| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 18607  [Dalších 18237 >>]
Šťastná To Žena 12756

jo a ještě

14.1.2005 22:40:07
..logopedii mám v paměti taky, chodila tam moje sestra,neuměla několik písmenek , živě si pamatuju její "td" - a taky si živě pamatuju jak jsem trapně machrovala a říkala všechny její básničky se správnýma písmenkama :-)))))

tak a teď jdu spát.
Šťastná To Žena 12756

Re: Re: Re: Večerník

14.1.2005 22:37:03
hele SEV a co dělaj děti když si jdeš schrupnout??? Já si teda (když už někdy jdu) schrupnu jedině tehdy když spí malá , nějak si nedovedu představit spaní v její přítomnosti - no a kdybych si čirou náááhodou chtěla schrupnout v ložnici, tak zase bude řvát v obýváku :-))))))) , tak by mě to celkem zajímalo. NO asi nejspíš hlídá taťka co?

Tak a dneska jsem OPĚT nevyžehlila, takže mě to čeká zítra, budu doma sama, tak se do toho s chutí pustim, přece jenom už je potřeba vyprat další prádlo.

SEV zajímavej článek, četla jsem ho drahoušovi a víš co podotknul?? To psala ženská ne?? ...Jsem si to myslel. :-) - co k tomu dodat. Každej chlap by si měl povinně jedno dítě porodit aby věděl jaký to je!
Klár@ 18353

Re: Re: Večerník

14.1.2005 22:20:58
Tak a batoláč konečně spí.Ještě smetu do pytle hromadu hraček a je pro dnešek hotovo.Dneska byla Anežka úžasná(jako vždycky:o)).Zpívaly jsme si "táto,mámo, v komoře je myš" a ona vždycky doplnila tu myš.
Holky, to máte ale šikovný dětičky, to my zatím neobouváme, nenavlíkáme ani nepokládáme.Vlastně jo, čepici na hlavu, ale to je všechno.zaznamenala jsem ale pokrok oproti dřívějšku, Anežka už u oblékání nekřičí a docela spolupracuje.
Jsme z Hradce Královýho.
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Re: Večerník

14.1.2005 21:27:30
No a všem marodům přejeme brzké uzdravení! :o))

Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Večerník

14.1.2005 21:18:45
Ahojky! Tak já si konečně užívám klidu. Dneska byly ty děcka jak pytel blech, hrůůůůza. Péťa řádil už od oběda, co přišel ze školky. Lítal tady, skákal, ječel, když jsem mu něco chtěla, musela jsem to minimálně 6x hóóódně nahlas opakovat. Horší je, že on takhle zjančí i Lenku. Ideální by bylo, kdyby byli každý v jiném pokoji, a byl by klid. Ale né, on mi pořád chodí za zadkem a Lenka pochopitelně za ním. Ach jo! Fakt jsem je oba chtěla dneska roztrhnout jak hady, grrr! Když jsem si chtěla v podvečer schrupnout, vzbudil mě za půl hodiny řev všech tří, málem zbořili barák :o(((.

No, přečetla jsem zajímavý článek o bolesti při porodu. Což mi teď vnuklo myšlenku, kdepak máme naši těhulku???
JANA + 2 prckové 5158

večer...

14.1.2005 20:32:06
Tak Julka spí, Míša večeří a já můžu dopsat:o))

Docela koukám, jaká je ta logopedie věda! Já si pamatuji, že jsem také chodila, ale byli jsme tam jen párkrát, už ani nevím proč, asi byla máma líná tam se mnou chodit:-(( Pamatuji si na tdpaslíček tdhal tdnky:o)))

Ještě jednou musím pochválit Sisi jaká je to fešanda:-) A velká pomocnice! Koukám Eli taky umí krásně uklízet:o)) Přesně tohle mi udělaly děti taky, bohužel jen den na to, co jsem to tam přebrala a srovnala:-( A ještě ke všemu mám všechno v jedné skříňce, tak je tam toho požehnaně. Ale už jsem na ně vyzrála! Dala jsem si nahoru takové zadělávátko, tak když to nezapomenu zavřít, tak se tam nedostanou:o))

JInak Pet, neboj, malá se ti naučí spát dýl, u nás to taky chvíli trvalo, než se úplně přeorientovala na to jedno spaní a spí většinou 2-3 hodiny. Ze začátku bývala odpoledne dost protivná, tak jsem jí ještě spát občas dala, ale uspávala jsem jí půl hodiny a ona pak spala taky jen půl hodiny, tak to mi za to nestálo:-(

Rain, co chlebík, jak se povedl?
My už na krtečka nekoukáme:-( Teď je v kursu Tom a Jerry. Malej se na to naučil koukat od tatínka, ten se při tom řehtá jak malej, nechápu co na tom pořád vidí, vždyť je to furt to samý.

Kopo, co Péťa? Už nemá teplotu?

Jo a Sev, moc povedené fotečky. Já to říkám pořád, že Lenička je hotová modelka:-) Pod stromečkem Vám to všem moc sluší, jsi hezky ostříhaná.
Šťastná To Žena 12756

Re: Re: Re: Re: odpoledne...

