| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 16859  [Dalších 16749 >>]
Pastelka 8872

Cyklistika s prckama

26.5.2005 12:14:56
Holky, ja se chystam to co nejdriv vyzkouset, teda az mi M primontuje sedacku na kolo.
Ale rada bych jezdila s nekym.
Neni tady nekdo, kdo by podnikal vylety s prckama na kole? Myslim v Praze a jejim okoli - idealne ve Stromovce.

Tondo, to jsi teda pasak, ze jsi kaminek propasoval az domu, ja uz delam prohlidku pusy pravidelne po kazdem pobytu venku, takze Bety si to moc neuzije.

Vsem marudkum prejeme, at se brzy vyzdravi a muzou ven, dneska tam teda je parak. Uzijte si srazika, my nedorazime, mame bohuzel dneska ty lekare .

Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306

Re: PEŤÁNKOVI ze k 1. narozeninkám

26.5.2005 12:03:05
Peťánkovi přejeme vše nej a hlavně nezapomeň mámu potrápit nejen s tím mlíčkem:):).)
Tak na sraz bohužel nedorazíme ráno teplota 38.Výsledky máme obyčejnou virozu,ale může to být i šestka neboť to je taky viroza:):)
Moc mi to mrzí,ale nedá se nic dělat.
Pastelka 8872

Re: PEŤÁNKOVI ze k 1. narozeninkám

26.5.2005 11:58:38
prejeme krasne narozeninky, hodne zdravicka a bourlivou oslavu.


Bety a jeji smecka
Silueta 17864

PEŤÁNKOVI ze k 1. narozeninkám

26.5.2005 9:40:34
Všechno nejlepší, hodně zdravíčka, mlíčko od maminky až do puberty a další života výhody ti přejí Vašík s mamčou.
Silueta 17864

Re: hezké ráno

26.5.2005 9:24:20
Děkuju všem za odpovědi na mé otázky :o)) Nestíhám reagovat, tak se omlouvám.

Včera to konečně dopadlo a šla jsem si zaplavat - no náááádhera! Teda dala jsem si do těla, protože jak jsem byla "nadržená" tak jsem plavala celou hodinu bez zastavení a dnes mě příjemně bolí celé tělo. Taky jsme koupili Vašíkovi cyklovýbavu - sedačku obyč. barva ke kolu :o)) a helmu Authora červenou se želvou. Dnes chci jít do bazénu s Vašandou, takže prima jízdu na kole vyzkoušíme asi zítra.

Oddny - já na kole jezdím strašně ráda, jen ty kopce mě deptaj, ale těším se, že pak zase pofrčím z kopce :o)) A nejradši jezdím sama samotinká svým tempem, když jedu s někým rychlejším, mám snahu ho dohánět a nemůžu se u toho kochat jak funím a s pomalejším mě zase nebaví čekat :o(( U nás je to furt z kopce do kopce. Na koni jsem seděla jednou a když popoběhl, myslela jsem že to je moje poslední vteřina života, tak kůň raději zacouval do lesa, všichni mi ujížděli a já ho nemohla dostat z lesa, tak si to míš představit....hahah :o)) Na koně už nemusím.

Lí - ať je brzy dobře a malá to nechytne.

Vendy - tak to jsem ráda, že už je po horečce:o))
Bubbo (Peťánek 26.5.04) 15206

hezké ráno

26.5.2005 8:38:39
Lí, to je mi líto, zrovna když je venku tak krásně :-( A´t se z toho rychle dostaneš.

já zase podávám info z roční prohlídky. Tak náš mladej nic nepřibral, a vyrostl o 1 cm. takže 8.880 g a 75 cm. Prý podvyživeně nevypadá :o)

Co se pití týče, přišla jsem na to, že problém není z čeho to mlíčko pije, ale že ho nutím právě to mlíčko. Zkusila jsem s odstupem času (a když nebyl unavený) dát mu to z jeho oblíbené pet lahve s násoskou od jupíka, potom z hrníčku, zase s lahve s dudlíkem, s tommy teep... no prostě nic. jak to mlíko ucítí na jazyku, tak ho vyplivne. Přitom v kaši to jí normálně, ani necekne.

