| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 18607  [Dalších 18427 >>]
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Re: dobrý večer

19.1.2005 23:27:26
Kubulo, tak to je mi líto, doufám, že Matýsek už je fit a zítra bude řádit jako černá ruka. Ať řádí, jenom když jsou ty dětičky zdravé, že jo? ;o) A Ty chceš kolik dětí? Ono se to nějak musí zvládnout. Jsem z toho taky občas na palici, ale nějak to jít musí. Paradoxně čím víc dětí mám (tím víc práce, míň času, míň spaní...), tím víc bych jich chtěla :o)))).
kubula 16959

Re: Dobrý den, celý den:o)

19.1.2005 22:32:01
Alíku, Petull a další: díky za chválu Matýska. Taťka také říká, že když máme tak krásného kluka, tak bychom neměli zůstat jen u jednoho přírůstku :))

Vlásky má po mě, jak kvalitou (jemné a nepoddajné), tak počtem (dostatek, ale jemné). Kdyby měl po tátovi, tak asi už teď blýská koutama .)))

Alíku, hubeňour? Je pravda, že díky kojení jsem schodila vše, co jsem v těhotenství nabrala. Je pravda, že si konečně po letech zas vidím žebra :))))) Je ale pravda, že teď už to zase dolů nějak nechce. Jestli v tom náhodou nemá prsty ta denní čokoláda či čokoládové sušenky případně ve stavu nouze karamelové bonbony. Nevím, jak to dělají, ale vždy si na ně vzpomenu v deset večer a nejsem schopná se přemluvit.

Jdu pod sprchu a za Matýskem. Mějte se krásně a hlavně zdravě. Páááá
kubula 16959

dobrý večer

19.1.2005 21:43:45
ahoj holky,
pročítám příspěvky zpět. Fakt vás obdivuji. Nějak nechápu, jak zvládáte druhé dítě a ještě k tomu nějaké své chvilky. To fakt obdivuji :)

Jinak Matýsek má za sebou první neplánovanou prohlídku u doktora. Včera jsem ho dala v poledne spát a po hodince jsem vklouzla za ním. Máťa se vzbudil a chtěl řádit, najednou se zastavil a vrhnul. Šla jsem jej umýt a převléci a za chvilku znovu. Tak jsem převlékla postel, opět Matýska a ten byl celý vláčný a evidentně vykolejený. Když mi začal zvracet za 15 minut znovu, tak jsem se začala chystat k lékaři, naštěstí byly ještě ordinační hodiny. Zvracel ještě jednou. Povolala jsem babičku, takže jsem měla klid na řízení (stále jsem si nekoupila přídavné zrcátko!). Lékař jej prohlédl a napsal čípky proti zvracení a iontový nápoj. V čekárně už se začal projevovat a konečně se začal usmívat. Pěkně mě vyděsil.

Už nezvracel a nezvrací. Dneska ho ale prohnal průjmík a to řádně - až na bačkůrky :))) Vzhledem k tomu, že mám jej jedny, tak Máťa za mnou nešťastně běhal s tou jednou a stále jí chtěl obout a hledal druhou, která se sušila. Přišla shodou okolností kamarádka a ta má jedny záložní (její prcek je stejně velký).

Máťa vypadá, že je v pohodě. Včera se motal, jako by byl slušně nalitý. Chtěl řádit jako normálně, ale tělíčko ho nějak neposlouchalo, tak jsme za ním chodili jak za miminkem, protože to vypadalo, že sebou hnedle flákne. Šmudla můj. Dneska už byl usměvavý a hravý, ale ještě to nebylo ono. Uvidíme zítra. Každopádně už nezvrací a dieta mu vůbec nechutná :) Zase skoro plně kojím - to si to pořádnou kojeneckou podprdu fakt můžu koupit :))))
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Re: Re: Re: Re: Nejvetsi Cech

19.1.2005 21:35:04
Teda Alí, Tvoje historky nemají chybu, fakt jsem se pořádně zasmála. Asi mi prodloužíš dost život!!!
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Re: Re: Re: Nejvetsi Cech

19.1.2005 21:29:48
Járu Cimrmana. Ale ten se podle mě nepočítá, ne?

