Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Majka&Matúš&Kristián17.2.04 | 4355 |
28.11.2003 10:41:04
Možno trochu neskoro, ale predsa.
My máme doma tiež rybku, a je to strašný snílek, je ale dosť pomalý, samozrejme na to, čo po ňom chcem ja. Ja veľmi na horoskopy neverím, ale na ňom čosi pravdy je. Ešte v pôrodnici mi hovorila jedna upratovačka, že ona má doma rybky dve, povahovo sú skoro rovnakí, večne zasnení, ale vonku sa dokážu zašpiniť behom 1 minúty, prídu s deravými nohavicami, ale nikdy nezabudnú doniesť mamke kvietok. Ja neviem, nám to tá pani asi počarila, presne takto sa malý vracia z vonku domov:)). |
Bibi-bari | 12410 |
6.11.2003 15:02:19
ahoj maly je taky v breznu,ale stihl se narodit ještě jako ryba. je to velky snilek a ma neuveritelnou fantazii! nekdy nestiham co si vsechno vymysli. na hracky je celkem nenaročný vystaci si s kolíčky,pastelkami, kostkami a tak. je to velký příznivecmašinek a tramvají takže už ve 2 letech umel poznavat cisla . ozvete se mi nekdo s březnáčkem
|
máša | 3157 |
15.7.2003 19:37:19
Ahoj Simčo
To se hezky čte, jak holky zvládají školku a jak se zapojují do kolektivu, nikdy mě nenapadlo že dvojčata to mají v tomhle ohledu těžší... My máme ve školce učitelku která je tam od dob sociaistických a sem tam ta výuka podle toho vypadá - prostě starého psa novým kouskům nenaučíš, ale děcka ji i přes to mají rády. Zatím Kája chodila do školičky jen jednou měsíčně , ale od září nastupuje na " tvrdo ". A já teď scháním práci ( ne vesnici není až tak moc možností a o mámu s malým dítětem se tedy zaměstnavatelé zrovna neperou:-)) A co Ty, chodíš do práce? a jak je to u Vás s hlídáním pokud jsou holky nemocné? případně školka zavřená ( svátky, prázdniny a pod. ) Měj se hezky a pozdravuj holky. M |
Simula | 10011 |
14.7.2003 22:31:25
Ahoj, díky za odpověd. Holky do školky chodí, už mají za sebou 1. třídu, po prázdninách je čeká už 2. Do školky jsem je dala hned jak to šlo, a to hlavně kvůli tomu, že jako dvojčata neměly absolutně žádný důvod kamarádit se s ostatními dětmi. Ony si totiž vystačily. I když jsem je odmala tahala po kamarádkách, co měly stejně staré děti, chodily jsme i do Klubu dvojčat - holky si hrály vždy jen spolu. Až ve školce, kdy už neměly za zády mámu a musely se samostatně projevit, začalo to fungovat. Te´d mají holky spoustu kamarádů a jsou rozhodně samostatnější. Do školky chodí rády, když je jedna nemocná, druhá automaticky jde, aby něco nezameškaly a doma to pak druhé vypráví. Bohužel, kvalita školky je ponejvíc závislá na učitelkách. My máme štěstí na skvělé paní učitelky, které se dětem věnují, ale ve školce mám možnost srovnání při různých záskocích. Je to fakt znát a poznají to hlavně děti. Takže přeju tvé holčině, ať se jí ve školce líbí a ať má skvělou paní učitelku. A hlavně si užijte hezké léto!! Simona
|
máša | 3157 |
29.6.2003 19:14:42
Ahoj,
nedávno mi jedna paní ( taky ve znamení berana ) říkala že se mají nechat vybouřit a že je to postupně přejde. Protože rodiče ji taky chtěli " zlomit" a povedlo se a teď prý se snaží dohnat a dělá takové věci, které dříve nestačila. Tak nevím, ono se to hezky říká, ale hůř vychovává, zvláště když já jsem poměrně temperamntní= netpělivá a cholerická a vysvětluji Káji jak má být trpělivá a klidná ... :-)) určitě to znáš Astrolog říkal že ideální povolání by bylo pro ni provazochodkyně v cirkuse. A vážně jsme byli v cirkuse a ona opustila své odhodlání být strojvedoucí a chce mi utéct s cirkusem jako artistka... ale cirkus odjel a Karolína je stále doma alespoň prozatím. A co holky, chodí do školky? a jak se jim líbí? |
Simule |
• |
26.6.2003 23:28:15
Ahoj Mášo, moje holky jsou dvojčata. Povahy jsou sice rozdílné , jen tu paličatost mají společnou. Znám docela dost lidí ve znamení berana a musím říct, že s tou jejich zatvzelostí se asi nedá nic dělat. Mám jen trochu problém s autoritou. Říkám si, že musím dostát tomu o co je žádám, ale někdy raději ustoupím, protože mám pocit, že moje děťátka prostě neuspokojí žádný kompromis. A pak si připadám teda dost hloupě. Jako že výchovu trochu nezvládám, protože se mnou holky mávají, jak se jim zachce. Máš podobné zkušenosti? Jestli máš nějaký recept, jak vyzrát na beránky, sem s ním!! Jinak zdravím tvojí pronceznu a mějte se !!
|
Simule |
• |
26.6.2003 23:28:11
Ahoj Mášo, moje holky jsou dvojčata. Povahy jsou sice rozdílné , jen tu paličatost mají společnou. Znám docela dost lidí ve znamení berana a musím říct, že s tou jejich zatvzelostí se asi nedá nic dělat. Mám jen trochu problém s autoritou. Říkám si, že musím dostát tomu o co je žádám, ale někdy raději ustoupím, protože mám pocit, že moje děťátka prostě neuspokojí žádný kompromis. A pak si připadám teda dost hloupě. Jako že výchovu trochu nezvládám, protože se mnou holky mávají, jak se jim zachce. Máš podobné zkušenosti? Jestli máš nějaký recept, jak vyzrát na beránky, sem s ním!! Jinak zdravím tvojí pronceznu a mějte se !!
|
máša | 3157 |
5.5.2003 14:33:33
taky mám holčičku ve znamení berana a úúúúúúúúúplně chápu to uf!!! z nadpisu. Holčičky jsou dvojčátka, že ? Když si představím naši Káju 2x, tak skládám hlubokou poklonu ;-)). Jó ono na tom horoskopu asi něco je
Hezký den a pevné nervy M. |
Simula | 10011 |
28.4.2003 15:44:20
Aneta a Linda, 31.3.1999
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.