| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 16859  [Dalších 16629 >>]
Silueta 17864

NIKOLKOVI ze k 1. narozeninkám

22.5.2005 7:54:24
Všechno nejlepší, hlavně hodně zdravíčka, ať jsi kluk šikovná po mamče a taťkovi a snaž se, aby ti rodiče mohli dál říkat LOUPEŽNÍKU, takže žádný šetření zlobením :o)) to ti přejí Vašík s mamčou. (pardon, ale mně se to moc líbilo :o)))
Silueta 17864

Je to šestka! :o))

22.5.2005 7:47:29
Hahaha, už jsme celý opupínkovaný, teda zatím jen malinko, ale mám radost, že už je po teplotách. Děkuju všem za rady a podporu :o))
12157

Re: Re: Re: Re: Ahojte

21.5.2005 21:45:00
Kačí - v důchod+ to dspíš...

Ilís - doufám, že už bude zítra opravdu líp, je mi vás moc líto :-/

Luďko - ahojky! to víš že si tě pamatujeme!!! doufám, že se tu stavíš teď častěji :o)) U nás jsme na tom asi tak - Sonička váží tak 10.5 měří 74 cm, chodí za jednu ručičku, pozná už hodně věcí, ukazuje obrázky v knížečkách, říká docela dost věcí - mama, tata, děda, baba, hafhaf, kiti... má dost šikovné ruce - jemnou motoriku má zmáknutou dobře. Zatím nedáváme na nočník ale už mám v plánu ho oprášit :o) jí jak protržená...nejraději banány, učím ji jíst samotnou - ale to jde dost pomalu... tož tak u nás na moravě :o))) a jak u vás??? Zdraví Lí!

Silueta 17864

Re: Re: Re: Ahojte

21.5.2005 15:33:44
Holky, já si včera popletla datum, měla jsem o den víc, tak až zítra, ale to už jste asi taky zjistily. Tímto se omlouvám.

Vašíček se ještě neopupínkoval, dneska je protivka protivná ukňouraná a ubrečená a rve si prstíčky do pusinky, už se přikláním spíš zase k zoubkům. Nakouknout do pusy nás vůbec nenechá, tak nevím. Ráno měl 39,3°C po odečtení, teď už teplotu nemá, dávali jsme zase čípek, pořád dnes spí, ale hodně se budí a řve :o(( Do zítřka ještě počkám, ale pak už s ním raději znovu pomažu k Dr.

Vy si určitě užíváte dnešní krásný skoro letní den :o)) to je dobře.
Já s Vaškem raději ven nechodím, když má teploty, tak se nemá, že jo?

Jo a surfinie už jsem dala za okno, tak to máme za okny zase krásný :o)) Až se pořádně rozrostou a rozplazí, vyfotím a pochlubím se :o))
Mějte se krásně. Ahooooj.
KACI 6635

Re: Re: Ahojte

21.5.2005 13:54:53
Ahoj, tady je sileny pocasi, chvili sviti slunicko a chvili je silena prutrz mracen, kdy teplota razem klesne o 10 stupnu ;-(. Rano jsme vsichni 4 silene zmokli na fotbale. Myslela jsem, ze popadnu Tomika a pujdeme domu, ale vsichni ty sileny anglicani dal nechali svoje deti hrat v desti a promoceny. Ceska matka aspon synovi vymenila mokry triko za suchy a musel hrat v bunde, coz povazoval za hroznou potupu ;-).
Jinak vcerejsi spanek nic moc, mam pocit, ze kdyz se na chvili zastavim tak snad usnu ve stoje ;-(. Tomik muj vcerejsi kucharsky maraton vubec neocenil, je zralej na to byt pretrzen jako had ;-), jeste ze mam Anicku, ktera zbodne opravdu naprosto vse. Uz jsem zapomela, kdo se tu ptal na to vareni, ja pres tyden nemam pro deti moc sanci varit, protoze jsem v praci, takze si to vzdycky musim navarit do zasoby. Pro nas s m vecer normalne varim, ale vetsinou az kdyz deti spi, takze jime pomerne pozde.
Jdeme slavit Lexovi narozky ;-)))), treba se u Leanky vyspim ;-))).
Anči&AJ 12970

Re: Ahojte

20.5.2005 21:25:40

Ahoj Ludko! Jak se mate, jte ok? Jake mate miry? A co vubec provadite?

