| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 18607  [Dalších 18517 >>]
bubíšek + Davídek 21/11/03 18146

A pak že nezasněží

23.1.2005 19:17:15
Tak vás zdravím.
Tady dneska byla vánice, že nebylo vidět z okna na protější barák. Byli jsme venku i s kamarádkou a jejím chlapečkem, no mráz pěknej, několikrát jsme málem upadli i s kočárkama.

Alí, Dáda se taky snaží běhat. Je to srandovní, až na to, jak pořád padá a nožičky má samou modřinu. Ještě nám někdo řekne, že ho týráme. Když ho honím, tak je nadšenej. Chechtá se a snaží se utéct co nejdál. A když něco drží v ruce, říkám mu, dej mi to, já tě chytím, tak se může zbláznit, jak řádí.

Co jsme přišli z venku, tak jen kňourá a chce se chovat a mazlit a jak není po jeho, tak tady hystericky ječí a občas vypotí i slzu. Nevím co mu je.

Jo a víte co začal dělat? Že se bojí některých pro nás nepochopitelných věcí, to jsem sem už psala. Ale když v televizi hraje hudba, ale jen některá, tak si chytí ucho a tak něžně kvíkne a udělá útrpný pohled, špatně se to popisuje. To samý, když mi zvoní mobil nebo když se něčeho bojí. A to ho nikdo ničím nestraší. Tak nevím.

Pet, my měli dneska taky špagety, dělala jsem dětskou omáčku. Mleté krůtí maso s rajčaty. Jakou jsi dělala omáčku ty??

Sev, koukám, že malá nestrádá, co? Má taky pěkný faldíčky. Kolik váží, i když tahle otázky u holčičky není moc slušná. Snad se neurazíš.
Pamatuju si, že mi mamka dělala dlouho taky takové culíčky, vždycky mě z toho hrozně bolela hlava, no asi mi to dost utahovala. Teď nosím skoro pořád culík, ale když ho mám hodně utažený a mám ho dlouho, tak mě taky bolí hlava. Asi to má i souvislost s mými migrénami.

Jo já vařila poslední dny: kuřecí pol. s domácíma nudlema, holandské řízky s kaší, kotletu narychlo, vepř. maso v mrkvi, znojemskou omáčku, na zítřek si připravuju kuře na paprice

Labu, nálada je dobrá. Včera jsem si s malým po obědě hodinku a půl schrupla, bylo to fajn. A i ten snížek mi jí vylepšil a taťka s námi bude po a út doma. Hurá.
S tou čokoládou u babičky je to síla.

No ta kamarádka co jsem s ní dneska byla venku, má chlapečka o týden mladšího než je Davídek a já koukám, čím ho krmí a ona vyndala celou tabulku čokolády a statečně jí do malého nasoukala. Když jsem měla nějaké námitky, tak mi řekla, no co? U holky když byla malá jsem to hlídala, nesmíš to tak prožívat. Dřív se to taky tak nehlídalo a žijeme.
No tak na to jsem už neřekla nic.


Jdu dát malému večeři. Ten tak zlobí s tím jídlem. Síla. Dneska papal sám špagety. Dám pak do alba fotku. MOžná i víc. Já fakt nejsem schopná se k tomu dokopat.
Karkulinka 15733

Ahoj holčiny

23.1.2005 18:59:06
tak už konečně je sníh i nás v nížině!!! Charlottce se líbí, a dokonce se už stihla i několikrát v něm vyválet:-) Pátek i sobotu jsme měli s manžou volnou, tak jsme si užívali:-) V pátek u telky, a včear jsme si dali večer procházku po Praze, byli jsme na Karlově mostě, lanovokou jsme si vyjeli na Petřín, ten jsme potom sklouzli dolů, páč už tam byl sníh, a bylo to dost slušně namrzlý:-))) Přes den jsme byli s prckem u babičky a dědy - prostě pohodový víkend:-) Akorát já jsem si teď dala rozpustné kafe, a jak na něj nejsem zvyklá, tak se po něm udělao trošku šoufelec, tak

Sev, Lenička je vážně kus:-))) Se máš, že ti vydrží v tom umyvadýlku, Charlottka je malej lachtan, a chce mít spousty vody, aby v ní mohla plavčit:-)

Labu, dooufám, že se ti nožky nahoře splnily:-)

A já amžu vykoupat mrňouska a ohřát jí éču, zatím pááá

LaBu 19306

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Slnečná zimná nedeľa :o) (dúfam, že aj všade u vás :o)

