| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 18607  [Dalších 18497 >>]
Abcded 23276

Re: Re: Re: Re: Blátivá sobota:-(

23.1.2005 1:43:31
Tak my jsme byli dneska na takovém jenom odpoledním kratším výletě, ale stejně jsem naťapkaná dost. Koukám ale, že dneska výletovali snad všichni, moc příspěvků tu nepřibylo, aspoň nemusím moc dohánět:o) (i když pochvalu si vysluhuje Labu, ta tu teda doháněla co se dá:o)

Jo Kubulo, už jsem se tě taky chtěla zeptat na "středního", koukám, že Labu mě předběhla:o) Jo a dřív jsem si taky dělala poznámky, ale jelikož se mi tu válely pak různé papírky s děsně srandovními hesly (které tu nebudu rozepisovat:oD) a hrozilo, že si je třeba manža v nestřeženém okamžiku přečte a bude se mi ještě týden vysmívat, tak to dělám jako Sev, prostě si otevřu odpovědní okno v novém okně a v tom druhém postupně dočítám.

Sev - dětičky taky mají moc rády náš gymnystický míč, myslím, že je to s ním podobné jako s naším posilovacím strojem:o) A koupací fotečky jsou moc pěkné, Lenička se nám tam opravdu hezky odvázala:o)))

Pett, Krause jsem samozřejmě sledovala, taky jsme se tu s manželem váleli smíchy, když to rozjel na kytaru:o) Kdo by to do něj řekl, že jo?:o)))) Akorát to bylo včera nějaký krátký, co? Asi jen půl hodiny oproti dřívější skorohodině:o(
Jo a Kuba má venku tři stoličky, špičáky jsou zatím na cestě. Ale na jejich růst si taky nijak moc nestěžuju, taky to zvládáme celkem v pohodě, jen jsme občas mrzutější.

Labu to víš že Macka z Malacek musím znát, bylo to kdysi dávno v jednom zábavném pořadu (tuším možná přijde i kouzelník?) a na to Héééééééééééééééj, macejko macejko ko ko ko ko nikdy nezapomenu:o)))) Jen nevím jestli si zasloužím vaše teď se tu rozvíjející se chvály mé osoby jakožto matky (sakra co jsem to napsala), mám u toho trošku černé svědomí, páč moc dobře vím, že mám taky své veliké mouchy:o)

Jo a my pijem (zatím krom Kuby) taky sirup, ale dělám ho jako Jana hodně slabý, takže sladký je minimálně. Nám nějak ta naše tvrdá voda přijde příliš těžká tkahle samotná do žaludku.

A taky vám musím napsat, jak Kubu děsně začlo bavit běhání (teda spíš takové pokusy o běh):o) Když ho honím tak se úplně zajíká smíchy. Včera zase vybíhal ze dveří, děsně se zachechtal a zase zaběhl do dveří, pak zase vyběhl, zachechtal se, zaběhl do dveří, pak zase vyběhl, zachechtal se a.....netrefil se do dveří:o))) Naštěstí aspoň trochu zabrzdil, takže to nebyla taková rána do tý zdi:o) No a pak zase běhal dál:o)

No koukám, že jsem se tu nějak rozepsala takhle v noci, už půjdu raději do pelechu:o)

No ale ještě musím popřát zdejšímu malému Zdendovi všechno nejlepší k svátku!




No a pak samozřejmě nesmím zapomenout na MÉHO Zdendu, no ne?!:o)



(neva Cis, že jsem si ho takhle přivlastnila?:o)))
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Re: Re: Re: Blátivá sobota:-(

22.1.2005 23:30:15
Á, to jsi mi nahrála, LaBu! Jani, já Ti tehdy taky chtěla napsat, jak jsi brblala, že manža dělá Míšovi moc sladký sirup a ten Tvůj pak pít nechce. Prostě a jednoduše udělej sladší pití do nějakého džbánu nebo láhve a tím pádem to máš pod kontrolou a můžeš postupně sirupu ubírat. Náš Péťa když byl asi mezi 1-2 roky tak odmítal pít cokoliv jiného než Kubíka. Docela jsem z toho byla tehdy nešťastná, jak ho to odnaučím. A dneska nechce pít nic jiného, než čistou vodu. Teda když jsme doma, což je skoro furt. Pokud jsme někde na jídlo nebo venku či v obchodě, vezme za vděk i džusem nebo nějakým pitíčkem, ale doma furt a jenom vodu. Takže živý důkaz toho, že to změnit lze.