Tak doma už je zase pohodička. Lenka dneska usnula hezky, tak snad bude dobrá noc. Lenča taky ráda couvá. Minulý týden si k tomu dokonce lehla a procouvala kuchyň na břiše, takže ji héééézky vytřela :oDDD. Ty děti mají nápady, co? Taťka ji předevčírem učil Vařila myšička kašičku a od té doby furt nastavuje dlaň a když začnu říkat, tak druhým prstíkem dělá něco jako kroužky po dlani a taky se pak pokouší ukazováčkem a palečkem chytat prstíky jeden po druhém. To je táááák krásné :o). Až se mi chce uronit slzička.
JANA + 2 prckové 5158

Re: Re: Nejvetsi Cech

19.1.2005 20:58:13
Jakého Járu?? Cis, ty už máš ČT 1, že víš o Největším Čechovi? Já abych se přiznala, ještě ani pořádně nechápu o co tam jde, jen občas slyším upoutávky.

Jinak manža tedy malou i přebalí a to i pokajděnou. Hlavně ráno, aby nemusel do pekařství, to se může přetrhnout a mě žene do mrazu:o)))

A malá mě zatím nikam netahá, na to tu mám Míšu, ten to zvládne za oba. Jak neumí pořádně mluvit, tak mi musí všechno ukazovat:o) Malá mě zase poplácává po zádech, když sedím na zemi a nebo ke mě nacouvává:o))) To je sranda, už jsem i přemýšlela, že jí uhnu, ale chudinka by si sedla na zem a to jí přeci nemůžu udělat:o)))
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Re: Nejvetsi Cech

19.1.2005 20:47:20
Járu nemusím :o((. Karla IV.
Utopýr 9323

Nejvetsi Cech

19.1.2005 19:57:10
kohopak nominujete na nejvetsiho Cecha? Jaru?
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Re: Re: a je po o

19.1.2005 15:55:15
Rain, a víš že to docela dobře může být důvod, proč ji nechce přebalovat? To mě nenapadlo. Když ji občas utírám pokaděnou, tak má nepochopitelné strachy, abych ji utírala zepředu dozadu... Péťu občas přebalil. Muselo to být sice taky jen v krizové chvíli, ale přebalil ho. No, teď po o jsem usnula a opětovně jsem byla vzbuzena. Celý rok nic a teď 2x v jednom týdnu, fakt jsem vypěnila, protože on nemá ani šajnu, co to je, být pořád buzena ze spánku :o(((. Grrrr! Tak máme doma tichou domácnost.

A se zubama neboj. Některým dětem holt nerostou podle plánu, ale dorostou jí všechny ;o). Já naopak k zubaři chodím pravidelně 2x ročně, ale toho gynekologa taky flákám. Taky bych se měla jít po roce ukázat. Už mám i vybraného nového, jen zvednout telefon a zavolat tam. Spíš mě odrazuje, že budu muset k tomu původnímu pro výpis z dokumentace (jistě si to nechá tučně zaplatit, žiďák). Takže to není nedostatek času, to je lenost nebo spíš odpor k některým věcem.

Kreativní už jsem taky dlouho nebyla. Mám tu připravené obrázky do rámečků i bez rámečků, WiCo, ale nějak není chuť, já na to musím mít klid a to zatím nemám, už aby ty zuby potvory vylezly.
Šťastná To Žena 12756

Re: Re: Re: Re: Pro změnu zase po poledni ;-)

19.1.2005 15:49:57
Jani když to napíšeš takhle - tak ano máš pravdu je to 48,. za rok - což je např. 9 ks plínek za 5,- a ještě 3,- ušetřim !!! A nebo dvoje tkaničky do botiček Nechci aby došlo k omylu, nevysmívám se, nejsem ironická ani rádobyftipná - jsem vděčná, protože kdo mi dneska jen tak dá 48,.?? !! (za rok? )

Jo a pořádek ke spaní jsem si zjednala takovej, že sousedi nezačli vůůbec klepat, když jsem šla s malou ven, tak si mě vyčíhli , vykoukli a zeptali se jestli už ?? :-)))))))))

Taky vás děti pořád někam vláčej?? Mě v okamžiku, když se usadim, uložim, někde uvelebim, tak přijde Eli, chytně mě za ruku a někam si mě odvleče. To samý když jí někde překážim v cestě - např. sedim na zemi v obýváku (zrovna v ceste kudy jde Eli) tak mě prostě odstrčí a jde dál :-))))

Jani taky mi přijde že malá hodně věcí chápe, a dokonce pozná když má knížku vzhůru nohama , tak si jí obrátí - jo jo už to nejsou malý mrňata, ale chápající batolata :-)

rain - tak si večer pěkně zalyžuj !! doufám, že ti to vyjde.
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 18607  [Dalších 18427 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.