MUDr. povídala, že mám na chvíli přestat, pokud jí jogurty (až 4 za den) a tvrdý sýr, tak rozhodně nedostatkem vápníku netrpí :-) včera jsem mu nedala cucnout po koupání, ujal se ho manžel. Byl řev šílený, ale nakonec usnul i bez. Ráno se vzbudil v 5, nakojila jsem ho - ale už ne stylem "lehneme si vedle sebe do postele a ty s bradavkou v puse usneš", ale v sedě a po nacicmání zpět do postýlky. Nakonec jsme vstávali v půl 7 s verunkou do školy.
Hurááá, pokud to tak půjde dál, tak brzy přestanu i ráno. Musím to stihnout do té doby, než odjedeme na dovču, protože jak mě vidí ve spodním prádle, nebo v plavkách, tak se může zbláznit. No typický chlap :o))))

Jdu lehce debordelizovat byt a pak na chvilku ven, než začne pařák .-)

*Lidka* + 3 11796

suvenýr

26.5.2005 8:33:15
Ahojte, musíme se pochlubit - včera byl Toník s babičkou na pískovišti a když jsem ho umyla, přebalila a převlíkla tak na mi slavnostně vyplivnul na rameno pěkný šutr (cca 2cm). Tak nevím jestli ho cucal "jen" 15minut nebo celé odpoledne, babička říkala že prý byl nějaký zamlklý.. No jsem ráda že ho nespolknul, ale asi s tím pískovištěm ještě počkám, i když se mu tam hrozně líbí a vydržel by tam sedět celý den - než naplní kyblík pískem pomocí klešťového úchopu tak je odpoledne pryč :-)

Jinak koukám že titul maratónské dojnice mě asi nemine, když už Danula i Bubbo plánují přestat. Nám se to zatím líbí, užíváme si intimity, třeba z něj ještě nakonec vychovám mazlivé dítě :-)

Moc se těšíme na odpoledne, má být krásně!
12157

Re: Re: Re: schody

26.5.2005 8:25:07
jen podávám info...

tak malá už konečně nemá rýmu.. zato ji mám já, jak brno a bolí mě v krku, dutiny zasekané :o( jak to chytne malá znovuu tak už to vážně obrečím :o(((

Takže žádná suzuki, žádné plavání, žádné návštěvy.. nechci to rozsévat po světě dál.

Tož tak

Valeri, Davídek 5/04 25085

Re: Re: schody

25.5.2005 22:26:50
Čau holky,tak jsem myslela že bych zítra taky dorazila na srazík a konečně vás poznala.Ptala jsem se manžela co on na to."Ty jsi se zbláznila!!!Snad si nemyslíš že když mám dovolenou,tak dvakrát pojedu do Prahy."Takže pojedu do p..... a ne na srazík.Bohužel ráno na devátou máme být na očním,tak by toho bylo moc.Nejdřív mě napadlo zůstat rovnou v Praze,že by nás potom M vyzvedl,ale v tomhle vedru bysme tam tak dlouho nevydrželi.Tak snad někdy příště.

Kačabko,v Praze u doktora sice budeme,ale ne Ke Karlovu,ale na Karláku ve Všeobecný na očním.Ke Karlovu jedeme v pátek na rehabilitaci.

Leano,vy jste fakt ještě plešatější?A já myslela že aspoň v něčem tady vedeme.:-)))

autosedačka-sice ji ještě nemáme koupenou,ale už mám definitivně jasno.Budeme kupovat Maxi cosi priori XP v červené barvě.Porovnávala jsem ji s Römerem na vlastní oči a Römer nejde polohovat téměř vůbec.

užijte si zítřejší srazík
marůdci,ať je vám už dobře
papa a držte nám prosím palečky ať dopadneme dobře zítra na tom očním
Oddny 15528

Re: schody

25.5.2005 21:43:33
Kačab, Sváťovka je prostě na fešný ženský od mala.;-)))))
Marodíme, no prostě mu teče z nosu a kašle, al epřes den lítá jak drak po dvoře, honí brablence a pavouky a stále nehodlá lézt po trávě ;-))

Vendy, to je fajn, že horečka zmizela ;-)))
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 16859  [Dalších 16749 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.