| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 18607  [Dalších 18547 >>]
Abcded 23276

Re: Padá sníh, padá sníh, pojedeme na saních...

25.1.2005 9:21:35
My možná taky vyrazíme na sáňky, mám k nim opěradýlko, tak si tam s Kubou zajezdíme líp a větším komfortu než jako skrčenci na bobech:o))) Sněhu už je tu na to dosti.

Teda Labu, i když si provařená, tak klidně a raději pokračuj ve šplhání, ta druhá verze chválení dcerunčiny pohádky byla fakt hezčí:o)))) Klidně mi dej pak včas vědět co za to;o) A jinak samozřejmě děkuju i všem ostatním za chválu pohádky, dcerunce samozřejmě vyřídím.

Jo ještě jsem si vzpomněla Li, budu se asi opakovat, ale nepil by třeba Prvek jogurtový mlíka? Já je dětem dávám a třeba zrovna Kubovi moc chutnají. Kromě té Holandie kupuju třeba Revital active od Olmy, který obsahuje všechny ty živé potvory a dokonce se vytahují i u těch ovocných verzí, že je bez konzervačních látek, umělých barviv a bez aromatizace. A nebo by třeba šel ten bez příchutě smíchat normálně s džusem, to by moho být taky dobré.

Jinak když už jsme u té potravinové chemie, zrovna jsem o tom našla zajímavé stránky. Samozřejmě nevím, nakolik je to všechno pravdivé, myslím, že se jedná o nějakého studenta medicíny, tak by to snad mělo být aspoň trochu tak:o) Ale třeba jsem tam našla hnedka rozpor na E202 - konzervant, který je právě v sirupu. Na jednom místě jej zařadil mezi éčka, která jsou méně škodlivá, ale pak zase v tom prvním článku o éčkách jej zařadil mezi éčka kterým je lepší se vyhnout. Dost mě překvapilo hanění E330, což je kyselina citronová, píše o ní dokonce že patří k nejnebezpečnějším, protože je rakovinotvorná. Já myslela, že to je jen nějaký výtažek z citronové šťávy. No nevím, jestil se nejedná o překlep? Jinak ten druhý článek o éčkách je docela zajímavý. A je tam taky odkaz na jistě zajímavé stránky s opravdu moc hezkým názvem Kuřákova plíce. Ovšem píšu jen, že jsou JISTĚ zajímavé, protože jsem si je chtěla pročíst, případně pár foteček přeposlati mamince (aby už konečně kouřit přestala), ale já v nich nějak neumím chodit či co, ale prostě se nehnu z úvodní stránky:o( Jsem blbá já nebo ty stránky?

Jo Karkulí, ještě k těm minerálkám - tak těch bych se zase nenapila já, mě totiž bublinky děsně nadýmají, ale hrozně:o) Nehledě na to, že pravidelné pití minerálek není vhodné (tys nesledovala ty reklamy na Korunní? O té krasové činosti a tak:oDDD) A ani té chemii se v těch s příchutí nevyhneš, podobně jako v Jupíkách a bohužel i v sirupech, ale u nich alespoň můžu ovlivnit koncentraci, dávám ho opravdu jen malonko. (ovšem po přečtení těch stránek nevím jestli se nevrátím k pití v mém těhotenství s diabetes - vodě s trochou citronu) Jo a Labu, ten javorový sirup jsem taky v obchodě viděla u zdravé výživy, jen jsem neměla odvahu ho koupit za ty peníze. Tak si ale zase říkám, že ho možná zkusím, beztak dávám sirupu jen málo a alespoň pro děti by to možná bylo dobrý. Mimochodem z koutku zdravé výživy mám samozřejmě i ten bio bujon ze včerejší polévky - je bez glutamanu sodného a jiné chemie a zelenina v něm je dokonce z ekologického zemědělství - normální bujony já vůbec nepoužívám.

