Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Žaba (Darek, Alan a Dora) | 901 |
![]() |
14.11.2003 22:36:32
My ty Vánoce moc neprožíváme, možná proto, že nejsme věřící, takže v tom pro nás není ten duchovní rozměr, a manžel doma bývá normálně, takže to pro nás není výjimečné ani tím, že se sejde rodina. Máme stromek, jíme kapra... to je snad tak všechno. Ještě koledy, od té doby, co Darek hraje na flétnu, tak pískáme a zpíváme. Jo, a cukroví, na to si potrpím, je to snad to jediné, co mě v kuchyni baví, míváme ho tuny (a skoro všecko to sežeru já :-)).
Dárky kupuju vždycky na poslední chvíli, absolutně nestíhám. Navíc mám problém vymýšlet je pro mladší děti, protože hračky a knížky mají po starších, tak co by mohly potřebovat? Zatím jsem Doře koupila takovou tu plastovou žužlací knížku (už sice má jednu po Alanovi, ale co se dá dělat?), dřevěnou žabu, co otvírá tlamu, když se s ní jezdí (původně jsem ju koupila sobě, je ze second handu a stála 60,-Kč, to jsem neodolala, ale asi jí ju dám) a pro někoho plastovou rybičku do vany, co byla u Cini-Minis. Mám v plánu toho koupit další 2 krabice, a budou rybičky pro všechny děti. A to je všechno. Ani nemám moc nápady - Darek děsně chce digitální hodinky, ale už má ručičkový, tak nemám chuť je kupovat, ale zase by mu to udělalo radost... Alanovi možná nějaký pohádky, ale to už taky máme, tak třeba na CD, těch zase nemáme tolik... Fakt nevím, a pro manžela taky ne. Je to pakárna, přitom by se mně to moc líbilo, kdybych dokázala vymyslet dárky, co by fakt potěšily. Žaba |
A |
• |
14.11.2003 18:19:30
No vidíš, já jsem si nejdřív myslela, že se budeme muset učit a strašně důkladně jsem se s ním připravovala. teď napíšeme úkoly, připadá mi že jich je hodně. každý den mají psaní a matiku za úlohu. potom čteme. Takže je to tak na ho´dku odpoledne. Jinak ho to celkem baví, tak jsem moc ráda.
Jak to zvládáš, když máš tři děti. Já musím říct, že mi ty dvě úplně stačí. Někdy padám únavou. Co kupuješ na vánoce a jak je prožíváte, jaké zvyky držíte? |
![]() |
13.11.2003 21:48:10
Darek se do školy nijak nepřipravuje, jenom dělá úkoly, pokud jsou. Nebývalo jich moc, tak jednou, dvakrát za týden, ale teď si je ostatní rodiče vymrčeli (nechápu - jako by toho ty děcka neměly dost!), takže bývají častěji, skoro každý den. Když přijde ze školy, tak se chvíli baví, pak udělá ten úkol (pokud nepotřebuje pomoct, tak se v tom neangažuju, ale občas u toho sedím s ním, někdy i manžel) a je to, žádné učení ani nic podobného se nekoná. Alan tu chvíli zvládne vydržet a (nijak zvlášť) nerušit, s Dorou je to horší, většinou ju držím na klíně.
Já jsem chtěla děti co nejblíž k sobě, bohužel se kluci vyvedli až po 4,5 letech. Ale vyhrajou si spolu víc, než jsem se odvážila doufat. Alan s Dorou jsou od sebe o dva roky, teď je to teda docela náročný, ale doufám, že už brzo se spolu vyřádijou. V pátek třeba se po kolenou honili pod stolem a mohli se uchechtat a já jsem měla volno :-). Teda - měla bych, kdyby u nás zrovna nebyla tchýně :-(. Žaba |
A |
• |
13.11.2003 0:24:56
Je pravda, že to už není žádný věkový rozdíl. Náš syn se narodil 17.8.1996.
Jak to zvládáte ve škole, jak se připravuje a co další dětičky. Někdy je to docela náročný a to mám jen dvě. Ale neměnila bych, jsem ráda že je mám, a věkový rozdíl těch 6 let mi moc vyhovuje. když je ve škole tak se můžu věnovat dcerušce, hodně toho dopoledne udělám a odpoledne se učíme atd... Takže v tom je výhoda. |
![]() |
12.11.2003 21:11:28
Tak já mám Darka 11.7.1996, ale v červenci je mrtvo, tak se přidám k Vám - v tomto věku už je to stejně fuk, měsíc sem, měsíc tam... Pak taky máme Alana 10.12.2000 a Doru 20.1.2003.
S těma zubama asi budu taky trnout, ale ony se Darkovi začínají měnit teprve teď, úplně vyrostlej ještě nemá žádnej stálej, takže tyto obavy nás sice teprve čekají, ale velmi záhy. Teď má zrovna zánět středního ucha. V neděli mu to píchali, kňučel a naříkal, bylo mu blbě, původně mu antibiotika dát nechtěli, ale nakonec to jinak nešlo - když to včera viděla ušařka, málem ju polejvali, hnis mu z toho tekl vyloženě proudem, to se prý hned tak nevidí. A hned dneska ráno ožil, už má roupy :-). Ahoj Žaba |
A |
• |
12.11.2003 16:36:08
No vidíš, máme stejně staré děti, bude o čem psát, akorát mám oba srpnové 1996 a 2002, kluk a holka.
S těma zubama je to o strach, taky pořád říkám , aby dával pozor, ale kdepak, neohlídá se to a stane se hned. Kamarádky syn boural na kole, oba přední to odnesly a dopadlo to dobře. Držím pěsti. Co malá, a co budete kupovat na vánoce. Těším se na tu přípravu, atmosféru, zdobení,... |
Pidala+30.12.02 Anetka | 10073 |
![]() |
8.11.2003 18:54:00
Ahojky,já mám kluka-září 96 a holku prosinec 02-taky nikdo v září není-tak jsem mrkla sem.
Mám teď trápení s klučinou-včera si vyrazil zuby-už to byly druhé-v pondělí jdeme k zubaři-dost se toho děsím. Zatím ahojky.Jarča. |
A |
• |
25.10.2003 20:51:27
Tak nevím, proč se tato diskuze nerozjede, copak nikdo nemáte dětičky ve věku 7 let. Mám synáčka srpen 1996 a pak dcerušku srpen 2002.
|
Ali |
• |
29.9.2003 22:33:18
Tak se chci zeptat na hemo po porodu díky velkému tlačení. Jaké máte zkušenosti. Co pomahá. Jak na ně prostě nějak vyzrát.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.