| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 18607  [Dalších 18217 >>]
Šťastná To Žena 12756

Re: Re: Re: Re: Re: Po obědě

14.1.2005 14:14:19
samozřejmě jsem tam zapomněla dát adresu s fotkou :-)))
takže vypadalo to takhle nějak :
Šťastná To Žena 12756

Re: Re: Re: Re: Po obědě

14.1.2005 14:12:45
tak já už jsem taky zpátky, dala jsem spát Eli (která nespala od půl osmý), stihla jsem se najíst, kouknout chvilku na tv a právě teď se zase malá vzbudila. Takže takhle to už dělat nebudeme. Bude chodit spát pěkně dopoledne a odpoledne, jedno spaní denně - jenom hodinu - nejni to pravý ořechový, myslela jsem si že teda bude spát dýl, když nespala takovou dobu. chjo, to jsem toho zase udělala.
Začla jsem zálohovat fotky - ty udělat musim, drahouš bude odpo přeinstalovávat PC, tak aby se mi někde nepoztrácely.

LaBu - pěkný fotečky. Nedávno jsem takhle přistihla Eli, byla jsem u PC , v bytě ticho - což mi bylo podezřelý, šla jsem to omrknout a ona vyházela celou skříňku se svýma věcma - vypadalo to asi takhle nějak :-)))
ještě se u toho na mě smála a mávali mi :-))) provokatér jeden :-))))
rain - mno nevim nevim jestli dodám fotku mám to stejný akorát trošku kratší a světlejší :-) - takže žádná velká změna.

no jdu pro El a jde obědvat.
LaBu 19306

Re: Re: Re: Po obědě

14.1.2005 14:00:31
Dík, Alí :o)
No, obávam sa, že na predaj by sme takých veľa nenarobili, nestíhame pokryť ani vlastný dopyt :o((
Ale reklama pokračuje...:o) Takto mi práve "pomáha" písať vám:

A takto predtým "upratovala" :oD


Tak ja radšej už idem od PC a odstránim následky jej upratovania :o)
ahojte

Tu u nás je krásne slnečno, tak potom vyrazíme von. papa
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Re: Re: Po obědě

14.1.2005 13:58:44
Alí, tak to jsi mě aspoň připravila na to, že to nebude až tak lehké. I když učitelka v MŠ říkala, že má takovou docela blbou vadu. Jako bych nevěděla, že nemám věřit mimo jiné i své mamince. Ta mi taky tvrdila, že s bráchou stačilo pár návštěv a bylo to.

Já jsem taky po o, ven dneska s Lenkou nejdu, akorát doufám, že taťka vezme Péťu ven aspoň na poštu. Přišel ze školky jak z divokých vajec. Byli někde v divadle se dívat asi v zákulisí a na zkoušku baletního představení, nebo tak nějak. Musím se v pondělí zeptat učitelky, protože z něj nic kloudného nedostanu :oDDDD. A už jsem ho přihlásila na školku v přírodě, tak učitelka jásala. Mají čím dál větší problémy sehnat dost dětí, víc a víc rodin si to prostě nemůže dovolit. Takže v plavání s Lenkou už pokračovat nebudu, zato penízky neušetříme, jen je přesuneme na školu v přírodě. Ne, u nás doma fufníky prostě nejsou rády, či co. Furt někam zdrhají :o)).

Mimochodem, Alí, na těch Tradicích jsem našla Tebou sháněný spyrograf! Tak čekám pochvalu! Nevím, jestli to není to samé, co Ti nabízela Cisca... ZDE

Abcded 23276

Re: Re: Re: Po obědě

14.1.2005 13:58:13
a jsem tam aspoň já? :o)))

P.S. Jak je to veliký?
Li. 14175

Re: Re: Po obědě

14.1.2005 13:31:06
Alíku, zklamu tě. Mám ho na CD.
Abcded 23276

Re: Po obědě

14.1.2005 13:29:31
A kde mám vzít ten lexikon? Hned bych si taky početla:o)
Abcded 23276

Re: Reklama na Sisi

14.1.2005 13:27:34
No pěkná reklama Labu, jen co je pravda (MMCH proč reklama - hodláte snad spustit výrobu dětí ve velkém?:oDDDDDD). No Siska je každopádně teda šikulátko:o)

Sev, tak to má sousedka opravdu malou docházku. No my ze začátku chodili tak jednou za 14 dní, teď je to tak jednou za tři týdny. JInak já jsem ze zpráv z okolí věděla, že se chodí k logopedii dost dlouho, ale nevěřila jsem tomu. A ono je to tak:o( Nejdřív samé to rozcvičování (které bohužel dcerunku přestalo bavit), samotná výslovnost písmenek nebyla tak hrozná, to se nějak zvládly všechny najednou rychle (prostě když se naučila ď, tak tím pádem uměla i ť, ň to samé se š, hned zvládla i ž, č, r a ř přišlo jen tak mimochodem úplně samo. Horší ovšem bylo pak to procvičování, aby to začala ve všech slovech se samozřejmostí používat:o( Já jsem totiž předpokládala, že jak se nějaké písmenko naučí, tak už nebude problém ho začít používat a ono jo:o( Obzvlášť když ta písmenka přišly takhle najednou, tak chudák dcerunka nevěděla čí je (takže je otázka, zda bylo vlastně nakonec dobré, že se je naučila tak rychle) Teď tam chodíme už rok:o( A nebylo to jen o výslovnosti, učili jsme se taky vytleskávat slabiky, rozlišovat písmenka ve slovech a tak.(takže to pak jsou docela zábavnější věci) Největší problém nám dělali a dělají takové vyprávěcí obrázky, které jsou zaměřené na jedno písmenko a dítě se tím vlastně učí to písmenko používat. Doma dcerunka vyprávěla až se hory zelenaly i vtípky jsme u toho vymýšleli, ale u doktorky jako když utne.
Li. 14175

Po obědě

14.1.2005 13:26:26
Hlásím, že panter měl pravdu. Vážně jsem dětinská! Prvek spí a já, místo abych se věnovala nějaké užitečná činnosti, využívám chvilinku klidu (než dorazí švagryně) a pouštím si na PC Lexikon ohrožených druhů strašidel. Doporučuji, je to děsná legrace! :oD
Li. 14175

Po obědě

14.1.2005 13:26:07
Hlásím, že panter měl pravdu. Vážně jsem dětinská! Prvek spí a já, místo abych se věnovala nějaké užitečná činnosti, využívám chvilinku klidu (než dorazí švagryně) a pouštím si na PC Lexikon ohrožených druhů strašidel. Doporučuji, je to děsná legrace! :oD
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 18607  [Dalších 18217 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.