| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 18607  [Dalších 18557 >>]
Karkulinka 15733

Re: Re: Re: Re: Re: Padá sníh, padá sníh, pojedeme na saních...

25.1.2005 12:45:32
Li, tak v tom ti moc nepomůžu... páč udělané mlíčko, které nedáš do lednice, musíš do hodiny spotřebovat... Já jsem to dělala tak, že jsem udělala mlíčka večer než jsem šla spát, strčila do lednice a pak jsem ho ohřála ve vodní lázni. Nedoporučuji ani ohřívač lahví.. známé v něm mlíčko úplně zkyslo:-(
Ale jak píšeš ty tu lahvičku + termosku, tak už jsem to tu na rodince četla, že to tak některé mamči dělají. Akorát tak nemůžeš připravovat všechny typy mlíčka... což musíš vykoumat, třeba mlíčko s bifidusem má úpplně jinou teplotu než mlíčko bez bifidusu. Ale třeba Hamilon bys tak používat mohla, ale fakt netuším jak to je s HA mlékem. My už máme teď mlíčko jen odpoledne ke sváče... kdyžtak mu ho zkus dát k večeři jako pití, a dle mýho by měl vydržet až do rána. Je o něco sytější než MM.

Kopo, žel kolikrát rodiče ani neví, že jejich dítko má auto, a řídí.. Vím moc dobře, o čem mluvím... Ale tady to radši rozepisovat nebudu, až na MSN:-)))

Pettul, já teda taky nepochopila tu tvojí půlku oleje:-)))

Alíku, díky za odkaz na stránky:-))) nepatřilo to i tak trochu mě?:-))) Mno aspoň vím jak vypadají moje plíce:-( Ale pochybuji, že mě to odradí... mě by jedině odradilo čekání a kojení dalšího mrňosuka, kterého stejně čekat nemůžem, páč ho nemám doporučené:-(((( Mě ty minerálky vadily akorát v těhotenství, a v období kdy jsem kojila, takže to jsem bumbala pouze kojeneckou vodu:-) A ty fotky se zvířátkáma je humus!!!!

Kopo, líp mi moc není, ale musím holt vydržet:-( Děkuji:-)

Labu, užijte si lyžování!!


Mno a u nás budou golfky nejdřív na jaře, a už jsme našli jaký:-) Až bude víc času hodím foto:-) Teda jestli je zase najdu...
tak a já mažu do práce, mějte se hezky odpočiňkově:-)
Abcded 23276

Re: Re: Re: Re: Re: Padá sníh, padá sníh, pojedeme na saních...

25.1.2005 12:39:36
Mě to teda nejde Sev, když najedu na to menu, tak se mi napravo objeví to submenu, kde je psáno fotky, video a tak a když na něj chci teda najet myší tak mi zmizí....:o(

Li s tou pokladní - ona totiž když viděla tak štíhlou maminku, tak si říkala - ta přece určitě čokoládu nejí, to by nebyla tak hubená. Takže automaticky předpokládala, že patří Prvkovi, no:o))) A jinak koukám, že jsem se snažila hájit tvoje rodiče a jejich přehnaný strach, ale teď koukám, že je to trochu jinak. Ale zajímalo by mě, co tedy s prvkem dělají, když ho hlídají oni?

Kopo, já to pochopila, že používáte internetové bankovnictví. Mě jen v první chvíli prostě nedošlo, že ukládání hotovosti na účet se přes to opravdu nedá dělat:o) A je možné, že to nedošlo ani švárovi:o)
Jinak u nás s dětičkama na saních jezdí většina vesnice:o)

Hele Labu, to víš že Siska by svoji "převařenou" maminku nevyměnila za nic na světě!:o) (jakožto převařená musí být tím pádem totiž i lépé stravitelná:oD) Ano, ano přesně to jsem chtěla napsat;o)

Jinak já tu mám poklizeno, s dětma jsme se vyblbli na sněhu, teď už tu voní oběd, panebože nejsem já dneska vzorná až to hezký nejni? Fuj!:o)
Kopo 4173

Re: Re: Re: Re: Padá sníh, padá sníh, pojedeme na saních...

25.1.2005 11:10:42
Li, nemáš se za co omlouvat. Prostě je to složité a jako všechno i tohle má dvě strany.
Především je to věc rodičů. Pokud v tom rodiče děti podporují, pak ani nemá jakékoliv snažení police cenu.
LaBu 19306

Re: Re: Re: Re: Re: Padá sníh, padá sníh, pojedeme na saních...