Jinak jsem ještě včera znovu přemýšlela Li nad těmi příliš přísnými zákazy tvých rodičů - jak říkám, mám ze svého okolí podobné zkušenosti. Ono zase na druhou stranu je pravda, že jen ty sama znáš své dítě opravdu tak dokonale, že víš, co si "můžeš dovolit mu dovolit" a co si "nemůžeš dovolit mu dovolit":o)) Já sama ze své zkušenosti vím, že třeba i u svých dětí vidím veliké rozdíly v tomhle. Natož pak třeba u jiných dětí v jiných rodinách. Co jsem třeba ve věku Pitrýska mohla dovolit Kačence, bych teď nikdy Pitrýskovi nedovolila, protože vím, že on by to nezvládl. A naopak, co můžu dovolit Pitrýskovi, zase nemůžu dovolit dcerunce... A to nemluvím o spoustě jiných věcí, které já v pohodě nechám děti dělat a které by byli v jiných rodinách nepřípustné a zase naopak. Prostě jen ty znáš své dítě nejlíp a jen ty dokážeš nejlépe předpokládat jeho reakce. Takže ačkoliv jsem se těm zákazům včera smála, je jasné, že zlobit se za ně na nikoho nemůžem. Třeba tuhle k nám přišla návštěva a já si říkám, proč tak divně kouká - a pak si to uvědomím - obě starší děti stáli se mnou u sporáku a pomáhali mi vařit. Mě to přijde úplně normální, ale jinému zase ne. Nejvíc si to uvědomuji, když k nám přijdou sousedovic děti, tak s nima nemůžu pořádně řádit, protože nevím, nakolik jsou zdatní, co všechno vydrží a příp. jak budou reagovat, když se jim něco stane.

Tak a já už s tím ranním vstáváním snad budu muset přestat, nebo vám to tu totálně zamořím mým chytračením. Takže už dost, kluci dosnídali, tak půjdem na ty boby a sáně:o) A všem se samozřejmě omlouvám, klidně to přeskakujte:o)

P.S. Pett - tu cibuli jsem tak trochu tušila:o) Přece jen s půlkou oleje by to bylo krapet mastný:o)))

Šťastná To Žena 12756

Re: Padá sníh, padá sníh, pojedeme na saních...

25.1.2005 8:57:38
holá holá holá
holky z Vysočiny volá (to já jenom aby se to k sobě hodilo :-))) )

teda teda Jani neříkej, že nevíš co mám znamenat, že jsem osmažila půlku oleje :-))) (Alík to uričtě ví že jo?? :-)))) ) , když jsem to po sobě četla, tak jsem si natvrdle řekla, že to bude jasný :-))))) - je to samozřejmě půlku cibule !!!!!! :-)))
Alíku rajskou já taky nemusim, ale myslim, že pro Eli by taky nebyla špatná - jenže když už bych jí dělala, tak bych jí musela udělat kotel, protože drahoušovi chutná. A taky jsem jí nikdy nevařila tak nevim nevim jak by dopadla.

Včera jsem koukala na počasí jaký maj být mrazíky, no fůůj, ale aspoň nám vydrží sníh. Zítra musíme konečně dojít k našim pro sáně. Včera jsme šli z nákupu a vedle před vchodem děti jezdily na bobech - no to bylo posvícení, Eli je tam pozorovala a měla z toho děsnou radost, kdybych jí odsud násilím neodnesla, tak tam stojí do večera. TAkže budeme taky sáňkovat , máme přímo před barákem takovej malilinkatej kopeček tak to prubnem.

Besmi taky mě zarazily rady co dostáváš - to přece nejni možný?? Tak autora takovýhle rad bych rozhodně nebrala vážně, jenom vůbec nechápu (když už nic) že to někomu nejni trapný dávat takovýhle rady ohledně jelit dětí - brrr :-((((

Labu - ohledně tý Dr. Eli tam řve proto, že když jsme tam byli minule, měla se zvážit na veliký váze (tzn. sednout si na ní dolu na plínu) což se Eli nelíbilo - no já se jí ani nedivim - takže začala děsně brečet a nepřestala, dokud jsme neodešli. Když jsme tam byli podruhý tak začla brečet hned jak uviděla dveře. takže asi takhle, nedělám si iluze že příště to bude jiný. Prostě si pamatuje, že se jí tam nedělo nic pěknýho a dává to najevo :-( no co se dá dělat. Budeme to muset vydržet a proto tam s náma půjde taťka :-)

Alíku pohádka moc pěkná, Kačenka je šikula to potěší co? když vidíš jak se snaží a je šikovná :-) A na prvňáčka to sepsala teda moc dobře .

Jitulko - taky mi zůstává rozum stát nad chováním některých lidí, hlavně že se nikomu nestalo nic horšího a dopadlo to aspoň takhle.

rain - bráchodiv véééélká gratulace k svatbě ! ale je to tajný!! jasná věc :-))))

tak budu muset jít Eli už se zase přestěhovala ke mě na klín i se snídaní , tak aby to tady za chvíli nevypadalo jako v chlívku. :-)

Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Padá sníh, padá sníh, pojedeme na saních...

