| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Televizní pořady

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
 Názory 110 z 37883  [Dalších 37873 >>]
Čumča. 160024
15.2.2025 10:26:15
přidávám se k pozitivním ohlasům na seriál Děcko:-)

chytlo mě to hodně, zkarikovanost některých postav mi nevadí, to je prostě účelový umělecký prostředek

a bylo mi slušně blivno z návštěvy hlavní hrdinky u rodičů (brr, z toho Ctirada Götze mě fakt mrazilo)

mmch, už toho na hlavní hrdinku je fakt moc, to není možný, aby život stále kálel na jedno místo a ženská to mohla unést
Stará husa 154854
27.1.2025 11:06:09
Taky se mi víc líbily knížky. Od Klevisove jsem četla všechno. A nelíbil se mi ten herec, co hrál Bergmanna. Takový malý tunta. V knížkách jsem si ho představovala jako velkého mužného chlapa.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
27.1.2025 10:54:41
první příběh - myslíš Kroky vraha? (film byl první dům na samotě, na rozdíl od knih, ale tam myslím nehrála brožová, ale dům si moc nepamatuju)
já byla z kroků trochu zklamaná, oproti knížce vynechali celou dějovou linku, která ten příběh (podle mne) držela úplně v jiné rovině... ale chápu, do jednoho filmu by to nacpat asi dost dobře nešlo...
K_at 121378
27.1.2025 9:39:32
Já jsem na iVysílání ČT shlédla zfilmovanou Klevisovou, zatím 1 příběh. A s manželem jsme byli fakt příjemně překvapení výběrem herců do netypických rolí, a hlavně tím, že všichni fakt hráli hezký, i mladší generace byla výborná. Jak nesnáším Brožovou, tak její alkoholická panička byla skvělá.
Koníček mořský 156666
27.1.2025 9:24:47
Tak hlásím, že Děcko se mi definitivně líbí. Postavy jsou samozřejmě trošku zkarikované a nadsazené, ale jo, je to vtipný a zajímavý, když si člověk zvykne na ty příšerný lidi. Ale na ty se snažíme zvyknout i v reálu. Hlavní postava je prostě obyčejná, jednodušší ženská, která se nějak snaží zvládnout životní peripetie. Na Rodinu asi nechodí, tak ještě úplně neví, jak se to dělá.
Oddechový seriál na vážné téma. Stejné téma (náhradního rodičovství)je sáhodlouze zpracované i v Ulici, tak komu se to nelíbí na ČT může se koukat na Novu.

V Děcku jsou neokoukané herecké tváře - teda kromě Pecháček, která se donedávna jmenovala Bárdos, takže je vlastně taky nová.
Beat 107867
27.1.2025 9:20:02
Souhlasím s Radkou a s Rose. Postavy jsou to záměrně vyhnané do extrému. Vcelku všechny. Ale umím si představit, že každá jedna muze existovat.

Mam rada Werichovo„Lidé s fantazií nejsou nebezpeční. Nebezpeční jsou jenom ti, kterým fantazie chybí, takoví, co jdou jako kůň s klapkami na očích, kteří si neumějí představit, že může být ještě něco jiného, než oni myslí, že by mělo být“
byvala radka 154149
27.1.2025 8:53:02
Lenko, to s tim synem snad ani nemyslis vazne? Jasne je videt, ze ho ma rada a dela, co umi. A ze nezije v naklizenem bytecku? Na tom zalezi ze vseho nejmin. Mi je tedy rozhodne sympaticka, snazi se, dela, co umi Ano, je chaoticka, ale i takovi lidi jsou. Sama jsem napul takova a znam hodne takovych lidi. Me naopak desi chladni a usporadani lide, co maji vzdy vse v cajku a "nedelaji chyby"
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
23.1.2025 14:18:57
tak jsem dneska při čekání v servisu koukla na první díl Děcka - a můžu říct, že mě to vlastně dost mile překvapilo... tady to dostalo celkem dost bídu, muž to prý po pár minutách vzdal jako nekoukatelný, ale asi jak jsem holt byla předpřipravená na nic moc a ještě s vědomím dlouhého čekání, kdy každé rozptýlení dobré, zdálo se mi to ve výsledku dost fajn ~:-D
hlavní hrdinka je sice totální chaotička, ale na druhou stranu když se na ni hrnou všechny ty věci najednou, každý má na ni nějaké nároky, nějaké očekávání a nic nevychází tak, jak by sama potřebovala, snadno se začnou věci komplikovat ještě navzájem... ~:-D
někdo tu zmiňoval, proč jako musela nutně pro test - tohle plně chápu, pamatuju si, jak manželova věta "ty jsi snad těhotná" roztočila neuvěřitelně můj mozek do obrátek a já měla problém si ten (téměř okamžitě koupený) test nechat až na doma ~t~ ta potřeba vědět to, naprosto přebíjela jakoukoliv jinou myšlenku :-)
vlastně žádná z těch postav mi nepřišla nijak nereálná, prostě klasicky zhuštěné charaktery, aby člověk na první dobrou věděl, co je ta která postava zač...
beru to jako oddechový seriál, kde se vážně nevážně pojednává o vážné věci... a jako bonus ještě Hořovice ~R^ ~:-D
Dooly. 12201
22.1.2025 11:16:24
Lenko jo, asi bych to nezformulovala tak presne,ale pod tvoje slova bych se mohla podepsat. Ta zenska je proste protivna tou svou nezodpovednosti ,vuci vsemu a vsem,zejmena detem. Sobec
Lenka Pražanda 128023
22.1.2025 9:40:03
S neuvěřením čtu, jak tady vesměs chválíte Děcko. Upoutávky mě navnadily tak, že jsem se musela podívat. Kromě toho, že je to zmatené a překombinované, je hlavní postava jedním slovem hrozná. Ta ženská je na zabití jak se chová. I ty její děti mají víc rozumu než ona. Zaspí, do práce jede pozdě, ale musí si nejprve koupit a udělat test ~q~ Jako vážně? Nemohlo to počkat po pracovní době? Nedivím se že nemá na nájem, když má takovou pracovní morálku.
U té scény v dětském domově jsem si říkala, že by tam jejímu synovi bylo líp než s ní.
Vážně existuje někdo tak nesympatický, nespolehlivý, nevychovaný a nezodpovědný? To snad ani není možné ~a~
 Názory 110 z 37883  [Dalších 37873 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.