| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 18607  [Dalších 18437 >>]
Besmi 15580

Re: po obědě

20.1.2005 14:19:37
Rain nějak mi uteklo to dopisování pro Péťu. O jakou akci se prosím jedná a jak bych mohla být ještě nápomocna?

Kubulo chudáček Matýsek. Už je O.K. To by mě docela vystrašilo, takovýhle házení kachniček.
Besmi 15580

Re: Re: Stihnu to dnes do oběda? :-)

20.1.2005 14:11:04
Ahoj holky, včera jsem měla nějaký špatný den. Dozvěděla jsem se od dvou zcela náhodných zdrojů, že jsem "divná". A to proto že: Ondra spí se mnou v ložnici, nejde mu stáhnout pinďa, nosí plíny a je pořád ještě kojenej. Normálně bych se tomu zasmála, ale včera vám mě to nějak vzalo, tak jsem si sedla a hluboce jsem se nad sebou zamýšlela. Chvilkama i nahlas, takže manžovi došla trpělivost a řek mi že jsem fakt divná, když to takhle rozpitvávám. No brečet se mi chtělo. Byla jsem totálně nepochopena. No a pak to přišlo. Téměř po dvou letech jsem se opět stala plnohodnotnou ženou (jak pronesl můj drahý). Fuj. Už jsem uplně zapomněla jak nepříjemná záležitost to je. Takže tím se to vyjasnilo a přestala jsem to rozpitvávat :o))) Nicméně mi můžete klidně napsat, že fakt divná nejsem :oDDDDD

Rain Ondrovi rostli zuby přesně podle příručky. Jak už to tu myslím popisovala Jana.

Kopo Páťa je fakt dobrej :o) asi mu bylo prostě smutno. Já jsem prej byla taky u našich pořád nasomřená v posteli a nedalo se mě zbavit.

Sev když jsem se teď stěhoval, tak jsem samozřejmě měnila i doktory. Pouze jsem těm novým nahlásila adresu toho starýho a oni si mojí dokumentaci poslali. Nešlo by to tak i toho tvýho gyndaře?

Jo a dneska je u nás fakt hnusně a v tom úplně nejhnusnějším počasí jsme šli s Ondrou na poštu. Nabalila jsem ho tak, že byl po příchodu úplně vařicí. To se mi teda moc nepovedlo. Nějak mám poslední dobou s tím odhadováním zimy problém.
rain 14358

po obědě

20.1.2005 14:08:36
Tak se mi povedlo si smazat, co jsem vyplodila od dvanácti hodin :o((( To jsem teda na sebe pěěěěěkně naštvaná, jak jsem dělala na nějaké práci, tak jsem zavřela špatné okno. Bylo toho zase spooooousta, jako vždycky, když se snažím reagovat na všechno.

Li, Jitulko, díky za poštu! Jitulko, tyhle úkoly Péťa miluje, už vyhlížím knížku s „příkladama“, kterou mu koupím.

Včerejší lyžování bylo super, jen mám asi nějak rozhašený krevní oběh, protože vždycky jsem spíš rukavice sundávala a nohy se mi v lyžařských ponožkách potily, včera jsem ale byla zmrzlá. Mám to už od těho, tenkrát mě pořád brněly prsty. Tatínek to tady taky zvládl, jen nezvládl pokus změnit Michalce režim a přejít ze dvou denních spaní na jedno. Navečer už ji spát nedal, nedal jí ani přesnídávku, dostala až pak kaši a šupajdila před půl devátou. No a v jedenáct už byla zase vzhůru, vyspinkaná a pocitem, že je poledne nebo co. Neplakala, seděla, povídala si a prozpěvovala. Tak jsem pro ni šla, manžel potřeboval zrovna dneska vstávat ve tři čtvrtě na čtyři a jet někam na jižní Moravu. Měla jsem ji tady skoro hodinu, pak se mi zdálo, že už je čas, tak jsem ji dala zpátky do postýlky. Stejně jsem potřebovala čekat, než dám Péťovi ATB, tak jsem si vytáhla žehlení. Za dvacet minut jsem ho zase sklidila, protože Michalka nespinkala a zase tam něco pokřikovala, i tatínek už vstal a byl u ní. Zase jsem si ji vzala dolů, nakonec jsem zhasla, vypnula TV a seděla s ní po tmě. No ale jak bydlíme v centru, tak úplná tma nebyla a Michalce se líbilo, že může prohlížet pokoj v šeru. Takže jsem šla po jedné hodině Péťovi dát ty léky a uspávala jsem Míšu už v ložnici z postele. Usnula ve tři čtvrtě na dvě. Takže nevím, jestli mám vydržet a zkoušet to znova, že se to Michalka naučí, nebo jestli ještě se čas nenaplnil. Že by se mi chtělo tady zase dneska strašit do skoro dvou do rána, to se mi teda nechce. Takže se hezky vyprdnu na nějaké uklízení následků včerejšího výbuchu granátu, jak jsem tady nebyla a asi se budu opičit po Sev a půjdu si lehnout.