Já kukala na Johna Q, jééé to bylo smůůůůtné! Ale dobře to dopadlo. Jenom nevím, kolik mu ten soud napařil, Lenka mě v samotném závěru odvolala. Tak jak to dopadlo???
LaBu 19306

Re: Re: Blátivá sobota:-(

22.1.2005 22:33:33
Ďakujem, Sev, za prehodenie malého Chechtadielka na výstavku :o), kam ostatne aj patrí ;o) Takú fotku by bolo škoda neviedieť. Mamino, ty vždy ukážeš bambulku ako malú slušáčku, pekne upravenú, načesanú a "spôsobnú" minidámu, a ona je to aj správňačka-vegeťáčka so zmyslom pre dobrú zábavu ;o))) (a ako málo jej k tomu stačí)
Je tam fakt krásna, taká správne "odviazaná" :o)

To je ale vec, Sev, už ani neviem presne v ktorom momente, ale myslela som si na vás tu z diskusie, keď som dnes pozerala Poštu pre teba.
Že by to mohlo byť pre vás zaujímavé...(snáď keď ten "náš Janko" spustil tak pekne po česky? alebo keď bola reč o internetových priateľstvách?, už ani neviem)
Povedala by som, že som ťa telepaticky privolala k telke na kanál Jednotky, ale keďže si pozerala už aj minulý týždeň...tak ee, vtedy som ja nepozerala ;o))

Jani, prajem vám, aby ste zajtra ráno (alebo aspoň v najbližších dňoch) pod oknami uvideli veeeľa čerstvo napadaného snehu, vyzerá to, že sa "letos" zima ešte snáď umúdri a detičky si to budú môcť vychutnať...
Toho smajlíka si vybrala na jednotku, ako si manžel vyžaduje pozornosť :o))
No úplne v tom vidím aj toho môjho ;o))

Tak letmo čítam späť...
Kubulo, to by ma teda zaujímalo, ako sa dá u vás vyhrať prístup k internetu....losujete nejako -ty, stredný a veľký ? ;o)) alebo napr. hráte karty a kto vyhrá "ten frčí" :o)....to ja Simonu úplne nedemokraticky odtiaľto vyženiem a manžela net našťastie ani nechytil(chválabohu ho ešte ani hry nedostali :oD) A ako je to s tým tvojim "stredným" ??? To je starší syn? Koľko má rokov? (dúfam, že nie som príliš zvedavá :oD)

Jani, snáď si mala dnes už lepšiu náladu a zajtra budeš mať ešte lepšiu, bez ohľadu na počasíčko

Aha, tak to isté platí aj pre Bubí :o) A už nech sú tie Davídkove zúbky vonku, čo :o)
A čo Pett, snáď už si tiež v pohode, maródku

Rain, Michalke želám tiež skoré uzdravenie:o)
Ples ti moc prajem, nech si ho užiješ, ty nech celú noc krásne pretancuješ a Michalka nech ju celú krásne prespí:o)

Bubí, malá u babičky a spol. papá normálne ako doma, čiže raz áno, raz nie.
Akurát ma minule babička zase raz "potešila", keď mi v podstate omylom natešene "predvádzala", čo Sisinka nového vie:
Babka sa jej opýta: "kde máme ČOKOLÁDKU,Sisi?" (poznámka autora: )
Siska hneď beží k jednej krabičke a donesie ju babke, tá jej dá za odmenu ČOKOLÁDOVÝ dukátik
No to si viete predstaviť, ako som ich za to "poobdivovala" ;o))))

