| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 18607  [Dalších 18207 >>]
LaBu 19306

Reklama na Sisi

14.1.2005 13:06:36
Takto sa mi pred chvíľkou prišla ukázať Sisi, celá pyšná, čo už dokáže (obliecť si sama mikinu ;o) :
Jitulka 18006

fofrem sem,fofrem ven

14.1.2005 13:01:01
ahojik,vsem hlasim,ze ziju!Jen se,zatimco jsem byla na horach,ponekud zmenil kalendar akci kapely,takze uz zase hrajem jako dablici a ja tudiz nestiham ani diskusi ani MSN,takze:v sobotu jsem tu ,jak na koni a vsem se omlouvam,ze zpet nic nectu,protoze mam na kline Vitka a i tohle je vykon napsat.Tak se tady jeste dneska beze mne mejte a v sobotku uz zase prijdu!

Ka,mam abstak bez sovickovych MSN veceru a uz se tesim na hru,doufam,ze me Li zastoupila.

Bubi,jak to s tebou vypada vychazkove o vikendu?Pokud ano,napis mi,prosim,SMS,protoze tady bych to nestihla precist,dik.
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Re: Re: Re: zdravíčko

14.1.2005 11:52:58
No jo, no :o((. Já masky nesháněla, tak jsem tam nebyla. Netušila jsem, co tam mají príma věcí...

No o logopedii jsem měla zkreslené představy. Sousedka říkala, že tam jdou vždycky 1x za asi 2 měsíce a my máme nalajnováno už 6 návštěv na necelé 3 měsíce. Je fakt, že ona chodí jinam. Ty názvy, jak píšeš, to teda vůbec nevím, dostali jsme cviky s obrázkama na ten jazyk a rty. Myslím, že je toho zatím dost a docela se děsím, kdy to prcka přestane bavit :o(.

Jo, Klári, co jsi tím myslela, jak dělám ráno???
LaBu 19306

Re: Re: Re: Re: Re: zdravíčko

14.1.2005 11:50:37
Ahojte:o)
V prvom rade vítam novú tvár Kláruli a malej Anežke posielam pozdrav od našej Sisi.Dúfam, že sa stanete pravidelnými prispievateľkami :o)

Ja som sa včera vrátila z tých obchodov nejaká unavená, hneď sem nabehol brácho, tak sme vyrábali excelovské tabuľky, písali vo Worde a tak, popri tom som povybaľovala, prichystala pre všetkých večeru (tatinkovi zvlášť ovocný šalát s klíčkami a amarantom). Keď sa všetko ukľudnilo, bola som rada, že som rada. Pozreli sme si film a rozhodla som sa ísť spať už o jedenástej:oD

No to ale bola zmena.
Vždy som sa čudovala, prečo mi Siska u nás v posteli nezavadzia, a už to viem na isto. Pretože som vždy padala do postele polomŕtva a bolo mi jedno, koľko mám miesta, hlavne, že spím :oD
Ale včera nie. Ešte o jednej som nespala, Sisa mi zavadzala, manžel mi zavadzal....radšej už nebudem takto experimentovať a nejdem tam skôr ako po polnoci:oD

Silvinka bola dnes ráno hore o 7,45 ale vstávať sa mi veľmi nechcelo, tak sme sa vyvaľovali, hrali na posteli s "bábom", legom atd, až nakoniec znova zaspali do 10,20 :oD
Takže sme vyspinkané do ružova, akurát ten bordel tu okolo neviem, či mi za to stojí :o/

Krémovanie po kúpeli:
Sisku sme mazali asi dva (tri?) mesiace olivovým olejom. Potom sme niekde (Betynka??) čítali článok o kúpaní kojencov, že mydlo zbytočne narúša prirodzené ph....a krém niečo podobné?....atd. Odvtedy umývame mydlom len "plienkovú oblasť" a cca. raz do týždňa celé telíčko.
Odvtedy ju ani nemažeme po kúpeli. Jedine po kúpaní v bazéne. To áno.
Pokožku ma zatiaľ zdravú, hebkú, akurátnu, tak snáď to zatiaľ netreba. Tváričku jej krémujem, len keď ideme von. (podľa počasia)
Iné je to so Simonkou, tú sme od malinka nikdy krémovať neprestali, možno sme to aj preháňali, neviem, pretože ona sa krémovať potrebuje. Ale asi je to dané tým, že trávi tri až štyri krát týždenne hodinu-dve v chlórovanom bazéne na plavárni.