25.1.2005 8:09:46
Teda, Kopo určitě pojede :oDD. Dobré ranko! Tak nám přes noc napadla nááádherná peřina, to je žůžo. Akorát je u nás pořád těsně nad nulou. Ale pořád krásně sněží. To má manža "radost". Zrovna tenhle týden má tolik pojíždění...

Safra, teď přemýšlím, co vám napsat... :oDDDD Asi půjdu zpátky do postele za Leničkou. Jó, když jsme byli na nákupu ve čtvrtek, tak mi zase u pultu s uzeninama nutili pro Lenku páreček do ruky. No, tentokrát to byla postarší paní, tak u ní to pochopím, že je ze staré školy. Ale je to děs.

Jéééé, rajskou polívku bych si taky dala. Mňááááám. Nejraději mám s kapáním nebo s ovesnýma vločkama. Že bych uvařila k večeři??? Já polívky sice ráda, ale nevařím je, jen výjimečně. Jani, javorový sirup, jak říká LaBu, nejspíš v prodejnách zdravé výživy. I když u nás ho mají v Globusu třeba u polev a věcí na pečení.

Teda Vítek je číslo! Načůrat do pračky, to tu ještě nebylo :oDDDDDDDD. No řekněte, není s těma dětičkama svět hnedle veselejší?

Nó a pohádka dóbrá :o). Kačka už je docela šikulka, když to takhle hezky sama sepsala. My jdeme na logopedii v pátek, no už jsem zvědavá na co budu valit bulvy tentokrát. Říkala paní, že mu bude dělat ještě nějaké další testy a měl se naučit vyprávět pohádku podle obrázků.
LaBu 19306

Re: Re: Re: pondelni vecer,krasne nam snezi,u PC se mi prijemne lezi

25.1.2005 0:55:14
Karkul, preklepy nevadia, hlavne, že si sa ozvala, to poteší :o) Tak dúfam, že už ti zajtra bude lepšie, tak sa v práci drž a nech ten pracovný deň rýchlo a ľahko utečie

Tak už vážne doobrúú :o)
LaBu 19306

Re: Re: pondelni vecer,krasne nam snezi,u PC se mi prijemne lezi

25.1.2005 0:44:23
Ja ti teda dám včas vedieť, čo za to, Alíku,ok? ;o)) Ale taaakto ma prekuknúť, no toto ;o)))
Inak rozprávka celkom ušla, akurát je tam kopec chýb a je to nejaké stručné, ale na prváčku ujde :oD
(no čo budem šplhať, keď už som odhalená, nie)

A teraz vážne: Kačenka je šikula, má môj obdiv, ešte len pol roka v škole a takáto vlastná tvorba! super:o) Posielam jej pochvalu! :o)


Jani, my sirup kupujeme v obchode so zdravou výživou, alebo v takých tých oddeleniach zdravej výž. v hypermarketoch.

Jitulko, výborne, len tak ďalej :o)

Už mám na dnes dosť, pomaly tu spím:oD, prajem vám dobrú noc a aj pekný utorkový deň, papa

