| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 18607  [Dalších 18157 >>]
rain 14358

hezké dopoledne!

12.1.2005 14:45:42
Holky, díky za nabídky, Péťu by jistě pohledy potěšily odkudkoliv, je vždycky nadšenej, když je pošta pro něho (jako Kačenka :o), tak jestli se vám bude chtít, tak posílejte!!!

Li, nevím, jestli je horší Lucifer nebo Aurora :o)))))

Elíka lamentujícího s ručičkou na čele bych ráda viděla, to musí být psina. To ty prďolkové vždycky vyberou něco a stojí to za to! Jako Lenička s botama....

Cis, taky blahopřeju k adopci, my teď uvažujeme o těch dětech z Asie, klidně i domů, ale to asi dělat nebudou, prý je blbé je vytrhávat z jejich prostředí a bude se taky muset nějakou dobu čekat, jestli se ještě nějací příbuzní nenajdou, takže taky aspoň takhle na dálku. Hledala jsem to i na stránkách UNICEFu a všemožně jinde, zatím všude říkají počkat.

Taky mě potěšili v Drapa sportu, že mi vrátí penízky nebo si vyberem něco jinýho za nepoužité Péťovy přezkáče, které jsme koupili v naději, že se letos začne učit lyžovat. Bohužel se na sníh už asi nedostane :o( tak aspoň to, že udělají byly to skoro dva tisíce a za rok by mu už určitě nebyly. Jinak dneska tady byla aspoň na chvíli babička, takže jsem mohla s Míšou ven a ona Péťovi četla!!!!! Což mě překvapila, jindy ho nechá čučet na pohádky a přečte mi tady všechny časopisy.

Jo a taky mě nadchla, když jsem Michalku přebalovala, tak se JÍ ptala, kdypak už přestane nosit plínu!!! To mi připadalo jako větší prda, než dotazy, jestli chodí na nočníček :o))) Ona fakt už asi má sklerózu, to není ani jinak možný, tvrdila mi, že já už měla plínu jen na noc (no to možná jo, dřív ty děti drzůrovali, četla jsem knížku z padesátých let o výchově a bylo to takového něco, jak nám tady Li kdysi přepisovala ty hrůzy) a že i brácha, ale to mně už bylo devět a moooooc dobře se pamatuju, jak to bylo s ním. Ale já už ji v těchhle věcech moc vážně neberu, protože tuhle zase se chytala za hlavu, jak Péťa pořád marodí a asi už zapomněla, jak brácha, když nastoupil do školky, tak tam byl tři dny a pak tři týdny doma a jak si k vůli tomu sehnala práci na doma, že jí dělali problémy. Takže - KDOPAK UŽ MÁ PLÍNY JEN NA NOC??? :O)))

Alíku, Michalka taky na vodu trpí, taky po mně (a i Péťa), když ví, že se voda napouští pro ni, nemůže pochopit, proč se tam nejde hned a ještě ji nutím jít do obýváku se svlíkat :o))) Do vany sama ještě neleze, ale taky se koupu a sprchuju až večer, až mám klid. A ještě jsem zapomněla - dr. mi dá telefon na ušní v Boleslavi, tam to probíhá zhruba tak, jako u vás, že se na to podívají, ale ona jak to tam v tom krku vidí, tak by to doporučovala a že má taky zkušenosti, že se ty rýmy a záněty zlepší. Den předtím tady zrovna byla kamarádka a se sedmiletou dcerou tam byla vloni (takže tehdy šestiletou), moc to tam taky chválila a že má od té doby pokoj a rýmu měla jednou slabou, předtím že taky byla pořád nachrust. Takže to vypadá, že jen co se Petřík uzdraví, tak tam pofičíme.

Li, tak to u nás bylo přesně stejné, když jsem musela ležet na začátku těho s Michalkou a manžel se staral o Petříka. Pořád řev a pořád boj, kdo z koho. A to jsem měla mít klid :o))) Kdyby to těho nevyšlo, tak už bychom asi další miminko neměli, protože to bylo o nervy pozorovat je, jaké si dělají problémy. A s pláštěnkou to je u nás tak, že Michalka buď vystrkuje hlavu otvorem ven, takže je ještě víc mokrá než já a teče jí voda přímo za krk, nebo pláštěnku zevnitř olizuje. Nevím, co mě rozčiluje víc.

My na podložce do vany přímo máme, že se může prát v pračce do 40°C. A Cis, Michalka je taky s tatínkem hodná, dýl mu spí, nezlobí, tolik nerozhazuje hračky,..... nechápu, jak to ti chlapi dělají :o) A dej si pozor na manžela, zjisti si, jestli je dr. svobodná a tak! :o)))

Li, my to to přece radíme už dávno, abyste vyměnili dr.!!! O librách tě už, koukám, poučila Cisca, tak nic.... O konzumentech mandarinek neříkali nic? Ty jíme na kila, všichni :o) Banány jednu dobu Péťa přímo miloval, jedl je každý den, Michalka je zatím nechce vůbec. Můj brácha je nejí, tvrdí, že mu nechutnají, ale myslím, že je snad ani neochutnal, co se pamatuju, Přitom banánové granko pil na litry.

