| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 16859  [Dalších 16659 >>]
Netka Niky05/04+Dany11/09) 12047

Re: Loupežníkovo info

23.5.2005 10:23:18
Ahojky,
ještě jednou díky všem za krásná přáníčka! Tolik lidiček si nikdy na moje narozeniny nevzpomnělo, hihi
Myslím, že Nikolka vám tu už podal vyčerpávající popis našeho přenádherného víkendu. Fakt to bylo bomba a byla jsem úplně dojatá, že už je to rok, co mi Nika vyndali z bříška!
Jen pro info: dědeček s Nikem hýkal , když si hráli s balonky, mluvil na něj nějakou nesrozumitelnou řečí a pisklavým hláskem, že se Nik za břicho popadal a babi se s ním válela po dece před stanovým městečkem. Takže si naši počkali,a ž bude Loupežník komunikativnější a teď s ním dělají psí kusy! Jsem fakt moc ráda!
Máme video, ale to sem nedostanu, samozřejmě taky spoustu fotek, takže doplním fotodokumentaci.

Blahopřejem ke všem novým pokrokům. U nás se zatím jen stavíme a uděláme tak 2-3 kroky s oporou. Dobře chodí za jakoukoliv židlí, která jede, nejraději za jídelní. Bravurně říká AUUUU TO, mě asi začal říkal AMA, a když letí letadlo tak křičí EEEEE a ukazuje na nebe. To ovšem dělá to u jakého koliv hluku , kde nevidí původce, například vrtulník, motorka, traktor....
Netka Niky05/04+Dany11/09) 12047

ŽIVOTNÍ VÝROČÍ - ŽIVOTNÍ VÝROČÍ - ŽIVOTNÍ VÝROČÍ – ŽIVOTNÍ VÝROČÍ – ŽIVOTNÍ VÝROČÍ

23.5.2005 10:07:17
V pondělí 23.05.2005 přejeme


KATEŘINCE od maminky LÁDI


K PRVNÍMU VELKÉMU ŽIVOTNÍMU VÝROČÍ
VŠE NEJLEPŠÍ, HODNĚ ZDRAVÍČKA, SPOUSTU LÁSKY
A KRÁSNÉ DÁREČKY

LOUPEŽNÍKOVIC RODINKA
Netka Niky05/04+Dany11/09) 12047

Loupežníkovo info

23.5.2005 10:04:46
Ahoj holky a klucí,
máma říkala, že tu mám poděkovat za krásná přáníčka a SMS! A že jich bylo! Dokonce jsme dostal i pohled krásným hafíkem!

Škoda, že nejsou narozeniny každý týden. Máma se mi celý víkend věnovala, v sobotu se mnou blbla celé odpoledne v pokojíčku na zemi, místo aby pracovala. Táta dělal v kuchyni svíčkovou a dal mi líznout! Mamka se pak večer zavřela do kuchyně a něco tam kuchtila a důležitě mi s tátou vysvětlovali, že tam nemůžu. Tak teď už vím, že pekla dort pro mě! Nakonec nedělala takový obyčejný, ale z piškotu mi nakrájela mašinku a vagonky. Popatlané to bylo jogurtem s želatinou a na vršku to ještě ozdobila červenou želatinou. Jinak to třepavé mamka nejí (říká tomu amarouny), ale nám s taťkou to mooooc chutná.
V neděli jsme jeli vybrat botičky, které mi maminka nechala odborně zabalit i s mašlí, abych prý měl, co cupovat při rozbalování, hihi Pak jsme jeli za babi a dědou na chaloupku. Samo, že to děda nevydržel a než naši nafoukli balonky na výzdobu už jsme seděl v tom autíčku, co se může houpat, můžu se v něm odrážet a pro dospěláky má takové to dlouhé držadlo, abych jim někam neujel, hihi Taky má krásný hrací pult a já tam stále můžu něco mačkat, když mi pak sundají tu hrací vět, budu mít volant, jako velkému kluk! Krásně se o to auto dá stavět a já ho umím i přelézat, ale to mamka moc křičí, tak se jí to asi moc nelíbí. Ještě přijel strejda Zdeněk, co se mnou taky blbákuje a dostal jsem od něj velikou beručku s kolečkama plnou důležitých věcí – hrabičky, lopatička, kyblíček a hlavně konvička. Babi totiž každý večer zalévá záhonek a tak jí budu moct konečně pomáhat. Na dárky od našich jsem si musel počkat až po procházce s mamkou, ta byla dlouhatánská a já ji celou prospal. Však toho bylo na mě už moc a ještě na mne odpoledne čekaly další dárečky a hlavně dorty!
Když jsem se vyspinkal, vytáhla mamka tu bílo-červenou mašinku a babi piškotový dort s jedničkou a malinkatou svíčkou. Vyfotil jsem se s rodiči, ale když po mě chtěli abych tu svíčku sfouknul, tak jsem nevěděl, co mám dělat. Nakonec mi to táta s mámou ukázali a tak příště už budu vědět, co a jak. Konečně jsem mohl rozcupovat ty krásně zabalené dárečky. No boty jsem už viděla, ale stejně jsou moc pěkné – modré. V dalším balíčku byl brouk s blikajícími tykadly a když jsem mu zmáčknul krovky, tak popojel. Hezky jsem do něj mydlil a metelil za ním. Po rozbalování dárečků bylo přikročeno konečně ke krmení dravé zvěře a mohl jsem se pustit do té krásné mašinky! Jsem na to šel nejdříve opatrně, co kdyby si to dospělci rozmysleli a začali na mě křičet, že? Pak už jsem krmil jak sebe, tak pesanku co seděla vedle mne. Nakonec jsem překlopil jeden tác na druhý, takže to byla pěkná matlanice. A vidíte, na zem mi ty táci hodit nedovolili. Já to říkal, že si to rozmyslí! Tihle dospěláci, že? Ještě, že je nám jenom jeden roček!!!!
Domů jsme dorazili až pozdě večer, vykoupal jsem se, zbaštil kaši a chrupkal jako miminko.
Jo, jsem trošku nastydlý, takže se v noci budím, ale zase pak ráno spinkám třeba do 7 hodin a v neděli si mě mamka vzala k sobě do pelíšku, já jsem se k ní přitulil a chrupkal spokojeně až do 9 hodin, hihi