Alíku, tééda, takto ďaleko je ten náš Macek z Mauacek známy?? :o) No jasné, to sme my, čo sa tu vraj niekde niekedy muáciua šošovička :o) To by ma ani nenapadlo, že to budete niekto poznať :oD Svet je menší než si nahováram :oD
Inak podľa tvojich opisov som "nadobudla dojem", že musí byť radosť, byť tvojím dieťaťom- pohoda, sloboda, stále nejaké "vzrúšo" a zábava :o) Skrátka pohodové detstvo :o)
A susedia nech si myslia svoje, to ťa trápiť nemusí...

Besmi, vieš že by som rada videla Ondráška, ako už vyrástol? :o) Asi si cez víkendy klasika zaneprázdnená, ale čo keby si potom hodila aj jednu jeho fotečku na výstavu ? :o)

A keď už píšem tento románik:
Dávno som chcela tuším Janke povedať, že keď Míša pije rád sirup, možno by stál za skúšku javorový.

Toť snáď všetko, opatrujte sa, papá






Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Re: Blátivá sobota:-(

22.1.2005 21:05:14
Jani, u nás už je taky bláto, neboj. Ale od zítřka už by mělo být pod nulou a sněžit. Tak jsem zvědavá. A co Míša, ještě se bojí sněhu?

LaBu, tak jsem zjistila, že máte na Jednotke moc hezký emocionální pořad Pošta pre Teba, už jsem koukala minulý týden.
JANA + 2 prckové 5158

Blátivá sobota:-(

22.1.2005 20:52:32
Ahojky!

Tak jsem měla ráno takovou radost ze sněhu, ale než jsme se vůbec vypakovali, tak bylo skoro po něm:-( Sluníčko svítilo jako divý, 4 stupně a jsme zase na blátě:-( Jsem si říkala, jak si tady fňukám, že u nás nic nebude a vida, on přeci jen napadl. Takže pokud to pomůže budu fňukat dál tak si mě moc nevšímejte;o) Uvidíme ráno:-)

No jo, je to tady dneska nějaké mrtvé, asi si všichni užívají toho sněhu, co my tady nemáme I když já se o víkendu taky moc nechytám, buď je doma manža, tak vyžaduje pozornost a nebo jsme u našich, aby si taky užili vnoučátka. Mamča je vždycky celá natěšená, že je celý týden neviděla:o)))
Taky jsem jí tam Míšu nechala, aby si ho tedy pořádně užila a já mohla něco udělat, protože spal odpoledne dlouho, tak než bych ho uložila, bylo by zase hromadu hodin a mě by se do ničeho nechtělo. Takhle alespoň tedy konečně vyžehlím, když jsem se na to včera vyprdla a hodila nožky hore:o)))
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bílá sobota

22.1.2005 19:50:41
Nó, 8 příspěvků za celý den, to už to dlouho nebylo. Kdepak se nám všichni flákají??

My byli odpoledne na procházce, bylo náááádherně sluníčkově. Zalezli jsme na školní hřiště, tam jednak nefoukalo a druhak tam byl čistý nepošlapaný snížek. Lenka se nejdřív bála chodit, ale pak capkala ostošest. Akorát jí vadilo to ostré sluníčko.

LaBu, tak jsem jednu fotku přesunula "na výstavu" :o))).
LaBu 19306

Re: Re: Re: Re: Re: Bílá sobota

22.1.2005 17:25:39
...nehodila:o( Ale zato som si znova pozrela tú Eli a musím znova povedať, že je tam taakáá rozkošná!! :o)) Ako malý trpaslíček v predzáhradke ;o), ako tam tak stojí s tým rožkom:o)...no fakt "výstavný kúsok" :o)
LaBu 19306

