| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 18607  [Dalších 18367 >>]
Jitulka 18006

Re: Taky se už vám chce spát?

17.1.2005 20:21:34
Rainbow,jak neco zjistim,hned to zahlasim,to by bylo fajn.Ty to mas blizko?To mne vubec nenapadlo,nejak mi neutkvelo v chatrne pameti,ze bydli nekdo blizko(ty jsi psala,ze jsi odnekud z Raje,ze?)

Pettul,batoh ma,nekde prece musi nosit sve nezbytnosti:plenu,piti a auto.
To fakt mi tu cinanku neukazes?!Nebud labut!

Severko,diky,ulozila jsem to a pak to nastuduji.

Besmi,ahoj.Kojim o sto sest rano a vecer a odstaveni je asi v nedohlednu(v cervnu mam jet na vodu a uz ted z toho mam depku,ze asi nepojedu,protoze budu jeste kojit a maleho brat jeste nechci...s Terkou jsem byla jina hrdinka,ale prdolka je jak v bavlnce)

Charlotko,maminka ti asi zavidi chvalu i to,jak ti to sekne!

Karkuli,je to jako se vsema pubinkama,jednou jsou to uzasni sladacci a hned na to jsou na ranu...nebo radsi na dve.
kubula 16959

pondělní večer

17.1.2005 20:20:23
ahoj holky,
tak pondělí máme u konce. Ráno jsem musela vyskočit na budík, Máťa ještě chrupkal a taťka vedle něj. Výhodu to ale mělo, taťka nám šel nastartovat a očistit auto. Takže jsme s Matýskem nastupovali do oškrábaného a vytopeného :) Jeli jsme plavat. Máťa byl v pohodě, jen těch úsměvů bylo trošku méně. Spinkání si odbyl v autě cestou zpět.

S mluvením Matýsek nějak nepospíchá, ale to jsem už psala. Zato úžasně chodí a běhá a parádně si spojuje dění věcí. Dost mě překvapuje, že když na něco nedošáhne, tak to prostě obejde - já bych se natahovala a natahovala a stejně bych nedošáhla:)))))

Příští pátek mi začíná škola, tak jsem vážně zvědavá, jak táta zvládne hlídání. A také jsem zvědavá, co mě tam čeká. Uf, doufám, že to zvládnu.

Přeji všem krásný večer. Jdu si pustit včerejší Hop nebo Trop - jinak dávají prdík.

Už jsem zabojovala a přidala něco do svého fotoalba: kubula. Tak se koukněte, jestli vás to zajímá.
Karkulinka 15733

Taky se už vám chce spát?

17.1.2005 19:46:36
Holčiny, lépe mi není, nevím jestli to zase není ten můj PM syndrom... uvidíme zítra, pokud nic, mažu k dr... no mažu, nejdřív se musím objednat...

Print, malá mi dneska zbaštila polívku... Navařila jsem včera morkovou, nesolila jsem ji, avy si ji mohla vzít i Charlie, no a při obědě nechtěla baštit ze svého talířku a své lžičky, ale z mého a velkou klasickou lžící... potvůrka:-))) A samozřejmě, že potom zbaštila i tu svojí porci, a ještě na to těstoviny ze zeleninou... Tak si říkám kam se jí to jídlo vejde... Včera k večeři měla bramborovou kaši s kuřátkem, a kde myslíte, že ta kaše zůstala... Místo aby baštila, tak jí vyhazovala Hubanovi a hlavně na Hubana... chudáček, měl celej hřbet od kaše, a nemohl se na ní dostat, tak se furt točil do kolečka, a malá z toho měla ohromnou bžundu...

