| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 618  [Dalších 598 >>]
Gabča 27 13137

Re: Re: Re: Re: Hlásím se!

1.11.2003 5:38:25
Peťul,
přes den je Samuel naprosto pohodové a spavé miminko :-) Nemám tušení, proč v noci takhle blbne, možná se fakt přejídá, nicménně už si vybojoval místo v naší posteli mezi mnou a manželem, nějak jsme ani jeden nenašli zálibu v opětovným stávání k postýlce :-) Příští noc to musí bejt lepší, prý miminka mlíko cejtí, tak bude chlácholit výhradně manžel :-) Doma máme 4 děti, Eliáše a Nikolu 4 roky a Juditku 2,5. Ta s náma spí v ložnici, takže chystáme nenápadný přesun do děcáku, aby jí Sam nebudil, snad si to nebude spojovat s příchodem mimina.

Tak pejsek vyvětrán a já to jdu na chvilku ještě zalomit, děti vstávají kolem sedmé. A taky se chystáme do přírody, tak snad neumrzneme :-) Jsem zvědavá, jak se předvede ten náš čupr kočárek v terénu :-)
Bajka + 2 brouci 5337

Re: Re: Re: Hlásím se!

1.11.2003 5:19:57
Gabčo krásný sobotní ránko - a čerstvý vzduch, jdete-li teda se čtvernožcem ven :-) Mám dokojíno, jenže malýho trápí bříško, takže po položení do postýlky sebou kroutí, heká a frká - do dvaceti minut buď zabere, nebo začne plakat. A já nemám na to lehnout si vedle něj do postele a čekat, co z toho bude, protože zmátožit se z polobdělýho stavu mi dává zabrat. Tak se raději udržuju svěží u Rodinky :-) Nicméně vypadá to na klid, tak se za chvilku půjdu ještě položit.
Teda koukám, jaký máte režim! 5x kojit během tří hodin, to teda klobouk dolů... :-) Taky ho zloběj větříky?
Role maminy - už to relativně jde, v sobotu brzky zrána si vždycky vzpomenu na pár týdnů před tím (zrození našeho syna :-) a pěkně se oklepu. Ty máš kromě Sama ještě nějakýho raubíře? (manžela nepočítaje :-)
Gabča 27 13137

Re: Re: Hlásím se!

1.11.2003 5:13:32
Ahojky Peťulo,
už vstáváš nebo si jdeš ještě lehnout? Já nemůžu zabrat, Sami se budí každou chviličku, od 2 do 5 jsem teď kojila 5x. A to radši ani neříkám, že se jinak budí klidně i 15x za noc. To jenom frká, pak zesiluje, nabírá k pláči... co nejvíc ho hladím a prso vytahuju jen když fakt musím. Třeba to může být i traumatizujícím porodem?? Nicménně se oblíkám a jdu se psem :-)) Nějak jsem nepostřehla, jak si zvykáš na roli maminy?

G.
Bajka + 2 brouci 5337

Re: Hlásím se!

1.11.2003 5:06:05
Tak to mě s tou MS nestrašte :-) Honzajs má dnes dovršených sedm týdnů (Gabčo - též tak :-) a po tý potvoře zatím (ťuky ťuk ) ani stopa... Držím palce, aby jí to tak vydrželo aspoň toho půl roku. Zato ještě stále špiním po porodu, už mě to otravuje :-(

Berush - dcero ztracená, už jsem si říkala, že Tě povinnosti natolik zahltily, že nemáš čas se na tety aspoň mrknout! :-))
Gabča 27 13137

Hlásím se!

