| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 420] Názory 421430 z 18607  [Dalších 18177 >>]
Karkulinka 15733

Re: Re: Re: Re: ráno

13.1.2005 11:34:17
Li, mě teda moc nepomohli, ale vy jste jiný případ:-))) Takže vám snad pomůžou... Mno já se mířím umýt, a mažem na poštu, do DM a na tu chirurgii... Už vidím jak ze mě budou nadšený, až to uvidí, páč já sem fakt nemehlo:-(
rain 14358

Re: Re: Re: ráno

13.1.2005 11:10:56
tak ještě jednou, tady
rain 14358

Re: Re: ráno

13.1.2005 11:08:36
Tak Petřík by už neměl Michalku dneska nakazit, takže nemusím lítat nahoru dolů po schodech - nakonec jsme mu půjčili televizi a video a včera byl dopoledne nahoře - chvíli mu ta babička četla, pak koukal na TV, pak šla míša spát, tak byl se mnou, když se vyspala, šel se zase dívat a tatínek naštěstí přišel celkem brzo, takže jsem mohla vyrazit včera ven i odpoledne a Péťa si užil taťku. Když večer šla Míša spát, tak jsme hráli domino a člověče, tak nakonec byl Péťa docela spokojený a zas tak dlouho sám v pokojíčku nebyl. Michalku pořád pozoruju, jestli se taky neosype, ale zatím to musím zaklepat, vypadá to dobře. Sev, máš pravdu, Péťu v krku taky dost bolí, ale jí dobře. Jen dneska nechtěl snídat, teď se cpe hádej čím? Banánem :o) Michalka na něho závistivě koukala, ona nemůže nikoho vidět nic jíst, tak jsem jí tvrdší banán nakrájela na kousky a hádejte co? jí ho :o))) Asi jí připadalo pod úroveň jíst ho rozmačkaný :o)))

Tak o co jsem zase přišla, večer se nedostanu, vařím na druhý den a cvičím, tak nic zase nevím :o(

Taky sé snažíme jíst hodně ovoce a zeleniny, Michalka se nechá docela přesvědčit na všechno, Péťa zeleninové saláty miluje, takže je to v pohodě. Ale pět druhů každý den asi nemáme.

Pet, Michalka taky miminka miluje, zatím teda za nima neběhá, ale když vidí fotky nebo v televizi, tak ječí a směje se na ně, ty svoje pořád muchlá, teď se je snaží posazovat, rve si je na klín a říká hačííííí :o))) a tulí se k nim, dělá jim malá a pusinkuje je :o)))

Cis, tak to je dobrý výběr, chudák holka, tam to s tím HIV asi není jen tak, někde jsem četla, že v některých oblastech je pozitivních asi 80% obyvatel. A budu se asi opakovat, protože jsem ti to, myslím, už jednou říkala, ale aspoň na těch fotkách, kde Kuba jí, vypadá starší. moc pěkné! Sestřička moc vidět není.

Labu, dík za obrázek, Péťa má Nema noc rád, ale to sis asi přečetla i na jiné diskusi :o)

Li, to je teda vážně síla. Jsem ráda, že konečně ten impuls ke změně doktorky. Ale je to teda děs, co si někdo dovolí. Že klidně tohle řekne, přitom ji kde kdo slyxší, nejen ty, ale třeba i jiní pacienti, aspoň trocha slušného jednání by neškodila. Neptala ses po okolí, jaké mají jiní lidé s nimi zkušenosti? Když jednají takhle, jaká je asi jejich péče? Přidala bych se k Cis, nenechala bych to jen tak, protože tohle by si nikdo dovolovat neměl. Myslím, že nějaký svaz pacientů nebo něco takového existuje. Něco jsem našla, tady. Rozhodně bych tam napsala, je potřeba napsat i IČZ doktora a tak. Přece si nenecháš s..t na hlavu a dělat ze sebe blbce. To je jednání, docala mě to vytočilo i za tebe, ty nejsi hysterka, ale oni hulváti a hovada. Sorry, že jsem se tak rozčílila, ale tady je taky pár doktorů, kteří ještě nepochopili, že se k pacientům musí chovat slušně. Dokonce tady byla jedna dr., všichni o ní věděli, že chlastá a fetuje, ale ani kolegové s tím nic nedělali, jen se všichni modlili, aby nikomu neublížila. Naštěstí jednou nějak vyváděla doma a odvezli ji, teď ani nevím, co s ní je.
Kopo 4173

Re: Re: Re: Re: Re: ráno

13.1.2005 10:59:46
Ahoj.