25.1.2005 10:38:40
Převařená-provařená....je v tom nejaký rozdiel?...neviem, na toto už moja čaština nestíha :oD

Dovarím obedík a popoludní asi vyrazíme znova na lyže, podvečer ku kaderníčke (aj Simču podstrihnúť) a kedy sa bude S. učiť na zajtrajšiu pisomku z prírodovedy (nerasty a horniny) to netuším :oD

Tak sa majte,cafky cafky
Li. 14175

Re: Re: Re: Padá sníh, padá sníh, pojedeme na saních...

25.1.2005 10:35:15
Kopo promiň, ale prostě musím reagovat. Na poznámky ohledně dopravní policie reaguji vždy :oDDDDDD.
Nezletilé děti většinou řídí auta mimo silnice (louky, lesní cesty apod). Tam k řízení řidičské průkazy nepotřebují, zákon je na ně v těhle případech krátký :o(. A co se týká řízení aut na silnicích - na každém okresu má doprvaní policie k dispozici jen pár lidí. 2členná hlídka má na starost 40-50 km silnic. Nic moc. Navíc jsou policisté nuceni vykazovat množství peněz vybraných na pokutách (jde o navyšování státního rozpočtu, Min.financí to hlídá)), tak stojí hlavně tam, kde je přestupků a tudíž i pokut hodně. Howgh!
LaBu 19306

Re: Re: Re: Re: Padá sníh, padá sníh, pojedeme na saních...

25.1.2005 10:31:45
Ahojík pri utorku:o)

Dnes ma Sisa nijako nechce nechať písať, hneď na mňa vylezá a vyžaduje si pozornosť, keď jej nevyhoviem, rozplače sa ľútostivo, ako že jej strašne ubližujem :oD
Tak neviem, či vám chce niečo silou mocou napísať, alebo sa jej len páči nová tlačiareň, čo nám včera tatino nainštaloval a chce sa s ňou hrať...?:o)

Vlastne ma napadá, že chce určite Alí napísať, že ona by svoju "převařenú" maminku nevymenila za nič na svete ;o) Aha, určite to bude tak, na betón :oD Zlatíčko moje ;o)))

Jani, tebe som vlastne ešte včera chcela napísať, že vy si teda viete naozaj užívať snehu, len čo je pravda-parádička :o)

No ale musím končiť, to sa s ňou fakt nedá:o(
Nechala by som ju niečo naťukať, ale ona by mi to určite potvorka vymazala, ako ju poznám :oD
Kopo 4173

Re: Re: Padá sníh, padá sníh, pojedeme na saních...

25.1.2005 10:25:02
Ahoj

Jani, blahopřeji ke sněhovému nadělejí i u Vás. Je dobře, že se i Míša odvážil do sněhu. Jojo, zpátky jezdíme na saních. Včera odpoledne jsme jeli celá rodina (děti i rodiče). Takže nás viděla skoro celá vesnice, ale to nám neva.

Jitulko, přece by jsi nechtěla, aby se Vítek kaluži vyhnul a spadl nějak jinam obzvlášť, pokud byla jedna jediná. Moje dětičky zásadně padají do kaluží. Asi to tolik nebolí. Nebo funguje nějaký zákon, podle kterého, pokud dítě padá, tak zásadně do kaluže, bláta, popř. h....
S tou pračkou jsem se fakt zasmála.
A zážitek s mladými řidiči - tady je to naprosto běžné. Navíc jsou to většinou děti, které papíry ještě ani nemohou dělat ani na motocykl. Občas jezdí bez vědomí rodičů, některým rodiče postrk dokonce pořídí. A při tom už tu bylo několik bouraček i s tím nejhorším koncem, ale změna nenastala. A policie, ti mají přece úplně jiné starosti než hlídat děti jezdící bez řidičáků. Tak tohle taky veselý není :-(

Alíku, asi jsem se špatně vyjádřila, on využívá internetové bankovnictví, ale tím způsobem, že ho má zřízené a účet spravuji já - zadávám potřebné příkazy. A skutečně mi poslal bankovky, ať je na ten účet dám.

Li, s rodiči je to těžký, taky jsem vždycky moc ráda, když se s mamkou vidíme, ale jak je to delší jak několik hodin, nejraději bych byla zase bez ní. Mamka je na vnoučátka moc úzkostlivá. Děti odběhnout do pokoje a už se mě ptá nepůjdeš se kouknout, co dělají a startuje. Musí je mít pořád na očích. Ani nemá pro samé opečování si čas se mnou popovídat. doufám, že jednou nebudu taky taková)

Ka, tak jak je dneska, doufám, že už líp. A v práci jde všechno jako po drátku.

