| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 18607  [Dalších 18277 >>]
kubula 16959

dentistka

15.1.2005 22:32:00
Li, právě čtu Tvůj zážitek se zubařkou a její setřičkou, docela mě tedy dostal ... co si ty lidi dneska myslí a dovolí? Vždy v takové situaci hájím kapitalismus, nemůžu si pomoci ... přeci jen jsi potencionální klient a měla bys mít svůj "komfort". Docela Ti závidím Tvou pohotovost. Já bych asi seděla se sluchátkem u ucha a nebyla schopná promluvit a jen bych něco zaraženě a překvapeně blekotala :)) Ale zase .... sestřička musela mít děsný den, takže jí to vlastně patří :)
Kopo 4173

Re: Hezký večer!

15.1.2005 22:26:02
Ahoj.

Klárule, jsem na tom teď zrovna o trochu líp než Ty, spí už celá rodinka - obě děti i tatínek. :-)

Li, užij si rodiče, načerpej sílu a brzy se vrať plná optimismu. A díky za pochvalu fotek.

LaBu, ahoj, co nám předvede Siska za nové kousky :-)))? Dnes jsme strávili celý den v lese. Už se těším na přerovnání :-(

Kubulo, ještě, že zatím ke kompu u nás nikdo nechce. Jinak bych na tom byla hůř než Ty. Ještě dotaz, kde se nechá sehnat Septisan, u nás v lékarně ho nemají a tvrdí, že se přestal vyrábět. Ptala jsem se i v jiných městech, ale všude to samé.

Sev, brzy se vykurýruj. Chudáček Lenka, asi je čistotná holčička (i podle toho, jak se těší na koupání) a Ty jí takhle zmažeš. To naše holčička takhle čistotná není, dnes vymetla všechny možné kaluže a ještě z nich vybírala kamínky. Nepřála bych Vám jí vidět. A když jí říkám, ty jsi holčička,neměla by ses takhle zmazat, začne se smát.

Bubíšku, nedej na ně. Naši drobečci dobře ví, kdy přestat, alespoň si to myslím podle Patrika. Ze dne na den nechtěl (1 rok a 4 měsíce).
ad libeček - netuším, jestli ho dětičky už mohou nebo ne.

Cis, takže budou nové fotky, Kuba na koni. Už se těším.

Pett, přeji, ať Tě bolest hlavy brzy přejde. Nic lepšího než Paralen bohužel neporadím, mě zabírá pouze Paralen.


Jinak, co se týká našeho maroda, nemaroda - teplotu nemá, ale ve své kůži také není. Žádný nový zub jsem neobjevila, tak nevím z čeho to mohlo být.

Konečně jsem zkoukla fotky v albech. Samé krásně dětičky, i když nic jiného jsem nečekala a taky jsem nějaké přidala.

Alíku, díky za rychlost, s jakou si vyhověla mému přání. :-)

bubíšek + Davídek 21/11/03 18146

Nabídka plen

15.1.2005 22:10:33
Už jsem to dávala do inzerátů, ale ještě to zkusím tady.


Nabízím pleny Fixies 11-25kg 5 balíků (36ks) 9-20kg 2 balíky (20ks) za 160 ks plen Pampers vel. 4 (7-18kg) Děkuji.


Kubulo, já taky mažu vždy a díky za snahu o libečku.
pa pa
kubula 16959

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hezký večer!

15.1.2005 22:10:05
dobrou noc, sladké sny a příjemné, zdravé a spokojené probuzení .... to jsem ale přející ... už se také těším za Matýskem :))
Šťastná To Žena 12756

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hezký večer!

15.1.2005 22:08:50
CIS - tak to máš teda nějaký zmatený :-)))))))

SEv - no jo vlastně , celá Leni, fakt nevim proč jsi mě napadla ty :-))))))

bubíšku díky za tip na prášky, teď to zaspim a zítra už to bude dobrý, ale jestli jsou to homeo tak bych si je taky mohla pořídit.

kubulo - oni to zvládnou neboj, budou muset :-).

tak já jdu fakt spát, nějak jsem se tady zasekla :-), stejně za to může SEv a její malá Leni (ikonka :.-)))) )
Utopýr 9323

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hezký večer!

15.1.2005 22:08:28
a koukam, ze je tady opet pekna marodka. Tak do ni prihlasuju i trejdu, dneska odpoledne mu zacalo byt tak nijak, vecer se do nej dala zimnice, takze se nalozil do varici vany - ani se kvuli nemu nesel koupat Kuba - a ted uz zarezava. takze vsem preju brzke uzdraveni.