Sev, ještě zítra zaúkoloj taťku a odpočívej!!! A Lenička je šikulka a moc jí to sluší, šmoule culíkovaté:-))
Jani, malá je taky pořádná:-) Když může tak mi šlohne utěrku, či prachovku a začne s tím šmudlat po nábytku, televizi, a podlaze:-))) A nejlepší je, když ten hadřík jde vrátit tam kde byl původně:-) Včera u tchánovců zase chtěla zametat smetáčkem do lopatky:-)))

Jitulko, já ti tak trochu závidím, přeci jen je Terka už velká holčina, a tak máš doma určitě velkou pomocnici:-)

Pardon, končím... musím:-(

Jani
Charlottka 22977

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pondelicko odpolednicko

17.1.2005 19:31:35
děkuji za chválu, ale radši mě moc nechvalte, neboť maminka říká, že mi to moc leze do hlavičky:-)))

mamicky 7692

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pondelicko odpolednicko

17.1.2005 17:15:17
Nám teraz idú predposledné zúbky a taktiež sme trošku zlý a unavený.Inak pekne doobeda a potom poobede spinkáme. Čo všetko dávate drobcom už papať?
Besmi 15580

Re: Re: Re: Re: Re: Re: pondelicko odpolednicko

17.1.2005 16:47:00
Děkuji za přivítání. Jé Sev tak to hezký, že jsi na mě zrovínka dneska myslela. Já to totiž tušila a proto jsem tady :o) Probourávali jsme (teda zedníci) nosnou kamenou zeď mezi jídelnou a kuchyní. Teď z toho máme velkou jídelnokuchyň s pultem mezi.

U nás není nic moc nového. Ondrovi teď roste druhá stolička, takže si noci pěkně vychutnává. Je to raubíř. Když chci aby šel dopředu, tak on zrovínka musí dozadu a ještě se po mě vždycky s takovým potutelným úsměvem ohlídne jako co já na to. Takže cesta do městečka je tak na hodinku, ale zase je dobrej, že to ujde. Taky se mu snažím vysvětlit, že nejenom z mléka živ je člověk, ale odmítá to brát na vědomí. Doufám, že tu ještě některá kojíte, a tudíž že nejsem nenormální. A vy co nekojíte, jak jste toho prosím dosáhly???

Já jsem se teď taky vyhrabala z nějaký chorůbky. Bez teploty, jenom jsem měla hroznou rýmu, kašel a děsně mě bolela hlava. Asi týden. Jak to přišlo, tak odešlo. Nikdo to ode mě naštěstí nechytil.
Šťastná To Žena 12756

Re: Re: Re: Re: Re: Re: pondelicko odpolednicko

17.1.2005 16:42:12
čááuves
hlavně čááves pro Besmi !! to je fajn, že už budeš zase mezi náma :-)) - taky už mi chyběly akutální fotky našeho Ondráška, tak šups šups ať ho můžem s Eli omrknout. :-)
Jitulko - číňana neuvidíš ani nááááhodou :-), to tam radši dám nevim koho než "JEHO" :-))) Ale koukala jsem teď na Vítka jak výletuje co?? normálka jako velkej kluk, a nemá ještě na zádech baťůžek?? - je to prďák !!
Charlie - přesně jak jsem předpokládala, vynikly ty krásný veliký oči :-)

My jsme byly odpoledne venku, svítilo sluníčko, já jsem nakoupila plnej baťoh a pak ještě ovoce, jenže pytlík s ovocem se mi protrhnul. Když jsem to všechno nesla nahoru domu, tak se mi to samozřejmě nevešlo do baťohu, musela jsem ho nechat otevřenej, no a co se stalo?? - věci z vrchu mi postupně padaly, do toho Eli s nataženýma ručičkama - jakože mámo šups vem mě a jdeme nahoru , tak jsem to všechno naskládala zpátky, ušly jsme pár kroků a zase to všechno vypadlo, to už jsem se fakt naštvala, Eli začla řvát na celej barák jak prdlouš :-)))))) no na nás - musel bejt pohled, jenom jsem si říkala aby nás někdo nesledoval kukátkem :-)))

Tak jsem se naobědvala - mám to akorát, zrovna se vzbudila malá :-)

rain - takovou dobu doma, je mi vás líto, a vydrží Péťa na tom gauči sedět ??? :-))) Ten musel bejt určitě překvapenej, když mu přišlo tolik pošty co? :-)

SEV když taťka dostane ráno Eli na pohlídání, tak si fasuje rovnou i plínu, krém na zadek a papírový ubrousky. A pěkně přebaluje, má trénink se začátku když byl s náma doma, tak mu to moc šlo :-)



Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Re: Re: Re: Re: Re: pondelicko odpolednicko

17.1.2005 16:12:51
Tak už je mi líp, teď jsem 2 hodinky schrupla s Lenkou! Taťka jel vyzvednout Péťu ze školky, ještě mají nějaké pojížďky po městě, tak mám ještě chvilku klid.

