| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 18607  [Dalších 18337 >>]
kubula 16959

Re: Re: Re: Re: Re: Večer

16.1.2005 22:51:35
a safra :) ICQ dobrý, ale jak ho nainstalovat a nemuset vše překládat z angličtiny? Děkuji za rady :)
Šťastná To Žena 12756

Re: Re: Re: Re: Večer

16.1.2005 22:44:04
tak tak Kubulo on-line diskuze bude určitě to pravý ořechový,páč tady to nefrčí tak rychle. Takže jako rain ti můžu doporučit ICQ nebo MSN, tam může povídat hórem dólem :-)
kubula 16959

Re: Re: Re: Re: Večer

16.1.2005 22:43:46
dobrou noc a nerušenou, případně jen příjemně :)
Klár@ 18353

Re: Re: Re: Večer

16.1.2005 22:39:01
Sotva držím oči, tak se taky loučím a přeju všem dobrou noc.

kubula 16959

Septisan

16.1.2005 22:23:25
Kopo, jestli Ti zabírá nejlépe, tak Ti jej mohu zaslat poštou na Tvou adresu, pokud u Vás vážně není - není problém, stačí říct :)
Klár@ 18353

Re: Re: Večer

16.1.2005 22:19:25
Bubíšku,tak přejem dobrou, dlouhou noc bez buzení bez pláče:o)).Doufám, že zítra bude tak parádně, jako dneska.

Kubulo,pokud nás ty děti nebudou ososávat v pěti letech nevidím v tom problém:o)
kubula 16959

Re: Re: Večer

16.1.2005 22:15:53
dobrou noc
Matěj nějak přestal komunikovat, jen na všechno ukazuje a dělá eheeee :)) Kde jsou dřívější ba-ba-ba, ma-ma-ma, ta-ta-ta, drrrr atd.
rain 14358

Re: Večer

16.1.2005 22:11:47
Jejda, to jsem to tady zamořila, snad mě Cisca naprokleje navěky :o))))) Měla jsem za celý víkend absťák :o)
rain 14358

Re: podvecer

16.1.2005 22:10:41
Já se taky hlásím po víkendu a než jsem to vypotila a zaobstarala mezitím tisíce věcí, tak už není podvečer, jak mám v nadpisu, ale večer :o)

Sev, pěkná ikonka, jen se mi teď pleteš, když jsem viděla žlutou, už jsem nemusela koukat, kdo píše, stejně jako u Li to bylo jednoznačné :o)))

Chleba byl moooc dobrý, do druhého dne sotva zbylo na snídani, včera jsem pekla zase. Byla jsem vrátit ty přezkáče a stavila jsem se i v Hypernově a syčáci neměli tu směs, co jsem z ní pekla jako první a co nám taky docela chutnala, vůbec mi připadali včera dost vybraní. Asi jak měli ty slevové akce, tak lidi vykoupili všechno, když už tam byli :o)))

Krteček je v kursu, protože ježíšek nadělil dva nové díly :o))) Jinak Tom a Jerry taky vedou, jedště Jen počkej, na to můžu koukat taky :o)¨

Ani jsem se nestihla rozloučit s Li, taky bych se na týden někam vypadla :o) Ale dneska si nemůžu stěžovat, ráno byla Michalka na plavání úplně skvělá, spolupracovala, potápěla se jako rodilá potápka, nepila vodu, nechala se vzít od instruktorky, nevyváděla, když se na ni díval cizí tatínek, sama instruktorka se děsně divila, Michalku si chovala, aby si to prý užila a říkala, že snad půjde na frťana, aby to zapila :o))) V rychlosti jsem pak uvařila oběd a tatínek se nabídl, že když tady zase budu sedět týden s dětmi doma, tak ať si vyrazím na lyže!!! Tak jsem vyrazila, bylo tam náááááádherně, sice pěkná kosa, ale sluníčko, paráda :o) Dvě hodinky mi bohatě stačily, aby mě zase začalo bolet moje lyžařské koleno :o) Taky z nosu mi pořád teklo a jak zasněžovali, tak jsem chvílema viděla starou belu. Ale stálo to za to! Tak jsem zase nabídla taťkovi, že může jet taky pro změnu na večerní lyžování, jen jsem vyvětrala Mišku a teď jsme sami, tak můžu na chvíli k netu :o)

Sev, chuděrka Lenička, takhle ji strašit, že zčernala :o))) Michalka taky nemá ráda, když je zamazaná, asi jim vadí, že to není v normálním stavu. Mimochodem na té motorce je Lenička skvělá. Samozřejmě musím pochválit i Vítka a Eli :o)))

Bubíšku, to seš moc hodná, promiň, že reaguju až dneska, v pátek ani včera mě sem nepustili :o( Samozřejmě to nevadí, vždyť Péťa bude rád v pondělí stejně jako v úterý :o)))

Náš "trejda" se taky hlásí k marodům, taky ho začalo škrábat v krku a brala ho včera přes den zimnice, jen doufám, že si dneska na těch lyžích neužene nic horšího. Hezky se musel pod dohledem nabalit :o) Mně už to skoro přešlo, jen ta rýma mě dost vadí, nesnáším plný nos a dýchat pusou.

Cis, tak z Kubíčka bude žokej, jo? No to by se mi jako zeť docela líbil, knížky od Dicka Francise mám přelouskaný všechny, přestože je to detektivní brak :o))) A Miška se v záchvatech vzteku prohne dozadu, v pátek tím docela pobavila moji kamarádku, ta asi měla obě holky klidné a mírné, jelikož tohle neznala. naštěstí ale bita nejsem :o) Kubíčka ale stejně pochval za mě, že už postál!!!

Kopo, tobě taky musím pochválit obě dětičky a a jestli u vás nemají Septisan, kup si pastilky Septolete, je to taky dobré :o)

Jitulko, vy hrajete v Boleslavi? Na plese nebo kde?(když jsi psala, že hrajete country) Že bychom se třeba někdy mohli s manželem tím směrem vydat, až teda seženeme někoho na hlídání :o)

Michalku (a dřív i Péťu) mažu měsíčkovým olejem od Weledy.

Kubulo, pořiď si ICQ nebo MSN a tam se dá taky kecat on-line a jen s tím, s kým chceš a nemůže se ti tam plést žádný úchyl jako na veřejných chatech.
bubíšek + Davídek 21/11/03 18146

Re: Večer

16.1.2005 22:08:49
http://rodina.cz/martanci

říká mama, tata, dada, totoje, nenene, eee, baba, deda...... možná ještě něco, nevím.

Usínání u prsa a závislost na něm znám. Nevím, jak a kdy ho odnaučím kojení. Ale zatím mi to vyhovuje a jemu taky.

Holky jdu chrupkat. pa pa zítra.
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 18607  [Dalších 18337 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.