Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
jiřka a adelka | 898 |
10.4.2008 23:14:42
A Lili raděj utekla spát. Já zdravím
|
Delete | 8214 |
10.4.2008 22:57:16
lili,
ty taky? Jak jsou staří? |
Lili + 5 :-)) | 28559 |
10.4.2008 22:16:37
koukám, že je nás tu se 4ma dětma víc
že bychom založili novou diskusi "Čtyři děti" ) |
Delete | 8214 |
10.4.2008 21:15:37
Jo, tak s tím jídlem máš pravdu, je to hodně o ceně dopravy, na Moravu to prostě stojí víc...
Já bych na Moravu bydlet nešla, pro mě je moc "placatá"....mám ráda Prahu, nerada jsem odkázaná jen na jednu možnost v čemkoliv....tady si můžu vybírat, školku, školu, práci.....je to vždyněco za něco a každý má možnost volby. |
jiřka a adelka | 898 |
10.4.2008 10:33:42
Tak až budeš v našem okolí dej vědět a zajdem nakavčo
A drahé to tam je jak co.Hipernova má jiné ceny jak u nás.Už od Pardubic se dá poznat velký rozdíl.A jídlo je hodně levné než tady.Od nás jezděj lidi nakupovat do čech často.Jo jasně nesmíš jít do Prahy přímo do centra |
Delete | 8214 |
10.4.2008 1:21:41
Vidíš, já také toužila po dvojčatech a mám je . A to je nikde v rodině nemáme...
Další dítko už také neplánujeme, ony ty výdělky tu sice asi jsou vyšší (i když třeba ve šklství je to prašť jako uhoď, ono jde spíš o ty možnosti, v čem lze třeba podnikat, za co ti v Praze zaplatí a tak...), ale ono je tu taky všechno tak nějak dražší....hlavně ty možnosti jsou dražší . Prostě když máš možnost něco si pořídit, někam zajít nebo nechat za sebe někoho pracovat (např. chůvu), tak si to zaplatíš, abys zase měla čas na něco jiného a tak....když tu možnost nemáš, tak tě možná ani nenapadne, že bys sis to třeba pořídila....a tím žiješ vlastně levněji... Jinak já mám v Olomouci bráchu s rodinou a všude kolem rozeseté kamarády mojí sestry (žila dost dlouho v Přerově), a protože jsem tam také jezdívala, znám zejména okolí Přerova poměrně dobře. |
jiřka a adelka | 898 |
10.4.2008 1:10:29
Já jsem z moravy ,momentálně kousek od Olomouce.Denisa bude mít 16 ,Lenka měla 14 , Jan Daniel má 6,5 a Adélka tak tu máme také stejně.Až na to že má touha jsou dvojčata.Co už není možné.Finančně bych to asi už nezvládla.Naštěstí mám nenáročné díta co nepotřebují věci značkové.A taky jsou tu malé vídělky než u vás.Tak miminko už bohužel by neprošlo.Musím počkat na vnoučata.A že jich bude.Alesponˇ doufám.Všude kolem máme dvojky.
|
Delete | 8214 |
10.4.2008 0:30:18
Jiřko,
tak pocity z říjňátek máme podobné . Já jsem zakotvila na dvojčatech, i když je tam už také úplně jiné osazenstvo, než když se narodily moje dvojky. Ale stejně je pořád o čem kecat . Na Vícečetky teda zkusím nakouknout, třeba to zase bude fajn... Já mám samé holky, Lence je 6,5 (září 2001), dala jsem ji o rok (no vlastně o týden, ale podle zákobna o rok ) dřív do školy, takže právě končíme první třídu a maximální spokojenost. Pak jsou dvojčata Petra a Pavla (únor 2003), jsou o šest týdnů nedonošené, což má menší následky hlavně v mluvení, ale jinak snad v pohodě, za rok by měly jít k zápisu, tak snad do té doby tu řeč dorovnáme. V ostatním jsou na tom dost dobře, hlavně Pája. No a pak mám Janičku (říjen 2005) a to je takové nenormální dítko, už jsem to psala na říjňátkách, že mám dost problém o ní mluvit, protože to vypadá, že se vychloubám. Ale ona je fakt dost neskutečná, navíc má charisma, kterým si získává lidi, což teda mně až tak dobře nedělá, už kvůli těm třem starším, které si tu pozornost zasluhují také. A co tvoje dítka? Jak jsou jsou stará a jak se jmenují? A ještě odkud jsi? My jsme z Prahy, i když je v plánu stěhování asi 30 km za Prahu do domečku. Pořád ale není jisté, že to vyjde. |
jiřka a adelka | 898 |
9.4.2008 23:22:30
To mě mrzí.Já bych řekla že je to už pasé a Ivul a Janča už o tom ani nevědí.Ostatní co píšeš jsem tam ještě nepotkala.Ani na srazík nepřijely.Kopance dělá aždý.Obzvláště já.
Jak máš staré děti . Přibliž odkud jsi.Pokud ti to není proti srsti. Já si na vícečetkách dost pokecám. Na říjnu 05 jsem nějak pozadu. Každá druhá je v očekávání a ta mám pocit že tam moc nepatřím.Je fakt že to chce čas.Jsem tu teprve chvilku. |
Delete | 8214 |
9.4.2008 19:12:51
Jiřko,
tak na Vícečetky já chodívala, patřím do "staré gardy", jako je Jana s klukama, Bára, Terreza, Ivul....jen mám tak trochu strach, že by můj návrat nebyl přijat s nadšením....nevím no....před třemi roky tam mezi náma došlo k jistému, nazvala bych to nedorozumění.....no nevyšla jsem z toho tenkrát s právě čistým štítem :-( . |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.