| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 16859  [Dalších 16639 >>]
12157

Re: Krasny den

22.5.2005 12:17:14
Luďko - já už nekojím od deátého měsíce, a je to fajn - musím přiznat že mi to moc ulevilo. U nás ale šlo hlavně o kojení v noci... přes den jsme už kojila málo, malé daleko víc chutnaly banány a přesnídávky než MM... naštěstí! takže přes den pije vodu - nic jiného nechce!! nejsem krkavčí matka... :o) UM dávám na noc na usnutí, cca 220 ml UM a ráno kolem 4-7mé hodiny si řekne o druhou dávku. Víc mléka nemá, pak přes den ještě jeden malý býlí jogurt, ten miluje :o)

Já zmenšuju fotky tak že zmenším jejich velkist v %.. dělám to v Irfanu, jiné programy neovládám, jsem počítačový gogo :o)))

Krasvké mléko tu teď holky řešily, já ho budu dávat až od dvou let... zbytečně zatěžuje ledviny.. a taky máme alergickou zátěž v rodině.. tak jsme opatrní. Z mléčných výrobků dávám jen ty jogurty nebo zakysanou smetanu do omáček... Když KM tak plnotučné a převařené... co ti řekl váš pediatr? mně řeklaaž od dvou let a zdá se mi to i rozumné.. ale znám lidi co dávali KM od půl roku (což se mi zdá ujeté, ale je to věc názoru...)

12157

nedělní pozdraf

22.5.2005 12:06:05
Ahojky holky, nevím co byly v noci za erupce na slunci, ale malá furt kňourala - ale asi ne kvuli zubům, to bývá jiné. Byla mockrát vzhůru, já furt vylézala a pokládala ke súpánku a dávala pít a masírovala dásna a.. prd jsem se vyspala! byla vzhůru v kuse pak 45 minut kolem čtvrté, tak jsem si říkala, že pak bude ráno dýl spát a místo toho dala budíčka o hoddku dřív - tj. 5:30. Hirošima hadra! M i já jsme hotovky, malá je vysmátá, akčí, vyspaná.. nechápu!!! To u nás půbvodně měl spát kamarád "lonýňan".. no ještě že se rozhodl se svými kamarády anglány raději propařit noc :o))) před chvilkou si přišli pro batohy, ti vám teda vypadali! no jakoby propařili noc! :o) Angláni byli unešení jak je tady levně tak si to museli užít...

Jinak se musím pochlubit a pochválit svého M - v pátek večer hlídala malou babi a M mě vzal na super večeři a výlet do Kroměříže - noční prochajda městem (kdo nezná tak podotýkám že kroměříž je moc krásná), noční prohlídka muzea s programem (mučírna, sklářka, promítání oživlých barev...).. tož tak.. nádherně jsem se zrelaxovala, byla teplá jarní noc a já snad poprvé byla takhle uvolněná od věčného maminkování :o)

Taky musím nahlásit že po více jak 4 týdnech jsem bez rýmy!!! já už ani nevěřila... teda došlo až na ATB kapky do nosu, ale už se nedalo jinak.

Malá konečně spí, M spí taky a já po dvou kávách jsem sice grogy ale vím že neusnu.. tak jdu něco dělat, že by nedělní oběd?

Ludka+Karolinka+Tatiana 12311

Krasny den

22.5.2005 11:57:10
Ahojte maminky,

prav e
0
0063, 0
05,0éo _í no toto napisala karolinka.je vo vytrzeni ak ma vidi sediet za pocitacom a nemozem nic robit.
Lí - karolinka zje vsetko okrem zeleneho salatu.dokonca som jej dala kyslu kapustu/zelí/ a chcela este.este stale kojim ale popravde uz ma to nebavi kazdu chvilu vyberat prsnik.akonahle si sadnem uz je na mne a dviha mi tricko.skusali ste uz obycajne kravske mlieko?nemam jej dat vecer flasu mlieka? v noci uz spi celu noc,takze sa vyspim.mi uz tiez zaciname kecat mama,oko/ocko/,havo,ato/auto/.je to velka paposka,nikto mi to neveri,pretoze nema ani 8kg.ma dobre spalovanie kalorii po ockovi,to by sa mi hodilo.

Anci - poslem ti aktualne foto nasej bambulky

MAMINY - uz ste schudli do povodnej velkosti? mne sa to nejako nedari a este som po tom ako som schudla pribrala 5KG!!!!!!!!uz nechcem jest,ale ked mna to tak bavi a chuti mi.

AKO SA ZMENSUJU FOTKY MYSLIM kB velkost?????? poradte..

papa

dobru chut k obedu

ludka

papa
Lenk@@@ 9861

Blahoprani

22.5.2005 11:54:41
Blahoprejeme Nikolovi a Netce k prvnim narozeninam!

L&L
Iva*Kuba 25988

Re: Re: LOUPEZNIKOVI

22.5.2005 11:48:56
přejeme všechno nejlepší k 1.narozeninám, skvělou oslavu a hodně dárečků!
KACI 6635

Re: LOUPEZNIKOVI

22.5.2005 11:15:03
Preje k prvnim narozkam i Anicka ;-))) a posila velkou pusu! Az doslavite, napiste nam, jak jste se meli ;-))).

Konecne jsem se dospala (Li, diky za povzbuzeni, ale myslim, ze do duchodu bych to nedotahla ;-))), spala jsem od 10 do 8!!! Bylo to prima. Ale trumfla mne Anicka, ta byla tak rozjarena z Lexovi oslavy narozenin, ze cely den nespala, zalomila to v 6:30 i bez ovce, kterou jsme na oslave zapomeli a spala az do 8:15 ;-)))!

Dnes mame pohodovy den, obed u znamych a odpo dalsi narozeninovou oslavu. Moc se tesim a hlavne nemusim dnes varit ;-))), starsina dostane obed na navsteve a pro Ani mam uvareno, huraaa! Jdu se nalozit do vany a zkraslit se ;-))).

Ilis, to je dobre, ze uz je vam lepe.

Hezkou nedeli vsem!
Ifča+Klárka 24967

LOUPEZNIKOVI

22.5.2005 11:08:00
k jednomu ročku přejeme vše nejlepší a hlavně si to užij, jsou to přece Tvoje narozky.
Holky z Rožnova
Mammita 25947

Nedělička

22.5.2005 11:00:03
Ahooj,
Ilís, to je dobře, že je dobře :)).
Někdo se tu ptal, jestli ještě převařujeme vodu. Tak já používám z kohoutku a tu převařuju, ale pokud jsme, venku, tak normálně z láhve...
přejeme sluníčkový den
Mammita 25947

VŠECHNO NEJLEPŠÍ-VŠECHNO NEJLEPŠÍ-VŠECHNO NEJLEPŠÍ-VŠECHNO NEJLEPŠÍ

22.5.2005 10:54:19



Milý Loupežníku!
Přejeme Ti, ať jsi zdravý a spokojený klouček,
dobrý dortík bez šlehajdy a kupu dárků navrch,
v mezičase lumpačinu
a šťastné a milující rodiče.

Matýsek a kolektiv
12157

Re: Je to šestka! :o))

22.5.2005 10:42:51
Ilís - tak to je dobře že už jste z nejhoršího venku a že to byla jen ta šestka.. jsi šikulka krásně jsi to zvládla!!!

šuhajovi Nikolkovi přejeme se Soničkou vše nejlepší a pěkně to oslav! jeden rok máš jen jednou!!! Sonička posílá velkou pusu

[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 16859  [Dalších 16639 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.