Kopo, dovedu si představit, jak manžel děti chválil :o) Asi tak jako se ten můj minulý týden snažil svést na Michalku, že mu přetočila budík, když on si ho špatně nařídil a nestíhal jet s Péťou do školky :o)

Tady teda po sluníčku ani památky, je hnusně a poprchává, no ale zase mi nemusí být tak moc líto, že budu trčet doma. Škoda, že nemáme zahradu nebo třeba jen balkón, že tam nemůžu dát Michalku spát, aby byla venku aspoň takhle.
LaBu 19306

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Před polednem

12.1.2005 13:29:40
Ahoj,Ká, rada ťa tu vidím :o) Aj keď som samozrejme mimo obraz, čo budeš vypalovať (vypáliť sa dá aj na CD-cko aj na líčko ;o)

Li, wow, dobré správy, banánik máme keď nie každý tak každý druhý deň :o)
Len aby vedci dovtedy neobjavili pravý opak :oD

Pokiaľ viem, Glukopur je čistý hroznový a Fruktóza zasa ovocný cukor. Takže podľa mňa je to jedno...

Vyrážame von, je tu krásne :o)
Karkulinka 15733

Re: Re: Re: Re: Re: Před polednem

12.1.2005 13:21:05
Cis, dneska ti něco vypálím:-)))
Li. 14175

Re: Re: Re: Re: Před polednem

12.1.2005 13:03:53
Jani, tak jsem s pomocí Cis (ještě jednou děkuji) spočítala, že P.P.Ária váží se vším všudy (stříškou apod.) max. 5,5 kg (přesně 5,6 a nějaké drobné :oD). To je slušné, ne? Je to o 2 kg méně, než Esspreso :o).

V rádiu teď říkali, že děti, které od malička jedí hodně banánů a pomerančů, tak ve stáří více odolávají rakovině. Prý to prokázal jakýsi dlouhodobý lékařský výzkum. Takže šup do obchodu pro banány :o).

A mám dotaz, jak se od sebe liší v obchodě prodávaná Fruktóza a Glukopur? Oboje jsou monosacharidy, oboje je obsažené v ovoci... Dá se říct, že je to to samé?
Utopýr 9323

Re: Re: Re: Před polednem

12.1.2005 12:47:11
Li, libra (pound) je zhruba pul kila. chces to presne?
Utopýr 9323

Re: Re: Re: Před polednem

12.1.2005 12:47:03
Li, libra (pound) je zhruba pul kila. chces to presne?
Šťastná To Žena 12756

Re: Nějak to tady nestíhám

12.1.2005 12:46:14
ahojky,
já jenom ve stručnosti, od rána nemám čas na PC, okupoval ho drahouš a snažil se mi zprovoznit tu novou verzi MSN - jsem jak mrmloň, nedám mu pokoj, prostě a jasně jsem otravná :-)))). Včera jsem šla spát a do půl třetí se mi to honilo hlavou (radši to prosím ani nekomentujte :-))) )
Ovšem ráno mě Eli po dlouhatánský době nechala spát do devíti hodin, takže aspoň něco :-)

SEV ano ano fotečky bys mohla nasázet,máš naprostou pravdu.

Tak jdu nakrmit malou a vyrazíme ven. Odpoledne má přijít tchán a kámoška, tak nevim kdy se sem dostanu.
Jó a začíná tady svítit sluníčko :-))))
bubíšek + Davídek 21/11/03 18146

Nějak to tady nestíhám

12.1.2005 12:23:19
Tak my jsme po obědě. Dádulkovi to chutnalo, hurá, tak jsem ráda. Koukala jsem na Hotel na Primě, tak jsem si plákla.
Odpo máme sraz s jednou maminou tady z rodinky, ale z jiné diskuse, tak se půjdu polidštit. A doufám, že nebude moc pršet.

Tak Jitulko, kdepak jsi??

Kopo, takové probuzení je na prd, tak snad nebude pokračovat celý den ve stejném duchu.

Jani, na to přetahování mám stejný názor.

Všem brzké uzdravení!!!!!!!
Utopýr 9323

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Před polednem

12.1.2005 12:11:24
vsechny mame pravdu, a vsichni jsme Gogo :)
LaBu 19306

Re: Re: Re: Re: Re: Před polednem

12.1.2005 12:04:52
Jani, máš pravdu. Cis, máš pravdu. :o)
Musím letieť, papá
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 18607  [Dalších 18157 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.