Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Jolka32 | 47073 |
9.11.2006 19:49:26
Ahojky Jovanko!
Tak to mě je líto,chudák holka!!!A co jinak nového,už máš vymyšlené dárky k vánocům?Za chvilku jsou tady.Budu muset končit,už je za mnou řada na počítač,tak se měj,papa |
Jovanka | 21914 |
8.11.2006 14:36:35
Tak Andrea má ode dneška neštovice, takže cestování o minim dva týdny odkládáme....
|
Jolka32 | 47073 |
8.11.2006 13:01:59
Ještě jsem zapoměla,samozřejmě,že se domluvíme,budu ráda jak přijedeš,konečně se poznáme!Snad ten sníh hned tak nenapadne,já taky nerada jezdím ve sněhu,spíš bych řekla,že ve sněhu nejezdím skoro vůbec,bojím se!
|
Jolka32 | 47073 |
8.11.2006 12:43:22
Nazdárek Jovanko!!!!!!
To je fajn,že píšeš,já už pomalu přestávala věřit,že se ozveš!!!! Často jsem na tebe myslela a říkala si,co se ti asi stalo?! Jinak tady se neděje nic zvláštního,akorát Honzík si zlomil minulý týden palec na pravé ruce,takže má ortézu.Vlastně mu to i vyhovuje,nemusí ve škole psát a hlavně prý nemusí chodit do bazénu!!!!Jakoubek roste jako z vody,akorát je trošku lenivý.Aaaa,zrovna se vzbudil,tak musím běžet,dělá nějaký velký kravál,takže zatím pa |
Jovanka | 21914 |
7.11.2006 13:22:56
Ahoj, dlouho jsem tu nebyla, měli jsme rodinné trápení :-(((
Do Vašich krajin se chystám, až budu mít opravené vozítko, pokud ovšem mezitím nenasněží. To bych se bála více než obvykle :-) Pak se domluvíme po mailu, kdy a hlavně kde se potkáme, ano? A jak se Vám daří jinak? |
Jolka32 | 47073 |
4.10.2006 15:50:26
Haloooooooo!!! To tady nikdo už nechodí??? Kde jste,holky????
|
Jolka32 | 47073 |
18.9.2006 20:10:53
Na Alču,jsem se už taky chtěla zeptat,nevím cos ní je,pěkně dlouho o sobě nedala vědět!!
Já ti tak přemýšlela,co bych dělala,celé to odpoledne,kdyby ty kluky hlídal a nějak mě toho moc nenapadlo!Stejně si myslím,že to hlídání bude realné až někdy v zimě,kdy bude mít víc volného času,teď jak říká on:Nevím,kde mám dřív skočit,nějak nestíhám! No,pak dám vědět a určitě ho nebudu kontrolovat,protože bych to nevydržela! Až pojedeš na tu naší stranu,napiš dřív a domluvíme se,abych byla doma,sice se stane málokdy,že jsem mimo,protože na procházku s malým nejde chodit,to bych nezvládla táhnout kočár a ho ještě na rukou,ale pro jistotu! Já končím,mám horu prádla,tak s tím jdu bojovat a pak zalezu honem do pelíšku,ať se chvilku prospím,než Jakoubka zase chytne chuť si povídat.Ještě,že Ondra s Honzou dneska už taky zalezli a nijak kolem toho neprotestovali. papa |
Jovanka | 21914 |
18.9.2006 18:33:38
A kde je vůbec Alča?
|
Jovanka | 21914 |
18.9.2006 18:31:33
Vůbec nejsi zlá matka, to jsem nechtěla, aby to tak vyznělo :-))
Až tam tedy pojedu, ozvu se a můžeme se domluvit, ok? :-) Zkus se s miláčkem domluvit, že jednou za třeba týden nebo dva budeš mít jedno odpoledne volno, ať se stará on. A uvidíš, že to zvládne (jen ho nesmíš kontrolovat nebo se dívat, co a jak dělá, nebo by Tě asi trefilo :-)) - hlavní je, když všichni přežijí a dům zůstane stát :-) |
Jolka32 | 47073 |
18.9.2006 17:07:51
Čauky!
Teď musím vypadat jako nějaká zlá matka,že jsem ho tam nechala tak dlouho,ale chodila jsem pořád k němu a snažila se ho uklidnit,hladila jsem ho,houpala,ale nic nepomohlo.Zkusím to příště a uvidím jak dopadnu. Bylo by fajn se poznat,takže až pojedeš navštívit Míšu můžem se domluvit a sejdem se,už se těším!No a jak je to s tím mým miláčkem?Těžko říct,teď pořád někde lítá,takže to hlídání a starost o ně,nejde zavést,ale určitě se o to pokusím!Ale stejně si to nedokážu představit!!! |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.