| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 16859  [Dalších 16759 >>]
Bubbo (Peťánek 26.5.04) 15206

Re: Odstavovanie

26.5.2005 19:50:15
Ludko, právě že mi Péťa nechce Sunar vůbec pít! Ošidím ho jím jenom když ho dám do kukuřičné kaše.
Lí - jiné mlíčko jsem nezkoušela, vlastně jo, trošku kravského do hrníčku, výsledek stejný.
Jinak jedeme na naše oblíbené místo do Chorvatska k paní Božence - klídek, soukromí, písečná pidi pláž. Budu tam s dětma sama - manžel nás odveze a zase pro nás přijede.

Dnešní večerní nekojení se obešlo bez scén. Po koupání sice vykřikoval to svoje "emé emé" a tahal mě za tričko, ale dostal pusu na čelíčko a šupajdá do postýlky, do pusy dudel (odnaučování nás čeká :-( a usnul.
Zato já jsem jak Pamela :o))))

dneska byla premiéra na písku. Peťas seděl jak milostpaní na fixies podložce a rochal se v písku lopatičkou. Vydržel sedět hodinu, strašně ho sice lákaly auta a míčky kolem, ale když chtěl jít na všechny 4, tak se začal šklebit, jakože je písek strašně blééé. No hroznej cíťa :-)
Písek byl až v plíně, ale jinak moc spokojený.

Péťa děkuje za gratulace, oslava bude až v sobotu u našich, dneska dostal jen malý dáreček - přísavky do vany, ale moc ho nenadchly.
Verča totiž usoudila, že dárky bez dortu jsou na prd, takže tatra bude až v sobotu :o)
Ronda 3303

Re: Praha

26.5.2005 19:41:45
Ahoj vsem, jenom vas chci pozdravit, nestiham, snad vas doctu dneska vecer.....jen jsem zaznamenala nejake nemoci a horecky, vsem preju rychle zotaveni....R.
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306

Praha

26.5.2005 19:38:39
holky nakonec jsme musela narychlo do Prahy předala jsme Matíka a jela.Když jsem jela zpátky před výstavištěm stála Danula s Klárkou a ještě jeden kočár myslím, že to byl Matýsek ale nebyla jsme si jistá maminka se hrabala v košíku z kočárku:):):) Danulka vypadala jak reklama na dorbou vodu pila s láhve krásně jí vlály vlasy a sukně moc jim to všem slušelo,troubila jsem ale bohužel nevšimly si:):):)
u nás bez teplota zítra musíme na chvíli ven nebo se obě zblázníme:):)
Ronda 3303

Petankovi od Bubbos

26.5.2005 19:38:35
MILY PETANKU, KRASNE NAROZENINY, HODNE ZDRAVI A UZIJ SI JE CO NEJLEPE!!!!






Ludka+Karolinka+Tatiana 12311

Odstavovanie

26.5.2005 16:14:39
Ahojte maminy v tomto letnom horucom dni!!!!!


HLASIM ZMENU IKONY.


Dnes sme boli na ockovani polio-detska obrna do noziciek.Neviem ako u vas ale nas Minister ZAJAC,vymyslel pichanie polia miesto podania lyzickou.Kazdy mesiac raz pocas 3 mesiacov.vrestala ako diva,obliekat sme sa museli vonku.Neviem ani kolko vazi pretoze sa boji vahy a nebolo mozne ju na nu posediet.Ale nemame este ani 8kg a to pritom stale papa a ked vidi niekoho jest tak chce aj ona.Ale mame aspon obvod hlavicky je 46cm,to sme zvladli ale s poriadnym krikom.

Bubbo - to ti zavidim,ze ti mala pije mliecko SUNAR,moja ani vidiet ine mliecko ako moje.Takze i ja sa hlasim o super dojnicu 2005-2006.Naozaj som zvedava ako sa mi budeme dlho odstavovat.Hoc vela maminiek mmi vravela ze to nemame robit.Karolinke som skusala Nutrilon,ale otocila hlavou a pozrela na mna ako "a to je co?"

Jajda - nasa beha po schodoch ako diva po styroch hore i dole.Ja som ju od 9 mesiaca naucila zliezat s postele zadockom a nozkami dole a teraz nemam strach ju nechat na nasej posteli.Teraz chce chodit po dvoch po schodoch,pretoze uz vie chodit.Zacala presne na svoje narodeniny.Nie je to este stopercentne,vyzera ako opita,ale je to strasne zlate a smiesne.

