| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 18607  [Dalších 18357 >>]
JANA + 2 prckové 5158

Re: Re: pondelicko odpolednicko

17.1.2005 13:36:18
Jéé ahoj Besmi!! Vítej zpátky, doufám, že už napořád. Co je u Vás nového? Piš piš piš, dlouho jsi tu nebyla.

Kopo, to víš, že mě to uklidní, když slyším, že křik i jinde a ne jenom u nás:o)) A taky Patrik Péťu plácá? Míša má dny, kdy jí nic jiného nedělá:-((( A já nevím co s tím, okřikování nepomáhá, když ho taky plácnu, tak to taky nepomáhá, fakt už nevím ...

No, my jsme taky po o, malá si chrní na balkoně a já zaženu Míšu a musím to tady trochu poklidit, protože zatímco jsem vařila, udělaly tu děti opět šílenej binec. Pro hračky není kam šlápnout:-(
Karkulinka 15733

Takže...

17.1.2005 13:32:58
ošmikanou Charlottku můžete vidět ve veřejném albu na listopadkách... ještě jednou se omlouvám za kvalitu, ale nechtělo se mi s tím hrát... jsem poněkud línější v poslední době:-(


Ahoooj Hani!!!!
Besmi 15580

Re: pondelicko odpolednicko

17.1.2005 13:17:40
Ahoj holky, tak se znovu hlásím do stavu. Doufám, že mi toho moc neuniklo a že jste na mě nezapomněly :o) Jsme už téměř přestěhovaný, ale jsou to teď ještě bojovnější podmínky než před tím. Sice už mám v kuchyni lino, takže se mi Ondra nemusí lozit betoně, ale zase mi tam neteče voda, protože na zeď ještě nejde přidělat bojler. Taky to tu všude smrdí jako na stavbě. No ale jsme doma a to je co? ........... SUPER. Jak jen to půjde, tak prohlídnu fotky a vložím nějakou aktuální.
Jitulka 18006

pondelicko odpolednicko

17.1.2005 12:34:47
Tak,zvire je v postylce a doufam,ze usne,moc toho v noci nenaspal,strasil az do jedne.Vubec nic nechtel,na vsechno delal nee,ani nepomohla nase postylka,tak nevim,co na nej skocilo,ale od rana uz zase radil jak cerna ruka.

Petulko,prosim,ja chci taky videt cinankuuu!

Jani z postuchovani tech malych si nic nedelej.Misa z toho treba vyroste,ale kdybys dnes rano videla nasi slecnu,jak se dohadovala s Vitkem o piskotky a pak o kartac(samozrejme,ze ma,chudinka,jen jeden jedinej),tak by sis rekla,zlaticko Misa.Vysvetlovala mu totiz,ze puvodne si koupila ty piskoty pro sebe,protoze jemu je kupujeme porad a ze nemuze prece kazdemu vsechno snist,protoze to neni normalni a pak zas,ze naval tenhle kartac,to je hrozny,musis mi brat vzdycky vsechno,co nutne potrebuju?Tak ji rikam,nabidni mu jiny a ona zas:ne,z principu se musi naucit poslouchat,nebudeme mu prece porad ustupovat...
Doufam,ze jsem ti to popsala dost podrobne a jak vidis,s tema vetsima to neni o moc lepsi.Tera ma ted odpoledni,to zase tady budou rana..bud ho taha,nebo se dohadujou.

Aliku,taky jsem na tebe myslela,ze bylo venku moc hezky,tak jestli jste nekde vyletovali.
A k tomu Vitkovu vyletu:vzhledem k tomu,ze tapal pred domem,tak dosel presne na okraj takove nevabne hromadky a uz ti jiste nemusim dal psat,kam dosel.

Severko,pouc mne,jake programy bavi Petu,synovci budou ctyri a chtela bych mu dat k narozkam nejaky detsky program,ale neorientuji se v nich.Prosim,prosim.

Karkulinko,doufam,ze uz je ti dnes lepe.

Uz jsem tady ted delsi dobu nevidela Lukinu,jak asi dopadla s tou ulohou?

LaBu,lyze pekne vyndej a opras,za chvili uz muze lyzovat i Siska,tak pekne trenuj(se mate,ze muzete lyzovat nekde blizko)

Kopo,a jak je na tom s lyzovanim Petruska?Ta uz urcite bezkuje mezi parezy,ze,kdyz ma doma takove velke lyzare-vzory.

Jsem se nejak rozjela,no treba me nekdo pochvali za dlouhy prispevek(jako,ze si o to vubec nerikam,Sev,ze)
Kopo 4173

Po o

17.1.2005 12:20:16
Zdravím v novém týdnu :-)U nás začal taky hezky mrazivě.

Dneska jen letecky.

Děkuji všem za pochvalu fotek :-)
Alíku, prosím, prosím, mohla bys u fotky Péti v kukle opravit 14 dnů na 14 měsíců. Poslední dobou jsem nějaká roztržitá. Předem děkuji.

Rain, vy se máte, takhle si odběhnout od dětiček na lyžovačku. Ale na druhou stranu, jsem ráda, že u nás to není možné, protože můj manžel by určitě kvůli tomu přestal pracovat ;-)
Péťovi jsem dnes poslala slíbený pohled. Doufám, že se mu bude líbit.

ad co sledují naše děti - u nás jednoznačně vítězí Bořek stavitel. Myslím, že dřív než mluvení bude Péťa zvládat refrén úvodní písničky. Občas vezme Patrik na milost Pata a Mata a zcela výjimečně chce vidět Teletubbies (snad jsem to napsala správně).

Kubulo, díky za nabídku, zatím ještě mám. Když budu opravdu potřebovat, ozvu se.