Karkulinka 15733

Re: Re: pondelni vecer,krasne nam snezi,u PC se mi prijemne lezi

25.1.2005 0:27:15
Mě se teda spíš leží spíš na gauči a pod dekou:-) Zvlášť dneska, páč mě navšítivala jahoda červená, a je mi dost šoufelec. A ještě ke všemu mě začlo bolet v krku, tak se tu prolívám čajem, a soufám, že zítra bude líp, protože kolega z práce je na horách, a visí vše na mě:-( Malá mě dneska moc potěšila, kromě toho svého houkání (Sev, taky se s ním dobře dorozumí) řekla na naší společnou fotku mam a mim:-) Ale potom zase houkala:-)
Besmi, to ti tam u vás fákt dobře radí... já bych takovéhle radilky poslala, víš kam:-))) A víkend sis koukám taky užila:-) A co doma, dobrý? Malá taky zbožňuje knedle, ale zatím jen bramborový:-)
Labu, docela se mi stýská po jedné době, kdy mě manža dokonce nechával odpoledne vyspat:-) jneže to už teď nehrozí, max o víkendu:-)
Li, u nás je to na kratší doby... a stejně se musím držet abych nevybuchla, sice se mi to už dlouho nestalo, páč mě manža vždycky podrží, ale jednou jsem tam teď byla sama s malou, přijel i bratr se švagrovou, mimochodem má v sobotu termín:-) a už se do mě pustila... a přidala si celá rodina... nočník, jídlo, a postupně se přidávaly i další věci, o kterých si myslíš že jsou v pohodě, a ono je to všechno je zdánlivě v pohodě... Doufám, že se v tom zorientujete, mě se to moc podrobně popisovat nechce, poněvadž by to byl příspěvek psaný až do rána.. a pro mě dost deprimující, vzpamatovávám se z toho už měsíc...no zkrátka si na mě zgustli:-( Pantera jsem žel prošvihla:-( S kojením buď v pohodě, a může tě ujistit,že i kluci jsou mazlové bez kojení:-))) S tím mlíčkem, malá denně vypije jedno mlíčko a k tomu má mléčné výrobky během dne. ale bylo období kdy nechtěla vůbec, a dr. mi říkala, poku zbaští aspoń mléčnou kaši, tak je to v pořádku. Kaši přestala baštit, ale zase aspoň vypije jedno mlíčko:-)
Rain, půjde Miška za družičku? :-)
Teda Jitulko, tak takovou cestu ti fakt nezávidím, a už vůbec ten zážitek s klukama a z jedním jeho otců. Ty policajti by asi byli lepší. Jo a ještě se dobrovolně přiznávám, že tu naší doktorku jsem ještě nestihla, ale měli bysme tam jít. poněvadž se jí to na těch tvářičkách objevilo znova:-(
Alíku, Kačka je moc šikovná:-))) a je mi líp:-))) Jináč mi sirupy nepijem, poněvadž jsem se jich přepila, takže u nás doma fičí mireálky, nejlépe citronová poděbradka:-))) Rajskou polívku nedělám, páč manža ji nejí, a Charlottce s protlakem nic nechutná:-(
Kopo, manža po sobě uklízí jen když má náladu. Což je jednou za rok:-( Nepomohl by té tvé kamrádce šátek na mimi?
Sev, to je super, když sněží, viď?

Tak děvčata, omlouvám se pokud jsem na někoho zapoměla, ale už se mi klíží očička, postýlka mě volá...
Doboru noc!!!

A hrozně se omlouvám za překlepy, já vždycky když to potom po sobě čtu, tak rudnu:-(((
Abcded 23276

Re: pondelni vecer,krasne nam snezi,u PC se mi prijemne lezi

24.1.2005 23:21:20
Tak já měla dneska lítání po doktorech, dopoledne na UTZ mojí štítné žlázy (doktorce se nějak nezdála ale je to snad celkem OK) a odpoledne na logopedii. Tam nás doktorka taky potěšila, prý už příště přijdeme možná naposledy, slááááááva, fakt už mě to smrtelně nebavilo tam jezdit:o)

Labu, Labu že ty ode mě něco potřebuješ, že jo? Že ty si u mě pořád tak hezky šplháš:o))) Ale klidně šplhej dál, je to mooooc příjemný;o)

Bubíšku, tak vidíš, naši kluci oba rádi běhají, ale Kuba narozdíl od Dády miluje jakoukoliv hudbu. Jak zaslechne nějakou melodii a já mu řeknu - tany tany, tak sebou okamžitě začne škubat pěkně do rytmu. Občas u toho i hází hlavou, to je pak docela sranda pozorovat:o)

Karkulí, to jsem moc ráda, že ses taky ozvala a hlavně jsem ráda, že jste si tak pěkně užili víkend! Jen více takových dní!:o)

Jani, my taky pijeme sirup z půlitru!:o) Všechny ostatní skleničky jsou příliš malé, člověk dvakrát lokne a je to pryč:o))) Teda ale dětičkám ji dělám samozřejmě do trochu menších a hlavně nerozbitných sklenic:o) A u nás je zase strašný sladič babička, tuhle nám přinesla zbytek čajů, co prý u ní nedopily děti...nevěděla jsem jeslti to má být nějaký vtip či co, ale bylo to tak strašně přeslazené (aspoň že teda medem), že by v tom snad lžíce stála:o( Ale jak říkám, dětičky to naštěstí nedopily, tak nejsou na tak sladký pití moc zvyklé.