Li, řeknu Ti to je síla. Nevěřila bych tomu, že je něco takového možné. Znám se, já bych určitě někam napsala. I když možná, že jsem postižená a taky si neustále na něco stěžuji, tak mě prosím, neber až zas tak vážně.
Víc nestíhám, zrovna se mi probudila kočička.
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Šíííííílená noc :o(((

13.1.2005 10:52:55
Ahojky! To bylo v noci teda dílo! Lenku jsem kojila snad 10x, pořád se budila a vřískala. Určitě měla prdíky, to vím. Špatně se jí dýchalo, tak asi začínající rýma. Možná do toho i zuby a od půlky noci vím, že byla i horká, takže nějaká teplota. Nejdelší interval byl snad hodina spaní v kuse :o(((. Ráno jsem ji změřila, měla 38,5°C. Těžko říct, jestli je ta horečka k zubům nebo k nějakému nachlazení. Po školce jsme ještě s probouzením na řev a kojení spaly do deseti. Teď má 38,4°C, ale spokojeně tu běhá, žvatlá a baští. Z nosu jí neteče, prdíky vyprděla. Tak nevím, co z toho bude, fakt je, že jsem v hrozné náladě.

Li, to víš, že cizí lidi ty nepříjemné otravující posuzují s despektem, nic si z toho nedělej. Hlavní je, že Ti dala informaci, pro kterou jsi tam volala. Jaké z toho vyvodíš závěry už je celkem méně podstatné. Pěkně v klidu si to promysli a buď v pohodě.
Utopýr 9323

Re: Re: Re: Re: ráno

13.1.2005 10:44:07
Li, plne ti rozumim, a jako hysterka nevypadas. Sestra si o tobe nema co povidat s pani doktorkou takhle pred tebou, a ma se sakra slusne chovat ke klientum. No nakonec si nabehla sama, vas uz tam asi neuvidi. Krome toho kdyz se chova takhle k tobe, jak se asi chovaji k tem detickam? A na tu tvou Dr by mozna stalo za to nekoho upozornit, i kdyz lekarska komora asi nebude to nejlepsi, tam to asi zametou pod stul. Co takhle nejakou organizaci pacientu?
Li. 14175

Re: Re: Re: ráno

13.1.2005 10:39:06
Tedy, jak to tak po sobě čtu, tak sama sobě vážně připadám jako hysterka. Ono těžko ve zkratce popsat, jakým tónem se mnou mluvily, co všechno jsme si řekly... :o(((.
Li. 14175

Re: Re: ráno

13.1.2005 10:36:28
Pamatujete se na předvolání k zubaři, které Prvkovi nedávno přišlo? Dnes jsem tam telefonovala. Zvedla to sestra, které jsem se SLUŠNĚ ptala, co to je za předvolání, zda se jedná o nějakou celostátní preventivní akci, či co. A najednou slyším, jak říká dr., že volá nějaká hysterka, která se nepředstavila atd. To mě fakt rozčílilo!
No, od zubařky jsem se dozvěděla, že je dr. filantrop, kterému leží na srdci stav chrupu dětí na Praze 4, že jí jsou všechny maminy vděčné, protože bez ní by dětem zuby pod atakem kazů dávno vypadaly a podobné žvásty. Tak jsem ji upozornila, že máme zákony na ochranu osobních údajů, že zvažuji podání tr. oznámení... Chtěla mě trumfnout informací, že to takhle dělá od roku 1983. Na můj dotaz, jestli zaregistrovala změnu společenského řádu u nás a vznik řady zákonů, už jen sprotě nadávala :o(.
Chápu, že pro paní zubařku je tohle dobrý kšeft. Roční děti sotva u ní otevřou pusu, nemá žádnou práci a pojišťovny přitom platí. Když už si ale takhle lebedí, tak by se mohla k nám matkám chovat slušně. A nejen ona, i její sestřička.
Tr. oznámení samozřejmě nepodám. Jen budu muset změnit pediatričku. Zubařka totiž přiznala, že naše data získala od ní. Teď už mě pravděpodobně probírají v telefonu. No, pediatričku jsem chtěla změnit už dávno, jen mi k tomu chyběl nějaký impuls :o(.
LaBu 19306

