| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 18607  [Dalších 18397 >>]
Šťastná To Žena 12756

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: odpoledne

18.1.2005 20:52:54
ještě jsem zapomněla napsat k tomu usínání - tak Eli chodí spát celkem pravidelně, okolo osmý. Dám jí do postýlky, chvilku si k ní lehnu (mám postel těsně vedle její), zazpívám písničky, řeknu dobrou a jdu. Usne sama. Někdy si ještě hraje - jak jsem psala má vedle svý postýlky přebalovací pult a na něm hračky, takže když slyšim, že nespí a jdu to zkontrolovat, tak většinou najdu plnou postýlku hraček a Elišku uprostřed toho všeho sedět :-)) Na krmeni se vzbudí okolo dvanáctý a pak až do rána spí. (někdy samozřejmě ponocuje, povídá, zpívá, atd atd :-)))) )

Karkul - ona u toho prvního mimi měla problémy nějaký špinění apod. , ale sama nepotratila, šla do nemo na potrat a teď u toho druhýho to zatim všechno vypadalo dobře, ale včera byla u Dr. a ten to zjistil, takže taky nepotratila sama, ale jde zase do nemocnice - v pátek :-( Měl by to být přibližně druhej měsíc tt. Chudák holka taky to neměla v životě lehký a ještě tohle..ale tak už to bývá že jo :-(

taky si myslím že tu je jenom jedna těhule a to Pírko, o žádný další nevim.

Alí k těm hračkám - já jsem zatim taky žádnou nevyhodila, akorát jsem vyřadila chrastítka apod. - chce to pořád probírat , protože díky Eliščinýmu vozovýmu parku je náš obývák samej auťák :-)
mamicky 7692

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: odpoledne

18.1.2005 20:32:40
Renunka, my v niektoré dni pijeme čajík dosť veľa, ale to záleží na tom ako nás trápia zúbky. Vypijeme aj 4-6 flaštičiek po 125 ml. Takže aj keď toho vypije viac to nevadí.
Abcded 23276

Re: Re: Re: Re: Re: Re: odpoledne

18.1.2005 19:18:37
Jo a Pettul, tvé sestřence taky přeju, aby to do třetice vyšlo!
Abcded 23276

Re: Re: Re: Re: Re: Re: odpoledne

18.1.2005 19:14:29
koukám, že ten odkaz jsem napsala špatně, správně je to takhle:o)
Abcded 23276

Re: Re: Re: Re: Re: odpoledne

18.1.2005 19:12:16
Print, teda tvou hlášku - že bys taky chtěla bejt hubeňour - vůbec neberu vážně, ty hubeňoure jeden:o))) (leda že bys přibrala tak dvacetpět kilo a hubeňour už nebyla, ale o tom pochybuju...) A moc nepovídej, že mě netrumfneš, počkej, abys mě jednou netrumfla nejen historkama, ale i dětma:o)

Téda, kdo to tu servíruje kaši už někdy ve čtvrt na sedm? Jíťa? Páni a já se vytahuju, že jsem jednou vstala v půl sedmý:o))) Jinak smekat přede mnou nemusíš:o) Stíhám co se dá a není to zase tak zlé. Všechny tři dětičky mám od sebe necelé tři roky, takže se to dá. Á koukám, že i Bubíšek by ráda tři dětičky, jen směle do toho:o) Veselo tu teda rozhodně je:o)
A jinak Karkulí, Kuba občas dělá to samé, vzbudí se za chvilinku poté co vstanu. Naštěstí to ale dělá čím dál tím míň. Např. dneska chrupkal až do půl devátý:o)

Jo a Jíťo, společné album je tady. Je tam i pár fotek veřejných, kde je většina našich dětiček:o)

Jinak holky, co mi to teda děláte, tak já manželovi od poslední rozpravy oponuju, když si stěžuje, co všechno děti zničí, že vy taky neustále vyřazujete, či vyhazuje nějaké hračky a teď vidím, že to tak není!:o) Aspoň, že ten Vítek je taky takový rozebíratel:o) Co je to třeba za nápad přidělat na autíčko jízdní kolo aniž by šlo sundávat a nandávat? Je přece jasný že každý kluk to kolo bude chtít sundat že?:o))))

Těhulka je tu tuším jedna a to Pírko, je to tak? Nebo už se mi to plete?:o)

Jo a Karkulí, já se na tebe snad ani zlobit nemůžu kvůli doktorovi, já jsem na tohle úplně stejná. Taky všechno neustále odkládám s tím, že to je dobrý, teď se mi to stejně nehodí....no nevím jeslti v tvém případě, ale děláš dobře, koukej si kousek času ušetřit!
?



Karkulinka 15733

Re: Re: Re: Re: Re: odpoledne

18.1.2005 19:06:59
Pettul, mě se stalo to samé, co tvé sestřence. Držím jí palečky, ať se z toh brzy dostane!! Dost záleží na tom, proč ty samovolný potraty měla (genetika atd..), a v kolikátém týdnu...
Karkulinka 15733

Re: Re: Re: Re: odpoledne

18.1.2005 16:50:30
Rain, to víš že na dr. myslím:-) Ale nějak nestíhám si tam zavolat, protože mi do toho vždycky něco vleze...

Blbá výmluva, ale pravdivá...:-(
Karkulinka 15733

Re: Re: Re: odpoledne

18.1.2005 16:48:53
Jitulko, maminka nezávidí, páč je Charlottka po ní:-)
Renunko, to je dost, že ses ukázala:-)

Pettul, dík:-) Já jsem si vás vždycky stihla jen přečíst...