Obdobie plakávania pri tatinkovi máme zatiaľ našťastie za sebou. Tak verím, že aj u vás to prejde! :o)
Bolo mi ich ľúto obidvoch :o/ Ale našťastie je to nateraz preč.
rain 14358

Re: Re: Re: Re: Re: zdravíčko

14.1.2005 11:33:18
Jo jo, Pet, hledám tu správnou ikonku, ty ryby se mi taky líbily, ale musím změnit ty barvy, ty se mi tak nelíbily. Li, ty teda moc nekoukáš, jaké mám ikony, naposled a docela už dlouho jsem měla duhový smějící se balónek :o)

Mě by taky rozhodilo, kdyby někdo byl zlý na moje děti a jako každá matka - samice :o))) bych je bránila. To určitě každá z nás. Naštěstí je naše dr. rozumná, takže problémy nemáme a jinam jsme zatím naštěstí taky nemuseli, jen na ušní, tam se zná máma se sestřičkou, takže jsme tak trochu protekční :o) Já se hádám jen v obchodech, když mě chtějí oblbovat :o)))))

Li, no konečně jsi pochopila, že jsi opravdu normální správná matka :o) Jako my ostatní, že jo?! :o)

Sev, co Lenička? Zase hrůzná noc? (tak jsem se dočetla, že dnes to nebylo tak hrozné, ale už to nebudu mazat :o) Já jsem taky nějak nachrust, nemluvím, nos ucpanej, co jsem v něm měla a co jsem vykašlala, jsem teda ještě neviděla, fůůůůůůůj, hnus, omlouvám se :o) Jinak docela koukám, co ses všechno včera dozvěděla na té logopedii, a myslím, že třeba zrovna náš Péťa k vůli mandli určitě špatně slyší. Vždycky slyšel, když Michalka nahoře zakničela, ale teď neslyší nic :o( A to už delší dobu před tím prasklým uchem. České tradice už znám, narazila jsem na jejich stránky náhodou někdy na jaře.

Ahoj Klárule, klidně se k nám přidej. Taky tady vypouštíme páru, aby nehrozil výbuch doma :o) Anežka je první?

Pet, malá naštěstí s tatínkem vydrží, ale jen mě nesmí vidět odcházet, to potom taky brečí. Horší je to s dalšími členy rodiny, třeba na bráchu nechce ani koukat. Tak jsem zvědavá, jak budeš krásná, pošli foto :o)))

Jo a Karkul, nevím, proč bys nemohla Charlottku vyfotit, určitě to není tak děsné, jak to líčíš a Charlie to sluší. Tak se pochlub!
Li. 14175

Re: Re: Re: Re: zdravíčko

14.1.2005 10:36:35
Máš pravdu Alíku, dávala jsem ti vážně odkaz na tyhle stránky. Já to ale Severce psát nechtěla, když měla takovou radost z nově objevených stránek :o))).
Abcded 23276

Re: Re: Re: zdravíčko

14.1.2005 10:22:26
Jo a tady je zase jeden velice optimistický článek...
Abcded 23276

Re: Re: zdravíčko

14.1.2005 10:18:43
Také přeji dobré ranko, předně zdravím nový "přírůstek" Kláruli:o) Taky jsem koukala, že na prosincovkách se to nějak vylidnilo...
A taky musím pochválit našeho jmenovce na fotkách, já jsem na to včera úplně zapomněla. Přidávám se k holkám, roste z něho pěkný krasavec, nový sestřih mu opravdu moc sluší a nějaký ten měsíc navíc mu přidal:o)

