| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 18607  [Dalších 18487 >>]
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Re: Bílá sobota

22.1.2005 9:32:38
Jó, dala jsem do albíka dvě koupací fotečky :o).
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Bílá sobota

22.1.2005 9:20:53
Ahojky!

Tak dneska si Lenča "přivstala" už v půl deváté. Venku je trochu bílo, ale svítí sluníčko a je nad nulou, takže to asi moc dlouho nevydrží. Péťa kouká z okna a už už by chtěl jít bobovat :o). Dost tam ještě fučí, no aspoň máme krásný čerstvý vyfoukaný vzdoušek bez smogu.

Včera jsem po dlouhé době nafoukla gymnastický míč (schovávala jsem ho někdy během těhotenství s Lenkou) a od té doby jsou dětičky jak urvané z řetězu, zvlášť Péťa. Převálcují všechno, včetně mě :o(. Snad se ho oba brzy nabaží a přestanou likvidovat byt, jinak ho zase vyfouknu. Koukala jsem do knihovny a někam jsem si zašantročila knížku o cvičení na něm, tak to budu muset prohrabat, ráda bych trošku zaposilovala, moje tělo opravdu vypadá nevábně :o((.
LaBu 19306

Re: Re: Re: páteční večer

22.1.2005 8:35:46
Dobré ránko:o)

Kubulo, chválim ťa za pekný dlhý príspevok, to si si s tým ale dala námahu :o)

Všetkých ostatných vás pozdravujem a prajem vám krásny pohodový víkend.
Musím sa priznať, že som prečítala len poslednú stránku a viac nestíham, včera sme popoludní kráááásne lyžovali so Simonkou a s mojim bráchom, brácho si na tri jazdy zobral Simču pod kontrolu a tak som si užila aj nejaké tie adrenalínové "rýchlovky" :o) Večer sme s drahým boli na pol siedmu objednaní do sauny a skončili sme po desiatej, na chvíľu sme zabehli k nemu do firmy, kde kolega ešte oslavoval narodeniny, no skrátka super večer. O pol jedenástej nás ale odvolala Sisinka, naši volala, že už plače (večer tam zaspala, ale po zobudení už ju neuspali).
Dnes idú vleky od deviatej, takže zasa frčíme, musím ísť pre Simonku, tá sa už u našich chystá:o)
ahojte, majte sa pekne:o)Večer vás dočítam, už sa teším :o)
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Re: Re: páteční večer

21.1.2005 22:51:58
TAk jsem u telky pozašívala pár věcí, které to nutně potřebovaly. Venku fučí, takže tím pádem je zima i mně , protože panelák je samá díra. Mrazy nevadí, ale vítr je neštěstí. Zuří tam pekelné počasí, chvíli slejvák, chvíli sníh, chvíli kroupy. No psa by nevyhnal...

Kubulo, já si taky dělám poznámky, když je třeba. Anebo píšu v jiném okně a v tom původním dočítám .

Jani, posílá spoustu dobré nálady a energie... Doufám, že jsi se na všechno vyprdla a houpala si nohama . Na jaro už se taky těším . Hlavně kvůli čerstvé zelenině. Tahle zimní se fakt už moc nedá jíst, ble.

Už by se měla vrátit Li, že jo? Dneska nebo zítra. Tak snad dojedou dobře v tom počasí .

Já se jdu a pomalu zalezu do pelíšku.