Re: Re: Re: Re: Bílá sobota

22.1.2005 17:16:38
Ahojte, holčinky
(napadlo ma ako prvé "Ahojte, bambulky brambúrky", ale to by asi nebolo to pravé :oD
Úplne sa sem k vám už teším :o) Vylyžovaná, unavená, teraz je to tuná ten správny relax :o)
Dopoludnia sme sa znova dobre "vyřádili", aj keď tam dnes bolo oveľa viac ľudí, cez týždeň je to taká skoro naša "súkromná lyžovačka".
Obedík nás čakal u mojich rodičov:o) Ale po návrate do rodného hniezda ma hneď prešla veľká únava, po troch dňoch nevysávania a len veeľmi povrchného upratovania to tu vyzeralo nevábne:o(
Teraz už je to zasa v norme, akurát ja som "poněkud" grogy. O to lepšie mi padne teraz chvíľka oddychu na Rodine :o)
Tatinko zobral Sisu na výlet k jeho starým rodičom (samozrejme tam ide k niekomu aj pracovne), Simča má vraj dnes "strášne" veľa úloh a ja chvíľu vegetím.

Severko, gymnastický míč používam na sedenie pri PC, aj keď mi ho nedávno ukoristila Simča a sedáva na ňom ona pri písaní úloh. Pri písaní ešte vydrží ako tak v kľude sedieť, ale keď sa len učí, číta a podobne, tak sa na ňom v jednom kuse vrtí...myslím si ale, že to pre ňu nie je zlé, skôr naopak. Predtým mala takú špeciálnu stoličku, na ktorej sa polo-kľačí a polo-sedí (úžasný opis, však ;o) a tá nám teraz slúži ako nová Siskina preliezačka :oD
Aj keď dosť nebezpečná preliezka, niekedy ten náš drobec strvára fakt psie kusy :o(

Pett, však aj na vás príde obdobie užívania si, určite, ono sa to tak nejako strieda :o)
Lyžovať chodíme na Pezinskú Babu, je to kopec asi 10 km od nás, najradšej máme svah 500 m, taký akurátne náročný, akurátne ľahký, akurátne dlhý, akurátne krátky....(je tam aj 1000-cka, Simona ju v minulosti zvládala, akurát my s jej otcom sme ju pritom sledovali takto nejako )
Eliške to moc a moc na prechádzke sluší, pohoďáčke malinkej, a musím jej pochváliť aj bundičku, veľmi pekná :o)
Jo a román sa čítal moc dobre, tak kľudne len tak ďalej :o)
(aj keď ja mám vlastne čo doháňať aj dozadu na predchádzajúcich stránkach :oD)
Na výber si nám v hodnotení tvojej zábudlivosti veľmi nedala ;o) Staroba versus zakrnělý mozek :oD Jasne, že to nie je ani jedno z toho!! Je to tým, žeeee......aha!....to ťa tam asi len nič "neoslovilo" :o)

Kubulo, tiež sa chystáš na lyže s Matýskom ? Tak to by šlo už možno budúci rok, nie? Prilbu na gebulku, a ide sa :o)
S chlapmi máš pravdu, musíme mať s nimi niekedy pevné nervy a zľutovanie(aby sme ich teda neroztrhli na ďalších dvoch ;o) Buď k nemu ale trochu zhovievavá , on je to chudáčisko v podstate predsalen IBA jeden z "marťanov" ;o))

....no, oddýchla som si báječne, ale už musím končiť, ešte pozriem, či Sev hodila niečo aj "na výstavu" a dočítam vás dozadu až večer :o)

Zatiaľ ahojte


kubula 16959

Re: Re: Re: Bílá sobota

22.1.2005 12:15:06
ahoj holky,
tak jsem jim ho ukradla :))))) myslím NET :)))) Střední se radši kouká na telku a velký leští noťáska a snaží se dělat, že jim to vůbec nevadí :))) Jinak u nás bude k obědu dietní rizotko a kuřecí vývar. Sice už jsme ready, ale hodit hned do žaludku řízek bych se bála. Ještě mě čeká vytírání a to asi vezmu kyselinou, protože jinak to nemá cenu. Vytřu a během chvilky můžu začít znovu. Katastrofa. Dneska to můžu protáhnout až na venkovní chodbu, máme službu, ale to asi dostane příkaz "střední".

