| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 18607  [Dalších 18577 >>]
JANA + 2 prckové 5158

Re: Večerní report

25.1.2005 22:26:05
Ahojky!!

Já dnes jen telegraficky, jelikož manža to zde okupuje a prý mám dneska mimořádně smůlu:o( Ale koukám, že se to tu hemží dlouhatánskými příspěvky, tímto chválím Rain, která si o to řekla;o)

Celé dopoledne jsme měli návštěvu, pak jsem pěkně dlouho po návštěvě uklízela (dvě děti navíc k těm mým je už fakt moc:o)) a odpo jsme byli venku, ten sníh je prostě paráda!!! Malá se na bobech tváří velice spokojeně, ťapká si po sněhu celkem důležitě, akorát, když spadne, tak prý se jí špatně vstává:o)) No a sníh nejraději papá, což jí ve městě moc dovolit nemůžu, že? Míša ho zase nejradši po mě hází:o)

Li, golfky ještě koupené nemám, ba nemám ještě ani vybráno, ale moc nespěchám, stejně je plánuji kupovat až na jaře, teď bych na ně stejnak neměla:-( Akorát jsem si byla v reálu prohlédnout ty Aria a dost se mi líbí, Espresso tam kde jsem byla neměli, tak musím ještě mrknout někde jinde, nechci je kupovat po netu, aniž bych je pořádně okoukla a vyzkoušela.

Díky za rady kde najdu ten sirup, jak bude příležitost, kouknu na něj:o)

Jo a Li, já také prosím prosím jednu kopii té oscenované knížky ... nijak to nespěchá, až na to budeš mít náladu.

Jitulle, vítej zpátky mezi námi, to je fajn, že už máte net! Už napořád?

Snad jsem na nic důležitého nezapoměla, manža už mi stojí za zády, tak páá zítra!
Li. 14175

Re: Re: Re: Re: odpovědna :)

25.1.2005 22:19:43
Omlouvám se za mé odmlčení, Prvek se probudil a já ho musela znovu uspat :o(.

Kubulo, samozřejmě, že jestli s emi nějak podaří domluvit se scanerem, tak ti to pošlu také.

Severko, díky za vysvětlení ohledně pantera :oD.
Ptáš-li se na kaši Humana, ještě jednou za její zaslání děkuji. Bohužel, Prvkovi moc nechutná. Alespoň mi nemusí být líto, že ji tady u nás nemají. Sinlac je ale chutnější (i když bohužel také dražší).
Mimochodem, ptala jsem se tě na jídelníček Lenky. Já stále vynechávám vejce, mléko, rajčata, celer, exot.ovoce, oříšky, čoko, vepřové a ryby. Jak jste na tom vy?
kubula 16959

Re: Re: Re: odpovědna :)

25.1.2005 22:11:00
Li prosím také o oscanování odstavce - sice se děsím co se dozvím, ale přeci jen mě to zajímá. Moc děkuji předem
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Re: odpovědna :)

25.1.2005 22:10:44
No jo, byl v TV :o))). Li, ale hezky jsi to teda vysvětlila: panter je otcem mého prvka :oDDDDD. Teda číst to fakt někdo cizí, tak si klepe na čelo :oDDDDD.

No s řízkama já to mám tak. Mám je sice ráda, ale Lenička má z každého smaženého jídla strašné prdíky. Tak jsem si je tentokrát odpustila. Nejdřív mě to stálo hodně sil, ale pak jsem se tak přejedla toho svého dobrého salátu, že jsem nelitovala.

Li, v klidu, vždyť nejde o život :o). Mimochodem, chutná prvkovi kašajda?

Zrovna jsem dneska myslela na Lukinu, jak chudina zvládá to učení a zkoušky. Držím jí palečky! A Pírko se nám dlouho neukázala :o(((.
Li. 14175

Re: Re: odpovědna :)

25.1.2005 21:58:54
Severko, Alíku... nezapomněla jsem na vás. Jen nějak nezvládám scaner. Slibuji ale, že se polepším a zítra vám knížku oscenuji a pošlu (nebo se tedy budu o to minimálně snažit :oD).
kubula 16959

Re: Re: odpovědna :)

25.1.2005 21:57:21
tak to jsem ještě více mimo, než jsem si sama myslela :)))) A on byl v TV, nebo jakže? Nebo? Nebo ... ? No, fakt jsem asi mimoň západočeský :)))
Li. 14175

Re: odpovědna :)

25.1.2005 21:54:22
Kubulo, panter je otec mého Prvka :oDDDD.
kubula 16959

odpovědna :)