Jani, jestli Tě to trochu uklidní a povzbudí, u nás je to naprosto stejné. Málo kdy se stane, že by si obě děti chtěli spolu hrát ve stejný okamžik. Většinou jeden chce a druhý nechce. Pravidelně si oba chtějí hrát se stejnou hračkou, o kterou ještě před chvilkou ani neměl nejmenší zájem. A co následuje? Křik, řev a pláč. Začínám být vůči tomu naprosto apatická.

mamicky 7692

Re: Re: Re: Re: Prajem Vám

17.1.2005 10:47:30
LaBu my sme sa z Petržky presťahovali preč za Blavu.
LaBu 19306

Re: Re: Re: Prajem Vám

17.1.2005 10:39:01
Lucinkaa, vy ste z Petržalky ???? Mne sa zdalo, že niekde zo stredného Slovenska...:oD Tak to zabehni aj na diskusiu Západné Slovensko, kujeme tam znova nejaké stretko, tak sa možno aj v blízkej dobe uvidíme :o)
Ideme my už so Siskou naozaj von, nech to vymákneme, kým je tam vonku aj to slniečko :oD

Jani, a nepôjde už Míša do škôlky?
mamicky 7692

Re: Re: Prajem Vám

17.1.2005 10:29:45
Počasie sme mali dosť chladné. Zabývať sme sa už zabývali.A cítim sa tu už ako doma. Je to tu super. Je tu kľud a dobrý vzduch. Je to iné ako priamo v Petržalke. Aj Jakub sa dobre zabýval, čo sme všetci radi.
JANA + 2 prckové 5158

Pondělní dopoledne

17.1.2005 10:29:18
Hezký den přeji!

My se vyspali taky docela dobře, kojila jsem asi jen dvakrát, fakt už to přestávám nějak vnímat a hlavně počítat:o))
U nás tedy svítí sluníčko, vypadá to venku moc hezky, ale ještě před hodinkou tam bylo - 8°C! Teď už to tedy stouplo na -5, ale kosa to tedy stejně je. Brr, nevím jestli se dneska přesvědčím jít ven, když bude takhle:-(

Míša mě zase rozčiluje už od rána, on tu Julku prostě chvíli nenechá v klidu:-(( Jak si něco vezme, hned jí to rve z ruky a když si začne hrát on s něčím a malá k němu jen přijde, je křik. Když si ho nevšímá, tak jí volá a chce aby za ním šla a když k němu jde, už jí zase ubližuje:-( Prostě děs! Já bych je potřebovala nějak od sebe oddělit, to jsou pak zlatíčka, když jsou každý sám. Myslím, že to bude ještě tak rok trvat, než si spolu dokážou hrát, ale jak ten rok přežiju, to nevím:-((
Tak jsem si zase postěžovala, kdyžtak tenhle odstavec nečtěte...

Nenapsala jsem Vám ještě, jaká je Ju pořádná:-)) Jak někde najde drobeček, už ho sbírá a nese mě:o)) a nezapomene to řádně okomentovat ..e-e-e:o)) Nebo když zapatlá stolek od sýra, tak je to taky e-e-e a hned to šmudlá plenkou:o) Doufám, že jí to vydrží!
LaBu 19306

Re: Prajem Vám

17.1.2005 10:21:00
Dobré ránko :o)
Pekne to tu fičí ;o)), škoda, že som si nezačala robiť poznámky, teraz si vôbec nepamätám, čo som čítala:o(
Určite chcem privítať Lucinkuu a oneskorene aj Kubulu. (snáď som nezabudla ešte niekoho:o/) Tak len pekne prispievajte pravidelne, nech je tu stále živo :o)

Lucinkaa, v decembri ste sa sťahovali? Tak to pre vás bolo také jarné počasie objednané, achá ;o) A ako ste sa stihli zabývať? Cítiš sa už ako doma? :o)

Silvinka si tiež myslí, že sa ju snažíme ukracovať a jedávame určite samé chutnejšie veci, než ponúkame nej. Keď si tatinko zasadne ku stolu, už ju má na rukách. A mne sa niekedy snaží dokonca otvoriť nasilu ústa a najradšej by mi to ukoristila aj odtiaľ :oD
Dnes už zjedla jeden a pol pomaranča, polovicu jabĺčka a kúsok chlebíka. Ja som mala len kávičku, ale nemenila by som ;o)

Víkend nám zasa ubehol ani sme sa nenazdali, ale včerajšie popoludnie sme si skvelo užili:o)
Boli sme v prírode, pochodili sme toho tak akurát (našťastie sme obidvaja rovnako lenivý :oD), urobili si piknik na slniečku( na sedenie sme našli čerstvo vyrezané velikánske buky)a večer doma naše obľúbené cibuľové zemiačky, no čo viac by sme od jednej zimnej nedele mohli chcieť :o))

Zasnežovali to tam včera ako divý, Simonka v kuse prosíkala, aby sme zostali na večerné lyžovanie :o) Ale nebolo to aj tak hotové, dnes tam zatelefonujem, ak Mrazík vydržal a dorobili to, možno tiež dnes-zajtra popoludní vybehneme, musela som jej to sľúbiť.
(už ani neviem, kde mám lyže:o(
Rain, čo trejda (že by trejda R, ako Kubík C a Kubík A ;o), zalyžoval si a "nedorazilo" ho to? :o)

Všetkým veľkým aj malým maródkom prajem skoré uzdravenie, nech si ešte užijete tieto pekne slnečné dni (ak sú také aj u vás). My teraz vyrazíme von, načerpať zo slniečka pozitívnej energie :oD
papa

[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 18607  [Dalších 18357 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.