| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Náboženství

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 29549  [Dalších 29479 >>]
K_at 121378
15.5.2022 15:47:53
Libiku, ale prd a vořech.
kosatka2 89902
15.5.2022 15:46:42
ježiš libiku, to je jak ve škole, proč bych jako měla shrnovat, co duka řekl či neřekl, mě jeho senilní žvásty nezajímají. když chci, pustím si toho, kdo mi víc vyhovuje

Některé z mých dětí jsou pokřtěné, takže mě k vůli nim zajímá, jak církev dneska vypadá. A dost mě unavuje, jak furt musím korigovat každou blbost, co nějakej senilní geront někde kvákne.

A asi by bylo fakt lepší, jak někde řikal halík, aby ta těžkotonážní barokní loď církve už konečně klesla ke dnu, když se neni schopná sama zevnitř reformovat.
Yuki 00,03,07 49504
15.5.2022 15:05:36
libiku, možná se pletu, ale mám trochu dojem, že tady věřící máte takový "potomkovský rodinný postoj" k Dukovi
Sice s ním v mnoha věcech nesouhlasíte, ale je váš a běda ostatním, když vyjádří taky nesouhlas, to se za něho budete bít a hájit ho,
možná z obav o "útok" proti církvi, možná nějaká vaše úcta k tomu člověku, možná nesouhlasíte jen vnitřně, ale nebyly byste ochotní to vyslovit nahlas, takže běda těm, kdo to udělají, navíc nevěřící, přesněji nečlenové církve
Marika Letní 140743
15.5.2022 15:04:04
Tak já jsem až skoro nekritická k EU, jsem velmi proevropská. Ovšem přístup, kdy jsou migranti nekriticky vítaní, je mi cizí. Jsem realista, asi tedy xenofob. Ale je mi to jedno, realita ukázala, že nezvládnutá migrační vlna Afričanů a muslimů z Blízkého východu zadělala EU na problémy na dlouhé roky. Nakonec další původně otevřené státy svůj přístup přehodnotily.

Namátkou.... Švédsko čelí rostoucí kriminalitě gangů, zejména na sociálně znevýhodněných předměstích. Už před nějakou dobou změnili azylovou politiku. Pod tíhou tvrdé reality už jde pomatená hyperkorektnost stranou a vrací se zdravý rozum.
libik 142094
15.5.2022 14:48:42
Kat, začala jsi ty a kritický názor lze mít na cokoliv, já nebudu psát, že jsi chuděrka, to je přesně to, co s námi dělají povrchní vhledy na problematiku (nejen) církve na základě zaručených zpráv.

Jenom opakuji, že jsem ráda, že Je Duka střídán, protože navzdory svým osobnostním kvalitám, své dobré, hluboké víře i lidskosti, je rozdělovníkem nejen v ŘKC.
K_at 121378
15.5.2022 14:40:23
Libiku, ty jsi opravdu chuděrka. Já mám kolem sebe každý den cizince z různých zemí světa. Opravdu jsem strašný xenofob. Vyloženě. Pokud myslíš to, že vidím bezpečnostní rizika u tisíců utečenců i ekonomických migrantů v uplynulých letech, tak jsem spíš realista. Odpor k EU? Haha. Myslím, že odpor EU souvisí s jistou krizí hodnot a směřováním Evropy jako takové. A s tím souvisí i EU. Nebo nelze mít kritický názor? ~3~ to je fakt ubohý pokus. ~6~
libik 142094
15.5.2022 10:07:06
Kat, tak pěkně mávejte mávátky a říkejte, co je vhodné. Tobě do toho teda trošku leze minulost, viď (když už jsme u těch citací) - xenofobie a odpor k EU (psssst, teď to není vhodné~;))
Ennywan 4062
15.5.2022 9:01:08
Ropucho a mohla bys tady ten kontext nastínit?
Marika Letní 140743
15.5.2022 8:32:35
V kontextu je ten Dukův blábol právě ještě horší. :-©
K_at 121378
15.5.2022 8:15:18
Libiku, ty máš asi fakt pokroucené vnímání toho, co je nějak řekněme vhodné, nevhodné. I co to je být ve funkci = mít zodpovědnost za to, co vysílám z titulu zástupce významné organizace. Zeman je skoro na márách, ale furt je to prezident. ~d~ o dalších tvých výrocích zde raději nemluvit, tam už ztrácím slušná slova.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 29549  [Dalších 29479 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.