kubula 16959

Re: páteční večer

21.1.2005 22:15:28
Tak jsem si udělala poznámky na papír a můžu reagovat. Apropó, jak to děláte, že si vše pamatujete a tak krsáně reagujete? :)

rain: Máťa jak má a měl háro, tak vypadá fakt starší. Mě je 30 a ještě deset dní bude :))) Máťulu jsme ostříhali strojkem, takže teď mám doma oupelně jiného prcka, fotku zatím nemám, nějak nestíhám :))

besmi:Máťa spí s námi v posteli, pinďa mu stáhnout jde (jediná změna), nosí plíny a je pořád ještě kojený. Tak jsme divný dvě :)
Dík za vysvětlení pro Pettul, já jsem totiž také natvrdlá a nějak jsem nevěděla, co znamená hotová ženská :))) Já mám tetku také od 4 měsíců Máti, ale naštěstí zatím nebolestivou, což jsem nadšená, neb dříve jsem lezla po zdi. Antikoncepce mě bolestí zbalila, ale zase zanáší lymfatický systém, přeci jen je to chemie do těla.
Ten ples ti závidím, já nejsem schopná svého medvěda dostat někam do společnosti, natož na ples. A já bych tak ráda zářila :))
Pindíka malému stahuji skoro od narození. Vždy ve vaně přetáhnu předkožku prostě jak to jde, žádné násilnosti. Zatím není potřeba nic řešit, všichni říkaj, že do tří let neřešit. Nevím, já radši uvolnuji, protože znám pár příběhů, tak to zkouším. Předkožka jde stáhnout, ale celý žalud venku není, každopádně více než půlka na mě jukne, tak jsem spoky :)

Bubíšek: s těmi zoubky si Davídek zkouší svoje, ale je to chytrá hlavička, když si tak parádně pomáhá od bolesti. Matěj má nahoře 2 a dole 4 zuby - to mu vyrostlo v osmém měsíci a od té doby ani prd :) Tedy prdů dost, ale zub žádný. Teď to vypadá za horní dva a nějaký dole, hezky se to tam bělá a dere, ale zatím s tím problémy nemáme.
S jídlem máme také problémy. Vlastně jsem malého plně kojila do osmého měsíce jen proto,že mi nechtěl nic jíst. Do teďka máme problémy. Máťa se naučil při jídle mít zaměstnané ručičky - takže ... když si nehraje, tak nejí - veškeré příručky říkají něco jiného, ale Matěj je zřejmě nečetl :))))
Zkus rozhýbat ICQ, určitě se ti to povede. Já neumím anglicky, tak jsem si stáhla z cestiny.cz čestinu na svou verzi. Třeba ti to také pomůže. Dneska jsem bez netu (stáhla jsem stránky, pak 2 hodiny je louskala a teď jsem se připojila jen na odeslání příspěvku), ale zítra možná bitvu o net vyhraju :))))

LaBu: prdelka je pěkná šikulka a koukám, že mozeček už pracuje úžasně. Máťa naštěstí takové kaskadérské kousky nedělá a já jsm ráda, protože by zapracoval můj pud - už bych ho viděla uklouznuvšího a letící hlavičkou přesně nesmyslným směrem zrovna na roh nějakého předmětu. Veškeré jeho pokusy o stoupání ve stoličce zažehnávám již v zárodku a velmi rázně. Nemá to šmudla jednoduché :)))))

Pettul: sousedi jsou mé oblíbené téma :)) My jsme se sem přistěhovali ještě s bývalým manželem jako mláďátka a nějak jsme byli o víkendu v tahu, tak jako vždy a už byl za dveřmi lísteček: Mladá paní máte schody!. Tak jsem na druhou stranu napsala Já vím a vrátila ho :) To bylo rošambooooo :)))) Tak jsem vážená a pomlouvaná sousedka, která je prý děsně drzá :))))
Tvoje malá má vztah k miminkům dost brzo, to jsem zvědavá, co bude chtít od kamaráda :)))

Kopo: Tvé noční zážitky a veliké stěhování mě opradu pobavilo.