25.1.2005 21:50:05
LaBu: myslela jsem si, že příští rok bych už Máťu na malý kopec na lyžičkách mohla vzít, ale když vidím, jak se staví ke každému "sportovnímu výkonu", jako třeba bobování, tak nevím nevím. Je to asi sportovec po tatínkovi :)))
Střední je syn velkého, je mu patnáct a bydlí s námi, takže mi ho pěkně "hodil na krk" :))) No, občas je to s ním dobré, občas je na zabití. Horší je, že když je zle, tak nemám ten správný mateřský pud k němu, tudíž jsem víc zlá než-li bych asi byla jako jeho matka. Ale fakt se snažím:))

Severka: proboha, co to papáš? Ty máš nějakou drastickou dietu bez řízků? A kdo nebo co je Panter? Já jsem asi natvrdlá nebo oupelně z jiné planety, ale fakt nevím o čem či kom mluvíte :)

Li: tak s tím kojením vleže jsi mě docela dostala. Matěj dostává vlastně jen vleže. Mlíčko ode mne má před spaním a vždy u něj usíná, takže hajáme, Máťa papá a u toho usne. Občas mám problém mu prso vyndat a dost často přemýšlím o tom, jak to bude dál, až kojit nebudu, ale pak stejně skončím u toho, že nemá cenu se tím teď zabývat. A ty píšeš, že vleže není dobře - božínku, tak to nevím, co budu dělat :)
S tou "jinou" výchovou je mi hlavně líto prcka, protože bordel v tom má nejvíce on, ale je pravda, že hlavně to odneseš ty. Je smutné, když se nedá s rodiči domluvit. Naštěstí tyto problémy řešit nemusím, s mamkou se dá mluvit. Samozřejmě, že jsem ze spousty "zásad" ustoupila, ale vždy v rámci svého čistého svědomí. S taťkou to šlo hůře, ale nakonec jsem zatím vždy boj vyhrála :))) Nejhorší je to s taťkou Matěje, ale to řešit nebudu, to stejně nemá cenu, prostě stále bojuji :))))))

Jitulka: tedy ten Víťa je fakt kabrňák :)))))) To jsem se opravdu nahlas zasmála, až tady na mě koukaj, jak na blázna :)))

Tedy holky, já nevím, jak zvládáte číst ty příspěvky :))) Nebyla jsem tu dva dny a už jsem vedle jak ta jedle. Poslední dvě načtené stránky jsem spíše četla jen první slova odstavců :) A to už čtu 2 hodiny (tedy Rodinná pouta jsem si ujít nenechala). Tak tuto diskuzi vidím velmi pesimisticky :( Což mi docela mrzi. V pátek jedu do Chebu prvně na zápis do školy, tak jsem vážně zvědavá, jak dlouho to vydržím a zvládnu. Hlavně se modlím, abych sehnala spříznenou duši, neboť pak bych nemusela na všechny konzultace atd. No nic, nebudu vás zatěžovat.

Matěj a sníh. To je opravdu příběh :))) První den seděl na bobech a z kopce se culil. Jinak chodit na sněhu se mu fakt nechce, on celkově je takový děsně pohodlný asi po tatínkovi (nepsala jsem to už náhodou :))))). Druhý den jsme boby koupili a Matěj seděl jak přikovaný balík a koukal nepřítomně před sebe. V pondělí se balík opakoval a k tomu se přidaly natažené ručičky vždy, když jsem chtěla, aby sám chodil :)))) No a dneska vyloudil malinký záškub pravého koutku, když jsem ze sebe dělala "debílka" a běhala před jeho boby jak šílenec a různě poskakovala a vykřikovala :) Myslím, že těch záchvěvů pravého koutku bylo více a k tomu ťukání na čelo :))))) Každopádně já z vycházky příjdu zplavená a Matěj málem zívá :))))

Holky, mějte se krásně a dobrou noc. Jdu si umýt své čerstvě ostříhané vlasy (nějak mě to tužidlo přes noc udělalo beranici a teď s tím nejde nic dělat, tak musí jít dolů .))) Máťa se mi budí, tak asi sprcha bude muset být rychlovka. Taťka k němu sice hned běží, ale Matěj řve vesele dál a ještě více, jakmile přijdu já, tak je během chvilky ticho a tulí se.