JInak Sev, moc bych to tu o tom odkazu nepsala, nebo si vysloužíš pokárání od Li:o))) Ona sem ten odkaz dávala už někdy před Mikulášem, když jsem se ptala po maskách, je to tak, že Li?:o)

A co si tak vzpomínám, tak na naší první návštěvě na logopedii to probíhalo podobně. Ty cviky na rozhýbání rtů a jazky mě teda vůbec nebavili, byla to pěkná otrava a už jsem se těšila konečně na nějaké "mluvící" cvičení, aby člověk alespoň viděl ten pokrok. Jinak děláte taky placku špičku (ta šla dcerunce celkem rychle líp než mě:oD), autodráhu, odfrkávání?:o) Samé takové lepší názvy:o) Jo logopedie je určitě na dýl, znám děti co tam chodily třeba dva-tři roky. Dcerunka se teda mluvit naučila až moc rychle - jak říkám když jsme začli chodit, tak dcerunce určitě nedoporučovala jít do školy a ona asi za tři měsíce už uměla všechna písmenka. Teď už jenom dolaďujeme sykavky, ale to je jen taková kosmetická záležitost. Ale překvapila mě ta informace o málo citlivém patru kvůli dlouhodobému kojení. To jsem teda vůbec netušila. MMCH jak dlouho sis myslela, že budete na logopedii chodit, když si to čekala raz dva hotový?:o)))

Jo a Kuba taky nějak nechce být poslední dobou s tátou. Je to taky někdy dost otravný:o( Zvlášť když se vzbudí večer a já se pak nemůžu ani v klidu osprchovat.... a když ho táta drží a já kolem projdu, tak hned natahuje ručičky ke mě. Ale možná je mi to víc líto právě kvůli tátovi:o( Ale u babičky naštěstí ještě vydrží, když jedu do Makra a tak. Ale když se vrátím, tak je vidět jakou má radost a hned si to z hekáním přihrne ke mě do náruče:o)
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Re: zdravíčko

14.1.2005 9:09:14
Dobré ranko!

Tak dnešní noc byla přece jenom lepší. Sice do půlnoci jsem nesčetněkrát běhala do ložnice,protože se s pláčem budila, ale pak pořádně zabrala a do rána jsem kojila snad jenom 3x. Jednou vím, že když mi usnula u prsa a já jí ho vytáhla a chtěla nahradit dudlíkem, tak spustila strašný řev a nechtěla dudlík ani za nic. Řvala pár minut, pak jsem se naštvala, otočila se k ní zády a ona přestala, potvůrka. Nějak se vracíme k miminkovským manýrům :o((((. Ale hlavně, že jsme bez teploty, jen ta rýma nám zůstala, a bohužel ekzém má příšerný, grrr!

Před chvílí jsem klikla tady na R. vpravo na tu novou reklamu České tradice. Hóóólky, tam mají krásné věci, vřele doporučuju. Už se těším, až budu mít chvilku a pořádně to prolezu...
Klár@ 18353

Re: zdravíčko

14.1.2005 9:05:38
Ahojda,
My mažeme po plavání, používám Exipial a malá se občas nechá ještě namasírovat, tak někdy olivový olej.Taky se spíš teď jeví jako těžký mamiňák,dřív ráno vstávala občas s taťkou, ale teď škrábe na dveře a volá mamama.Určitě to přejde, že jo?:o)Ještě jí nikdo nehlídal, pořád čekám,až začne mluvit, aby mi mohla poreferovat:oD
Tady je jen náznak sněhu,sáně máme připravené, tak asi budem muset na hory.
Jsem moc ráda, že se k Vám můžem přidat:o)).
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 18607  [Dalších 18207 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.