Alík: Máťa také nezná cukroví, žádná čokoláda, žádné bonbonky. Jen piškoty a Bebe sušenky.Jo a o vánocích vyžebral 2 perníčky .))) Občas mu babča podstrčí kousek bábovky, ale to jen tak, abych nenadávala a jako, že to nevidím :))

Tak a musím zase vypadnout - to jsem toho napsala, co? Hele, ale nenadávejte mi, kdybyste viděly, jak jsem se snažila s poznámkami a mám to pěkně v poznámkovém bloku a teď to přeťukávám - příťa se mi pěkně tlemí. No co, tak jsem také divná, alespoň si s vámi můžu povídat :))))

Krásný večer a příjemné spaní vám i prďolkům
kubula 16959

páteční večer

21.1.2005 20:36:35
ahoj holky,
načetla jsem si 8 stránek zpětně a budu pročítat příspěvky, dneska totiž vyhrál internet "střední" :) Díky za starostlivost ohledně Matýska. Ten se z choroby dostal relativně rychle, včera byl ještě mátožný, ale jeho duch už chtěl řádit jak černá ruka, jen tělíčko moc neposlouchalo. Dneska už byl těžce v pohodě. Jen jeden háček to má - nechtěl nic jíst, tak jsem mu dávala prso a teď .... dá se říct, že plně kojim, syčák jeden vyčůraná.
Včera mi lehla celá rodina, všichni blinkali, průjmovali a bolehlavovali. Střední dostal diplom za největšího pobliónka, velký dostal diplom za největšího kňouru a já jsem to celou dobu ustávala a ustávám doteď, stále žaludek na vodě, ale nic z něj do mísy nedám!! :))))

Jdu číst, mějte se krásně a hlavně zdravě.
JANA + 2 prckové 5158

Re: Re: Večerně

21.1.2005 20:05:48
jejda, teď po sobě čtu, jak jsem krásně napsala sních, tak to mi nějak ujelo ... samozřejmě vím, že se píše sníh:o)))
JANA + 2 prckové 5158

Re: Večerně

21.1.2005 20:01:24
Ahojky!

Sev, pošli mi kousek dobré nálady, já jsem dneska jak spráskaný pes:-( My jsme tedy venku byli a vymyslela jsem si jet do McDonalda, aby jsme se jen netoulali v tom nečase, ale aby měl taky Míša nějakou zábavu. Uf, řeknu Vám, je to náročné, vrátili jsme se před hodinkou a už mám tedy Julinku vykoupanou, nakrmenou a uloženou, tak ještě Míša aby dojedl a maže taky spát, odpoledne byl sice hodinu v postýlce, ale vůbec nespal. A to jsem si na dnešek večer naplánovala žehlení. Nevím nevím, nějak se mi do toho vůbec nechce:-( Asi si udělám kafíčko a dám nohy nahoru:o)
U nás je teď hrozně blátivo:-(( Každou chvíli padá z nebe něco jiného, ale je pořád nad nulou, tak z toho vzniká jen bláto. Nevím jestli ten sních i v nížinách bude i u nás, vůbec to na to tedy nevypadá. Já bych brala už radši jaro.

A komu, že to chodí dítě za ručičku? Karkul? To u nás nehrozí, podle nějakého chytrého zákona:o))) mi jde každé dítě na jinou stranu. Na to bych se potřebovala rozpůlit. Naštěstí Míša už i občas poslechne, když na něj tak 5 minut volám, aby se vrátil, pokud mě ovšem slyší:o)

Tak Mišulda je napapkanej a jdu ho zahnat.
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Večerně

21.1.2005 19:09:30
Nazdárek!

TAk jak se máte? Já mám docela dobrou náladu, i přes to bláznivé počasí venku. Ani jsem se nesnažila jít ven, to bylo každých 10 minut jinak. 2x do školky a zpátky ve sněhové vánici mi to stačilo :o))). Lenka spala odpoledne v postýlce kupodivu 2 hodiny!! Dneska má asi spací den, či co. Už skoro nerýmuje a ekzém mizí jak mávnutím proutku... Prcek je dneska taky nebývale hodný. No je to dneska nějaké pozitivní, asi se brzo něco semele :oDDD.

Abcded 23276

Re: Re: Re: Rain, Ka

21.1.2005 18:45:54
Říkáš Cisco třikrát a dost? MMCH ty máš ke své adrese nějaký zvláštní vztah?:o)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 18607  [Dalších 18487 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.