| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 18607  [Dalších 18227 >>]
LaBu 19306

Re: Re: odpoledne...

14.1.2005 16:01:14
Severko, Lenička, kočička, je na fotkách nádherná :o)
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Re: odpoledne...

14.1.2005 15:56:18
Rain, tak Ř se učí dětičky až naposledy, Péťa má ještě čas. Většinou dává podnět dr. na pětileté prohlídce, ale u nás to byla třeba učitelka v MŠ. Ale pro doporučení jsem musela jít stejně k dr.

Víš co mě napadlo? Já nedávno koupila na posílení imunity Apiglukan, možná by stálo za to zkusit pro Péťu. Je to čistě přírodní produkt jen včelí med a beta glukan. Anebo mě ještě napadlo přeléčení Wobenzymem. Ale to už je drahá sranda. Téda, já mít lékárnu v domě, tak už vím, kde bych utratila všechny peníze :oDDDD.

Tak, Lenka mi teď donesla na důkaz toho, že chce jablíčko, šlupku vytaženou z koše :o))).

Chlapi jsou pryč, tak jsem nasázela do albíka pár fotek (i jednu ostříhanou), ale že mi to dalo práce, takhle přes den! Doufám, že to oceníte!

Klárko, já jsem zvyklá chodit spát o půlnoci. Ráno vstávám do školky s Péťou před sedmou, tak jsem málo vyspaná a přes týden často schrupnu ještě odpoledne, když je taťka povolný dětičky pohlídat, aby po mě neskákaly :o))). Jinak dospávám o víkendu. A že já před dětma byla pěkný ochrapa, potřebovala jsem ideálně denně spát 10 hodin!! Inu, s dětičkama se fakt život obrací vzhůru nohama... Odkud Ty vůbec jsi?
rain 14358

Re: úklid;o))

14.1.2005 15:54:07
Labu, to mi naši dělali taky, když se jim zdálo, že není naklizeno jak by mělo :o)))

A ponožky jsou ty froté volnější, ty normální teď nenosí, takže ty nevím, jak by jí šly. Už takhle je to kolikrát boj a jak se u toho umí vztekat, když jí to zrovna nejde :o)
rain 14358

Re: odpoledne...

14.1.2005 15:51:00
Pet, díky moc za pohled, Péťovi se hasiči moc líbili :o)))
LaBu 19306

Re: Re: úklid;o))

14.1.2005 15:45:50
Rain, musím ti povedať, že ak Michalka zvláda ponožky, je veľká šikulka! To mi pripadá ako fakt výkon, Siska vždy ponožku len položí na nožičku :o))) A doteraz sa jej darili obliecť len čapice. Všetko ostatné si dávala okolo krku, alebo položila na hlavu :o)) Ale hrdá bola na seba aj tak, že sa sama oblieka :o))) Vždy sa potom tak "nosí" a predvádz:o)
Včera večer chodila a na hlavičke pyšne nosila bábikine nohavice (položené) :o)) (na tom prvom obrázku sú odfotené vľavo za Sisou, červené )
LaBu 19306

Re: úklid;o))

14.1.2005 15:30:16
Pettul, Eliška na tej fotke mi pripomína spôsoby mojej maminy, keď sa jej kedysi nepáčilo, ako mám upratanú skriňu ;o))

Hlavne, že sa dobre bavia, tí naši drobci ;o)
rain 14358

odpoledne...

14.1.2005 15:28:08
Tak hlásím první pokus o vlastní recept na chleba! :o) Tamty dva jsem pekla ze směsí, tak jsem na tenhle zvědavá, snad bude k jídlu.

Labu, Sisi je šikulka, Michalka se taky snaží si něco sama oblíknout, jde jí čepice a ponožky, občas bota, do triček zatím vždycky strčí jen jednu ruku do rukávu nebo hlavu do otvoru, tohle se jí ještě nepovedlo :o) A i jinak je Siska, koukám, dost pracovitá :o)

Li, kde je ten lexikon? ÁÁÁÁÁ, tak už vidím, že se ptala Alík, no tak nic, taky bych se podívala :o(

Holky, kdy se ta logopedie začíná řešit a kdo dává podnět? Péťa umí všechno kromě "ř", v některých slovech ale špatně vyslovuje sykovky, přitom v jiných pěkně. To doporučí dětský doktor nebo ve školce? S bráchou máma byla k vůli "r" a "ř", ale to už je dávno a šlo to tenkrát nějak mimo mě, tak si ani nepamatuju, jak dlouho tam chodili ani kdo jim řekl, aby chodili.

Pet, Michalka se mi taky zdá hůř spavá, když ji dám spát na podle mě víc vyhovující delší dobu, budí se a jak je unavenější, tak je i protivnější. Takže spí víckrát kratší úseky, sice tak nic neudělám, ale mám aspoň hodné(???) a spokojené dítko.

Dneska se asi vůbec nedostanu ven, taťka dorazí pozdě a nikdo, koho bych mohla využít jako hlídače - třeba bráchu - v nedohlednu. Jel si klidně s klukama na chalupu!!! Ještě že se tady večer staví kamarádka, jsem tady jako princezna v černé věži, až na to, že ještě musím řešit problémy a hlad těch dvou blešek :o) Petříkovi už je líp, protože řádí jako ďáblík. Zatím ho ale ještě naštěstí baví Krteček, tak se dívá a vydrží aspoň chvíli nezlobit. Dokonce mě překvapil, že si pamatuje, že nahožře má lepší kazetu a chce i sám nahoru :o)
Klár@ 18353

úklid;o))

14.1.2005 14:52:12
Teda Pettul,Eli je pracant:oDD.Anežka na skříňku s oblečky zatím nedosáhne, ale mooc ráda moje pastelky a jiná kreslítka.
Klár@ 18353

Re: Re: Re: Re: Re: Po obědě

14.1.2005 14:48:24
Tak a my konečně spíme.Po plavču by to mohlo i chvilku vydržet.Dnes to bylo príma, byli jen tři děti, tak jsme si zařádily.
Sev, já jsem myslela,jak se Ti vstává, když jsi ve 23 hod ještě u pc?Mě Anežka prostě vytáhne, s taťkou být sama nechce a já jsem pak jak prase po první ráně:o)).No a ještě, když se Lenička takhle budí...Večer jí pošleme meduňkovou pusu uspávačku:o))
Li, my máme přesně opačný problém se zubařkou.Dlouho jsem vybírala a sbírala reference a dneska, když jsem se rozhodla Anežku objednat, tak se mě ptala, jestli máme nějaký problém a když jsem řekla, že chcem jen prevenci, povídala, že je ještě rok čas:o((.VZP první prohlídku hradí v 6.m., tak paní doktorka ty peníze asi nechce.
LaBu, Sisi je fakt šikulka,Anežka většinou o oblékání nechce slyšet, natož sama:o))Úklid moc neřeším, protože Anežka je stejně pilná, jako Sisi.Taky mi ráda pomáhá třeba plnit pračku-jeden kus dovnitř a dva ven:oDD.
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Po obědě

14.1.2005 14:46:52
Téda Eliška už je táááák velikááá! To je hrůza, jak nám ti prckové rostou...

Pet, neříkala jsi, že si necháš narůst zase dlouhé?? Fotku sem! Teda tam!
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 18607  [Dalších 18227 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.