| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 18607  [Dalších 18507 >>]
Utopýr 9323

Re: Re: Slnečná zimná nedeľa :o) (dúfam, že aj všade u vás :o)

23.1.2005 11:04:52
Aliku Aliku, nejde o to, co chces diskutovat se Zdendou ty, ale o to, co s tebou chce diskutovat on :P

Sev, ja budu varit kvetak, bud mozecek, nebo ho jen uvarim, nakrajim, zaleju besamelem, pokryju syrem a na chvili zapecu. Takze nic pro tveho masozravce.
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Co vaříte?

23.1.2005 10:53:26
Holky, dejte mi nějakou inspiraci k obědu, já už mnohdy fakt nevím, co bych uvařila... Nejlépe i s receptem (to je pro Pet - sem s ním!). Včera jsem dělala chlapům řízky a sobě teplý bramborový salát s cizrnou a dneska mám na programu dušenou mrkev.

Venku se teda parádně rozchumelilo, nejraději bych jen tak zírala z okna, ale dětičky mě nenechají ani minutu. Zatím je sice těsně nad nulou, ale jak jsem kukala na počasí, mělo by přituhovat.

Třeba tohle, to by byla paráda...
Abcded 23276

Re: Re: Slnečná zimná nedeľa :o) (dúfam, že aj všade u vás :o)

23.1.2005 10:44:55
Ježkovi voči, já teda píšu po ránu....to "o" si v druhé větě samozřejmě odmyslete:o)
Abcded 23276

Re: Slnečná zimná nedeľa :o) (dúfam, že aj všade u vás :o)

23.1.2005 10:42:29
Ano, ano Cisco, Labu to vystihla úplně přesně:o) MMCH o liný pes inflace, IS-LM modely a další vychytávky je možná to poslední, co bych se Zdendou chtěla probírat:o))))

Jinak jsem vám zapomněla napsat, že jsme včera Kubu ostříhali - chudáček je teď vybranej:o( Ale bohužel už jsme museli, vzadu už to měl dost dlouhý a vypadala to , hlavně po ránu, jako vrabčí hnízdo. No a pak vlastně taky, protože moc dlouho učesané to nevydrželo:o) Ale co si vzpomínám, tak třeba staršího bráchu jsme poprvé stříhali až asi na dvou letech, páč se mu to hezky kroutilo a mě se to moooc líbilo:o)

Jinak u nás je taky snížek, možná půjdem zkusit boby, na jeden severní kopeček, tam už by to možná šlo. Tak doufám, že nás táta místo toho nebude tahat někam na tůru.

Pett, pochlub se s receptem na výbornou špagetovou omáčku, já špagety moc ráda.
Šťastná To Žena 12756

Re: Re: Slnečná zimná nedeľa :o) (dúfam, že aj všade u vás :o)

23.1.2005 10:14:35
ahojky,
tak nám tady napadl sníh (Jani přijeďte na návštěvu, vemte sáňky a vyrazíme sáňkovat :-)))) ) což mi připomíná, že bych možná mohla dojít k našim pro sáně.
LaBu - dík za pochavlu Elíka, máš pravdu vypadá tam jako trpaslíček :-))))

Jináč včerejší návštěva dopadla vcelku dobře, zpočátku byla Eli celá nesvá (protože se zrovna vyspala) ale pak to rozjela a bylo zle :-))))). Chtěla kloučka objímat, pusinkovat a pak byla tak rozparáděná, že ho kopla do tvářičky, což už kámoš psychicky nevydržel a začal brečet. S pláčem se k němu přidala i Eli a bylo to :-))))). Naštěstí se pak zase ukmotřily a vydržely vedle sebe. Jak řekla maminka Martínka - on je nesmělý po tatínkovi a Elíšek na něj šla moc rychle :-)))) Což je náš problém, máme rádi miminka hlava nehlava. Fakt si myslela že je to její hračka, začla mu dávat dudlíka, napít z flašky - asi by možná potřebovala nějakýho sourozence :-)))))) (jo klouček byl a dva měsíce a něco mladší )

K včerejší špagetový omáčce - měla vééélkej úspěch - ovšem né ta spešl pro Eli ale ta naše :-). Její směs jí vyloženě nechutnala., tak jí taťka zkusil dát kousek naší a měly byste vidět jak se oblizovala :-). Dneska jí zkusim udělat palačinky - jestli se mi teda bude chtít a jestli najdu jedno vejce :-)

Dneska musíme jít koupit zapomenutý dárek pro taťku a k večeru tam vyrazíme.

Alíku jsem si říkala, že vy budete nejspíš na nějakym výletě :-)))no jsem ráda, že se to tu trošku zaplnilo, včera to zachraňovala LaBu a SEV - holky dostanete medaliy :-))))
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Ještě bělejší neděle

23.1.2005 10:06:07
Dobré ranko!

Tak my s Lenkou chrupaly do devíti,ale bylo mi to málo, protože jsem usnula až někdy kolem půl druhé. Asi jak jsem si v podvečer hodinku schrupla, tak se mi pak nechtělo spát, tak jsem čučela do stropu a spánek nikde :o(((.

Venku se momentálně rozsněžilo. Večer trošku napadlo, tak jsem se těšila, že do rána bude hromada a prd. Zajímavé je, že nejvíc se to drží na silnici a autech. Tráva a chodníky nic. Nóóó, ale hezká chumelenice se žene. Já to tady vidím z balkónu, máme výhled do údolí Labe a tak vidím, jak se to bílo žene z dálky k nám :o).

Tak kdepak máme Li, aby vyřídila naše gratulace Zdendovi? Tak teda všechno nejlepší k svátku!!
Utopýr 9323

Re: Slnečná zimná nedeľa :o) (dúfam, že aj všade u vás :o)

23.1.2005 9:41:01
No ja nespim uz od sedmi, Kuba je nechutne ranni ptace :( Uz jsme dokonce byli trejdovi pro snidani a pro noviny. A jelikoz vcera trejda nechal kocar v aute, vlacela jsem Kubu na koni. Bohuzel chtel Kuba porad dolu, aby moh osobne zkontrolovat vsechny kaminky po ceste... Tady je slunecno a mrazivo, tak mozna pujdeme po obede na ty kone.
LaBu 19306

Slnečná zimná nedeľa :o) (dúfam, že aj všade u vás :o)

23.1.2005 9:13:10
Ránečko, vespolek :o)
Čo snáď ešte spíte? :o) Užívate si nedeľu, že? No teda len tak ďalej

Ja už mám polovicu family preč z domu, Simonka s tatinkom už odfrčali a my so Siskou za chvíľku musíme ísť za nimi, čakajú nás dnes rodinné povinnosti, vrátime sa popoludní.

Cis, myslím, že keď ty máš akože Kubíčka C s vzorovým stavom pindíka, tak Alík má jako aspoň toho Zdendu, neeee?:o)) Ak som aspoň trocha v obraze

No, musím už aj ja ísť, peknú nedeľu! :o)
Utopýr 9323

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blátivá sobota:-(

23.1.2005 7:54:12
I jen si ho vem Aliku, my uz jsme si sve o linem psu inflaci, IS-LM modelech a dalsich vychytavkach povedeli :) I kdyz nechapu, co to ma spolecneho s pindikem???
Zdéna (s hlavou plnou séna) 21712

Re: Re: Re: Re: Re: Blátivá sobota:-(

23.1.2005 1:47:10
OOOOO děkuji Alíku, to nemuselo být:o) Ale samozřejmě, že jsem jenom TVŮJ:o))))
(to má Cisca za toho pindíka)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 18607  [Dalších 18507 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.