14.1.2005 19:39:11
SEV uděluju ti supervelkou pochvalu za fotky !! :-))) Lenička je taky malá kočka, ty jsi velká kočka a Péťa je koucourek :-)))) Pěkný fotečky.

rain nemáš zač, hlavně jestli se líbilo a potěšilo :-)
ikonka je pěkná, hezky barevná.

Jak jsem viděla Leničku s čepicí, tak mi to připomnělo Eli, ta má taky moc ráda čepice, vždycky když jí dám čepici, tak hned běží k zrcadlu - podívat se na sebe a děsně se tomu směje, připadá mi jako hříbeček :-)
S tou vybílenou skříňkou mi nejspíš chtěla naznačit, abych jí to tam uklidila - což jsem udělala, zase další malý oblečení vytřídila a je tam pořádek - dneska už se tam hrnula znovu, ale čapla jsem jí a neměla šanci.

SEV až se s Eli vyfotim,tak tam dám ostřihanou fotku, my se totiž běžně fotíme samy :-)))) - taťka nám nikdy neudělá tak pěkný fotky, takže řádíme samy. Jináč já si nechávám dorůst vlasy, dýlku mi nechává, jenom zastřihuje vlasy vzadu nahoře a ofinu .

Alíku mě to brečení u táty je taky líto kvůli němu, on by si s ní hrál, ale ona prostě nechce, jakmile vidí že mizim, už nabírá. Dneska jsem se vyplížila nenápadně a bylo to v pohodě. Tak fakt doufám, že se to časem srovná.

JANA + 2 prckové 5158

Re: Re: Re: odpoledne...

14.1.2005 17:48:51
Ahojky!

Téééda Vy jste dneska ukecané! A ještě jedna kecalka přibyla:o))) Vítej mezi námi Klárule!! Teď doufám, že jsem to jméno nezkomolila, jestli jo, tak se omlouvám. To víš, že Tě chceme:o)))))))
Já dneska zapnula pc až teď, ale zato jsem vygruntovala skoro celý byt! Už jsem se na to nemohla dívat, poslední dny jsem nic neudělala, bylo pořád něco. Ještě bych tedy mohla pokračovat, ale dneska asi už jen vyžehlím tu hromadu schovanou v manželově skříni:-)) No, ale když se tak teď podívám za sebe, tak bych o uklizeném bytě mluvit nemohla:-( Před chvilkou tu děti vykramařily snad všechny hračky, ty se ale naštěstí jen shrnou do beden a bude to:-)) Jinak je musím ale pochválit, byly dneska dost hodné, krom hodiny po spaní, to byla Julka hóó´dně protivná asi jí bolely zoubky, protože se zklidnila až po nakojení. Ve dne jsem jí tedy nekojila už pěkných pár měsíců!! To je co říct, že se napila, že by se taky vracela do miminkovského věku???

Pet, Julinka zatím vydrží s taťkou a i s někým jiným, asi nás to teprve čeká, i když bych přivítala, kdyby se nám to vyhlo:-))

Rain, hezká ikonka, pěkně jsi jí upravila, taky jsem jeden čas hledala nějaké ryby, ale žádné pěkné nenašla.

Labu, Sisi je šikulka, když se takhle hezky obléká. Malá si zatím dává všechno jen za krk a ponožky pokládá na nohy:-)) S ponožkami má dodnes problém i Míša, nějak se mu nedaří je obléct. Občas to jde, ale většinou se u toho rozčílí a volá mě na pomoc:-) A tedy závidím Kopo, že se malá sama obuje. My máme s jakýmikoliv botami problém, tím myslím i bačkůrky, malá je prostě nechce:-(

Mno musím jít, už mě Ju tahá pryč:-) Pokračovat budu nejspíš až děti uložím.


Jitulka 18006

Re: Re: Re: odpoledne...

14.1.2005 17:21:58
Kopo,mym stylem to zvladnes i v unoru a ja asi nepokrocim.

Za chvili valim do Ml.Boleslavi,ale jeste jsem si vzpomnela,ze Li odjizdi na tyden k rodicum...tak stastnou cestu,mej se hezky a brzy nashle a odpocin si tam!
Kopo 4173

Re: Re: odpoledne...

14.1.2005 16:19:07
Pet, hezky uklizeno :-)))) Nechceš ještě jednoho pomocníka.

Sev, zřejmě si Péťa vzpomněla, že se musí tentokrát opičit po Leničce. Po dopoledním spánku se probudila se zvýšenou teplotu 37,5. Tak jsme odpoledne ani nešli ven. Doufám, že je to jen příznak rostoucího zoubku. Protože jinak vypadá docela v pohodě.

Jitulko, v kapele rozhodli o Tobě bez Tebe. To jsou věci. Jinak by mě zajímalo, co hrajete s Ka za hru. Jsem strašný gambler. Od února se už asi budu moci přidat, nebudu mít nočního kontrolora. Jenže to vy už budete mít natrénováno a budu stále prohrávat, co?

Sisko, Ty jsi šikulku, obléknout si mikinu. Musím pochválit Péťu, ta s přehledem zvládá obouvání bot. V nestřeženém okamžiku vyrazí do verandy a zpátky se vrací v botech.

Rain, jak dopadl chléb? Že se ptám, viď? Určitě byl nejlepší z těch, co jsi doteď pekla.
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 18607  [Dalších 18237 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.