| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 16859  [Dalších 16569 >>]
Bubbo (Peťánek 26.5.04) 15206

Re: Re: Re: Po dlooouhe dobe ahoj vsem!

19.5.2005 22:00:40
Oddny :-)) mumifikovaný mouchy mě dostaly :-) Já zase než ráno pustím Péťu k Verči do pokojíčku, tak musím zkontrolovat a odstranit vše, co by mohl sbaštit - tzn. korálky - žrádlo v misce pro plyšového psa Vikyna, natrhané papírky co slouží jako podestýlka umělohmotné želvě, modelína natrhaná na ždibečky - žrádlo pro želvu, voda obarvená barvičkama - lektvar na nějakého zloducha (jméno se mi už vykouřilo z hlavy) atd. :o)

Adel, jestli tě to uklidní, nevyžehlené a přeschlé prádlo u nás visí na balkoně :o)

Ilís - přeji a´t se z toho Vašík rychle vylíže. už to psala kačabka o té chladnoucí koupeli, mám to taky úspěšně vyzkoušené na Pé´tovi.
že Vašík nic nechce jíst, to je normální, hlavně pořád nabízet tekutiny, byť by si jen trochu cucnul.

Už nevím co kdo psal.

Jo a Lí všechno NEJNEJNEJ!
Bubbo (Peťánek 26.5.04) 15206

Re: Re: Re: Po dlooouhe dobe ahoj vsem!

19.5.2005 21:59:02
Oddny :-)) mumifikovaný mouchy mě dostaly :-) Já zase než ráno pustím Péťu k Verči do pokojíčku, tak musím zkontrolovat a odstranit vše, co by mohl sbaštit - tzn. korálky - žrádlo v misce pro plyšového psa Vikyna, natrhané papírky co slouží jako podestýlka umělohmotné želvě, modelína natrhaná na ždibečky - žrádlo pro želvu, voda obarvená barvičkama - lektvar na nějakého zloducha (jméno se mi už vykouřilo z hlavy) atd. :o)

Adel, jestli tě to uklidní, nevyžehlené a přeschlé prádlo u nás visí na balkoně :o)

Ilís - přeji a´t se z toho Vašík rychle vylíže. už to psala kačabka o té chladnoucí koupeli, mám to taky úspěšně vyzkoušené na Pé´tovi.
že Vašík nic nechce jíst, to je normální, hlavně pořád nabízet tekutiny, byť by si jen trochu cucnul.

Už nevím co kdo psal.

Jo a Lí všechno NEJNEJNEJ!
Oddny 15528

Re: Re: Po dlooouhe dobe ahoj vsem!

19.5.2005 21:49:57
Adel, nic si nevyčítej, to jsi nemohla tušit, že ta šlehačka není OK, z dobrý by mu nic nebylo - Sváťovka už ochutnal a nic. A pro lepší vztahy v rodině člověk občas musí držet ústa. Hlavně aby to Matěje přešlo.
A nejsi neschopná - prosím tě, mě odrovnalo jen to jak jsi líčila jak si s M předáváte služby a jak chodíš do práce! Já nikam nechodím a u nás v baráku se skoro nedá žít, takže buď v klidu, Matěj se bude smát i mezi odpadkama ;-)))) (určitě se u vás nepovalujou mumifikovaný mouchy jako v Pájově pokojíku ;-)) ale to už vůbec neřeším, tam si hošík uklízí sám ;-))
Mammita 25947

Re: Po dlooouhe dobe ahoj vsem!

19.5.2005 21:34:11
Evule,
ahooj, já si Tě pamatuju, o Vojtovi, se přiznám, jsem moc nevěděla. Teda to je dračisko.
Krásně píšeš...

Míšo, taky jsem koukala na ty zprávy. Myslím, že se dostanou všude, jsou to profíci. Brrrrr. My na netu naštěstí intimčo nemáme.

Ilís, tak já ti psala blbost, že jste lepší. Tak na Vás budu myslet dál a brzo vyžeňte bacila!

Lí, všechno nejlepší k osumnáctinám!!!

Holky, já nic nestíhám. Dneska jsem to ráno normálně ořvala. Je tu binec jako v tanku, jsem utahaná, nevyspalá a neschopná. Jsem neschopná.

