| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 18607  [Dalších 18387 >>]
rain 14358

Re: odpoledne

18.1.2005 14:22:09
Takže zase děkuju za pytel pošty pro Petříka - Bubíšku, Kopo, díky za obrázky a dárečky, Péťa všem tetám slavnostně slibuje, že až se uzdraví, tak všem namaluje nebo aspoň vybarví nějaký obrázek. Tímto prosím Ciscu a Alíka o adresu :o) Schraňuje si to na nočním stolku a probírá se tím jako milostnou korespondencí :o))) Cisco, to byl opravdu dobrej nápad, díky ještě jednou. Má tak dost co dělat a ještě vymýšlet, co vám namaluje.....

Karkulko, ty by ses měla nechat někde pořádně vyšetřit, to přece není jen tak, že ti pořád není dobře a pořád seš s něčím na hromádce.

Kubulo, tak ať to ve škole jde a zkoukla jsem fotky, moc hezké!

Jitulko, Turnov, to je do Boleslavi něco přes 20km, to není taková dálka, a je to po dálnici. Jo a ty ses nedívala na Hop nebo trop, že se bojíš jet s mrňouskem na vodu? :o)))) Já bych se taky bála :o))

Alíku, hru ještě neměl Péťa šanci vyzkoušet, jelikož musí být v posteli aspoň do zítřka, kdy se máme dozvědět výsledky sedimentace. Dneska jsme byli na krvi, to byl šok, když zjistil, že ho taky budou píchat. Sestřička myslela, že ho zabaví a nějak to fofrem zvládne, aniž by on dopředu věděl, o co jde, ale on se mnou byl dvakrát v laboratoři, takže když viděl tu stahovací gumu, tak už hlásil, že se bude brát krev. Trochu brečel, ale už jsem od něj zažila horší scény :o))) Ale potom dělal, že má ruku dřevěnou, ani si nenatáhl sám boty. Doma pak na to nějak zapomněl, když si zas vzpomněl, tak s dřevěnou rukou přišel, ať mu sundám náplast a pak už to zase bylo všechno OK, jen zkontroloval, že tam doopravdy nic nemá :o) Takže referovat o hře budu nejdřív zítra.

Pet, jestli ty nejsi hubeňour, tak už teda nikdo, nech si to, jo?!?! A to ti ještě to, co si vyjímečně nachystáš k jídlu, El všechno zbáští :o)

Sev, no vidíš, to jsem ráda, že máš dneska docela dobrej den a že i váš taťka je tak ochotnej. Tak je to snad dobré znamení, že se všechno k lepšímu obrací :o) Leničku snad rýma taky brzo přejde. Michalka taky nudlá o sto šest, včera jsem už i vytáhla odsávačku k její veeeeeeliké radosti.

S tím usínáním máme asi kliku, protože Michalka usíná v dost podobnou hodinu a většinou se v postýlce i hned zklidní - kromě období, kdy se začala stavět, to bylo děsné, visela v postýlce a spát nechtěla, přitom na oči už skoro neviděla (celá Pet po ránu :o))) A začala takhle skoro ze dne na den, chvíli kňourala, tak jsem tam šla, pohladila, příště už ani nekňourala. Teď brečí, když nemá dudlík, taky mi hned hlásí, když zjistí, že tam jdu -bác! takže vím, kde ho mám hledat :o) někdy se jí sice nechce a trošku si povrndá, ale stačí tam jednou jít, to třeba čekám u dveří, pohladím ji a pak spinká. Ale jak říkám, to je asi jedna z mála, s péťou to tak taky hned nebylo, i když po roce i on spal hezky, naopak, on měl postýlku ve dveřích(na stálo zavřených a se závěsem) do kuchyně a vedle obývacího pokoje, takže pak byl zvyklý usnout v běžném provozu, protože jsem třeba večer vařila, vedle hrála televize nebo jsme se bavili s návštěvou, neprobudilo ho nic, ani když jsem mačkala pet-lahve nebo mi upadl hrnec :o)

Taky bych kolikrát ráda nějaké hračky vyřadila, ne vyhodila, Alíku, protože jich máme v pokoji víc než dost, když už si něco vytipuju, že to uložím, tak si s tím jako na potvoru další den začnou hrát :o)))

Jitulko, poslala jsem ti mail.
Jitulka 18006

odpoledne

18.1.2005 13:11:44
Tak jsem po dlouhe dobe delala buchticky ze sodo na dcerino prani a koukam,ze jsem udelala buchty ne buchticky,nu coz,neni kazdy den posviceni,ze.

Aliku,Vitek veci nerozbiji,presne jako u vas,jen je obcas rozslapne a nenavratne rozebira a zbavuje zbytecnych cetek-auticka maji zcela hole kapoty a nekdy ani tu ne.

Bubisku,bohuzel od zitrka zase hrajem a hlidat bude muset rodinka,hlavne so a ne budou muset i ven.Ted je to zase s casem bida.