LaBu jak já ti závidím!! Já bych jela na lyže hned, ale .... budu si muset počkat, až prďolka doroste a bude moci jet se mnou.

Dneska mě zase ten můj drahouš (velký) pěkně nakrkl, já nevím, ty chlapy to mají asi jako sport nebo co. Kdybych našla tu brožurku, kterou jim určitě někdo namlátil do hlavy, tak ji rozcupuju, že by se divili - oni se to totiž musí učit už ve školce. Mají speciální hodiny: Jak vytočit svou drahou polovičku.

Tak se holky mějte.

Rain já tě zase u PC nechytla, takže ICQ zas nic. Tak já jdu makat. Chlapečkové se mohou pěkně válet a my makáme jak šrouby - to mi tedy pěkně dere. Páááááááá a úúúúúsměěěěěv :))
Šťastná To Žena 12756

Re: Re: Bílá sobota

22.1.2005 11:45:13
dobré skoroodpoledne !! :-))
kde jste všechny ??? (teda kromě pilné SEv a LaBu..?) My jsme teď dopoledne šli nakupovat - s hlavním cílem, koupit mýmu taťkovi něco k svátku - má ho zítra a jako druhej, vedlejší cíl bylo nakoupit něco v potravinách - odpo přijde návštěva) Dorazili jsme domu sednu k PC a uvědomim si, že náš hlavní cíl byl totálně zazděnej, zapomenutej , prostě jsme škopci a zapomněli jsme taťkovi koupit něco k svátku.
Došli jsme pouze do potravin tak nakoupili a vesele jeli domu. Tak to budeme muset zítra zachránit v Bille - ale řeknu vám, že poslední dobou zapomínám čím dál častějc - staroba, nebo zakrnělej mozek??? :-))))

Alíku neviděla jsi včera Krause (určitě viděla co?) to byl nářez, fakt jsem se pobavila - a jak tam hrál na kytaru to jsem se málem smíchy počurala - Krause teda žeru - jestli je to ten správnej výraz pro skoro třicetiletou ženu a né výraz hodnej puberťáka. :-))

LaBu vy se teda krásně užíváte - trošku závidim :-))) a kam jezdíte lyžovat? (nevim jestli jsi to už tady nepsala...jestli jo, tak se omlouvám :-) )

kubulo - u nás sousedskej spor začal naprosto stejně - hlavní problém - vytírání schodů, co se sousedka našmírovala jestli je vytírám správně a poctivě - jo jo to jsou starosti. Ale od tý doby co byl výstup s mým drahoušem je klid.

SEV zkoukla jsem fotky, móc pěkný !!, uvědomila jsem si že po dlouhý době vidim Leni se zoubkama, většinou je má pečlivě ukrytý - moc jí to sluší když se řechtá :-)) Jen víc takovejch vysmátejch fotek :-)

jak jste na tom se zubama (dětiček) teda né že by mě nezajímal stav vašeho chrupu, ale přece jenom.... Eli už má skoro venku spičák a další špičák na cestě. Musim někam zabušit ale zvládá to teda moc dobře. Asi bude v tomhle po mně - žádnej cimprlich ohledně bolesti :-)

tak já jdu vařit oběd, dneska budou špagety, pro Eli udělám taky nějakou směs na ně, tak doufám, že jí to bude chutnat.
Odpoledne přijde ten kámoš za malou - to jsem na to zvědavá, ještě takhle s žádnym prckem nebyla, doufám že se nepoperou :-)))), pak kdyžtak hodim fotky.

tož jdu , pěkně jsem se rozepsala, tak jestli jste to někdo přeskočil - nebudu se zlobit - kdo to má taky číst takovej román :-))
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 18607  [Dalších 18497 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.