| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 16859  [Dalších 16619 >>]
Beruška9 19102

Re: Jeste ze je uz ten patek ;-)

20.5.2005 20:40:04
Kači, tolik jídla, kdo to sní :-)? Co je to diskuze o cipkách :-O? tak ať už se konečně vyspíš....

Oddny, hoho, to jsem přesněj já a moje úchylka je děsná, minule jsem říkala stěhovákovi, jestli si mně pamatuje za školky a on že ne, gogo, ale byl to on, školku si pamatova :-)!

Jinak už víc nevím, Bruník dneska pekelně řádil na schodech do hospody, běhal nahoru sem a tam a doprovod mu dělala těhotná matka, tak jsem ji nechala, ať si to užije :-)!

Otevírám!
KACI 6635

Re: Jeste ze je uz ten patek ;-)

20.5.2005 17:13:25
Tak jsem mezitim uvarila nekolik ruznych druhu jidel pro Ani a Tomika do zasoby. Cukinovo-rajcatovo-syrovou omacku na testoviny, sladkej brambor s rajcatem a bazalkou, jedno kure s cukinou, paprikou a zakys. smetanou a pak takovy kureci hrnec co dum dal (kure, zampiony, brambor, mrkev, brokolice, porek). Jeste peceme s Tomikem brownies. Jsem totalne grogy a prijde mi, ze je nejmin sedm vecer....takze jeste 4 hodiny nez deti usnou a budu moci jit spat i ja ;-)))). Chtelo by to red bull ;-)!

KACI 6635

Jeste ze je uz ten patek ;-)

20.5.2005 14:56:47
Hojte vsichni, nejak nestiham, ale doufam, ze uz jsou vsichni zdravi! Ilis, jak je u vas dnes? Je to ta 6?

Jsem hrozne zvedava na Kanicku? Netko, mas nejake zpravy?

Li, zpetne vse nejlepsi k narozkam!

V velke vetsine kecupu (napr. Heinz) je navic jeste pomerne velke mnozstvi cukru!

U nas jsou nejake skvrny na slunci, Ani je uz od stredy protivna jak cinze, breci kazdou chvilku - bezduvodne - a celkem slusne si zacina knouravanim ziskavat pozornost - takove to hrane beceni, kdy ji netece ani slza a ona kontroluje, jestli nekoho zaujala.
Navic se naprosto silene se prohlubuje jeji separacni uzkost, nemuzu vubec odejit z mistnosti, natoz aby ji vzal na ruku nekdo cizi. Snese mne, m, Tomika a martinu. Na ostatni se usmiva z bezpecne blizkosti - nejlepe v naruci nekoho z vyse popsanych - ale nedej boze, aby se ten clovek priblizil.
Chozeni dnes nepraktikovala, takze jen 2-3 krucky ze vcerejska. Velmi obstojne uz stoji.
Porad jeste! se ji nevyklubala prava horni 1, leva uz jo, celkem uz to trva snad 4 tydny ;-(. Posledni 3 noci mam za sebou asi tak max 3 hodiny spanku, kombinace m pracovnich aktivit a prohryzavajicich se zubancu Ani. Jsem zombi a nic nestiham ;-( doma, natoz v praci. Nejradsi bych zalehla a spala...

Jinak jsem se moc pobavila diskuzi o cipkach ;-))), hykajicim Brunikem a popisem pokojicku starsich sourozencu ;-). Nejvic ale Oddninym v jejim krasnem veku 15-ti let ;-D! Jo a to hromadne vareni cehokoliv na paprice bylo taky dobry :-O!

Hezky den a vikend vsem! Kaci
Monča+Kačka(5/04)+Martin(8/06) 21165

Re: Re: Re: Hezké ráno

20.5.2005 13:50:11
Pastelko - díky za tip, zkusím to s tím párátkem, je pravda, že jsem to zkusila a musíš fakt hodně tahat, no uvidíme, když tak jsem vyhodila 150 a koupíme ten Avent za 280, vždyť na tý mateřský máme balík, ne?

K éčkům - kamarádka byla na přednášce o"éčkách", dělí se do pěti stupňů od 1-5, pokud sečteš hodnotu těch éček na výrobku, nemělo by to být přes 10, jinak už je to špatně. Slíbila, že mi pošlě ofocený seznam, tak pak to tu zveřejním, pokud budete chtít(ale nevím, kdy to bude), mimochodem cola má 18.
Danula&Klárka&Toník 19069

Re: polední

20.5.2005 13:26:30
Nazdárek,
Ilísku - šestku má Klárka za sebou - kouzelné na ní je to, že horečky ustanou jako mávnutím proutku. Ta úleva pak.... Klárka měla poslední den ráno 38 a večer byla úplně bez teploty a do rána se osypala. S vyrážkou jsme nechodily ven kvůli změnám teploty, ale to bylo v zimě.