Teda Pett, zdá se mi to a nebo si dala Zdendovi k svátku stejné přání jako já?:o) Někdo už mi to tuším jednou udělal, nebyla si to taky ty náhodou?:o))))) Teda teda:o)
Jo a já dneska dělala dcerunce k véče rajskou polívku, dělala jsem ji poprvý v životě a vůbec nevěděla jak se vaří, tak jsem ji udělala tak, aby ji mohl jíst i Kuba. Na oleji jsem lehce osmahla né půlku oleje, ale trošičku mouky, zalila vodou, přidala rajský protlak a půlku bio zeleninového bujonu. Když se rozpustil, tak už jsem tam hodila jenom nudle a za chvilku bylo hotovo. Fakt dost rychlý a děti se oblizovaly (já teda rajskou polívku nesnáším, takže ji měly jen oni) a Kuba taktéž.

Hele Kopo, víš že se tvému švárovi nedivím, že po tobě chtěl dát peníze do banky. Představ si, že jsem taky chvilku přemýšlela - a proč mu je tam nemůže dát přes monitor, však má internet ne a určitě tím pádem i e-banku. Až po chvilce mi došlo, že ty HOTOVÉ peníze, by se fakt asi těžko přes monitor posílaly:o))))

Ahoj Li, tak koukám, že si to opět "hezky" užila...:o) Ale jsem moc ráda, že jsem se dočetla, že i ty máš problémy s tím, že někdo zakazuje dětem to, co ty jim povolíš. Já už jsem si říkala, že jsem taková nezodpovědná matka a že mi nedochází, co "všechno strašného" se může při rozličných činnostech stát......:o))) (fakt by mohl šlápnout na provázek a upadnout? No to jsou teda věci...:oD A chodit mohl? Aby třeba nezakopl?) A s tím kojením si hlavu nelámej, já myslím, že kdyby ti v začátcích, kdy jsi s tím měla takové problémy, někdo řekl - prosimtebe, vždyť ty budeš nakonec kojit celých 14 měsíců! - tak bys mu nevěřila co? Ono je to přece hodně dlouhá doba. A je fajn, že to proběhlo takhle bez problémů, počkej jak ti my závisláci (jak já tak i Kuba) budeme jednou závidět:o) A prosím prosím, když už to budeš mít naskenovaný, pošli ten článek i mě, díky moc.

Besmi, jelita na nohách a zadečku? To si ale z tebe někdo dělal legraci ne?:oO Starší dítka teda občas plácnu přes zadek (i když už se mi do toho moc nechce, po tom co jsem vám psala:o) ), ale plácat už tak malého Kubu? Až do jelit? To snad ne?

Rain - že bráchovi gratuluju!!! (jestli je teda k čemu:oD)

Teda Jitulko, to jsem se teda fakt pobavila s tím čůráním do pračky a plácáním do bláta. Ten Vítek je fakt kvítko:o))) (to se děsně líbilo dcerunce v jedné knížce - byl tam taky Vítek a máma mu vždycky hubovala - Vítku ty kvítku:o)
A s tím tátou...fakt nechápu. Místo aby byl rád, že se mu syn někde nepobije, tak ještě hudruje....




Abcded 23276

Pohádka pro obveselení všech, kteří dneska moc veselí nebyli

24.1.2005 22:36:18



Pohádka o červené Karkulce

writen by Kačenka



byla jednou jedna holčička a ta se jmenovala červena karkulka jednoho dne řekla maminka aby šla za babičkou ale nesmí jít lese protože by jí tam potkal vlk karkulka poslehla ale chtěla babičce nazbírat květiny a tak šla lesema a potkala jí vlka a vlk se jí zeptal kam deš karkulko jdu k babičce řekla vlk ryhle šel aby tam bil jako první kdyš karkulka došla k babičce ptala se babičky proč maš tak velke oči abih tě lepe viděla a proč maš tak velký nos abih lepe čichala a proč maš tak velke zuby abyh tě snědla tak vlk snědl karkulku a pak usnul a za hodinu šel kolem mislivec kdiš uviděl vlka rozřís mu břiho a z břha viskočila babička a karkulka zazonil zvonec a pohadky je konec




P.S. Tak co je vám líp?:o) Mě po téhle pohádce, kterou jen tak mimochodem a sama od sebe napsala moje dcerunka teda bylo:o))))
Jitulka 18006

pondelni vecer,krasne nam snezi,u PC se mi prijemne lezi

24.1.2005 22:14:28
Rain,diky za mejlika,asi budu muset tatovi koupit taky dudu.

Dneska mi spadl Vitek do jedine louze plne bahna,hned jsme museli domu,protoze mel bahynko ale uuuplne vsude.Volala jsem na kamosku,at ho odchytne,ale ona,ze se te louzi krasne vyhnul.V tom se Vitas profesionalne otocil na podpatku á hups,pekne celym telickem rovnou tam.Kamoska z toho byla cela spatna,ze to necekala...jo,nas mezulan.