TAkze sa zatial majte pekne apozdravujem a bozkavam vsetky deticky.

papa
LUDKA
12157

Re: Re: pakárna

26.5.2005 14:57:42
Bubboš - jakou značku mlíčka dáváýš? zkoušela jsi už asi různé značky, že? No gratulujeme k dílčím úspěchům při odstavování!!! Mylsím že do dovči tpo zmáknete.. ka vyrážíte? Ale stejně to mohlo být príma zpestření na plážích :o))) jak ti Peťas strhává v nestřeženém okamžiku plavky...

Ilísku - tak vidíš, ono se to vždycky nějak vyvrbí! to plavčo závidím, no snad se dostane i na mě :o))) Já se nějak nemůžu dostat znovu do té posilky... skončily MS a hned začala tahle debilní zasekaná rýma.. :o((( už mi to děsně chybí... Jakou obyčejnou cyklosedačku jste to koupili? co je to obyčejná??? já zatím nemám až tak přehled.. chceme tu za kolo... na žádné dlouhé trasy, jen n apopokíždění k babi (8 km) a tak... možná na štěrk (ale maou do vody na štěrku nepustím, leda sebe :o)))

Toníku - story s kamínkem je super! Já Soníka neustále hlídám.. ale sem tam nějaký ten šutýrek ochutná, to se nedá nic dělat :o( ale snažím se ji krmit i jinýma věcma...

Vendy - je mi vás moc líto, psala jsem ti něco málo domácích aktivit po ICQ, tak snad ti to pomohlo aspoň trochu

Situace u nás - kamarádka vozí malou (spala jen hodinku a to mi předc tím vytuhla u jídla!) na hoďku, plavat nejdeme, olala jsme do kurzu, že jsme z 5ti lekcí byli jen 1x a že teda mi buď odpustí půlku kurzovného nebo nebo tento kurz končíme.. tak mi odpustili půlku peněz - protože z deseti lekcí odchodíme max 5.. a i to bude asi zázrak :o( A ona tak miluje čachtání ve vodě!!! Jsem asi hrozná, ale kurzovné není nejmenší...

Jsme včera seděla přes tři hodiny na schůzi bytového družstva... to vám byla legrace" Mále si tam dali přes hubu :o)))

12157

PEŤÁNKOVI ze k 1. narozeninkám

26.5.2005 13:33:52
Takže Peťas! tobě už je rok!!! to už jsi velký kluk tak určitě uneseš pusu od slečny Soničky ! Vše nej nej nej a hodně štěstí

ti přeje

mamča Lí se Soničkou
12157

Re: pakárna

26.5.2005 13:27:30
Ahojky holky!

Tak mně je furt stejně, malá je naštěstí stále OK a spokojená! Nakonec jsem ji dala do Yamahy samotnou a byla s ní instruktorka.. malá ani nezavzdychala po mámě :o))) byla v sedmém nebíčku jako vždy, suzuki je prostě naše nej nej zábava! Jsem instruktorce moc vděčná, zabili jsme tím dopoledne, ještě jsme pak procházkovali venku, byly nakoupit - malá tlačila ten malý nákupní vozíček :o))) no a pak mi vytuhla u jídla s plnou pusou, ak jsem jí to ve spánku vylovila ven a dala ji spát, ani se nevzbudila :o))))

Odpoledne možná budu mít vození, kdxyž ne tak s ní možná to plavčo risknu - myslím, že tam na nikovo viry pouštět nebudu, tam by to nikdo ode mě chytit neměl, lidi jsou tam od sebe dost daleko a mě to třebas odrovná a nebo my to ty dutiny protáhne??? No uvidíme, jsme 50/50 rozhodnutá....

Jsem se tu rána vybrečela a hned se mi kapku ulevilo :o) Ještě že tu diskuzi máme :o)))

Silueta 17864

Re: pakárna

26.5.2005 13:15:25
Vendy - takže prd že horečka už není,co? Ach jo! Vydržať, já vím je to dlouhý, dítě protivka a matka nervní, ale co se dá dělat... Kolikátej den to máte? Druhej nebo už třetí? Jestli třetí, tak jestli je to 6ka zítra už bude dobře :o)) Držím pěsti.
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306

pakárna

26.5.2005 13:03:54
holky je to pakárna být doma už vůbec nevím čím jí mám zabavit ach jo už aby jsme mohly jít ven:(:(
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 16859  [Dalších 16759 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.