| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 18607  [Dalších 18457 >>]
JANA + 2 prckové 5158

Re: Pěkné skoro poledne

21.1.2005 11:52:31
No, než to já s tím odbíháním naťukám, tak snad už nebude odpoledne:o)

Naše noc byla taky celkem dobrá, ale to ráno:-( Míša se vzbudil v půl šesté a vypadal, že by už chtěl vstávat, to jsem ale zatrhla, tak mě pořád volal, buď chtěl čůrat, to k němu musím, protože jinak by už zpátky do postýlky nechtěl a nebo mu došlo pití:-( Do toho se vzbudila malá, tu jsem nakojila a ona by spala dál, kdyby ovšem neslyšela Míšu, to si pak myslí, že už se vstává a nebo neviděla mě, jak chodím k němu, to se vždycky hned rozeřve a stoupá si. Tak jsme to takhle doklepali do půl osmé, kdy už jsem tedy Míšovi dovolila vstát, a my s JUlinkou ještě na hodinku usnuly.

Labu, holky jsou si fakt hodně podobné. Hlavně ty černé oči, jsou to kočičky:o)

Malou moc televize ještě nebere, jen když jí pustím nějaké písničky, to je šťastná a tancuje před ní. Jinak jí tedy ráda zapíná, vypíná, přepíná a očamtává:o) To spíš Míša, ten rád kouká. Musím jí teď vypínat ze zásuvky, aby to pořád nepouštěli.

Bubíšku copak, máš špatnou náladu? Je to děs, to počasí, naše těla už potřebují pořádnou dávku sluníčka, aby jsme se cítily dobře. Na mě to občas taky dost padá. Podívej se na Davídka, jakej je to krásnej zdravej kluk a ten potřebuje veselou mámu, tak hlavu vzhůru!

No, já jdu uklidit ten binec tady a dělat oběd. Á koukám, že jsem to stihla naklepat do poledne:o))))
bubíšek + Davídek 21/11/03 18146

Pěkné skoro poledne

21.1.2005 11:26:15
Zdravím vás, noc jsme měli po delší době super. Hurá.

Labu, hezky si to tam užívejte!!!!! Moc to malé sluší!!!!!

Kubulo co malej? Jak mu je, šmudlíkovi?? Doufám, že už je to všechno dobrý.

Alí, ta sousedka má pravdu a musí být super.

Jinak je asi zbytečný sem něco psát :-((

Potřebovala bych slyšet něco milého, tak kdyby se vám chtělo....... DÍKY.
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Hlásím zpoždění :o)

21.1.2005 11:22:05
Čauky! Tak mám dneska zpoždění, jsem ostuda :o). Ráno jsem vstávala celá rozlámaná a hrozně ospalá, tak jsem po příchodu ze školky rovnou skočila zpátky do postele. Asi 3/4 hodiny jsem se převalovala a nemohla usnout, což mě hrozně štvalo, protože jsem byla stráááášně ospalá. Nakonec jsem usnula a spala víc než hodinu, Lenka se vzbudila v neuvěřitelných deset hodin! Ale stejně mě nějak bolí hlava...

Ráno bylo venku boží dopuštění. Liják střídala sněhová vánice, vichr strašný, no žůžo. Teď sice taky fučí, ale pro změnu svítí sluníčko. Blázinec. V novinách jsem teď četla, že až do poloviny února by měly být teploty pod nulou a sníh že určitě bude i v nížinách. No to jsme teda zvědaví, už jsem ani nedoufala, že ho letos uvidím.

Jdu rychle vařit, za chvíli zase vyrážím ven, to jsou furt manévry, hrůza!
Utopýr 9323

pinda

21.1.2005 10:40:50
Besmi, ja jsem premluvila trejdu asi pred dvema tydny, at jemne zkusi, jestli jde nebo nejde pretahnout - argumentovala jsem tim, ze trejda ma pro tohle vetsi cit a taky vi, co na nej ma vlastne vykouknout :) - a slo to nadherne, pindulin vykouknul celej, bez nejmensi namahy. Takze mame stesti. A ted me nebude mit Alik rad(a) :)

PS: Ale kdyby to nesla, nechala bych to byt, jen jsem byla zvedava.

Jinak nase zlaticko spalo od osmi do pul jedenacte, nasoslo, potom do pul dvanacte, a pak radilo do pul treti (od dvou si ho vzal trejda), a rano v sest uz mi mlatilo do obliceje, ze se vstava. Grrrrrrrrrrr. Rain, presne jak ta medvedice po zimnim spanku.
Abcded 23276

Jaký večerník, snad ranník?:o)

21.1.2005 10:20:49
Tak já mohla být dneska první, zrovna jsem přemýšlela nad nadpisem a vzbudil se mi ofšem Kuba:o( Tak jsem ho šla ještě ukojit a samozřejmě, že jsem u toho usnula:o) Takže jsme chrupkali až do devíti.

