| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 18607  [Dalších 18347 >>]
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Re: tak vám teda přeju

17.1.2005 9:45:45
taky hezké ráno!

Docela dobře jsem se vyspala, i když vstávat teda na budík bude pro mě vždycky horor. Lenka už se taky SNAD dostává do svého rytmu, už v noci neječí, jako kdyby ji na nože brali a kojila jsem ji "jenom" 3x. Je mi trošku líp, co se týče svalů, trochu mě pobolívá v krku, ale nejhorší jsou oči, hrozně mě pálí. Asi chtějí, abych je na celý zavřela v poloze ležmo, néé?

Péťa byl dneska ráno kupodivu hodňoučký jako beránek, nefrflal, rychle se oblíkal... Paráda! Venku bylo jen -0,5°C, tak to taky šlo. Jenom nějak nesvítí to slibované sluníčko, asi se ještě nevyhrabalo z mrazivého oparu.

Jani, to je fakt super, že vřele doporučuješ relaxovat, když děti hlídá někdo jiný. Ale jak to zařídit?????

Alí, ahá, tak už chápu! No, u nás doma jaksi ani já ani manža hry nepodporujeme, takže prcek nemá co "mastit". Ty svoje výukové programy ovládá jen myší. A kde jste byli o víkendu, pochlub se, jestli vás manža zase táhl neschůdnými terény :oDDDDD.

Lenka včera chodila a pořád povídala: táto kuk! táto kuk! Spojila si dvě slovíčka, které zná, aniž by věděla, že tím vlastně vytvořila větu a celý den si to pro sebe povídala. Asi se jí to dobře říkalo, nebo co, ale bylo to tááááák roztomilé.
mamicky 7692

Prajem Vám

17.1.2005 9:00:30
pekné ránko. My sme mali víkend pracovní, pretože sme sa v decembri presťahovali do domčeku. Ako vidím máte drobcov pekných maškrtníkov. Aj my sa musíme pred Jakubkom s jedlom schovávať, lebo inak by zjedol asi aj celú skriňu. A najviac mu chutí keď je moja sestra. To sa ona vôbec nenaje pretože Jakubko jej to zje.
Šťastná To Žena 12756

tak vám teda přeju

17.1.2005 8:42:05
dobré ráno.
SEV Tebe lituju,že jsi musela ráno do školky, tady je mínus 6 :-( brrr, taky doufám, že je je ti dneska trošku líp.
Karkul Tobě taky !! a vůbec všem marodům.

Alíku jsi hodná že jsi mě pochválila, ovšem pravda je někde jinde, drahouš mi řekl, že na tý fotce vypadm jaká vyžilá 40-cátnice - né normální, ale jako číňan !! (je fakt že po ránu když se mimořádně dobře vyspim MÁM ty oči nateklý a tohle po ránu bylo :-))))) ) takže má pravdu. Okamžitě, střelhbitě jsem šla a fotku vymazala.

Jani koukám, že vy jste měli náročnej víkend, však já jem si říkala, kde jsi...

Tak jsem si sedla k PC se snídaní - čokoládový "polystyrénový" chleby, (Eli dostala jogurtovej), v tu ránu byla u mě a mý chleby mi čmajzla a nechala mi tu svůj jogurtovej :-)))) a takhle je to se všim, už mi přijde že je jako náš Ben (pes) , ten když někdo jí tak u něj sedí a slintá , včera takhle jedla mamka zmrzlinovýho kornouta , seděl u ní Ben a slintal a Eli ,která u ní stála a taky slintala :-)))))
NO řeknu vám, mě by ten kortnou úplně přestal chutnat :-)))))

TAk jsme mysleli že vyrazíme s taťkou ven, měl mít volno, ovšem...byl zavolán a je po volnu :-(, takže budeme zase sami jako kůlové v plotě :-)
JANA + 2 prckové 5158

Re: Re: Večer

16.1.2005 23:36:51
Ahój ještě jednou:-)

Tak jsem si dala kafčo, probrala se a jdu na to!

Alíku, to je super, že takhle jezdíte na kolobrndě:o) To už můžeš kočárek rovnou vyřadit z provozu, protože proti koloběžce je kočárek pro prťata a to Kuba evidentně není:o)))

Sev, málem jsem se rozbrečela, jak mi bylo líto chuděrky Leničky namazané bahnem. Dokážu si to živě představit, Julík umí taky vytlačit pěkný slzičky, když si myslí, že je jí ubližováno:o) Možná bys jí mohla zkusit mazat po částech, jeden den jenom nožičky a třeba záda, druhý den ruce a bříško, nebo tak nějak podobně, třeba by se tolik nebála. Ale možná si zvykne, dej vědět, jak pokračujete.

Koukám, že se to tady rozmaroďuje (fůů, to je slovo:o))), tak přeji všem rychlé uzdravení. Čekají nás teď nějaké mrazy či co, tak ať jste fit!

Jasně Rain, Jen počkej zajíci je taky naše oblíbené, to se líbí i mě, máme oba díly;-)
To je super, že sis mohla zalyžovat, vy máte blízko nějaké sjezdovky?
Jé a ty čteš Francise? Já některý četla i dvakrát:o))))

No, my jsme včera slavili taťkovi narozeniny a dneska odpočívali u našich:o) To je paráda, když okolo dětí běhá někdo jiný a já to jen sleduji z gauče:o)) Vřele doporučuji;o) Jo a s jídlem jsme na tom stejně jako u Pet. Jak malá vidí, že někdo něco jí tak hned přiběhne a už pomlaskává a dělá mňam mňam mňam:o)) Chudák Míša se nemůže ani pořádně najíst jak mu pořád sahá do talíře. Už aby byla starší a mohli jíst to samé, protože když vidí, že má jinou barvu jídla, než on tak prý ne-ne- ne.