V nedeli jsme skoncili s candrbalem cca kolem druhe a tak uz jsme byli po treti na ceste.Do Budejovic vse OK,tam pak zacala snehova vanice,sileny vitr a pred Benesovem silnice uz tak klouzala,ze jsme chvili jeli v protismeru,chvili skoro v pangejtu.Kdyz uz vypadalo,ze bude lip,meli jsme pred sebou sypac od ktereho litali jiskry,sutry a hlavne cestu uzasne uklouzal.U Makra jsme si predcasne oddychli,ze uz jsme skoro doma a v zatacce proti nam se vyritilo auto(na tu situaci zavratnou rychlosti)a valilo si to smykem rovnou na nas.Kluk,co ridil,uhnul,ale zapadlo nam jedno zadni kolo do rygolku,tak jsme museli pekne zatlacit.Nastesti se nikomu nic nestalo a z toho auta,ktere skoncilo taky zadnima kolama vypadli dva kluci(cca 20)uplne nasrot,tak jsme je hezky ohlidali,dokud si pro ne neprijel tatik jednoho z nich a ten byl jeste nastvany,ze jsme ho vytahli z postele.Tak mu kapelnik sdelil,ze mohl zustat v posteli,ze bychom rovnou zavolali hlidku.Odvezl si auto i kluky a my meli zbytek cesty o cem mlcet.
Tak to je na zamyslenou...nase deti (to me jedno nejrychleji)taky jednou budou asi ridici.

No,ted by to chtelo neco veseleho:v sobotu stal Vitecek v koupelne,krasne si drzel pindika a cural.....do otevreneho okynka u pracky.

tak tolik me vikendove zazitky a doufam,LaBu,ze jsem vyplnila tu mezeru.

Bubisku,ve ct nemuzu,to chodime plavcit,ve stredu by to snad slo.
JANA + 2 prckové 5158

Večerník

24.1.2005 22:08:44
Ahojky!

Tak konečně můžu šťastně zahlásit sníh i u nás!!! Sice nic moc, tak deset čísel a během dne se to roztávalo, ale je a to je hlavní! Míšovi se do něj zase vůbec nechtělo, chtěl po nás, abysme jeli autem, ale když jsem ho tedy posadila do golfek a malou do bobů, tak to byl spokojen. Pak jsme v parku s manžou začali dělat na sněhu blbinky, házeli ho po sobě apod., tak se odvážil taky a pak už to bylo fajn:o) Takže jsme se vyřádili všichni. Julince se v bobech moc líbilo, ani tam nechtěla pustit Míšu, ale pak se jí zalíbilo i ťapkání po sněhu, tak bylo dobře. Golfky nakonec zůstaly nevyužité:o)

Ještě mám dotaz k tomu sirupu. Javorový sirup jsem v obchodě totiž ještě neviděla, je tedy fakt, že jsem po něm ani nekoukala, ale zajímá mě to... takže prosííím, kde ho tak přibližně najdu?

Pet, docela by mě zajímalo, jak se na olivovém oleji osmahne půlka oleje:o)))))))))))) Ale vážně, přemýšlela jsem, čeho by to mohla být půlka, ale nic mě nenapadlo, asi se ta natvrdlost přesunula na mě;o)

Kopo, to musí být bezva jezdit do školky na saních:o) Takže tam to máš do kopce a zpátky se vezete jo?

Li, vítej zpátky! S toho kojení si nic nedělej, jak už psaly holky, 14 měsíců je i tak dost. Počkej, až si my tady budem za pár měsíců stěžovat, že nám nejdou děti odstavit, u Vás to proběhlo hladce a v klidu, to je důležitý a ne to jestli kojíš o měsíc nebo dva víc. Abych se přiznala, tak už chvíli uvažuji o odstavení, ale malá to asi nějak tuší či co a začíná si říkat o pití i přes den, což už jsem dávno nezažila! Tak jí teď dávám každý den UM, sice tomu moc nedá, ale ať si pomaloučku zvyká.

My jsme měli mít srazík v MC zítra, ale všichni onemocněli a tak, takže bohužel. Teď přemýšlím, jestli tam nemáme jet sami, dětem se tam moc líbí, ale to koneckonců můžeme i jiný den, tak to nechám asi na středu, to je tam málo lidí.
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 18607  [Dalších 18547 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.