Tak to je v cuku letu můj slavnostní víkend. Mamka mě už vyhání, že má nějaké DPH a musí pracovat, tak se mějte krásně stále více lumpačící Loupežník








Mammita 25947

Re: Ahojda

23.5.2005 10:00:44
Rondo,
Gratulujeme k prvním krůčkům!!!! To je super, já se tak nad těma prckama dojímám. Včera ve 23:00 to byl přesně rok, co jsem vytopila koupelnu Matýskovou plovárnou :))). A právě teď to je rok, co ho ještě nenarozeného pošimrala poprvé na šošolce paní doktorka, která mu pomohla na svět. Fňuk.

Oddny, my jak jsme teď měli ten kašel, tak nám hrozně pomohl Halixol. Ta úleva nastala hned po první dávce. A Matýskovi chutnal. Matěj taky z toho kašle zvracel, tak nám k tomu naše dr dala ještě Spiropent na rozšíření průdušek. Obojí nám prodali na recept, ale myslím, že ten Halixol jde koupit i bez...
Mammita 25947

Ahojda

23.5.2005 9:42:19
kočky!
Jednou byl u nás na oddělení psycholog (nějak se zdravotníci v té době hodně sebevraždili či co) a ten nám říkal.
"Děvčata, vy jste tak krásný...a...každý je jedinečný...a...jste středem vesmíru...a...jste nejlepší...."
Vím, že to tu tak nevyzní (on to je navíc děsně sexy chlap, tudíž máte při tom i na co koukat), ale na nás bylo vidět jak nám to dělá dobře a jak moc to chceme slyšet.
Noo, sice nejsem sexy chlap a per hubam to na diskuzi taky nezvládnu, ale zase si to můžete každá přečíst víckrát.
Jste ty nejlepší maminy pro Vaše dětičky, nejkrásnější ženský pro Vaše partnery a v neposlední řadě super kecalky a rádkyně pro nás všechny navzájem.
Hmmm, asi to moc neumím, chtěla jsem to napsat líp. Tak třeba Vás to potěší aspoň trošku.


Ronda 3303

Chodime!!!!

23.5.2005 7:00:18
hojte vsem,

tak muzu vyhlasit do sveta, ze chodime:-)))) V sobotu to zacalo, Alex se sapal po housce s maslem, co patrila Danikovi a ja ze ji odnesu a Alex se pustil stolu a stradoval si to za mnou.....no a ja pak ten talirek nesla pred nim a on tapkal:-)))) taky nakonec tu housku dostal, myslim, ze jidlo jako motivace na prvni krucky tu vede:-)Od te doby se pousti, kde muze, no je to krasa sledovat:)Dneska se naucil dalsi vec, vylezt na stolek v obyvaku.....jsem trochu trnula, protoze z nej sleza dost krkolomne...

Vikend byl super, krasny pocasi....manza sice celou SO pracoval, ale dneska jsme vsichni vyrazili do bazenu. Maji tu jeden super detsky bazen, Alex tam vsude stacil, tak jsem si mohla sednout na okraj a pozorovat ho, jak se cachta s ostatnimi detmi a u toho jsem se docela dobre opalila:-)Danik ten radil ve velkem bazenu s manzou, pak jsme je dali dohromady a stridave si sli zaplavat. Ted uz kluci spi, koupani je dokonale unavilo, tak jsem si nacala cokoladu a aspon vas docetla....