Sev, nevím, jak se to dělá dneska, nestačilo by, kdyby ti prostě dali kartu? Když jsem měnila svýho obvodního dr, tak to takhle šlo. Je ale pravda, že je to už asi sedm let.
Tu ranní vycházku do školky ti taky nezávidím, tady dopoledne sněžilo a docela dost, teď zase leje jako z konve. Tak mi aspoň nemusí být líto, že dneska nikdo princezny z věže nepříjde vysvobodit, stejně by se mi v tomhle nečase nikam nechtělo.

Pet, Michalka mě zase odstrkuje a říká –ne!, když chce něco , co mám já. Zrovna dneska jsem jí chtěla dávat lahvičku s pitím, tak mi ji vyškubla a zakazovala mi na ni sahat :o)))
A co jsi to měla za makovou špičku, já mák docela můžu :o)
Jo a musím se přidat ke Kopo a doufat, že ten majlant někde jen tak zbůhdarma neprošustruješ :o)

Největšího Čecha jsem ještě nevolila, ale už mi pšišlo několik mailů, abych volila Járu, že budou za hranicem koukat, že jsem si zvolili imaginární postavu :o)

Alíku, tak aspoň vidíš, jak suverénně se v tom Makru pohybuješ, nás, co tam tápeme a bloudíme, nikdo nepodezírá z toho, že bychom byli domácí :o)
A buď ráda, že vypadáš tak mladě, ještě si na to jednou vzpomeneš :o)
A jaký máš recept na těsto na pizzu? Já mám ráda takovou tu, co je slaboučké těsto a hoooodně na vrchu.

Kubulo, co Matýsek? Taky jsem ti zapomněla pochválit fotky, nevím, jestli nemám nějaké zkreslené vidění, ale zdá se mi, že na fotce „s mamkou“ vypadá starší. Zato ty vypadáš mladinká, nevím, jestli jsi to tady už psala a mně to vypadlo, ale kolik že ti je?

Kopo, koukám, že i u vás byla noc hodně veselá. No tak to jsem škodolibě ráda, že jsem v tom nebyla sama :o)

Labu, tak hezkou lyžovačku! Sisi je teda vážně kaskadérka, doufám, že Michalka bude jako péťa a bude se hezky držet při zemi. Na tohle bych nervy neměla.

Jo a včera jsem schválně měřila, jak to máme do toho Vysokého daleko, jak se někdo ptal, tak necelých 38km.
LaBu 19306

Re: Stihnu to dnes do oběda? :-)

20.1.2005 13:01:47
Ahojte, tak, lyže a spol. máme zbalené, idem vyzdvihnúť Simču, Sisu odviezť k našich a ide sa :o) Vleky šlapú len do štvrtej, tak mám naponáhlo, ale ukážem vám ešte našu malú kaskadérku.

Na stoličke som nechala dnes ráno burizony, to ale nebol pre Sisku žiaden problém...pritiahla si k nej trojkolku, vyliezla postupne na sedánku, riadidlá, a z nej až na stoličku :oDD
Kopo 4173

Stihnu to dnes do oběda? :-)

20.1.2005 11:40:28
Rain, Patrikovi zuby rostly pěkně postupně, tak jak popisuje Jana. A vylezly mu všechny v rozmezí asi 4 měsíců. Petrušce vyrostla jednička nahoře v osmi měsících, pak dvě jedničky dole, pak druhá jednička nahoře, následovala dvojka dole a dvě dvojky nahoře. Všechny do 1 roku. A teď již několik měsíců žádná změna.
S přebalováním si myslím, že je to u mého manžela pohodlnost. Vždyť já to přece udělám. :-(

Pet, sousedi z Tebe tedy mají respekt. Doufám, že zbylé Kč 3,- věnuješ nějaké nadaci.

Alíku, tedy doufám, že takhle uvědomělé dítě mi tu neroste. ;-) Bane, dcerunka, je fakt expert. Nechce nám tu občas poradit, jak správně vychovávat ty naše drobečky.
Díky za provedenou opravu, nevím, jak Ti to splatím :-)))))
Stejně jako Pet bych Tě chtěla potkat v Makru, fakt je to k neuvěření.

Kubulo, to jsou radosti, co? Hlavně,že už je Matýskovi líp.

Severko, u nás zatím jen snežilo, je krásně bílo, ale není moc zima, tak to pomalu leze dolů. Ale do školky jsme se taky nemohli dostat. Samozřejmě, že jsme šli v největší chmelenici, zrovna začal fučet vítr, v kopci byl uježděný sníh, tak jsme místo výstupu do kopce, sklouzávali dolů, Petruška se tomu děsně smála, Patrik brečel, protože se mu sníh lepil na boty.