Holky,televizi jsem doma nemela a koupila jsem ji,az kdyz byly Tereze ctyri roky a stradala,ze nevi o cem je ve skolce rec a ani pak ji telka moc nebrala,byla spis takove hraci dite.Vitka taky televize zatim vubec nezajima.

Pet a Ali,mne se hubnuti nevyhyba,ale ja se velmi uspesne vyhybam hubnuti.

Ke spani:jsem na tom jako holky,davam ho spat,kdyz je unaveny,nekdy to par dni vychazi na stejnou hodinu,pak par dni je vse jinak.Nezhasinam,neni to mozne,to bychom doma chodili potme,pred spanim nezpivam,vyju prubezne pres cely den.Dam pusu,pohladim,jdu..bud usne nebo ne.A rvani vydrzim dle nalady a atmosfery doma.Nad ranem si ho beru do postele k nam a moc se na to vzdycky tesim a myslim,ze i on.Na odlouceni mame cas oba.

Rain,ja jsem neco zanedbala?Ja jsem zadny pohled neposlala,tak ja to napravim,dej vedet adresu.
mamicky 7692

Re: Re: Re: Ahojky

18.1.2005 12:19:18
Díky. A povieš mi kto je z listopadiek tehulka?
bubíšek + Davídek 21/11/03 18146

Re: Re: Ahojky

18.1.2005 12:12:14
Já vím, pochopila jsem to. To je v pořádku, že jsi to napsala, alespoň má člověk představu, jak to chodí jinde.
Jíťa
  • 

Alíkovi

18.1.2005 12:02:58
Alíku, ty máš tři děti? Tak to před tebou hluboce smekám. Jak jsou starý?
Já mám dvě starší sestry, jsou mezi námi rozestupy 14 a 22 měsíců a absolutně nechápu, jak to mamka zvládala. Navíc prakticky bez táty, ten se chodil domů jen najíst. Teda je pravda, že jsem byla v jednom roce šoupnuta do jeslí, ale stejně ...
mamicky 7692

Re: Ahojky

18.1.2005 12:01:58
Bubíšek, ja som náš režim napísla, pretože som tu moc nechodila. Nemala som prístup k inetu. A môžem vedieť kto čaká ďalšie bábätko?
Jíťa
  • 

fotky

18.1.2005 11:54:25
Nevím přesně, jak to tady chodí s fotkama. Jen mě tak napadlo, jestli bychom si třeba nemohli založit jedno společné album. Každý by tam měl třeba 3-4 fotky, takže bychom se všichni navzájem "znali" a pro nově příchozí by to byl rychlý způsob seznámení.
bubíšek + Davídek 21/11/03 18146

Ahojky

18.1.2005 11:52:51
Všechny vás zdravím.
Náš režim jsem tady už kdysi popisovala. Tak se nebudu opakovat, i když poslední dobou je to s jídlem bída, jak mu lezou ty stoličky, tak tomu moc nedá. Ach jo.

Pro nás jsem upekla sekanou a malému dopékám kuře.
Dáda spí, já vytřela a vyprala. Odpo máme mít sraz s tou kamarádkou z porodnice, tak jsem na malého zvědavá.

Kubulo díky za mejlík, potěšil mě. Hned jsem ti odepsala, tak mi pak dej vědět.
Jo a vzkaz na našich stránkách potěšil. Musím tam dát aktuální foto.

Jitulko, nemáš čas v pá, so, ne????????

Rain, tak doufám, že dorazili pozdravy s dárečkem i od nás. Hlavně ať je malému dobře a potěší ho.

Alíku, máš můj obdiv, jak zvládáš tři dětičky. To už pak asi opravdu nějaký režim na hodinu nehrozí, co? :-))) Ale musíte mít doma veselo. Že bych do toho šla taky. :-))

Kde máme těhulky??
mamicky 7692

Re: Re: Re: Re: úterýčko

18.1.2005 11:26:35
Prajem pekný deň, ďakujem Vám za odpoveďe k papaniu. My máme
7.30 - 8.00 Bebu - sušené mliečko,
8.00 - 9.30 - sa hráme
9.30- 11.30 spánok
11.30 -12.00 obed - polievka (krupová), zeleninová alebo mäsko na šťave so zemiakmi
12.00 - 14.00 - pekne sa pohráme a vyvávdzame
14.00 - 16.00 spánok
16.00 - 16.30 - jogurty, ovocie alebo pečivo
16.30 - 18.15 - behanie a sem tam nejaké to zobnutie do jedla keď niekto papá
18.30 - kaša krupicová + mliečko
18.45 - 19.00 - hranie sa na posteli
19.15 - ukladanie na spánok až do rána 7.15 a neskôr

Takže takýto máme my program. Ono +,- sa tie časy trochu posunú, záleží kedy Jakub ráno vstane a koľko potom spinká.
Abcded 23276

Re: Re: Re: úterýčko

18.1.2005 9:48:23
No teda kolik kreslených seriálů by to bylo, kdyby to bylo víc než míň?:o))))))
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 18607  [Dalších 18387 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.