Jináč vítám nové tváře!!! a staronové:-)

S papáním je to u nás asi takové:
ráno snídaně - čaj, sušenky - chlebík s cottagem nebo lučinou - ryžové chlebíčky s jogurtem
dopoledne svačina - ovoce nebo ovocná přesnídávka
poledne oběd - zeleninomasové patly, průbežně střídám přílohy, krom rýže, která nám moc nejede, masíčko kuřecí, hovězí, telecí, a vnitřnosti.
Občas dostane i něco co baštíme my, například když peču kuře na jablkách, tak malé upeču zvlášť bez soli, a tak podobně:-)
odpoledne sváča - mlíčko, rohlíček - mlíčko - ovoce
večer večeře - od manži dostává většinou kupované... , já vyvářím, bramborovou kaši s dušenou šunkou - kuřecím - se žloutkem - polévku atd...

Nemůžeme papkat pribiňáčka, páč z něho průjmujem... dále nepapkáme citrusové plody, protože se po nich osypem... Vypijem zhruba denně tři flaštičky po 250 ml čajíčka, někdy i víc. A baštíme taky ostošest.

Jo, v sobotu jsem koupila Jupíka, jen kvůli té pet lahvi s pítkem, a dala jsem to vypít manžovi, že flaštičku budeme používat na čaj... Nakonec jsem ochutnala i já, a můžu vám říct, že to bylo hnus na entou, sladký, chemický, prostě bléééé... Budu muset malou naučit na minerálky, tohle jí totiž fakt kupovat nebudu!

Spaní je u nás v pohodě, chodíme spát po obídku, většinou tak na dvě hodinky, po uložení chrní za minutu. Večer chodí mezi půl osmou devátou, záleží kolik toho odpoledne naspala, a jak je stahaná. Kdybych jí Jitulko uložila v sedm jako ty Vítka, tak by taky strašila od devíti do půlnoci... Tak jsem to posunula, a vyhovuje to oboum dvou stranám... mrňous většinou hned usne, a probere se pak mezi osmou devátou ráno, občas se stane, že spíme i do půl desátý:-)

Jináč Alíku, malá by mi asi dál nechrupkala, kdybych vstávala takhle brzo... Vždycky se probere do čtvrt hodiny, co už jsem vzhůru a potichu:-(
Šťastná To Žena 12756

Re: Re: Re: odpoledne

18.1.2005 16:44:43
achojky,
tééda taky je u vás takovej fukec a zima?? Docela jsem záviděla Eli její pelíšek a zdvihnutou boudu od kočárku, ani jsem jí dneska nedávala chodit, ona furt lítá za kočárkama, tak by se ještě nedýchala toho studenýho vzduchu a bylo by zle. Kašel a rýma jí konečně opuští, tak jsem ráda.

Včera jsem se dozvěděla že moje sestřenice (těhotná) musí už po druhý na potrat. Už po druhý stejná chyba - miminku netluče srdíčko, chjo, je mi jí tak děsně líto :-(. Budou jim dělat nějaký testy, proč se to stalo už 2x, doufám, že se jim to nakonec podaří, ale ten strach z toho že se to může zase stát - to musí být hroznej pocit. Ale věřim, že se nakonec taky dočkají miminka, tak moc by ho chtěli ...člověk si až říká, jestli vůbec existuje nějaká spravedlnost ?! (samozřejmě že NE, jináč by to na světe nevypadalo, tak jak to vypadá :-( )

Tak z jinýho sudu...teď volal drahouš že dealer co měl přivýst naše nový součástky do kočáru na to zapomněl, takže zase až za týden, tak budeme ještě týden jezdit jak pojízdnej cirkus a rámusit široko daleko :-)
Renis 16762

Re: Re: odpoledne

18.1.2005 15:26:18
Ahojky, všechny vás moc zdravím. Dost dlouho jsem se odmlčela. Potřebovala jsem si nějak odpočinout od netu, i když na MSN jsem se občas objevila. Snad se za to na mě nebudete moc zlobit. Ale řeknu vám, že mě to nijak nechybělo, stihla jsem alespoň o trochu víc věcí a hlavně si víc pohrát s malým. Taky jsem koukala, že je tady pár nových přírůstků.

Jinak u nás celkem nic nového. Malej začal pomalu chodit sám po bytě, ale ještě stále to je takové vratké. Sám se nepostaví, jen s oporou třeba o stůl nebo zeď. Takže asi jsme s chozením poslední. Alespoň mi nikam neutíká. S mluvením taky nic moc. Po dlouhé době jsem ho naučila jak dělá kravička. Jinak stále mama, hama a hm a to je tak vše.

A co nového tady u vás všech? Určitě jsem přišla o spoustu věcí. Jen dneska jsme pročetla pár stránek a moc zdravíme maroda u Rain a přejeme brzké uzdravení.

U nás je jídlo asi pořád stejné. Snídaně chleba+sýr nebo cottage, svačina ovoce, oběd má buď stejný s náma, jen méně ochucený nebo ty patly patly, svačina jogurt nebo přesnídávka, rohlík a podobně a večeře kaše od Hami nebo Nutrilon-mlíko. Mezitím se cpe vším možným. O Vánocích to bylo cukroví, nebo kukuřičné tyčinky... Řekla bych , že dost pije. Nevím jak vaše ratolesti, ale malej mi za dopoledne je schopnej vypít 4 lahvičky po 125 ml a odpoledne taky i víc. Jak moc toho vypijou ty vaše? Ať mám srovnání.

No, snad se tady teď objevím častěji, pokud bude čas. Takže zatím se mějte krásně.
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 18607  [Dalších 18397 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.