Dopoledne jsem myslela, že toho svého chlapa přerazím! Když po desáté vstal, dala jsem mu Lenku na hlídání, že si chvíli schrupnu. Sice remcal, ale ona když je sama, tak je hodňoučká, tak jsem ho přesvědčila. No sotva jsem usnula, přišel mě vzbudit, že je Lenka pokaděná, ať ji přebalím. Grrrr! Pak už jsem zůstala vzhůru. Ještě, že mě aspoň nekritizuje za neuklizený čurbes, jako u Rain. Jak celý den čučí do monitoru, tak zná akorát cestu ke stolu v kuchyni na jídlo a zpátky :oDDDD.

Besmi, ahóóóóój! Holka, nebudeš mi věřit, ale já na Tebe dneska u vaření oběda myslela, kdy se asi zase objevíš! Vítej zpátky. Co jste vůbec přestavovali?

Jani, můžu potvrdit to, co říká Jitulka. Ani s většíma dětma to není jednodušší. Péťa by se s Lenkou zase nejraději honil dokola. Máme průchozí byt a to je neštěstí. Nejdřív se jí schovává a když ji donutí, aby chodila dokola a hledala ho, tak lítá za ní a třeba ji podráží nohy atd. Děs! Jak říkáš, nepomáhá ani domluva (jak do větru), ani pár na zadek :o((.

JItulko, Péťa má Dětský koutek 1-5, ale dá se to koupit i samostatně. Moc se nám to líbí, protože je to krásně srozumitelné a jednoduché a může to ovládat i dítě, které neumí číst. Kam najede myší, tam mu to přečte, co si to vybral atd.

Charlie je teda bóží! Fakt jí ty kukadla jen září z obličeje.





rain 14358

Re: Re: Re: Re: pondelicko odpolednicko

17.1.2005 15:18:14
Ahoj holky!

Hned musím poděkovat za další zásilky - dneska přišly obálky od Alíka, Labu a Cis. To jste měly vidět ty oči, když viděl té pošty!!! Alíku, to abychom pořídili jedno PC jen pro Péťu, abych se dostala vůbec na net :o) Krtečka samozřejmě rád má. Medvídek Pů je taky úžasnej a pejskové, co napsali ze Slovenska, taky. Díky moc, fakt. Hrozně ho to potěšilo :o)))

Náš Péťa psal na normální počítač nejdřív v práci a pak doma už od hodně mala, takže se k němu taky chová s úctou, ale on se chová pěkně ke všem hračkám, najednou se to zlomilo a přestal s každou mlátit, autíčko snad nerozbil ani jedno. Michalku to mlácení s hračkama doufám taky brzo přejde, když vidím, jak miminka buší hlavou o zem, tak to na mě moc dobře nepůsobí :o))) Ale jak vidím, Alík to uvádí na správnou míru, je fakt, že i mně manžel kolikrát říká, když píšu sem nebo na MSN, že nemám do klávesnice tak mydlit, že neslyší ani televizi :o)

S úklidem to má náš taťka všelijak. Mně říká, že nemám otřené dveře zvrchu, ale po sobě neuklidí nic a ten svinčík, co zůstane v kuchyni, když si jde dělat salát, to bych vám snad ani nepřála vidět. Když tady byli s Péťou sami, když jsem byla v porodnici, tak se mě den před mým návratem ptal, kde máme vysavač a jak se s ním pracuje (má odpojenou hadici, aby se vešel do skříně :o) a kde je smetám, že asi radši zamete. Prach taky vidí, jen když ho nemám setřený já :o) Po Michalce uklízí, ale většinou tak, že naháže hračky buď do ohrádky nebo do sedačky, takže když tam Mišku chci dát, tak musím vyklidit prostor :o) Ale ani neceknu, jinak bych si příště mohla uklízet všechno sama :o)

Jitulko, tak jo, třeba mě aspoň manžel nechá jet se za tebou podívat, když už nebudem mít hlídání.

