| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nervní matky

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 49909  [Dalších 49819 >>]
agentka 43010

Re: Ahooooj

8.2.2008 15:36:31
Bruni, tak jsem ho asi přechválila:-(, zázračné uzdravení se teda nekonná, je mu zase podstatně hůř, no prostě zítra se uvidí.
Ivik a kluci 00,03,06 37579

Re: Ahooooj

8.2.2008 14:48:38
Jo a dobře, že je malýmu líp :-) a ten výtěr - aspoň budete mít jistotu.
Ivik a kluci 00,03,06 37579

Re: Ahooooj

8.2.2008 14:45:08
Agentko, já vim, že to ty družinářky nemaj jednoduchý, ale myslela jsem, že víceméně vybíraj jen peníze, když někdo něco rozbije a pak to dají třeba opravit nebo koupí novou věc samy. A ne ty rodiče.

Jinak ono to asi zas tak jednoduchý nebude, páč prý už se jim ulomilo v našem oddělení 6 panáčků a ty, co oni budou posílat, jsou do vedlejšího oddělení, takže já stejně musím sehnat náhradní.
Paní družinářka si myslí, že když už jednou jedný mamince poslali zadarmo v obálce asi tři panáčky, tak to takhle půjde i teď. Jenže já teda nevim, ale kdyby tam takhle napsal každej a každýmu měli zadarmo poslat náhradní díly, tak se jim to za chvíli nevyplatí.
Tak to vidím tak, že nakonec asi koupím novej celej fotbal.
agentka 43010

Re: Ahooooj

8.2.2008 13:29:54
Ahoj.

Tak jsme přežili noc v poho, usnul už v sedum a to ještě jen díky tomu, že přijel M9ra už v pět, jinak bych ho bdělého ani do těch sedmi neudržela, já sice chvilku se špatným pocitem, že ho opouštím v nejtěžších;-) chvilkách, šla si zacvičit, jak byl hotový byl dost šmudlací, ale většinou jen se mnou. No párkrát si tam večer ještě zaprskal, ale jinak nic, spustila se mu ta rýma, v noci měl asi 38 a ráno něco před 37, takže už pohoda, pro klid své duše a velké blízkosti doktora, jsme tam ráno zašli, udělal mu výtěr, řek, že ten krk má docela červený,tak zítra uvidíme, jestli tam nějaký baciláci budou, máme si zavolat na pohotovost pro výsledky a kdyžtak si tam dojet pak hned pro prášky, přijde mi to fajn, než čekat až do pondělí, ale jak moc nemarodíme,tak se možná divím nad samozřejmostí. ;)

Jinak Vám všem děkuji za trpělivost se mnou, holt jsem zase o zkušenost bohatší:-) a příště budu už vědět;-)

Leni, ty sis teda včera užila:-©

Bruni, teda přístup vaší družiny, to by byla spása, to se teda u nás neřeší, někdy byl dost velký problém , když zničíli něco drahého to z rodičů dostat:-(
Ivik a kluci 00,03,06 37579

Re: Ahooooj

8.2.2008 11:44:36
Leni, tak to byl fakt "príma den" :-(.
Některý lidi taky naprosto nechápu a štve mě to, jak se chovaj.

Já teď zrovinka narazila na velmi příjemnou paní. Volala jsem totiž do Chemoplastu, protože Jiřík ve družině rozbil panáčka z fotbalu. Ona ta hra ale možná už je buď stará nebo třeba je nějaká špatná, protože se jim těch panáčků zlomilo několik během pár dnů.
Mně dala paní družinářka adresu té firmy a ať seženu novýho panáčka.
Tak jsem tam volala a paní povídá - vy jste z Prahy 5, že? To už jste asi pátá, kdo volá. No jiná už by byla naprdnutá, tahle se se mnou v klidu domluvila, že už prý mají připravenou sadu panáčků a pošlou je jen za poštovné a balné, ale kdyby prý paní družinářka trvala na tom, abych přinesla toho jednoho panáčka za toho rozbitého, tak mi ho zvlášť pošle.
To je, co? Celou dobu byla hrozně milá.
Tak jsem jí řekla, že jestli po mně toho jednoho bude někdo chtít zvlášť, tak jim to tam rozhodně vysvětlím.