Jo máš pravdu Jani, myslím, že by mi mělo Makro minimálně platit aspoň nějaký příplatek, neboť už jsem tam teda hooooodně lidem vysvětlovala kde co je:o)))))

Jo Pet, ta maková špička mě taky zajímá, já mám taky mák ráda. Bohužel z tvého popisu nepopisu jsem teda taky nepoznala, jak pak to asi vypadá:o)
A Rain, my zase máme rádi pizzu s hodně vysokým těstem s hooooodně navrchu:o) Dělám normální kynutý těsto, z droždí, soli, hl.mouky, oleje a vody.

Kopo, to doufej, že ti doman eroste něco podobného jako moje dcerunka. Ona je tedy velká potvůrka - asi jako když jí něco šíleného zakážu (a že to už teda musí být, já jsem jinak dost flegmatik), tak se na mě podívá s trpícím výrazem a řekne - ty si teda fakt zlá máma, s důrazem na to zlá. Člověk má fakt v tu chvíli pocit toho nejstrašnějšího rodiče na světě. Ale už to na mě neplatí, vím že to říká jen proto abych měla takový pocit a všechno jí dovolila. Ona je potvůrka pěkně vyčůraná.

Besmi, tady na rodince určitě nejsi divná:o) Já Kubu taky kojím, nepřetahujem pindíka (MMCH sousedce, respektive jejímu synovi, šel stahovat pinďa už na půl roce!!!), spí se mnou v posteli a plínky budem nosit ještě hodně dlouho:o) Ale asi tady u nás na vsi připadám ostatním taky divná....když nekupuju dětem do kočárku párek či bonbónky, na roce jim neseberu plínky (sousedky zapomněla zavřít úžasem pusu, když jsem jí říkala, že s tím počítám až tak po druhém roce), nechám děti běhat a řvát po zahradě, či po kopečkách hlíny u nás na poli (z toho vyplívá, že nechodí oblíkané jako ze škatulky, protože jsou stejně vždycky jako dobytek) atd. atd. Ale já si prostě říkám, že každý je jiný a každý si to dělá po svém a těm druhým by do toho nemělo nic být. Jinak je tu jedna maminka, která je starší, má jednoho už téměř dospělého syna a dvě malé holky a ta bere tu výchovu s takovou pohodou...s ní je úplně balzám na duši mluvit. Pamatuju si, jak jsem kdysi s dcerunkou bojovala s noční plínkou a ona mi na to povídá - A vadí to snad něčemu, že v noci nosí plínky? A je to tak:o) Vážně to ničemu nevadilo:o)

Labu, teda Siska je číslo:o) Kuba si v sedačce zase neustále stoupá a sedá na rantl, už jsem ho chtěla několikrát vyfotit, ale jak on vidí, že mám foťák, tak si hned způsobně sedne....:o) A Simče to taky sluší, koukám, že jsou si holky taky podobný viď?

Jo a taky chválím Ondráška (ten teda vyrostl) a Elíka na prochajdě - jo a Sev nediv se, že je El taky fešně oblíkaná, když má Pet tak tučné příspěvky od státu. A to jim to ještě letos o tolik zvedli:oDDDD Už jste koupili ty vidle na přehazování?:o)

Co se týče dokumentace, tak mě všude dali normálně moji kartu. Nebo ji poslali přímo novému doktorovi.

Karkulinka 15733

Re: Re: Re: Večerník

21.1.2005 9:08:36
Dobré ránko, u nás je taky hnusně:-( Besmi, malá zbožňuje celou Kouzelnou školku:-)
A mě se chce spát:-((( V noci mě bolel zoubek, takže jsem usnula až někdy po třetí...

Besmi,z Ondráška vyrůstá moc hezkej klučina:-))) A Pettul, Elišáček je taky moc pěkná fešanda:-) Malá venku zásadní chodí za ručičku, ale jakmile se naskytne zajímavý objekt, jako hafan, jiné dítko, kočárek, tak mi taky za tím utíká.

Rain, Labu, lyžování vám celkem závidím, já při své nešikovnosti bych si určitě zlomila nohu, roku, nebo něco jiného:-( na lyžích jsem stála naposled v sedmnácti, a rozhodně jsem to neuměla:-)))

Dneska mám volňáska hurá!!! Akorát mám toho dost na oběhávání, velkej nákup, sehnat boty pro sebe, poněvadž jsem předevčírem v práci zjistila, že mi zmizly z kozaček podpatky... Sice by šli ještě podrazit, ale oni už jsou celkově poškrábaný, tak si zasloužím nový, ne?

My se jdem přebalit a převlíct z pyžama....
Besmi 15580

Re: Re: Večerník

21.1.2005 8:37:42
dobré ránko. Teda deska je tam hnuuuuuuuuuus. To teda nevím jestli v tom potáhnu vůbec Ondru ven. Tak jsem ho teď posadila ke kouzelné školce ať juká. Bil a Ben je teď u nás velká hitovka. Jak je u vás?