Jani, lyžovat jsem byla ve Vysokém nad Jizerou, je to od nás asi 40-45km, byla jsem tam za necelou třičtvrtě hodinu, ale hlavně proto, že byla mizerná cesta. Mají i stránky www.skisachty.cz. Manžel se vrátil z toho večerního lyžování úplně nadšenej, takže mě možná pustí ve středu, když se vrátí brzo z práce. Taky od nás někdy jezdí autobusy, ale to si musím zjistit a taky, jestli nejsou moc nacpaný, nesnáším narvanou MHD a zpocený lidi v ní :o( Spíš řeknu bráchovi a té jeho slečně, jestli nechtějí jet se mnou, že by něco přidali na benzín. Prý se vůbec nečekalo u vleku, sjel sjezdovku skoro 20x a už pak ani nemohl na kolena, tak jel ještě dřív, než to zavřeli. Labu, snad ho ten ostrý vzduch spíš protáhl, dneska povídal, že je mu už skoro dobře.
Francise mám většinu i doma, manžel se mi směje, ale nemusím číst jen samou krásnou literaturu, ne?
Michalka je taky strašně žravá, taky nemůže nikoho vidět nic jíst. Všechno potřebuje ochutnat, naštěstí jí zatím nevadí, že máme na talíři něco jiného než ona, hlavně že jí taky. Radši se taky s jídlem schovávám, protože kolikrát už si myslím, že snad musí prasknout, co už všechno spořádala, aby jí nebylo špatně...
A s tím sbíráním kdečeho a komentováním je úplně stejná jako Julinka, dokonce tuhle v obchodě ukazovala na zem, kde bylo něco rozsypaného a hned je poučovala, že tam mají bordel :o)))

Severko, jak ti s postupem dne je? Už je to lepší?

Pet, kdybys měla průpravu se dvěma psy, tak bys už byla otrlejší, pes od našich z jedné strany, náš z druhé, oba čekají a přitom vědí, že ještě nikdy nic nedostali :o) To by ses nenajedla, kdyby ti pokaždé mělo přestat chutnat. Časem si zvykneš :o)

Jinak u nás teď doma vede katalog Quelle, dost dlouho v něm vydrží listovat, hledá boty, pak hračky, vydrží jí to i půl hodiny. Potom teda začne trhat papírky, což už je horší, ale chodí, dává mi je a říká NA!. Pak je škube ještě na menší, to už musím být velmi ostražitá, protože si´je v nestřeženém okamžiku nacpe do pusinky, naštěstí to komentuje, takže jí to zase hezky seberu :o) Pak ještě miluje balóny a balónky, hrozně ji baví si kutálet a házet.

Besmi, vítej zpátky, o nic jsi asi nepřišla, jen to tady dost marodí, snad se z toho už všichni brzo vyhrabeme :o)

Karkul, Charlottce to moc sluší, takhle jí ohromně vyniknou oči, má je teda černý až neuvěřitelně!!!

Patřík taky hrozně rád Michalku zlobí, teď za ní naštěstí všude nemůže, když má sedět v klidu přikrytej na gauči :o))) To je moje jediný štěstí, protože bych je už asi musela přetrhnout, kdyby se ještě ke všemu měli pořád o něco prát, když už musíme sedět doma. On i tak stihne najít chvíli, kdy ona je blízko, a hned jí něco sebere. Taky se už těším, že ho to brzo přejde, neboj, Jani.
JANA + 2 prckové 5158

Re: Re: Re: pondelicko odpolednicko

17.1.2005 13:42:08
Jé Karkul, vždyť jí to sluší!! Vypadá jako miminko:o))) A má moc hezký tvar hlavičky:o)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 18607  [Dalších 18367 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.