Bude dneska chata???

Zvracime min-stiham vlitnout do pokoje, kdyz slysim zvuk "bhee":)))

Prave jsem poslala receptikAdel a pak ctu, ze recepty chteji vsichni, tak pak neco napisu i sem:)

TV nam nefunguje, tak ani nevim o cem byly noviny:(

Krasny vecer!
Ifča+Klárka 24967

Re: Re: Re: Jeste ze je uz ten patek ;-)

20.5.2005 21:03:02
Ilís - tak uvidíš zítra , to je zlomový třetí den. Napiš jak to probíhá. Už by mělo být dobře. Vašík je teda čipera, Když měla Klára horečky, tak se jen nosila tulila v náručí a chovala,nic ji nezajímalo. M si pochvaloval, že tak pěkně se s ní ještě nikdy nepomazlil.

Kačí - ty jsi teda kuchařinka, jak to zvládáš nechápu, já jsme ráda že si kromě jídla pro Kláru občas uklohním něco pro sebe s dítkem přilepeným na noze mi to "jde fakt od ruky". vařit do zásoby nezvládám, nebo jen když spí.
Začala se mi věšet na dvířka trouby, mám pekelné nervy že spadne po hlavě, už se ji tpodařilo naštestí tam stála mamka a zachytila ji, co by bylo kdyby.... ani nedomýšlím. Fakt se děsně nervuju, ale jak troubu zabezpečit, nevím.

Klárka dnes měla premiéru na kole, moc se ji to líbilo a nechtěla z kola ven, akorát nás zlobila helma, pořád padala.Brumlala si cosi pod vousy a tvářia se veledůležitě, tak jak to umí jen ona.

Užijte si víkend, my jedem zítra prozkoumávat zvířátka do ZOO.Stejně je náš favorit "oříšek domácí" VAF,VAF
I+K
Oddny 15528

Re: Re: Jeste ze je uz ten patek ;-)

20.5.2005 20:54:51
Kači, to je jídla - pošli něco, třeba ten kuřecí hrnec, mňam.

Ten pokojíček jsem takhle měla až do 17, pak už jsem tam místo koníků měla Páju v postýlce ;-)))

Míšo, schody jsou teď Sváťovkův hit č.1, leze bravurně nahoru i dolu, jen já u toho kolem něj křepčím jak šílený derviš, neb máme jen stupně a meti nima díry a já furt vidím jak tou dírou letí dolů, no prdlá matka.

Sváťovka chodí!!!! - ale po kolenou ;-)))) vypadá u toho jak postiženej ;-)) Dneska zase trénoval stání sám, ale 5s je maximum. Jinak v noci se mu spustila rýmice, celý den mu teklo z nosu, ale jinak je veselej, jí, takže snad jen rýma. Před spaním jsem mu zkusmo odsála jednu dírku - holky, on se tomu smál ;-)))
Beruška9 19102

Re: Re: Re: Jeste ze je uz ten patek ;-)

20.5.2005 20:53:44
Je to vpořadí popsaná 6tá dětská nemoc - první jsou zarděnky, neštovice atd...je pátá a šestá bez jména...
Silueta 17864

Re: Re: Jeste ze je uz ten patek ;-)

20.5.2005 20:51:14
Míšo - cipky jsou asi čípky na sníž. horečky :o))

Marod - tak holky konečně dnes už je líííp! HURÁ :o)) Při koupání měl Vašík přes 38°C, tak jsme mu na noc radši prdli "cipek" a dali ho spát. Jenže čípek ho oživil a Vašík řádil jak drak do 20.15h a pak jsem ho nemilosrdně odhodila do jeho postýlky (teď spal mezi náma) a ani nemukl, zavřel oči a usnul - ZÁZRAK :o)) Uvidíme co v noci a co zítra...

Kačí - teprv zítra se uvidí jestli se Vašík opupínkuje či zflekatí a jestli je to ta 6ka. Holky, proč se to vůbec jmenuje 6ka???
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 16859  [Dalších 16629 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.