| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 256  [Dalších 126 >>]
stonožka Maťula12/01,Kubík8/05 6443
23.12.2004 20:13:37
Veselé vánoce a do dalšího roku jen to nejlepší přejí všem Katka, Matýsek a mimi v bříšku.
Šárka+Šárinka 12/01 899
23.12.2004 18:41:30
Přejeme vám a všem blízkým krásné Vánoce a hodně štěstí a zdraví v novém roce.
Mějte se moc krásně Š+Š
Kinga+3 21928
23.12.2004 15:51:33
Taky přeji všem příjemné a klidné vánoční svátky a hodně štěstí, zdraví a lásky v novém roce 2005.
Taky se sem už tento rok nedostanu, tak si to všichni užijte a mějte se pěkně.
Anička + Petřík
Marlota 20751
23.12.2004 9:54:21
Ahoj holky, nějak nestíhám a vůbec se k počítači nemůžu dostat, už mám všechno hotový a teď se jenom těšíme na ježíška. Přeju všem ty nejkrásnější vánoce, krásné dárky mrňouskům a úžasnýho silvestra, já se sem už asi nedostanu, tak si to užíte, pa příští rok. Marlota a Patrik
stonožka Maťula12/01,Kubík8/05 6443
21.12.2004 19:20:04
Tak se omlouvám, ale vůbec nestíhám.
Matěj děkuje za všechny gratulace a přejeme všem dodatečně nebo předem také vše nejlepší.
My měli oslavy celý víkend. V sobotu moje rodina, v neděli manželova.
Maťula dostal velikánský dort s letadlem, ale skoro celý jsem ho rozdala, protože na sladké nějak není chuť, že?
Jinak napečeno už mám, nějak jsem to nepřeháněla, protože stejně nejsme skoro celé svátky doma. 24.jdem dopoledne k manželovým rodičům, 25. k jeho babičce a 26. jedem k našim, kde zůstáváme až do 30. (letos možná až do 1.1.)
Mates dostane od Ježíška takovou tu dřevěnou vlakovou dráhu z Tesca (originál ji vyrábí myslím Brio, ale za podstatně větší peníz), k tomu i tahací lokomotivu na baterky. Pak ještě knížku (Martínkova čítanka), pracovní nářadí, aby stále nebral tatínkovi) a pár drobností.
Jinak jsme začali od včera taky rýmovat, tak doufám, že se to nerozjede i jinak.
Tak musím končit, protože manžel už mě vyhání od počítače (potřebuje jít pracovat).
Pěkný večer všem
Šárka+Šárinka 12/01 899
20.12.2004 23:47:25
To je super, tak si to s miminečkem pěkně užívejte. Moc ti to přeju. Ahoj Š+Š
Kinga+3 21928
20.12.2004 19:51:43
tak mám po vyšetření té cukrovky a jsem úplně zdravá !!!! a moc šťastná!!!
Už se konečně můžu těšit a připravovat na Vánoce bez jakýchkoli mráčků a mraků.
S těma fotkama jsem absolutní laik, takže vůbec neporadím. Zatím se mějte...
LETICE 23846
20.12.2004 8:35:59
Ohledně fotek. Na stránku to nevím, ale mohly bychom si založit album prosinčátek 01. Aspoň bychom vědly, s kým ci to na dálku povídáme. A jaké máme kulíšky.

My budeme zdobit stromeček buď dneska nebo zítra. V sobotu jsme měli oslavu Anetky třetích narozenin. Byla pěkná, ale naše kočka byla tak divoká, že fotek je pramálo. Stále se pohybovala a než nám foťáček cvaknul byla v trapu.
Kamila+Anežka
  • 
19.12.2004 20:15:07
Holky, jak sem dáváte ty fotečky?Kamila
Kamila+Anežka
  • 
19.12.2004 20:12:37
Ahoj holky, taky se připojujeme ke gratulantům. Néža už třetí narozeniny oslavila, má je přímo na den, kdy chodí Mikuláš, oslavy jsme měli dvě, první na její narozeniny s babičkou, druhý den byla další oslava, to byl doma konečně manžel a ten den odpoledne přišel i Mikuláš (manžel), zatím bez čerta, ten přijde asi příští rok :). Jak jste psaly o nakupování dárků, jelikož v našem malém Šluknově prodávají hračky jen Vietnamci, objednala jsem jich několik přes internet u Čáryfuka (www.čáryfuk.cz)-např. prstové barvy, dřevěné puzzle, brusličky - ty s dvouma nožema a taky váleček a vykrajovátka, ty bohužel už neměli. Ještě jsem vlastně z dina objednala takový ten stan dovnitř i ven.Tak, ještě mě čeká vánočka a pak jen snad procházky, pohádky apod. Mějte se krásně, u nás je sníh ! Ahoj Kamila
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 256  [Dalších 126 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.