No já to nechápu. Když mám na starosti družinu, tak dostávám nějaký peníze na hračky, chápu, že když dítě rozbije nějakou drahou věc nebo třeba celou hru, tak koupí novou nebo přinese peníze, to by mi nepřišlo divný, ale aby každou takovouhle prkotinu řešil každej rodič zvlášť? :-O
Hanka+4/92+8/95+11/00 46277

Re: Ahooooj

8.2.2008 11:17:01
Ahojky.
Leničko to si si to včera hezky užila.;((!Mě taky štvou ty kvanta bezohledných lidiček co je jich tady všude kolem hromady:O(
lipoo 47870

Re: zas to blbne!!!

8.2.2008 10:20:42
Leni-tak to je fakt super..nezávidím.
lipoo 47870

Re: zas to blbne!!!

8.2.2008 10:20:18
Leni-tak to je fakt super..nezávidím.
LenkaVa 28901

Re: zas to blbne!!!

8.2.2008 1:20:10
Agentko, vydrž, snad už bude ráno lépe. Ono se to přehoupne.

Maci, kdyby jsi to tady dneska viděla :(

Doma jsem ráno lítala jak hadr na holi, každou chvíli zvonil telefon, pak tady pár lidí i bylo.
Já jsem potřebovala jet do města koupit dort pro jednu paní, protože její muž má o víkendu narozeniny a taky jsem mámě slíbila koupit ubrusy.
Měl mě přijet jeden chlapík s balíkama (včera mi to slíbil), vždy jezdí mezi polednem a jednou a tak jsem vyčkala do půl druhé a volala mu a on mi sdělil, že nepřijede, protože nemá cestu kolem (přepravní služba), tak jsem se poprvé rozčílila, pak sednu do auta a ve městě lidi blbli nebo co, takže všude kolony jako prase.
Dojdu do Tesca, že něco nakoupím. Pak jsem se rozčílila u banánů, protože ženská se v tom hrabala jak ..... nevím co ....... pak si našla obrovský trs banánů, krásných, čistých, ulomila z toho 2 ks a zbytek hodila do té bedny zpátky asi z metrové výšky :(
To už jsem se do ní pustila (mmch bylo jí něco kolem 50-60 let), protože mě takhle bezohlednost hrozně vadí, hlavně že ona má banány hezké :(
Dojdu k masu, tam měli řízky za 86,-Kč. Pro černé nebylo kam plyvnout a ještě se hádali s tou obsluhou, co vlastně chtějí a za kolik, takže to chudák asi 5x předělávala :(

Pak jdu k pokladně a za mnou v obrovské řadě stojí paní s berlí, stará, a třímá v ruce 2 kostičky droždí. Tak jsem jí říkala, ať jde někoho poprosit dopředu, ať jí pustí a on jí nikdo nepustil. Tak jsme tu frontu spolu vystáli a já jsem jí pustila před sebe, protože jsem měla plný košík a lidi za mnou brblali.
No děs.
Cestou domů jsem jela za nějakým wartburgem a chlap měl místo brýlí popelníky a jel přes oba pruhy.

Přijedu domů a tady byl neskutečný bordel.

Pak tedy přišla Jana si pro ten batoh a nakonec přijel Pavel se zbožím a zase má sotva polovinu.
Mě z toho asi švihne.

Nakonec večer volala má drahá matka a zase mě zasypala výčitkama, že pořád jen pracuji a nemám na nic čas.

Stačí?
Den jako fík :(((((((((((((

Batohy jsou super. Jsem spokojená, teď ještě uvidíme jak děti, ale uvažuji, že je schovám a vydám až na konci prázdnin, aby to bylo nové.

Lidko, byla tam taška.

Hezky se vyspinkejte, já jdu něco dělat.
lipoo 47870

Re: zas to blbne!!!

7.2.2008 22:43:04
agentnko-pokud u toho nic jinýho nemá,já bych ho v horečce nechala radši v klidu-ale samo,je to na tobě....POkud nekašle,nebo ho nějak dramaticky nebolí v krku-že by to byla angína-spíš to bude ta viroza-neboli chřipka co všude řádí a je ji všud eplno..
jinak Danek už tu ječel,že k zápisu nejde,aŤ tam jdu sama,že počkká před školou:(:(..pokud jsem vám to tu už nepsala
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 49909  [Dalších 49819 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.