LaBu, Ty jsi pracovitá. U nás běží jen pračka, ale mám ji puštěnou takřka nepřetržitě. Nechápu, kdo u nás tolik toho oblečení našpiní. Vlastně nejvíc špinavého oblečení mám já. Dětičky se s oblibou chodí po jídle a pití a místo smrkání utírat do mě :-(

Dnešní noc byla opravdu super. Patrik se ke mně přistěhoval nevím, kdy. Zjistila jsem to v okamžiku, kdy jsem se překulila a chtěla vynadat manželovi, že se moc roztahuje. Abych se vyspala, odstěhovala jsem se do obýváku. Do půl hodiny byl za mnou. Tak jsem ho vyhnala. Za další hodinu dorazil manžel, co to prý vyvádím. Poslala jsem ho k šípku. A za další půl hoďku tam byl znovu, že mi v pokojíčku brečí Petruška. Tak jsem se s ní vrátila do ložnice a během okamžiku tam byl i Patrik.
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Re: Re: Re: Ráno raníčko Severka vstala...

20.1.2005 9:26:19
Tak to moje dítě teprve teď vstává!!! A zrovna dneska jsem si k ní nešla lehnout, no není to k vzteku??? No aspoň jsem dostatečně a v klidu prosurfovala net :o)).
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Dekorace do pokojíčku

20.1.2005 8:53:27
Teď nevím, kdo se to tady kdysi sháněl po těch obrázcích, co má Karkulka doma na zdi (Pú a spol.). Mají to v Globusu, ale teď jsem to objevila i tady.
Šťastná To Žena 12756

Re: Re: Ráno raníčko Severka vstala...

20.1.2005 8:38:47
ahojky,
tééda SEV cestu do školky ti opět nezávidim - jestli je u vás jako u nás , tady je děsná čina,napadlo mraky sněhu, fouká vítr a do toho chumelí, to bude teda procházka jestli to nepřestane :-(

Já jsem fajnově vyspaná, šla jsem brzo, taťka mi před spaním namasíroval krk, (ovšem hlava bolet nepřestala), pak jsem hupsla do peřin, Eli se napila a do rána byla hodná. Nechala mě spát do 8.15 - sice jsem v polospánku slyšela jak tam něco vykřikuje, ale dalo se to.

Alíku tvoje příhody z Makra jsou k neuvěření :.-))))), já osobně bych to chtěla moc vidět , jak ti lidi berou z košíku věci v domění že jsi zaměstnanec :-)))))))))
No a u tý Dr. buď ráda že si myslela jakej jsi mlaďoch - pořád lepší než 40.letej vyžilej číňan - no néé ??? ! :-)))

kubulo - Matýskovi přeju aby už mu bylo dobře, brrrr takovýhle neduhy :-((, to bych radši 100x brala rýmu než zvracení a průjem.

tak já jdu dojíst makovou špičku (koupila jsem je taťkovi a ten si na ně nevzpomněl) tak je vyřídim já :-)))
LaBu 19306

Re: Ráno raníčko Severka vstala...

20.1.2005 8:21:38
Tak takto na nás, Sev, s bičom? :o))))) Tak to si už asi naozaj zdravá ;o))
Náááhodou, my tu už všetky štyri usilovne pracujeme, ja, myčka aj práčka :o)) Aj keď, ja teraz najmenej, kávička a netík po ránu predsa len padnú lepšie ako robotovanie :oDD Siska mi kreslí nejaký obrázok, sedí tu pri mne v stoličke.
Vstala som dnes skoro, Simonka si večer objednala na desiatu chlebík vo vajíčku, tak ma ukecala. A tak mám už za sebou už aj sprchu a vyberieme sa pomaly s drobcom na nákupy:o)

Kubulo, dúfam, že už dnes bude Matýsek fit ! :o)

Inak ďakujem za pochvaly za dĺžku príspevku, dobre mi padli.
A Pett, dík aj za prianie mimíska. My sa snažíme tak, že sa v podstate už od začiatku nebránime a keďže cyklus mám už od druhého mesiaca po pôrode normálny, čakala by som, že sa už volačo podarí...ale ešte nie je zďaleka neskoro, možno ten drobec čaká, kedy nám Dr. potvrdí, že je cesta pripravená (ako vraví Rain) ;o))

Rain, aká bola lyžovačka?

Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Ráno raníčko Severka vstala...

20.1.2005 8:06:08
... do školky se v tom nečase nerada vydala.

Dobré ranko!
Noc byla príma, akorát jsem večer nemohla usnout. Koukala jsem na video na 2 díly 24 hodin a asi to na mě bylo moc brutální, takhle před spaním. Venku je teda parádní hnus, déšť se sněhem a hezky to klouže, zvlášť u školky, tam mají takovou hladkou dlažbu a je to z kopečka, tam to jede... Tak hej hola, vstávejte lenoši!! Už je den bílý!
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 18607  [Dalších 18437 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.