| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 16859  [Dalších 16579 >>]
Valeri, Davídek 5/04 25085

Musím se pochlubit !!!

19.5.2005 22:48:06
Holky, hurá!!! My už lezem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Já vím pro vás nic zvláštího,už to skoro všichni máte dávno za sebou ale já mám šílenou radost že už to broučkovi jde.A on je taky šťastnej.:-))))

Lí,vtip je dokonalej.Určitě jsi si při něm nevzpoměla na mě,že ne? :-)
Taky jsem dnes pojedla tuňáka.K večeři jen se zeleninovým salátem.Jako že budu hubnout. A právě jsem sežrala asi půlku studentské pečeti.:-(((

Ilísku,ta vaše dětská sestra je pěkná kráva.Ta tam taky jen zaskakuje,nebo je stálá?My naštěstí máme Dr i sestřičku v pohodě.Přeju Vašíčkovi ať mu klesne teplotka a je to zase tvůj zdravej a veselej chlapeček.

Evule,taky si tě pamatuji.A pamatuji si i to že jsi psla jak je Vojta hodně šikovný.A vidím že se stále lepší.Takovýchto pokroků my dosáhneme možná tak za půl roku.Ale nevadí,je to moje zlatíčko a o to větší radost z každého pokroku mám.

Adél,buď v klidu,já mám taky všude bordel a to do žádné práce nechodím.Máš prostě dnes trochu depku,zase bude dobře.Taky to všechno na mě někdy padá.
A tu šlehačku neřeš,jsou přece horší věci,hlavně aby Matýska ten průjmík přešel.Nemyslela jsi to přece špatně.Znám matky které dávají takhle starým dětem vědomě párky,sekanou a jídla ze závodky.To je snad horší,ne?
Hezká nová ikonka.A díky za pochvalu.

Oddny,to je k vzteku s tím autem.

Kačabko,poslala jsem ti maila.

Dneska u nás byla návštěva s čtyřměsíčním chlapečkem.Měl přes 8 kilo!!!Pořád se chechtal a když ho postavili tak se udržel na nohou.(což podle mého není normální,navíc jinak ležel jako pecka)Tak to by byl přesně vysněný ideál vnoučka pro mojí tchýni.:-)))
Každopádně Davídek je a vždycky byl daleko hezčí.

Docela jsem se rozepsla tak snad se mi to neztratí jako včera.
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306

smazani

19.5.2005 22:43:36
Holky sorry ale smazala jsme fotky Matyldy z plavání po dnešním shlédnutí televizních novin
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306

smazani

19.5.2005 22:42:31
Holky sorry ale smazal jsme fotky Matyldy z plavání po dnešním shlédnutí televizních novin
Ronda 3303

Re: Re: Re: Re: Re: Po dlooouhe dobe ahoj vsem!

19.5.2005 22:38:10
Oddny, s tim autem to je teda desivy skore.....tam nekde mate magnet, co je pritahuje:(

Beruška9 19102

hezký večer

19.5.2005 22:33:58
a jak se tak máte?

Byla jsem dnes s Burníkem po dost dlouhé době plavat a bylo to senzační, užili jsme si to, voda byla krásně teplá akorát Bruník všechny pobavil, když měl přejít přes takový most na vodě a zůstal tam dřepět na čtyrech a akorát se na všechny zubil a hýkal a čekal, kdo ho bude fotit, taínkové za sklem se chechtali a všichni volali, běž za maminkou a on se vrhnul na krk plavatelce :-)! Potopil se skoro po 4 měsících, na heslo nezapoměl...no, byla jsem pyšná matka, jak jinak :-)!

Adel, s macechou je to fakt polízanice, Matěje je mi líto, ale opravdu t o jde. Mám podobné problémy s tchýní a ta už si nedovolí Bruníkovi nabídnout nic, jelikož a pročež jsem jí to vysvětlitlila. Synkovo zdraví je pro mně na prvním místě :-)...

Oddny, mumifik mouchy a Bubboš barevné pitíčko pro bubáka mně pobavily :-)!

Evule zdar, učitelka z Moravy s obratným dítětem :-)...

