| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 16859  [Dalších 16649 >>]
Arna+Ivanek 5/00+Ian 6/04 22086

Re: Hodně štěstí

22.5.2005 22:19:04
Nikolovi heppy brzdy a spoustu dalších rozjezdů:)
Beruška9 19102

Re: Re: nedělní

22.5.2005 21:39:08
Evule, já jsem si vybila obě první jedničky ve4 letech v sámošce na rozlitém mlíce :-) a myslím, že mně to nijak nepoznamenalo...

Ludko, ahoj, my se neznáme...tak vítej zpátky a měj se hezky :-)!

Na Bruníka taky asi přichází separační úzkost, ale jenom trochu, ječí, když mně vidí a bere ho někdo jíný, ale když tam nejsem, tak neječí, to je hodný...dneska se na naávštěvě 3x polil, vypotřeboval jsem všechny zásobní oblečky a odhcázel v půjčených ponožkách a tričku a kousnul ho do ramene mravenec...dneska rekord - sežral 4 babány :-)!
Evule,Vojta květen04 24623

Re: nedělní

22.5.2005 21:09:54
Ilísku jsou to momenty, jenže jás jsem se teď úplně změnila. Skoro pořád jenom Vojtu někam nosím, nebo s ním chodím pěkně za ručičku, a když už někam utíká, tak utíkám s ním a zajišťuju ho ze všech stran. Všude teď vidím neštěstí.A když se na mě usměje a vidím ten nalomený zoubek, hned mám slzy na krajíčku. Snad to někdy přestane, jinak ze mě bude taková furie (jakou jsem nechtěla nikdy být a nikdy před tím ani nebyla - ba naopak všichni se strachovali a já byla v klidu), která nenechá své dítě ani zhoupnout samo na houpačce.

Jo a onu noc jsme naky špatně spali.
Silueta 17864

nedělní

22.5.2005 16:59:18
Nespavci - my jsme taky spali blbě, holky bude totiž ÚPLNĚK!! v pondělí, takže vliv jak pra.. Ale pak bude měsíc ubývat, takže by měly lehčeji ubývat i kilečka navíc :o)) Jinak já jsem na dnešek neusnula až do 2h do rána, protože ty idioti sociálové co bydlej vedle v baráku měli mejdan pod altánkovým stanem před barákem a vyřvávali až do 2h! Fakt mě svrběla ruka, že na ně zavolám policajty... Pardon, jsem si ulevila.

Dneska jsem dělala k obědu dukátové buchtičky, můj M je totiž miluje :o)) a pak jsem se podruhé od porodu byla projet na svým kolečku a je mi teď moooc kráááásně :o)) Najela jsem 30,5km, ale jela jsem pomalu a do kopců na nejlehčí převod, musím přece zítra fungovat. Teď vyjel M, jsme se prostřídali :o))

Evule - ještěže to má Vojta teprve první zoubky, asi bych taky dost šílela a bulila a obviňovala se, ale jsou to momenty, co..

Lí - to vaše randění s M zní hrozně dobře!

Luďko - co jsem přestala mlíkovat, tak jsem taky ještě nabrala.Furt tady holkám píšu jak musím zhubnout a ještě nic :o(( Ale teď bude ubývat ten měsíc,......... :o))
Ludka+Karolinka+Tatiana 12311

Re: Re: Krasny den

22.5.2005 14:14:06
Ahojte,

takze s tych kil si nebudem robit nic,len by som sa rada chcela prihlasit do rodinky KVETNULEK,pretoze ma to zrusilo......


papa
ludka
Beruška9 19102

Nikýskovi k životnímu výročí

22.5.2005 14:09:33
všechno krásné přeje Bruník s rodiči.........a rodičům pevné nervy :-)!
Evule,Vojta květen04 24623

Cauec po Skaredem dni

22.5.2005 13:10:30
Toto jsem psala vcera, ale nepodarilo se mi to odeslat:
Ahojte, sice bylo dneska nadherne, ale my meli hrozny den. Vojtisek dneska porad tak skarede padal, ze mel hlavicku jedna boule za druhou. Pak to ale zavrsil tim, ze nam chtel ukazat, jak se chce nosit v nositku (starem jeste po mne), tak se na nej postavil, ono se prevrhlo a ulomilo nasemu milovanemu drobeckovi kousek predniho zubu. To bylo breku,ale to jsem si toho, ja hrozna macecha, nevsimla. Az kdyz jsme prisli ze zahrady domu a ja ho prebalovala,uvidela jsem tu dirku mezi prednima hornima rezakama. Protoze ho jeste kojim, zkusila jsem ho nakojit a na bradavkach se mi objevily mensi skrabance, tak nevim, co s nama bude dal, ale priznam se, ze jsem se neudrzela a rozbrecela se manzelovi na rameni.Ja vim, ze to mohlo dopadnout hur, ale i tak.

Dnes:
Ilisku super, ze je vam lip.

Gratulace k narozkam.

Vareni: Vojtisek miluje vlocky, takze mu dost casto varim vlockovou polevku a kasi normalne z vody a nemusim ani doslazovat, ani dosolovat. Pak je nase milovane jidlo cocka a hrach, tak to vzdy navarim do zasoby a zamrazim, ale to vy jiste taky.

Jinak porad mam strach, kdyz vidim jak se Vojta jen trosicku zakymaci, stale vidim, kde vsude si muze ublizit. Porad ho nosim a dam mu vse, na co si ukaze. Taky mam porad takovou ubrecenou naladu, ze jsem ho neuhlidala a tak
Lenk@@@ 9861

Re: Re: Krasny den

22.5.2005 13:01:13
Ahoj Ludko,

to je prima te zase videt :-).
Ja uz taky nekojim - mela jsem ultimatum do roka a do dne, sice jsem to o par dni zkratila, ale jak pise Li, je to uleva... Mleko Lexa nechce pit zadne, takze vecer mu staci akorat vecere a rano dostane vodu - stejne ma jenom zizen.

Li,
asi byly skvrny na slunci, my meli taky silenou noc...

Prevarovani kravskeho mleka - me to porad vrta hlavou, jdu kontaktovat dietni sestry, aby mi to vysvetlily, prijde mi to jako zastaraly postup, kdy se ne vsechno mleko pasterizovalo... Dam vedet :-).

Vcera jsme meli narozeninovou oslavu, Lexa si to naramne uzil, zvlaste se mu libil Kacin Tomik.

Jo a dneska rano mi hodil mobil do zachodu....
12157

Re: Krasny den

22.5.2005 12:19:29
Luďko - stále mám +3 kg navrch... už jsem je jednou měla dole ale pak jsem je zase nabrala užse mě drží :o/ taky nějak moc ale tomu nedávám, takže tak. Chodím do posilovny, ale to spíš kvůli fyzičce.. mmch jsem tam už 147 dnů nebyla - furt bylo něco - nemoci, narozky, MS... haha! ale tenhle týden už zase půjdu, nesmím být máčka :o)))
12157

Re: Krasny den

22.5.2005 12:17:38
Ifčo - poslal jsem ti pár foteček z narozek Soníka :o) Pošli taky něco..
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 16859  [Dalších 16649 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.