Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
caira (Vojta1/03,Mates11/04) | 5858 |
4.3.2023 10:04:59
No, jak jsem tak přečetla diskusi, jsem opravdu ráda za skorodospělé syny, kteří po mně snad nikdy neřvali. Já po nich zařvala v případě, že se hnali do průs..., ty neviděli auto, jámu apod. Prostě zařvala sem, když šlo o zdraví.
S manželem máme velmi shodnou výchovu. Když šli kluci jen za jedním ( a to bylo většinou z důvodu nepřítomnosti druhého kvůli službám v práci) dočkali se odpovědi : My se domluvíme a řekneme ti. Chodí se domlouvat dodnes (domlouvat! Ne dovolovat). Je jim 20 a 18. Respektujeme se nevzájem. |
Alraune | 129596 |
3.3.2023 15:00:40
Nehádat se za cenu, že mě někdo fyzicky napadne, když zvýším hlas, to je spíš toxické, než zdravé.
|
Dolores Nowaco | 159155 |
3.3.2023 14:39:53
Tak to byl totální hajzl . Kdyby to udělal mě, tak bych mu tu facku okamžitě vrátila, aspoň teď už určitě.
|
Dolores Nowaco | 159155 |
3.3.2023 14:37:23
"Nemáš po mámě co řvát."
A máma po dceři co řvát má? Přečti si to pořádně. Řvali na sebe OBĚ. Otec ale seřval jednom jednu z nich. |
kachna_ | 144932 |
2.3.2023 16:40:19
Jednotnost ve výchově je podle mě "u jídla se sedí", "když A řekne, že dítě někam nesmí, B to vědomě nepovolí".
To, co popisuješ ty, podle mě nemá s výchovou moc společného. Ale je fakt, že manžel se málokdy zastává dětí. Většinou mlčí. Ono, teda, mluvit, když jsem fakt naštvaná, není cesta k uklidnění kofliktu. Mamča měla jinou variantu - před nevlastním tátou se mě zastala a pak mi vždycky vynadala, že to vlastně byla moje vina, takže jsme pocit křivdy měli spravedlivě oba |
Filomena74 | 159536 |
1.3.2023 13:01:07
No my se začaly hádat s mámou v mě pubertě, obě adhs, to prostě není lehké. Díky tomu vím,že takhle s holkama nechci komunikovat a že hlavně já musím zachovat chladnou hlavu i když je to občas těžké.
|
Filomena74 | 159536 |
1.3.2023 12:59:04
My máme taky Diagnose u holek až v pubertě na adhs und ads a později se přidalo autismus spektrum u obou a ja díky holkam jsem se nechala vysetrit až ve 40 letech. Díky bohu za to,mám I autisticke ctrty,ale na to nepotřebuji Diagnosu. Určitě by to bylo pro tu mladší s hypearaktivitou lepší, kdyby jsme šli k psychožce dříve,ale manžel se toho bál,stará skola.
Obě byly výborne studentky tak do 6 třídy,pak v pubertě přišlo zhoršení neboť se musely více soustředit,k tomu bouře hormonů. Ani jedna to nebude mít v životě lehké ale doufám,že se zdárně poperou. Starší byla inteligentní spíše introvert, a mladší takový živel a dnes to mají obráceně. Dnes můžou pracovat z domu, mají různé terapie, atd. |
Filomena74 | 159536 |
1.3.2023 12:50:20
Tak já měla tu tvoji funkci I manželovi,ale zase ne že by manžel nic nedělal, ale byl od rána do večera v práci a ja měla a mám castecny ,a ten si ponecham I když holky jsou už obě skoro dospělé,teda jedna už je 4 roky a ta druhá bude v lete
|
Filomena74 | 159536 |
1.3.2023 12:47:17
Tak my se většinou předem domluvime,ale ne vždy a občas máme na to jiný názor. Ten probereme spolu prvně a pak s holkama,teď už jsou velké, takže u nás je to hlavně o komunikaci mezi mnou a holkama.
|
Filomena74 | 159536 |
1.3.2023 12:45:16
Půlko tak my se obcas taky hadame s holkama, jsme všechny tři trochu vybusne, ja se ale hodně krotim.manzel nejde do Konfliktu neboť má strach že bouchne,a pak to Prozent a já mám strach aby nedostalo infarkt. Obě holky jsou ads,adhs a autistische Spektrum ale obě úplně jinak. Jd to náročné, chodím teď dl poradenstvi ,abych se vyvarovala chyb a věděla jak správně s nimi komunikovat.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.