Ilis, tak to jsem rada s tebou, ze uz naskocili pupinky a horecka je fuc, zvladli jste to moc dobre:)

Oddny, ja mam vyzkouseny Hedelix, zatim jsem ho davala jen Danikovi a jemu zabira a navic mu chutna....ten druhy jak pise Misa neznam, takze nemuzu porovnat...

Ludko vitej zpatky, tez si na tebe vzpominam:)

Li, tak koukam ze romanticky vecer se vydaril, vsak si je taky zaslouzime:-)

Leanko, jaka byla oslava?

Kaci, tak Ani je teda rekordmanka ve spani.....nechtela by poslat nejaky spaci recept nasemu Alexovi?:)ze dekujem:)

Vsem prejem hezke pondeli!!!R.

Ronda 3303

Re: Re: Re: Re: Re: nedělní

23.5.2005 6:31:18
NIKOLKOVI LOUPEZNIKOVI PREJEME VSE NEJLEPSI K 1. NAROZENINAM, HODNE ZDRAVICKA A STALE TAK SKVELE RODICE!!!


Netko, tesime se na odrobnosti z oslavy!!!
Beruška9 19102

Re: Re: Re: Re: nedělní

22.5.2005 23:27:01
Dorko, Hedelix nebo Halixol...oba z lékárny, zeptej se, který je lepší...

Dobrou noc!
Oddny 15528

Re: Re: Re: nedělní

22.5.2005 22:31:01
NIKOLOVI LOUPEŽNÍKOVI PŘEJEME VŠECHNO NEJLEPŠÍ, HODNĚ KRÁSNÝCH HRAČEK, KTERÉ SE DAJÍ ROZBÍT, HODNĚ JÍDLA, CO SE DÁ POMATLAT NA VŠECHNO KOLEM SEBE A RODIČE S PEVNÝMI NERVY TI PŘEJE SVÁŤOVKA A JEHO STÁDO !!!!!

Ahoj baby ;-))

to byl krásný letní víkend, což! Oba M se dokonce vyčochtali v bazénu, Sváťovku jsme posadili do člunu a vozili ho po vodě, šíleně se mu to líbilo a nakláněl se přes okraje, aby mohl cákat vodičku a já na trávníku šílela, že jim spadne do vody ;-)))

Včera jsme odpoledne byli na STOMP, to bylo naprosto úchvatné, koncert bez jakýchkoliv hudebních nástrojů - hráli pomocí košťat, dřezů, popelnic, krabičky zápalek, zmuchlaných novin, barelů, basketbalových míčů, no prostě skoro všeho včetně vlastního těla. No byla to paráda, byla jsem šíleně nadšená, prostě úúúúžasný. Všem doporučuju!!!

Sváťovkovi klesla rýma níže a kašle. Dneska večer se poblinkal :-( Holky, jaký jste dávali sirup na odkašlávání? My máme Mucosolvan a ten teda absolutně odmítá pozřít, vždycky ho musím přimíchat do něčeho, jenže mi příjde, že ho tam ten pacholek cítí a nechce :-((



Valeri, Davídek 5/04 25085

Re: Re: Re: nedělní

22.5.2005 22:25:41
Loupežníku,přejeme ti vše nejlepší k narozeninám!!!Valeri a Davídek


Ahoj holky,celou sobotu jsem s Davídkem trávila u tchýně a stal se zázrak.Bylo to v pohodě.A Davídek měl skvělou náladu,pořád se smál a předváděl.

Ilísku,to je dobře že už je Vašíkovi lépe.

Evule,ještěže to jsou první zoubky.Já jsem teď taky šíleně opatrná.Před pár dny jsme byly s kamarádkou a její rok a půl starou holčičkou na procházce a jednu chvíli malá stála vedle nás a ve vteřině sletěla do příkopu po hlavě na betonový obrubník.Fuj!Udělalo se mi z toho zle.Naštěstí to odnesla jen boulí,která už skoro zmizela,ale klidně se mohla zabít.Mohlo to být tak 3/4 metru.

Luďko,taky mě trápí kila navíc.Před těhotenstvím jsem měla 52kg,rodit jsem šla s 62 a dnes mám 61.Ach jo!Když mě tolik chutná,a nedokážu se krotit.

Lí,mohla bys mi prosím taky poslat fotečky?

Noc na dnešek byla vcelku dobrá,jen asi ve 4 h ráno se Davídkovi něco ošklivého zdálo a začal hrozně ječet ze spaní.Stašně jsem se lekla.Ale ráno se probudil až po deváté.Snaží se teď spinkat už jenom jednou přes den tak to asi dohání v noci.Což mi tedy vůbec nevadí.Představte se že dnes usnul až kolem třetí odpol. a spal jen do půl páté.Večer usnul až po deváté.
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 16859  [Dalších 16659 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.