Klárka chrupká venku v kočárku - prostě nemám nervy na její pláč v postýlce. Uspala jsem jí v parku před barákem a pak zaparkovala na našem staveništi. Stihla jsem aspoň vytřít, srolovat Klárky trénovací koberec - byl už pěkně hnusnej - flekatej, jak na něj bryndá. Dala jsem jí zpátky pěnová puzzle.

Mimochodem včera ve zprávách bylo i o určitých pěnových puzzle - stahují je z trhu, uvolňují těkavé látky, děti mají podrážděné oči a sliznice. Byla to malá puzzle (15x15 cm s písmeny), bohužel neřekli, který řetězec obchodů je prodával.

Klárka stále nejeví zájem o chůzi a o pití :-) 500 ml mléka za den nevypije ani náhodou.

Éčka - Lí to napsala dobře - každá látka může být škodlivá ba jedovatá - záleží jen na množství. Taky je to hodně o psychologii, jak působí na lidi E300, kyselina askorbová a vitamín C - přitom je to jedna a tatáž látka, jen jinak označená. Tímto to rozhodně nechci zlehčovat. Čím míň chemie, tím líp, ale nezapomínejme, že všechno v přírodě je chemie...

Hezký den.
Ludka+Karolinka+Tatiana 12311

Ahojte

20.5.2005 13:10:59
Ahojte maminy a rocne babatinka,mnohe si ma uz ani nepamatate,ale opat som na nete.Ano ja Ludka zo Slovenska.Ako mi mate? My sme uz oslavili 1.ve narodeniny minuly tyzden,zacali sme chodit a mame 8 zubov z toho 2 stolicky.Mali sme i teplotu a tyzden sme nespali pokial sa neprehryzli zubky.Ale vsetko je super royprava prve slove uplne skomolenene.Ozaj ze vraj Kanicka caka mimi.UZ? Keby stemi mohli niekto mohli obnovit pristup na kvetnulky rada by som vam poslala nejake foto nas oboch alebo aspon KArolinky.
Som rada ze som na nete.

papa
Ludka
Pastelka 8872

Re: Re: Hezké ráno

20.5.2005 12:54:35
Jo a jeste neco:
kdyz se z nej ucila pit a neslo ji to, tak jsem vzala paratko a tou membranou ho opatrne prostrcila a nechala ho tak prostrceny cely den. Udelala se tim malinka dirka do te membrany a hrnecek malicko kapal, ale Bety zjistila, ze z toho neco tece a pak uz ji to slo. No a jak je ta membrana pruzna, tak uz se zase vratila do puvodniho tvaru, hrnecek nekape a Bety nasava....
Snad ti to pomuze.
Pastelka 8872

Re: Hezké ráno

20.5.2005 12:42:12
Moniko,
mame taky NUK magic cup a Bety z nej pije bez problemu. Je ted veliky pijan, nektere dny vyzahne i 600 ml cajiku - uz je stridam, jinak by byla po mrkvaci jak cinan.
Jenze...pripada mi, ze je veliky savec. Kdyz ji davam vecer mliko z normalni lahve s dudlikem, tak pije tak hltave, ze kdyz pusti dudlik, tak ten podtlak v lahvi dudlika vcucne dovnitr ...samozrejme nasleduje priserny rev a vztekle machani rukama.

Zuby taky necistime.
Dejna si vcera prinesla rovnatko, ktere ma mit nasazene o vikendu a v pondeli by zuby mely byt OK. Tak na to jsem teda zvedava!

Prejeme vsem krasny vikend!
Silueta 17864

polední

20.5.2005 11:57:58
Oddny :o)))))

Pračka doprala, já domlaskla lososa s bramborama, Vašík už lososa dostal aspoň 3krát, dnes dostane taky jestli bude baštit, od 11 zase spinká. Při usínání musím být s ním, jinak brečí. Jdu (se) věšet :o)) Jo a ještě popíjím sklenku pifka neb ryba musí plavat :o))
Oddny 15528

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: smazani

20.5.2005 10:33:36
Ilís, držím palce a myslím na vás, ať už ty horečky přejdou!!!!

Míšo, znáš povídku od Š+G o vánocích a strýci Balounovi? Tam padla památná věta, která mě okamžitě napadla:
"Správně, stará paní, máte pamatováka!"
(neber si osobně tu starou paní ;-)) tam strýc Baloun chválí babičku ;-))))
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 16859  [Dalších 16619 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.