Re: ráno

13.1.2005 9:48:46
Dobré ráno :o)
Dnes odchádzame na veľké nákupy, lepšie povedané, idem si do Blavy "pobrouzdat" po obľúbených obchodíkoch :o)
Sisu beriem so sebou, je na čase zasvätiť ju tejto dôležitej ženskej práce ;o)))

Včerajší večer som strávila veľmi príjemne, boli sme s kamoškou v saune, od pol siedmej do desiatej :o)

Cisco, Kubík je správny Európan a aj mu to veľmi pristane. A v takom veku už vie jesť v dvoch jazykoch! ;o) A ktovie, v koľkých ďalších by to ešte zvládol ;o)
Rastie vám z neho sympaťák :o)
Mne osobne sa veľmi páči jeho účes. Ukázala som Siske jeho fotku, prikyvovala áno, áno, tak neviem, asi sa hlási k jeho fanynkám, tak ju prípadne zapíš do poradia záujemkýň :o)
Vašej adoptívnej dcérke to veľmi prajem, že vás má, dobre ste vybrali :o)

A ešte obrázok pre maródka Petríka:

...dúfam, že sa nezľakne ;o), pokiaľ si spomínam, boli nakoniec so žralokom kamaráti.....
Šťastná To Žena 12756

ráno

13.1.2005 8:49:57
ahojky
tééda to jsem se krásně vyspala, Eli ulehla v osm a až do rána se ani nehnula, tzn. nepila, nekašlala, nehýbala se, neseděla v postýlce - paráda, je to nezvklý, ale parádní :-)))

Karkul - díky moc za včerejší pomoc a snahu. Jsem ráda, že se to taťka nakonec rozlousknul :-), už jsem se totiž fakt viděla bez MSN (kdybysme ještě odinstalili tu původní základní verzi :-))) )

Tak vám povim, že Eliščina posedlost miminkama je šílená, včera jsme byli spolu kupovat fotoalbum. Před krámem stál kočárek se spícím miminkem. Šli jsme dovnitř, ztěží se mi podařilo vybrat album, Eli se pořád kroutila aby viděla ven na mimi, pak jsem šla platit ,(musela jsem jí pustit) a ona zdrhla za dveře, kde si sedla a koukala ven na miminko. Měla jsem strach aby někdo neotevřel dveře a neřachnul jí , tak se pan prodavač (mladý a pohledný) nabídnul že jí pohlídá, kleknul si vedle El a v tu ránu jí přestalo zajímat miminko a fascinovaně hleděla na pána :-)))))) - tak nevim jestli co by bylo lepší - miminka nebo chlapi ??? :-)))))

OHledně adopce afrických dětí, přijde mi to jako naprosto správná a ušlechtilá věc, člověk pomůže konkrétním lidem a to je supr. Musí to být dobrej pocit vidět, jak díky vám někdo může třeba vystudovat. A když čtu osudy těch dětí je to fakt tragédie. Ještě že existují takovýhle možnosti.

Alíku pět druhů ovoce?? tak to jste dobrý, já se poslední dobou láduju hlavně mandarinkama, banánama a sem tam si dám kiwi. Eli má každej den víc druhů zeleniny, a k večeru ovoce, nebo ovocnou přesnídávku, a přes den jí ještě dávám du ruky kousat jablko nebo banán.
[<<Předchozích 420] Názory 421430 z 18607  [Dalších 18177 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.