: Hezký sobotní večer

28.5.2005 23:05:09
Ahojky,
květňulky a květňulata. Dnesta teda bylo nádherné počasíčko. Na chalupě jsem nafoukli bazének pro Nikolku a on v něm řádil celý den. No je to malý barének a vel¨jdeme se tam v pohodě s Nikem i my s tátou, hihi Také když Nik chrupkal v kočáře pod stromem, naložila jsme se tam jenom a jenom já a konečně jsem si v klidu přečetla dva články v mém oblíbeném časopise J

Rondi,
a kdypak přijede maminka? My s M jsme moc rádi, že naši se začali daloko více věnovat Nikýskovi. Máma si myslí, že se mu věnovali vždycky, ale teď že je prý daleko komunikativnější, takže se s ním vyblbnou

Val,
hezké fotečky a jak to Davčovi sluší v novém vozidle! Musíme vás konečně někdy přepadnout a vyrazit na obchůzku okolí. Fakt se mi to tam moc líbí, jak Psáry, tak Jirčany. Je to kousek za prahou, do kanceláře coby kamenem dohodil a k našim taktéž.

Ludko,
Jsem moc ráda, že jsi zase na příjmu. Zprávičky od Tebe jsem poctivě psala na diskusi, ale je tu spousta nových tváří, které tě ani nemohou znát. Karolínka je pěkná kočička. Jste stále v Košicích? Nepojedete do Prahy?

Bubbo,
To je jasňačka, že bez dortu je to o ničem! Věřím, že to řádně oslavíte, Verča už to ohlídá, hihi

Oddny,
Takže pokojíček dokončen? Tak to rozhodně musíme přijet zkolaudovat, hihi Jací vlastně byli ti „hudebníci“? Na nahatýho Ira už bohužel ty lístky , co jsme chtěli nejsou a rozhodně nehodlám kupovat VIP!

Adél,
Copak to máte za značku toho nového kočárku?

Míšo,
Nikola si oblíbil slovo AU TO a omílal ho celou cestu z chaty tj. cca 30 minut, hihi Tentokrát ale objevil kouzlo slabik a dával důraz na TO.
Beruška9 19102

Hezký sobotní večer

28.5.2005 21:12:43
tak Davídkovi Valeri všeno nejlepší k norzeninám a hodně dalších otorických pokroků vč. vyhazování jídla :-)!

Bruník byl hvězdou golfového turnaje, jelikž neustále kacal do udílení cen, utíkal k udílejícímu, kterého znal s válečným pokřikem PESPES, protože pes seděl za ním a nakonec byl zcela unešen z jazzové kapely, stál před bicími azíral a fe finále zatancoval :-)! Super odpoledne!
Silueta 17864

Hezký sobotní večer

28.5.2005 20:40:42
Dnes jsme měli krásný den, byli jsme poprvé s Vašíkem na kolách, moc se mu to líbilo a celou cestu to komentoval svým "brrrrm, brrrrm..." :o)) Jeli jsme k mým rodičům na zahrádku, tam jsme grilovali masíčko k obědu, ještě tam byla bráchova rodina s dětma, děcka měly napuštěnej bazének, Vašík se v něm taky vycachtal a bylo to fajn. Když jsme dojeli domů, tak nás M vyfotil, takže časem dodám fotodokumentaci Václavíčka ála cyklo :o))

Lí - myslím na tebe ale zapomněla jsem mrknout na značku té cyklosedačky, až zjistím, určitě ti to napíšu. Má Soník ty sluneční brejličky? My je Vašíkovi koupili, nejdřív je vůbec nechtěl, dala jsem mu je na gumičku a už si začíná zvykat.

Všem krásnou horkou sobotní noc a slunnou neděli.
Ronda 3303

Re: Congratulation!!

28.5.2005 5:51:30
Tak ten obrazek mi zastavkoval, no co se da delat:)

Vcera jsme byli v bazenu a ja vecer absolutne vytuhla, noc nebyla ruzova, protoze nam roste 6.zub, takze jsem dneska KO. No snad bude dnes lepe.

Mato, tak to jsem rada, ze uz mate nejhorsi za sebou. Vyrid mamce, ze ti moji dva capajici lumpici jsou k neudrzeni a jsou porad v sobe:)

Nikolko, tak to sis krasne uzil narozky s babi a dedou, to ti na te oslave zavidime nejvic:)

Li, tak to je zacarovana ryma.....at jste brzy fit a muzete na slunicko!!!

Kanicka nas teda napina....jsem taky zvedava kdy uz to bude a drzim ji palce!!!

Valeri, tak u vas navsteva tchyne funguje na manzu dobre uklidove, to s mym to ani nehne:)Davidek je sikulka:)

Oddny, toz se nam to taky blizi, ze, zitra jdu balit darky a slavime v nedeli. Jeste nevim presne kam vyrazime, ale uz se hrozne tesim....

Jinak Alex chodi nejradsi, kdyz k nemu natahnu ruce, to ma pak motivaci skoncit u me v naruci, to udela porad tak 6-10 krucku, obcas to zkousi i sam. Jinak kdyz me hleda, tak krici MAMA MAMA, coz je hrozne roztomily. Zacinam pocitovat zavilost na mamince, chtel by nejradeji delat vsechno se mnou a nebo se chovat, takze bych potrebovala jeste nahradni ruce, abych u toho taky neco udelala

jdu ulozit Danika a vsem preju krasny vikend!!!




Ronda 3303

Congratulation!!

28.5.2005 5:19:19
Mila Anicko, prejeme ti vsechno nejlepsi k narozeninam, hodne zdravi a uz tu sestricku!!!!!






Mily Davidku, prejeme ti vsechno nejlepsi k narozeninam, take hodne zdravi, taky brzy nejakeho sourozence:)a krasne si svoje 1. narozeniny uzij!!!!
Oddny 15528

PEŤÁNKOVI, ANIČCE a DAVÍDKOVI ze k 1. narozeninkám

27.5.2005 22:59:31
Peťasi, tak se zpožděním všechno nej a nej, hodně mlíka z pod máminýho trika ti přeje Sváťovka

Aničko, tak co ségra? Už????

Davídku, to je bezva, že už nemusíš na rehabku a to jídlo na zemi taky není špatný ;-)))

Bubboš, my taky oslavujeme zítra ;-)) budou tady naši i tchánovci, ráno se musím zapřáhnout a udělat nějaké jednodržky, ať je co do hubky ;-))

Dneska bylo šílený vedro, Sváťovka vyzkoušel bazén, ale moc se mu tam nelíbilo, přece jen je ta voda ještě docela studená. Ale pozor - pokojíček Sváťovky je HOTOV!!!!!!!! :-O Zítra bude hledat dárky pod postelí v domečku ;-))))

Vendy, tak máte 6 za sebou, doufám že k nám nedorazí, stejně jako rýmuše od Lí. Sváťovka je už v pohodě, jen v něm ještě chrčí a musí si občas odkašlat, ale z nosu mu už neteče. Takže jupííí!!!

V pondělí jdeme na roční kontrolu - přesně na narozeniny ;-) tak dám vědět ;-)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 16859  [Dalších 16799 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.