1.11.2003 2:09:04
Tak mi všechny dětičky spinkají :-)

Mám 7mi týdenního Samuela a MS jsem dostala minulý týden, přesně na začátku 6. týdne. A to kojím každé tři hodiny :-)
G.
Berush 5363

MS

31.10.2003 15:17:46
Drobný příspěvek: mě dorazila MS poprvé minulý týden a Zuzka je narozená v březnu. No obešla bych se bez toho klidně dýl...
Bajka + 2 brouci 5337

Re: Pěkný podzimní pátek

31.10.2003 12:42:10
Tak jsem zpatky, drobek potreboval mit jen pocit, ze kdyz se probudi, mamina k nemu pribehne :-) Hned zase zabral.
K tomu koupani - koupu obden, mezitim otiram cele telo mokrou zinkou. Mam ted problem v tom, ze se malymu osypal cely oblicej, je mi ho moc lito :-( U Dr. nam dali nejakou mastnou masticku, tak potirame, chudera vypada potom jako pripravenej na rozneni :-) Pevne verim, ze to neni predpriznak atopickyho ekzemu, ja i manzel jsme takovi ti "vybliti" svetli typy, oba kuze zadna slava, tak uvidime. Zkusim vysadit sladky, treba to pomuze. A vubec - davate si ted pozor, co jite? Nebo nejaka specialni dieta? (kvuli materskymu mlicku).
Nausnicky - my se teda rozhodli, ze je Honzikovi porizovat nebudem :-)), uz tak premyslime blahovci dopredu, co bychom delali, kdyby - az puberta uderi - prisel jednou s cvockem v uchu. Jsme v tomhle smeru takovy konzervy, obarveni a ocvockovani kluci - to proste neni salek naseho caje :-)
Bajka + 2 brouci 5337

Pěkný podzimní pátek

31.10.2003 12:20:46
taky je u vás tak krásný počasí? :-) Teď jsme se s píďalou povozili venku, Honzík si tam spokojeně chrupká a tak mám radostnou chvilku pro net a pro vás :-)
K tem odpovedim - u Exploreru by to melo fungovat tak, ze myskou najedu vpravo dole u prispevku na "Odpovedet", nejdriv zmacknu (ja teda levou :-) rukou Shift, pridrzim ho a pak pravou rukou mysi kliknu na "Odpovedet" - odpoved napisu do novyho okna, ktere se mi otevre. Pak teprve pustim Shift. Nebo to jde i trochu sloziteji - myskou najedu na "Odpovedet", zmacku PRAVY tlacitko mysi a dam "Otevrit v novem okne". To taky funguje :-)
Tak, Honzik mi rve, takze chvilka byla opravdu jen chvilkou :-( Letim k nemu :-)
Simca+Sara 6.9.03
  • 

Re: Odpovědi

31.10.2003 9:45:53
Pridavam sa k Verci,ani mne ten shift nefunguje ;-(
So sarou von chodim aj,ked sa mi nechce ;-( Zaspinka vzdy,ale niekdy,len na hodinku. Snazim sa ist von stale,ked neprsi,ved ten drobec spanok potrebuje. Vcera zaspala az okolo 23.00 hod. Zobudila sa v noci o 4.00 a rano o 7.00 a este stale pekne spinka.Niekedy zaspi aj po papani na 1/2-1 hodinu. Ja som to myslela skor tak,ze uz nespi tolko, lebo spavala aj 4 hodiny doobeda aj poobede, ale holt drobci nam rastu a chcu spoznavat svet.My nekupeme kazdy den, som v DE a tu nam odporucali,kvoli alergiam, pokozke ... kupat len 2x tyzdenne.
Za tip na zmenu ikonky dakujem, mrknem sa na to. Bezim cez Netscape a mozno je problem tam,skusim zapnut Explorer.
No nausnicky aj ja rozmyslam, kedy a ako? Skusene maminy mate nejake tipy?
Krasny den a este krajsi vikend pa,pa.
Věra, Elinka a Tom 10852

Odpovědi

30.10.2003 23:28:40
Jak jsi to myslela: Odpovědět a přidržet Shift? Mě to nejde... :-(((
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 618  [Dalších 598 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.