Musím žehlit, ale VAROVÁNÍ na závěr:
Dnes měl Matěj první předčasnou oslavu narozenin. V rámci urovnání vztahů s macechou jsme tam přijeli s pugétem. Dostal odstrkovadlo - skoro bezchybné - ok.
PAK TO PŘIŠLO. Dort pokrytý šlehajdou, se svíčkou, no musí si do toho plácnout a přece mu ho dáš. Dyť je mu rok, tak co. Jediné, na co jsem se zmohla, bylo včas odstranit svíčku. Plácal do dortu, celý od šlehačky a samozřejmě ji i ochutnal. Varovný pohled táty mi zatrhl další boj. Tak jsem se uklidnila a dělala, jako že to nebylo....
Za 2hodiny se Matěj zkadil až na záda, zoufalej průjmík. Rychle jsem ho zpacifikovala, šup do kočáru, procházka+nutné spinkání a jeli jsme domů. Doma dobrý a po večeři zas. Během 10min, uplně červený zadek, děsně plakal a šílenej smrádek. Nalila jsem ho čajíkem. Teď už 2h spí a nic. Ale M měl též problém, takže ta šlehačka asi nebyla v poho.
Jsem blbá. Nestojím si za svým, hlavně že je macecha spokojená. Prosím, nekritizujte mně. Jsem pitomá a vím to, jen jsem Vás chtěla varovat (i když vím, že vy byste to asi nedopustili-já ale měla pocit, že musím).
Arna+Ivanek 5/00+Ian 6/04 22086

Re: Re: Po dlooouhe dobe ahoj vsem!

19.5.2005 21:22:57
Tak vám jedu dnes s Ivánkem autobusem od babičky, samozřejmě plným autobusem a s nahlas mluvícím Ivánkem.Jedem kolem stavby, kde se staví dům a Ivánek praví.....Maminko, tady se něco staví,to tady nebylo, že?...."Ne Ivánku"..... No mami, nedej bože aby to byla hospoda:)))))))

Ianeček pořád říká papu.
Oddny 15528

Dnešní den

19.5.2005 21:18:58
Ahojky

Lí, přeju všechno nejlepší k osmnáctinám ;-))))

Kačab, krůta na paprice? Já dneska vyprodukovala kuře na paprice ;-))) Nějaké souznění sporáků ;-)) Sváťovka to dlabal s rýží, brambory a těstoviny zásadně odmítá.

Samostatné jídlo přestalo Sváťovku bavit, už se ani nesnaží strkat si svou lžičku do pusy a když mu na ní něco kydnu tak je rozhořčen a nedejbože, když mu vedu ruku! Tak asi ještě nedozrál, dám mu chvíli pauzu a pak to zkusíme znovu. Třeba se do té doby oteplí a budeme to provozovat na dvoře ;-))) Jinak já mám psy v předsíni a když bylo po akci, tak je vpustím dovnitř a vydám pokyn "Luxujte!" ;-)))

Ilís, tak sestřičku bych asi poslala do pr.., kdyby měl Sváťovka teploty tak bych byla tak napružená a vystresovaná (asi jako každá matka) že bych si rozhodně nebrala servítky!! Moc přeju ať je do rána Vašík bez teplot a osype se a je to "jen" šestka!!! Vydrž, hodně sil!!

Adel, proč tobě na mejlík já chci taky recepty - mám akutní nedostatek fantazie co se jídel týče. Holky, když dusíte maso, dáváte pod něj cibuli? (jako pro prcky, vy si tam pro sebe dávejte třeba feferonku ;-))) Já už dala dneska pod kuře, reakce veškerá žádná, jedl jako když tak nebyla.

Danulo, díky za foto!!! Jako vždy super!!!

Jinak dnesšní den se vyvýjel suprácky, Sváťovka se zdokonalil ve vyplazování jazyka a moc ho bavilo zkoušet chytit můj. Pak u mě stál, kouknul na mě a pustil se a stál sám asi 3s a pak pomalu kleknul. Pokrok - jupíííí!!! Byli jsme na super prochajdě s pesama po lese, svítilo sluníčko, řvali ptáci - prostě pohoda. To byla ta lepší část, pak dorazil M totálně nas... - nějací idioti se mu pokusili vloupat do auta, zničili zámky a nějak podělali elektriku takže nešly otevřít dveře u řidiče. Ty hovada orvali kliku i u spolujezdce a stejně se dovnitř nedostali! Takže asi od půl šestý, co přijel, to spravuje, teď končí a výsledek - dveře dobrý, podařilo se otevřít i zakytovat a nastříkat, ale nefungujou zámky a nejde vytáhnout okýnko u řidiče :-((( Takže zítra si bere Berušku, Bus bude nmuset na opravu, což je nejméně 14 dní, než z Německa přijdou nový zámky a nechci vidět ten účet, ach jo, kdyby to podělaný auto aspoň ukradli, idioti!!!!
Iva*Kuba 25988

Re: Po dlooouhe dobe ahoj vsem!