23.1.2005 15:41:20
Ahojte :o)
ďakujem za skoroudelenie medajly, Pett :o)) To mám radosť :o)
Tak sme doma, na čo mám dnes vážne chuť, je jedno prevegetené popoludnie, dobre sa napapať, pospať si, pozrieť si nejaký dobrý film, skrátka kľud a nohy v teple ;o) Tak si to snáď aj splníme :o)

Alíku,Cis, ja teda Zdendu nijako zvlášť dobre nepoznám (skôr takmer vôbec) Ale rada by som Alíka potešila a preto musím poznamenať, že ak je to naozaj taký správny a úžasný chlap, ako sa z vašich opisov zdá, určite by zvládol rozhovor aj na iné, než ekonomické témy... Alebo že by ho teda jedna fajn ženská, ako je aj naša Alík, nevedela nijako inak zaujať?...:oDD
Neverím! :o)))

Maléme Zdenečkovi prajeme so Siskou všetko naj naj, nech ho doma všetci poslúchajú :o) Nech je jeho život krásny ako slnečný deň na tomto obrázku:o)

Abcded 23276

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Slnečná zimná nedeľa :o) (dúfam, že aj všade u vás :o)

23.1.2005 15:40:19
Téda Cisco, tak ty si někde čteš Zdendovy životopisy a nepochlubíš se mi kde, jo? No to to to:o) Jo a to víš no, muži přece nestárnou, oni mládnou:o) Pamatujete na ten film pro pamětníky ne? Akorát ten hlavní představitel (co se postupně zamilovával do jedné, po tom do její dcery a nakonec zůstal u vnučky), ten měl teda figuru (brrrr) tomu jsem to zrovna moc nevěřila:o)))

Tak bobovačka ještě nebyla tak úplně vona, sněhu ještě tolik nebylo, tak jsme se před polednem jen tak trošku zabrousili po kamenech a trávě:o) Po obědě jsem dětičky vyhnala na zahradu, Kubu spát do kočáru a starší tam staví sněhuláka a dělají bábovičky ze sněhu. takže mám pohodičku:o)
Utopýr 9323

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Slnečná zimná nedeľa :o) (dúfam, že aj všade u vás :o)

23.1.2005 13:53:42
nebo by myslel, ze koktas :0

Jinak minule jsem cetla jeho zivotopis, nekde ho zverejnili u prilezitosti jeho znovujmenovani, a docela me prekvapilo, jak byl celkem mladej, kdyz u nas prednasel. Vypadal teda na vic.
Abcded 23276

Re: Re: Re: Re: Re: Slnečná zimná nedeľa :o) (dúfam, že aj všade u vás :o)

23.1.2005 13:20:07
Neboj, nedám Cisco, on by mi ji stejně nevěřil....:o)
Utopýr 9323

Re: Re: Re: Re: Slnečná zimná nedeľa :o) (dúfam, že aj všade u vás :o)

23.1.2005 11:23:49
Dobre Aliku, diskutujte si teda co chcete. Ale nedavej mu prosim te moji adresu :)
Utopýr 9323

Re: Re: Re: Re: Slnečná zimná nedeľa :o) (dúfam, že aj všade u vás :o)

23.1.2005 11:15:49
Jo, Sev, trejda delal minule lasagne. vyborny. Jinak jsme meli dvakrat tenhle tyden ostudne parky s bramkasi, protoze jsme sehnali frankfurtsky a to je tady vzacnost.
Abcded 23276

Re: Re: Re: Slnečná zimná nedeľa :o) (dúfam, že aj všade u vás :o)

23.1.2005 11:11:33
Cis, nekaž mi radost a nech mě aspoň si myslet, že by se mnou třeba Zdenda probral i něco jiného:o))) (no i když po sebekritickém pohledu do zrcadla je mi jasný, že se mnou by i tu inflaci probíral jen s největším sebezapřením:oD)

Sev, dneksa máme kuřecí závitky (vařila mamča jako každou neděli, dělala je jako ptáčky), včera sjme měli zapečené kotlety se šlehačkou, ve čtvrtek sladký knedlíky, předtím pizza, pečené kuře zítra to bude asi pečená ryba se sardelkou, no a na víc už si nevzpomínám:o) Taky bych potřebovala nějakou inspiraci.
Utopýr 9323

Re: Re: Re: Slnečná zimná nedeľa :o) (dúfam, že aj všade u vás :o)

23.1.2005 11:08:54
ale ted me napada, ze bych tam mohla dat vrstvu sunky ...
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 18607  [Dalších 18517 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.