Labu vy se teda máte. Závist veliká. fotka je moc pěkná :o)
LaBu 19306

Re: Večerník

20.1.2005 23:34:11
Ahojík, zdravia vás dve vytešené lyžiarky :o)
Mali sme sa fajn, dúfam, že počasie nám bude priať a zajtra si to zopakujeme :o)

Dnes nič nestíham :o((, akurát ešte vkladám Simču ako si vykračuje na svah :o)


papa
JANA + 2 prckové 5158

Večerník

20.1.2005 21:56:23
Ahojky!
Tak jsem dneska celý den volaká zmetěná a mám, ani nevím proč, pořád středu, i teď jsem chtěla napsat středeční večerník:o) Radši tam ty dny psát nebudu.
No nic, tak už vím, že je čtvrtek a zítra tedy bude pátek ... ale že nám ten týden rychle utekl co?:o)))))

U nás dneska taky pěkně fučelo, tak jsme se sestrou vyrazily obhlédnout golfky, které jsem si vybrala na netu, ale bohužel měly jen dvoje z nich:-( Ale na ty jedny asi začnu šetřit, moc se mi líbí. Jsou to ty jak o nich psala Li, že váží jen 5 kg, to mě zaujalo, ale na obrázku zase tak moc ne, tak jsem si říkala, musím se na ně podívat naživo a vypadají doooost dobře. Ještě někde objevit to Espresso a taky ho omrknout v reálu a pak se rozhodnout které.

Koukám, že tady dneska řešíte, kdo je divnější:o) Myslím, že nikdo, jak psaly už holky, dělej si vše podle sebe a o ostatních si mysli své Besmi. Vím, že kolikrát nemá cenu se dohadovat, tak proč se tím nervovat?
A už vím, proč mě včera honila mlsná! PMS:o)))

Kubulo, chudinka malej, ani se nedivím, že byl tak rozhozený, tolik blinkat. Hlavně, že už je to dobrý. Já tedy musím říct, že malá ještě nikdy neblinkala a to ani jako malinká se po kojení snad nikdy neublinkla! Tak něco takového na ní přijít, tak z toho budeme asi obě úplně mimo.

Alíku, a nechceš už v tom Makru tedy začít pracovat?? Abys měla klid:o)))))))

Kopo a ty taky už nevíš co v noci roupama, viď?:o)))) Takový super "kulový blesk" si střihnete:o))) Hlavně, že jste se vyspali do růžova;o)

Labu, jak jste si zalyžovali? Koukám Siska je jako moje děti, nic není dost vysoko:o)



Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Večerní report

20.1.2005 21:47:32
Achóóóóóóój!!!

Dneska bylo fakt hnusně, celý den lilo :o(. Jeli jsme na nákup a neutratila jsem moc peněz a přitom jsem měla co dělat, abych to zpátky do vozíku naskládala, tak jsem byla spokojená. Pak ještě s Péťou na ortopedii. Dostali jsme pochvalu!!! Ploché nohy už se mu spravily, tak nemusí nosit vložky do bot, jupííí! Ale ještě nemá úplně pevné kolena, tak na kontrolu ještě půjdeme příště a pak snad bychom mohli skončit. Jo a ve školce mi nabídla učitelka, že bude s Péťou cvičit tu logopedii a ještě bude chodit do logoped. kroužku, ten vede učitelka z jiné třídy 1x za 14 dní místo spaní. Snad jim to s ním půjde líp, mně chvilku cvičí, ale pak se šprajcne, že mu to nejde a už s ním nehnu. Takže počasí hnus, ale zprávy dnes samé dobré!

Tak jsem si hezky početla, samé dlouhé příspěvky, paráda! Akorát jsem se pobavila, že jste všechny dneska DIVNÉ :oDDDDDD.

Teda Besmi, Ty jsi ale ze všech nejdivnější, 2 roky užívání bez MS Ti teda krutě závidím!! Já kojila ostošest a hormóny se mi zbláznily už 4 měsíce po porodu :o(((. Ke spaní - já si teda společné spaní s Lenkou vychutnávám, není nic hezčího, než ji mít nadosah. Za chvilku už nám ty robátka budou utíkat, tak si to užívám. Ke kojení - je tu vůbec někdo, kdo svoje dítko už odstavil? Myslím, že ne. To jsem teda netušila, že budeme tak dobré! Mluvila o tom akorát Li.

Fotky - Ondra teda vyrostl! Fešák! No a Eliška, to bude modelka, ne? Maminka ji tak fešně oblíká...

S těma dokumentacema je to různé. Já když se stěhovala (je to už 10 let - proboha!!!), tak některý dr. mi dal kartu do ruky, jiný zásadně odmítal a udělal mi výpis. No a divila bych se, kdyby si ten můj krkoun gynekolog nenechal zaplatit tučně každou práci navíc. Stejně si mě určitě pamatuje, za to, co jsem mu provedla :o((.

Pet, tak ať jsi brzo fit a Rain, Tobě dnes přeji klidnější noc!!!
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 18607  [Dalších 18457 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.