Kuba je ted v noci taky nemoznej, predevcirem se mi budil po hodine a pul, a pak kolem ctvrte hodiny se vzbudil trikrat za sebou asi po deseti minutach, az jsme na sebe vyjeli s trejdou, protoze trejda me nutil, at mu dam sosnout (Kubovi teda) a ja uz opravdu nemela z ceho, a hlavne to pekelne bolelo. Nicmene jakmile jsme na sebe zacali zvysovat hlasy, tak Kuba zmlknul a spokojene nas pozoroval a pak hned usnul, takze mam pocit, ze obcas prudi jen proto, aby nas proti sobe postval.

dneska rano me chlapi nechali vyspat, Kuba byl teda proti, ale trejda si ho odnesl, takze jsem mohla chrunit do pul jedenacte.

Jeste jsem chtela vlastne napsat, ze ve ctrtek jsme prochazkou dosli az do staji, kde maji kone a jak jsme tam tak okukovali, tak se nas pan instruktor zeptal, jestli uz Kuba jezdi, a kdyz jsme se tvarili jako ze to je snad krapet brzy, tak on se zas tvaril jako ze uz je nejvyssi cas, ze oni vysazuji deticky na kone nekde od tri mesicu (coz si myslim ze kecal, ale dejme tomu od pul roku) a at o vikendu prijdeme, ze nam Kubu na kone posadi, prvni rok je tam snad davaji maximalne na pet minut. Tak to mozna zitra zkusime, i kdyz jestli bude trejda chciplotina, tak ja se tam budu francouzsky dost blbe domlouvat ...
kubula 16959

Re: AHOJ

15.1.2005 22:03:27
ahoj Bubíšku,
já Matýska mažu po každé koupeli i po bazénu. Žádné problémy s pletí nemá a je jak ze sametu. Občas, když venku "praští", tak mu před vycházkou přemáznu ksichtíček :)

O libečku jsem nic nečetla, bohužel nemohu poradit. Malému přidávám do jídel jen trochu drceného kmínu, nebo petrželku nebo kerblík. Vím, že kamarádka přidává nějakou vegetu bez "sajrajtů", ale .... myslím, že zatím není nutno, tak jsem se jí pořádně neptala :)
Utopýr 9323

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hezký večer!

15.1.2005 21:59:16
Tak ted se mi nevim proc plete Severka s Pettul, a to tak, ze jsem si myslela ze predchazejici prispevky jsou od Pettul. Nechapu proc ...
kubula 16959

uklidnění

15.1.2005 21:58:41
tak jste mě právě svými příspěvky uklidnily ... stále pročítám příspěvky zpět a čtu o tom, jak vaši mrňouskové chtějí jen k vám ... tak to jsem klidná, Matýsek je na tom stejně, když ho taťka zabaví hrou, tak na mě zapomene a mohu si odeběhnout, ale večer a v noci není k utišení, takže když se náhodou sprchuji, tak táta bezmocně korzuje po ložnici s Máťou v náručí a ten řve a řve. Jen se přiblížím (přilétnu), tak je klid a zachumlá se vedle mě a spinká jako by se nechumelilo. Horší je to v noci, když mám potřebu a ten syčák se rozhodne, že si mě pohlídá :))))) Teď se chystám do školy, tak snad to beze mne nějak zvládnou - nedá se nic dělat. Uf, už teď se mi z toho pomyšlení rosí záda.
bubíšek + Davídek 21/11/03 18146

AHOJ

15.1.2005 21:58:22
Sev, taky bych vás tři ráda viděla na vánoční fotce, ale bohužel.
K tomu kojení, jsme na tom teď úplně stejně. Přijde mi, že mám zase novorozence. Každá kamarádka, no každá, která nekojila nebo nekojí, mi tvrdí, že jsem divná kojit tak dlouho. Ale to je mi fuk.
Brzo se uzdrav. Zkus homeopatika. Mně fakt pomáhají.

Alíku, mně excipial zabírá víc mastný krém než mléko.

Jinak na vás musela být opravdu skvělá podívaná.

Pettul, na bolení hlavy je taky dobrý Cephyl homeopatika.

Jinak u nás malej brečí každý den, když táta odchází do práce. Ale jen se za ním zavřou dveře, tak je v pohodě.

Jo a malá na té fotce pěkně "přerovnala" skříňku. Dáda to taky umí. A rád nosí věci které z té skříně vytahá do jiné skříně.

Rain, omlouvám se, mám tady pro malého napsané tři pohledy a větší obálku s překvapením, ale dnes jsme to zapomněli vzít ven, tak to hodím zítra. Nevadí??

Jinak u nás vše při starém.
Dneska jsem courali v centru. Bylo to fajn. Dáda poslední dny zlobil dost s jídlem. Tak si to dneska vynahradil. Hurá.
Včera jsme byli u tchýně. Speciálně malému dělala zvlášť omáčku, ale on se jí na to vyprdnul, tak se jí to moc nelíbilo.

Jo nevíte, můžou už naše dětičky libeček?? Třeba vyvyřený s bramborama??

Jo a děkuju všem za info k mazání dětiček po koupeli.

Pro marůdky posílám obrázek

[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 18607  [Dalších 18277 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.