Děvčata, recepty prosím taky sem, ještě nevařím ahromadně ,ale už mně to dále nebaví, tak prosím o inspiraci...jinak u nás dnes kuře na paprice a rajčatech s jogurtem a nudlema, takže hromadný paprikový den :-))))))!!!!!
Oddny 15528

Re: Re: Re: Re: Po dlooouhe dobe ahoj vsem!

19.5.2005 22:31:37
Ivo, bylo, bylo :-((( jo jo, jenže u Beru to bylo poprvý a nic se nestalo, ale bus přitahuje nenechavý pracky jak magnet- za dobu co se s M známe - 5 let - je to po šestý, co ho chtěli ukrást - na to že většinu nocí parkuje doma anebo přes den u kanclu na hlídaném mi to příjde docela dost. Mezi to si milé auto šoupne nějaké to rozbité těsnění či co, no suma sumárum, už se na opravách vydalo víc než kolik stálo :-(((

Bubboš, Verči pokojík mi připomněl můj - měla jsem po celý ploše postavenou farmu z merkura s malejma plastovejma koníkama, měli tam stáje, ohrady, jízdárnu, hříbárnu, na noc jsem je zaháněla do stájí, do koryt jim lila vodu a každý den jim chodila na zahradu na čerstvou trávu ;-)))) Bylo mi 15 ;-)))
Ronda 3303

Re: Re: Re: Re: Po dlooouhe dobe ahoj vsem!

19.5.2005 22:29:03
Oddny, Arno:)))))))

Kacab, mela jsem ulozenou stranku se spatnymi E, ale ted jsem se na to divala a mam to na notebooku, ktery ma m v praci:(

Jeste jsem vam zapomnela napsat vcerejsi Alexuv uspech.....vecer jsem dovadela s klukama v obyvaku - Alex honil Danika a Alex byl tak rozjetej, ze me asi zapomnel vzit za ruce a udelal sam 3 KRUCKY:))asi to budu muset praktikovat kazdy vecer, protoze oba dva na dnesek krasne spali. Jsem po dlouhy dobe odpocinuta matka:)
Kačabáci (L&N&H) 15801

Re: Re: Po dlooouhe dobe ahoj vsem!

19.5.2005 22:21:50
Adél,
Matěje je mi líto se sranděrou. Jistě ho brzy přejde a zase bude veselo. Dáváš Hylak (LACTOBACILUS)? Jak už napsala Oddny: nic si nevyčítej! Situace s dortem do které tě dostala macecha neměla žádné správné řešení. Další výstup s macechou a hlavně tátou by za to nestál (myslím pokud by šlehačka byla OK:-((. Rodinné vztahy jsou zapeklitá záležitost..., ale tátu máš jen jednoho.
Myslím, že ty jsi mi tady před nedávnem radila: BORDEL V BYTĚ ŠŤASTNÉ DÍTĚ, NE???
Valeri, díky. Něco takového jsem hledala. Snad se tomu dá důvěřovat.
Evule, shválně jestli si dobře pamatuju povolání? ...učitelka???
Evule,Vojta květen04 24623

Mám fakt radost

19.5.2005 22:09:42
Opravdu jsem nevěřila, že si mě tu ještě někdo bude pamatovat - jste hlavičky.

Adél, tomu dortu jsem se nejdřív smála, ale když už to bylo po 2., úplně jsem se zarazila. Chudáček malý. Já jsem malému udělala dort ze zakysané smetany s piškoty, ovocem a želatinou a ukecali mě na 2 kousky pro malého. Ťapal ho jak o život a bez jakékoli újmy na plínce, tak doporučuji.

Iva*Kuba 25988

Re: Re: Re: Po dlooouhe dobe ahoj vsem!

19.5.2005 22:05:58
Adel, nemůžu sloužit, jsem totiž taky macecha, ale prošlou šlehačku nepodávám. No, hlavně že jste to přežili! A víš jaký je nepořádek u nás???
Nebudu se opičit po Oddny - vy ale máte pech na vykrádání aut! /Ted si nejsem jista, ale před nějakým marketem to bylo taky tvé auto???/
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 16859  [Dalších 16579 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.