Jinak se musím přidat a poprosit nováčky raději o delší příspěvky, lépe se pak tím listuje a je i celkově lepší přehled.
Můžu poradit adresu, kde si můj brácha před pár dny stahoval asi tři programy na on-line pokec. Je to nějaká "miranda", tak pokud někdo budete chtít vědět přestně, zítra to zjistím a napíšu.
A už jdu spát, protože takhle dlouho jsem tady tedy být nechtěla. Dobrou noc všem.
Abcded 23276

Re: Re: Večerní report

16.1.2005 23:33:08
Teda já taky listuju jako blázen a nemůžu se dolistovat:o) Vemte si příklad z Rain, ta píše krásné dlouhé příspěvky:o)))

Jinak chci taky pochválit nové fotečky, Print to sluší - no rozdíl v oučesu opravdu není nijak zlvášť viditelný:o), Jitulka má hezkého výletníka - kam došel?:o) A taky bych tu potřebovala někoho, kdo by mi tu všehcno zbaštil, abych něco schodila:O) Malou Petruška je taky fešanda:o)

Jo a Severko mlácením do klávesnice samozřejmě myslím až příliš horlivé mačkání tlačítek v zápalu hry (né že by přišli a začli do klávesnice úmysleně mlátit - neznáš počítačový slang?:oD) MMCH s tím mám teda někdy problémy i já:o) Nevím, já si myslím, že takhle malé děti ještě nemají ten správný cit pro věc a nedokážou dost často odhadnou, co si můžou dovolit a co ne. Ale jak říkám, možná jsou takhle rozdivočelé jen moje děti. Apropó, vy se nikdy při hraní her pořádně nezapálíte? No já bych teda s dětma na notebooku hry hrát asi nemohla:o)
kubula 16959

Re: Re: dobrou noc

16.1.2005 23:29:34
díky za radu, ale zkusím zítra to ICQ. Dobrou noc
Jitulka 18006

Re: dobrou noc

16.1.2005 23:26:40
Kubulo,jeste mne napadlo,ze je tady jedna diskuse on line..jmenuje se Online babinec a funguje jako chat,tak kdyby si se neprokousala ICQ,muzes vyuzit tuhle nabidku a holky fungujou i v noci jako sovicky.
Jitulka 18006

Re: Večerní report

16.1.2005 23:14:05
Rain,v Boleslavi jsme hrali v Bezdecine v nejake country hospudce v podhradi(tusim nejak Rozetov),pokud tam zas budeme hrat,dam ti vedet,kdy a presne kde.

Severko,ty jsi chtela po chlapovi zodpovedny uklid?chacha.

Bubu,vidim,ze mas program taky radne nabity.Ja na uklid (velkeho) charakteru UPLNE pecu.

Pettul,vidis,jak se snazim?

Holky,zkuste psat ty sve prispevky delsi,ja dnes listuju jak silena.
kubula 16959

dobrou noc

16.1.2005 23:07:21
však já to ICQ nějak zvládnu :) Přeji všem dobrou noc, ještě přizpůsobím a přidám pár fotek do fotoalba a půjdu za Matýskem do pelíšku. Mějte se. Ráno jedem plavat, musela jsem nařídit budíka,musím vylézt už v půl osmé, v půl deváté musím vyrazit. Ale na plavčo se už těším, Máťa je správný vodník. Mějte se
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Večerní report

16.1.2005 23:05:17
Ahojky!

No to je teda síla, než jsem se prokousala na konec všemi příspěvky, tak je skoro půlnoc.

Já jsem celý den poctivě prohajala, fakt mi bylo mizerně. Ani počítač jsem od rána nezapnula, to je fakt co říct! Dopoledne Péťa příšerně zlobil, tak jsem na něj nakřáplým hlasem ječela z gauče a těšila se, až vstane taťka. Toho prcek taky nakrkl, takže hnedle dostal vylágoš. No to bylo veselo! Dopoledne jsem hodinku v polospánku ležela. Pak jsem jako mátoha uvařila jednoduchý oběd a na 2 hodinky vytuhla. Taťka vzal děti do pokojíčku a nechali mě vyspat. Teda takovou rýmu už jsem neměla spóóóustu let. A myslím, že jsem dneska trhla rekord v kýchání, celý den prskám jako o život. No bólí mě svaly, tak je to naprd. Aspoň, že nemám teplotu. Lenka taky dneska vytuhla 2x a Péťa mi slíbil, že zítra bude ve školce spát, tak budu mít klídek. Akorát ho tam musím ráno odvést :o(((. Dneska byl fakt jedlý, zlatíčko moje :o((.

No a perlička na závěr: Chtěla jsem po taťkovi, aby tady trošku poklidil po dětech. Tak se hrozně divil a pak říká: Já to jenom shrnu na stranu. Tak jsem se bránila a on, že prý to děcka stejně zase hned roztahají. No vidíte, a pak nechte domácnost na chlapovi :o(((.

Ještě mě napadlo. Alí, já si nějak nedovedu představit, že by Péťa mlátil do klávesnice. Má k tomu deskbooku naprostý respekt, tím víc, že je teď jeho, tak ho chová jako oko v hlavě.
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 18607  [Dalších 18347 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.