19.5.2005 21:15:55
Ahoj Evule, teda ty máš šikovného chlapa. Já si tě pamatuji, protože si z MOravy.
Míšo, tož já na to krmení asi nervy mít nebudu.
Kačab, pošli mejlík znova....
Lí, díky za fotečky, poslala jsem ti mejla.
Ilísku, je mi Vašíčka moc líto. Přeji at je to brzy za váma. My už 40 měli taky, takže vím, vo co go.
Adél, nic mi zatím nepřišlo.
Ifčo, vidím to na úterý.

Odpoledne se udělalo pěkně a vyrazili jsme ven. Máme nový golfáč, no nic moc, ale řídí se líp, než náš starý traktor. Kamarádka má dnes taky narozky, tak jsme rubli šampíčko. Já mám ráda Igristoje. Mnam. Jen chyběly jahody.
Všechny vás moc zdravím a přeji pěknou noc.
Evule,Vojta květen04 24623

Po dlooouhe dobe ahoj vsem!

19.5.2005 20:27:01
Čauec holky, kdo vi, jestli si mě některá ještě pamatujete, ale jak čtu, tak každá má míň a míň času...

Dodatečně taky gratuluju všem 1. oslavencům. My už to taky máme za sebou (5.5.)a bylo fajn, sice nám moc nevyšlo počasí, ale dneska by to bylo ještě horší.

Ani nevím jestli mám psát, jak jsme na tom s chozením a tak, protože my jsme fakt draci, co sami chodí od 9. měsíce. (Tak tedy: Naše míra 81 cm, váha 11 700g, zuby: 8 ve předu a 4 stoličky na všech stranách. Vojta si sám nastoupí na odrážedlo, ale zatím nejede dopředu, pouze trošku couvá. Skoro běhá, dřepne si pro hračku a pak se zase postaví, no a když spadne - což je neustále, tak se sám postaví od země. toliko k motorice)

Už nevím, kdo tu psal o tom trápení se zoubky,ale nám hrozně moc pomohlo: MUNDISAL GEL - stačí asi 0,5cm gelu vytlačit na prst a namasirovat bolavou dáseň a nejpozději po 3 minutách je po trápení! Mi ho taky doporučila jedna kamarádka.

S mluvením jsme na tom tak, že co chce, na to ukáže prstíčkem a volá TO TO. Pak umí ještě NE NE, MAMA, TATA, DĚDA, vyjímečně BABA.

Vojta mi taky začal večer hůř usínat a budil se v noci, tak jsem se rozhodla dávat ho spát jen 1x denně, ale spal jen hodinku, usínání to nepomohlo,proto spíme zase 2x. A myslím, že mu to víc vyhovuje.

Jinak ještě pořád kojím. Dělám to ale hlavně proto, aby jsme si ráno ještě pospali. Vojta se vzbudí v 6, pak ho dám k nám do postele, ukojím ho a spíme si tak do 8. A to si tak ještě ležíme a blbnem a Vojta po mně lozí a sem - tam si cucne (v kleče, v dřepu a pod.).

Tak, to jsem se ale vykecala. Mějte se
Silueta 17864

Re: Gratulace

19.5.2005 20:13:40
Ifčo - moc právě nepije, všechno od sebe odstrkuje, přinejhorším mu to budu muset dávat tou stříkačkou. Klárka je teda baštilka :o))
Ifča+Klárka 24967

Gratulace

19.5.2005 20:09:22
Lí k sladkým 18 tinám,takže matka i dítko býček? To má M asi radost co? Náš tatka z nás někdy šílí, z té býčí povahy.
Moč - myslím, že jsme to chytali z povinosti - roční prohlídka, vy ne?
Prosím, pošleš mi také foto?

Mléko - nám Dr rovnou řekla že mám dávat UM až do 3 let

Ilís - vydrž, zítra už to přejde,až se osype bude po horečkách.Pije Vašík dost?

Adel- ta ikonka se mi moc povedena nezdá, i tak díky za pochvalu, mě se ta tvoje právě mooc líbí, Matěj je tam pěkně v detailu

Tak dnes se Klárka nejen rozpila ale i rozjedla, byli jsme na návštěvě a ta se teda ukázala, snědla na co přišla a co jí dali,jako by týden nejedla, zbytek oběda 2leté holky, asi kilo červů,zajídla suchým chlebem, pak doma ještě svůj oběd, banán,a večer 150 kaše( normálně max.120). Asi dohání nechutenství po nemoci.

oslavenci oslavujte , marodi se uzdravujte a vy ostatní se mějte moc hezky
I+K
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 16859  [Dalších 16569 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.