| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 663  [Dalších 503 >>]
S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 9786
16.3.2007 22:18:40
Víš co mám pocit že ty dr. jsou naprd...pořád stejné sirupy, stejné tablety.
NENÍ TAM NAČ CHODIT
Rýma už ustává jen ten kašel...no uvidíme, počkám jestli tro přestane zároveň s rýmou ,pokud né...bude třeba přitvrdit na doktorku.
Poslední dobou s ní nejsem vůbec spokojená!
Pořád pláší u malého z přibírání a dovedností a nad věcmi které přijdou závažné mně mávne rukou!
Nesulka+Niky+Vil 6785
16.3.2007 10:25:33
Jejda chudinky. Hele Nikča už 2x měla takhle velký kašel kterého jsme se nemohli zbavit, když jí dr. dělala výtěr tak vše bylo ok. Mě se to ale nezdálo, protože manža ten kašel měl také a tak si zašel na plicní a tam "naplival" do zkumavky a zjistili mu že má stafylokoka tak mu dali antibiotika no a tak jsem tam vzala i niku a zjistili také že má stafylokoka a ještě nějaké "koka". Měla opravdu vleklou zelenou rýmu a ten kašel vždy trochu ustal a potom zase začal.

Dr mi tehdy moc nepomohla a tvrdila mi že jí nic není, tak jsem na to plicní šla bez jejího vědomí.
15.3.2007 22:26:40
Ahojky...hlásím se že existujem....
pořád se u nás marodí, po těch neštovicích maj děti oslabenou imunitu a né a né se vyléčit!
Pořád dokola rýma-kašel-teploty......už se to vleče snad měsíc, je to děs, zrovna dnes Sany kucká až se dusí, jen večer a to větrám ostošest :o(

tak nevím co s nimi, jsou taky akutně protivní...oba!

Už z legrace říkám že prcka vrátím, ten je ještě v záruce, Sany prodám ;o)

zlatíčka moje...léčím a léčím a nevím jak jím více pomoci :o(
Nesulka+Niky+Vil 6785
10.3.2007 10:15:59
Ahojky, je to čím dál tím stejné. Začaly nám v práci zase kurzy, ale snad vše bude klapat tak jak má. Obvzlášť lektorku na němčinu máme naprosto úžasnou. Nikolka dnes odjíždí na školku v přírodě. Má tedy ještě trochu rýmu (kterou dostala v úterý), tak to není zrovna ideální, ale snad se to nezhorší a vše proběhne v klidu. Sice jsem zvyklá, že je nikča mimo domov, ale vždy je to u někoho z rodiny. Takhle je to poprvé tak mám z toho trošku nervík. :o))) K tomu hormony spojené s menstruací ... no určitě víš o čem mluvím, že :o))))))))))))
9.3.2007 20:00:39
Ahojky vkládám fotečku z karnevalu ;o)
jak se jinak máš????
Nesulka+Niky+Vil 6785
1.3.2007 11:40:27
1) Nemocenská

Zaměstnavatel nebude nadále akceptovat potvrzení od lékaře o pracovní neschopnosti. Kdo může dojít k lékaři, dojde i do práce

2) Chirurgické zákroky

Veškeré operace jsou v době Vašeho pracovního poměru zakázané. Firma Vás přijala jako celého a neporušeného člověka. Pokud si necháte něco odstranit, bude to posuzováno jako hrubé porušení pracovní kázně

3) Volno na zotavenou

Každý zaměstnanec má nárok na 104 volných dnů za rok. Tyto dny se budou nazývat soboty a neděle.

4) Návštěva toalety

Návštěvy na toaletách se budou řídit abecedním pořádkem. Všichni zaměstnanci začínající na písmeno A půjdou na toaletu mezi 8:00 až 8:20, písmeno B 8:20 až 8:40 atd. Pokud to nestihnete v uvedeném čase, musíte počkat do druhého dne, nebo si vyměnit časenku s jiným zaměstnancem. Tato změna musí být písemně povolena od vedoucího obou zaměstnanců. Pro použití toalety jsou stanoveny 3 minuty. Po uplynutí tohoto limitu se ozve zvukové znamení, toaletní papír se ukryje a dveře toalety se otevřou dokořán.

5) Absence z důvodu úmrtí

Tato absence Vám bude omluvena pouze za předpokladu, že zaměstnavatele uvědomíte minimálně 14 dní předem, protože jste povinni za sebe zapracovat náhradu.

6) Přestávka na oběd

Hubení zaměstnanci - 1 hodina (musí vypadat lépe)

Zaměstnanci se standardní váhou - 30 minut (stačí pro udržení váhy)

Tlustí zaměstnanci - 5 minut (stačí na vypití odtučňovacího koktejlu)

7) Kodex oblékání

Doporučuje se, aby zaměstnanci chodili do práce oblečení úměrně svému platu. Kdo bude přistižen ve značkovém oblečení, bude to znamenat, že je na tom finančně dobře a může mu být snížen plat.

Děkuje Vám za loajalitu vůči naší společnosti. Jsme tu od toho, abychom zabezpečili pozitivní zaměstnanecké ovzduší.

Nesulka+Niky+Vil 6785
28.2.2007 18:13:37
Ahojky, nestíhám nestíhám. Hrůza. Lítala jsem teď mezi domáctností, prací, nemocnicí no děs a běs. Všichni chtějí všechno a pokud možno hned. Jo moje heslo zázraky dělám ihned, nemožné do tří dnů.
Dnes jsem měli tiskovou konferenci tak asi budu v 18,45 v regionálním zpravodajství na primě :o))))))))))
Začal nám totiž další projekt. V pondělí máme první kurz, to zase budou fofry :o(
Jinak nic nového není.
27.2.2007 12:32:50
dnes jsme měli závěrečné plavčo v kursu kde chodí Sany ze školkou

24.2.2007 20:46:52
ahóój . kde se touláš?
Tak já mám obě dítka nemocné, teče jim z nosu z očí...no děs běs!
V úterý ma Sany závěrečné plavání ve školce tak snad bude fit.
Taky nás čeká školičkový karneval...co vy jak válčíte?
My už plánujeme dovolenou...už aby to bylo ;o)
12.2.2007 12:44:36
moc držím palečky ať všechna vyšetření, zákroky aj. dopadnou co nejlépe!!!!!
Když se ser. tak najednou a ve velkém co :o(
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 663  [Dalších 503 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.