Tak pááááááá

Bubíšku, jestli jsi mi psala na email, tak se moc omlouvám, ale já ho prostě nemůžu načíst. Nevím co se děje, ale už týden nemohu otevřít jejich stránky, tudíž ani své emaily. Nezlob se tedy, pokud jsi mi psala a já neodpověděla. Měj se krásně. Jo a to dělení s manžou napůl Ti upřímně a závistivě závidím :)

Besmi: názor o modřinách ve mě vyvolat asociaci a hnedle bych volala na linku bezpečí :) Je pravda, že Matěj už asi 2x dostal přes plenu a to když nevydržel můj nervový systém. Vždy to bylo po kňučícím dopoledni a končilo to v jedlové (od slova jídlo) sedačce, kde jsem s ním bojovala s krmením. Jinak přes packu také dostane, když se 4x snažím po dobrém mu vysvětlit, že kabel od lampičky prostě tahat nebude :)
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Večerní report

25.1.2005 19:21:15
Ahojky! Téda, venku je sněhu! A konečně už je teplota pod nulou! Odpoledne jsem vzala dětičky a taťka nás hodil do Hypernovy, potřebovala jsem Péťovi vyměnit kombinézu za větší. Měří 114 cm a kombinézu jsem kupovala velikost 140!!! Fakt někteří výrobci asi mají oči šejdrem. No ale s Péťou být v kabince, to je teda dílo. Vyzpěvuje si tam, všechno patřičně nahlas komentuje a ještě leze po čtyřech, aby na mě zespoda udělal kuk. Se picnu! :oDDDD Nazpátek jsme jeli autobusem a pak vééélký kus pěšky, tak jsem se uťapkala až až. Před barákem se Lenka vzbudila, tak jsem ji vytáhla do sněhu. No, chodit jenom za ruku, sama né, ono to šlo i docela blbě v tolika sněhu. Brácha na ni hodil sníh, tak koukala, co to má na kombinéze. Sousedovic prcek ráno řádil ve sněhu jak černá ruka. Tak nevím, jestli těch 6 týdnů, o které je starší, dělá takový rozdíl... Jak se vaše dětičky chovají ve sněhu??

Doma jsem promočeného prcka zahnala do horké vany, nalila do něj čaj, naládovala vitamínama, tak snad to nebude mít následky. Já jsem si dala čaj a koláč a jen co taťka dojel domů, zalomila jsem to na gauči :o))). Hrůza jak jsem ochrápaná.

Ještě jsem zapomněla, ráno mi Lenka po dlóóóuhé době zbuchla z postele. Nevím, co dělala, asi už napůl vstávala a navalila se na polštář a zase usnula a pak žuchla. JInak nevím, protože ona spinká pěkně způsobně uprostřed a nikam se nehne. Sedím tady u počítače a najednou z kamery slyším řachu do postýlky a řev. Chudinka malá, takovéhle probuzení.

Alí, tak co, nejdou Ti ti fotky? Chceš nějaké dát sem?

Li, s ekzémem jsme nedopadli moc dobře. Dr. říkal, že tam má zase infekci, tak jsme dostali antibiotickou mastičku. Hned doma jsem vyzkoumala, že jsou v ní i kortikoidy :o(((. Ale jak jí odešla rýma, zlepšil se i ekzém, takže zatím jsem jí to nedávala. Dr. říkal, že stačí tak 2 dny malinko mazat a mělo by se to hned zlepšit a pak zase Elidel. No co se dá dělat. Jinak Elidel zdražili, minule jsem doplácela 180,- Kč a teď 276,50 Kč za 30g tubu. Tfujtajxl!!

No já koukám, kolik vás je, co nemáte rádi rajskou. To teda koukám!! Myslela jsem, že na rozdíl třeba od koprovky, má rajskou rád skoro každý. My s bráchou jsme omáčkoví, vyrostli jsme na nich :o)). Třeba okurkovou jsem už vařila i manžovi. Říkal, že nezvyklá, ale dobrá. Citrónovou, křenovou a spol. ale doma nevařím :o))). JInak maminky mají opravdu velmi krátkou paměť. My s bráchou, když jsme byli malí, tak jsme si krásně hráli, neřvali jsme, nevztekali se - nebyl přece důvod! A já ve 4 měsících seděla a čůrala na nočník - to mi maminka nikdy nezapomene připomenout!

Jitull, achóóój! Vítej zpátky "doma" :o).

Tak sleduju, že jsem to nějak zakřikla s tím, že všechny ještě kojíme :o(((.
Šťastná To Žena 12756

Re: Re: Re: ahoj

25.1.2005 18:15:58
Jitull achoooooooooooooj povídej, přeháněj jak se máte skvěle :-)))))))))
to už budeš online pořád??? nebo jsi zase v knihovně?
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 18607  [Dalších 18577 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.