Sev, jasně, že jsem jela. :-))) Ale už to asi moc dlouho nepůjde, babky mi začaly kopec sypat popelem :-(

Jinak jsem byla domluvená se švárou, že v poledne pojedeme spolu na nákup, nakonec se sebrali s babičkou hned ráno a ani neřekli půl slova. Chtěla jsem si totiž koupit lyžáky, už mám lyže a vázání, abych si to nechala seřídit a mohla vyrazit na hory. Fakt mě naštvali, ať přijdou, že něco chtějí, tůdle. Ani omylem.
Li. 14175

Re: Re: Re: Padá sníh, padá sníh, pojedeme na saních...

25.1.2005 9:41:51
Než jsem nacvakala svůj příspěvek, tak napsal Alík :o).

Alíku, jogurtová mléka jsem zkoušela. Prvek si vždy s velkou chutí ucucne, ale to je všechno. Samozřejmě mu je ale nabízím často, věřím, že jednou se to zlomí.
A k těm zákazům u rodičů: oni by byli nejraději, kdyby Prvek celé dny seděl způsobně v křesle a prohlížel si knížky. Dokonce se mě snažili přesvědčit, že já jsem vážně taková byla :oD. Nechápou, jak je možné, že Prvek nevydrží v klidu déle než pár sekund. Dokonce si snad myslí, že je tak aktivní díky mé nevhodně zvolené výchově :o(. Ačkoliv věděli, že přijedeme a já je upozornila na nutnost zabezpečení bytu, máma si nechala volně přístupné skleněné vázičky, mističky s oříšky... apod. a následně se divila, že jí to Prvek ničí. Jak říkám, normálně tyhle situace řeším častými dlouhými procházkami, ale tentokrát venku sněžilo, mrzlo, foukal silný vítr, na dlouhé procházkování to vážně nebylo :o(.
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Re: Re: Padá sníh, padá sníh, pojedeme na saních...

25.1.2005 9:34:44
Alí, mně ty fotky kuřáků jedou bez problémů. Je to teda hnus :o(((. Nejvíc mě ale dostala ta poslední fotka zvířátek. Aúúúúúúúúúúúúúúú, co jsme to za lidi!!!!! :o((((
Li. 14175

Re: Re: Padá sníh, padá sníh, pojedeme na saních...

25.1.2005 9:34:15
Krásné ráno všem.
Pettul, máš pravdu, mrazy se na nás hrnou veliké. Panter jede na víkend lyžovat. Jde o každoroční pravidelný sraz party, na který si Prvkem netroufnu, ale příští rok už snad budou hlídat babičky. Letos mu to moc nezávidím, má být o víkendu v noci až -18st.

Ad rajská: já si rajčat ještě dát Prvovi netroufám. Severko, jak jsi na tom s příkrmy u Leničky ty? Já stále vynechávám rajčata, celer, exot.ovoce, ryby, vepřové, vejce a mléko. Jo a co ekzém? Poradili vám na kožním něco jiného, když Elidel nezabral?
Mimochodem, když jsem byla v Mostě, celkem mě tam dostalo nakupování. V Tescu pokladní přestala pracovat a začala si povídat s Prvkem. Šišlala na něj, dělala kuk... Doufala jsem, že se ozvou lidi za námi ve frontě, ale ti dělali, že jim to vůbec nevadí, že si rádi postojí o několik minut dýl. Potom vzala pokladní čokol.tyčinku, kterou jsme kupovali a vrazila ji Prvkovi do ruky s tím, že je prý hrozně krásný a čoko si zaslouží. No, to už jsem nerozdýchala. Nějaká cizí ženská nemá právo krmit mi bez dovolení syna! A už vůbec ne čokoládou! Myslím, že mě tam označili nálepkou hysterická macecha, která dítěti nic nedopřeje :o(.

Alíku, pohádka se mi náhodou moc líbila. Já prý Červenou Karkulku vyprávěla asi takle: "Šla Karkulka šla...do lesa... sežral ji vlk."

Jitulko, to je vážně hrůza, co se na našich silnicích děje. Hlavně, že jste v pořádku doma.

Karkulínko, chtěla jsem se zeptat na tvé zkušenosti s umělým mlékem. Jak dlouho vydrží připravené? Připadá mi, že brzy kysne, že se nedá dělat dopředu. Jak to děláš v noci ty? Máš u postele lahvičku se sušeným mlékem a termosku s teplou vodou? Představa, že ráno letím vařit mléko není u nás realizovatelná. Moje nepřítomnost v ložnici Prvka vždy definitivně probudí. Kdybych ale měla po ruce lahev mléka, myslím, že bych ho ještě na hodinku uspala.

Jani, už máš koupené golfky? Já nějak stále váhám... :o(.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 18607  [Dalších 18557 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.