Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Nesulka+Niky+Vil | 6785 |
18.11.2006 11:12:01
|
18.11.2006 11:05:16
Ahoj Ester, přesně tak, docela mi padly do oka, tak doufám že bude mít Nika radost.
Zrovna jsem pro ní dodělala dort k svátku. Přála si růžový se žížalkami, tak ho má. |
estra+Ema 1/02+Kvido 1/08 | 46071 |
18.11.2006 1:33:54
Zabloudila jsem na vaší diskusi. mám holčičku leden 2002 a koukám, že máme stjný dárek k Vánocům. Korálky z Ikei :-)
|
S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 | 9786 |
15.11.2006 20:07:25
Botky jsou krááásné, cena ovšem taky ;o)
já teď řeším mikuláše, bude mít ve školce, od prarodičů, tet a strejdů, tak jsem říkala že Mikuláš přinese i něco užitečného...novou čepku, triko do školky....po mikulajdovi se na sladkostech pasem celá rodina :o) já ovšem nemůžu , pravidelně šlapu na roťáku a pak bych to zazdila sladkým :o( |
14.11.2006 7:41:04
Jé tak to už se těším na vyprávění jak proběhly vánoce. Také jsem zvědavá jak bude letos reagovat Nika.
Včera jsem jí koupila zimní botičky. Jsou krásné, jen tu cenu bych si představila tak o polovinu nižší. (920,-Kč) |
11.11.2006 15:31:19
Tak to je fajn že se ti daří...přeji ať to vydrží co nejdýl....léééta!!! ;o)
Tak u nás už jsme snad z nejhoršího venku Alex už normálně jí...i spí...Sany už se taky lepší! I u zubáka super kouknul nám do papul a nic...jééé a já se tak bála :o) Taky bych potřebovala generální úklid a to jsem doma...měla jsem v plánu okna a nakonec při těch marodech nic moc! Jo včera jsme psali ježíškovi ,byli jsme s mužíkem naměko Sany tančila po bytě a radovala se z toho co si mohla napsat...jsem zvědavá co bude dělat až to dostane :o))) |
11.11.2006 10:50:52
V práci se to trochu zlepšilo. Sice k šéfové bych měla stále výhrady, ale snažím se to nějak všechno přejít. Nastoupila k nám nová kolegyně, tak i díky tomu se vztahy trochu zlepšili. No uvidíme. Doufám, že tam ještě nějaký ten čas vydržím.
Doma je to také o hodně lepší. S DH jsem si promluvili a dokonce mi začal doma pomáhat a celkem se ke mě snaží chovat o něco lépe než předtím. Nika má zase rýmu, tak nevím jestli se jí z toho nevyklube něco horšího. Abych řekla pravdu, ani by mi moc nevadilo, kdybych s ní zůstala třeba týden doma. Aspoň bych si pořádně uklidila a také by jsme něco napekli. |
9.11.2006 16:30:27
Přesně takový je Alex..."maminčin mazlík" nejradši je u mámy ;o)
Co ty a práce? a co doma už to klape tak jak má? u nás teď lítám kolem dětí a na manžela nezbývá čas...dokonce jsem ho vystěhovala i z ložnice ať se vyspí......taky se už necítím nejlíp něco na mě leze...a manžel to není ;o) |
9.11.2006 13:24:07
Jé já když si vzpomenu jak jsem lítala s Nikou bůhvíkde a je naprosto v pořádku. Kamarádce se narodil chlapeček v červenci a je moc hodný a dr jí také říkala, že by měl něco už děla. Ale on prostě o pohyb nemá zatím nějak extra zájem. Je to vyloženě takový mazlíček bumbrdlíček. Chudáčci miminka, takhle je terorizovat.
|
9.11.2006 10:27:17
To znám já jen o nich slyším a už se drbu.....:o(
prej to je novodobá epidemie...moje 10-ti letá neteř to přinesla 5x posobě...udělala jsem jí melír a má klid. Unás se marodí rýma, kašel Alex teplotu 39...Sany ráno taky kuckala, no do školky ještě šla zítra už nejde ,jdem k zubaři..... :o( Navíc kvůli tomu že prcek ještě nelozí mám průvodku na neurologii, tak jen doufám že mi potvrdí co si myslím že je vpořádku jen je lenivý! |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.