| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nervní matky

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 49909  [Dalších 49829 >>]
Anakonda+2 75682

ahojky

8.2.2008 19:57:06
nestíhám dočíst:-(

Leni, to byl teda den blbec!:( Snad budeš mít už klid!.-) Zasloužíš si to:-)

Auto je fakt super.

Nejedeš o víkendu do Mostu?
My jedeme do CV.
lipoo 47870

Re: Ahooooj

8.2.2008 18:44:17
Bruni-čtenářský jsme v první určitě neměli...snad taky až v té třetí,čtvrté?Myslím,že spíš až v té čtvrté nebo snad páté:-))
a mimochodem loni ani letos žádný deník nemá...
Ivik a kluci 00,03,06 37579

Re: Ahooooj

8.2.2008 18:07:21
Lidko :-), teda to je super, když to školník natáčí :-D.
Vidíš, to by mě ani nenapadlo a zrovna třeba u Jiříka bychom se po pár letech taky určo pobavili :-). Tak si to musím zapamatovat a zkusit to, až půjde Adam. Ale to bude určo nuda, když se na to budu připravovat :-P.

Jiřík se přihlásil do recitační soutěže ve škole, tak jsem na něj zvědavá. Ani nevím, jak to bude probíhat a kolik budou mít obecenstva, on je dost stydlivej někde se předvádět.
Ale mají pravidelný hlášení ve školním rozhlase, střídají se po třídách, tak prý až bude jejich třída na řadě, tak to tam může do rozhlasu zarecitovat :-), s tím vyloženě hned souhlasil, tak mám z něj radost. Doufám, že se otrká a nebude ze všeho vyplašenej.

Jo, holky, co máte prvňáčky, taky už máte čtenářský deníky? My jsme je myslím měli až ve třetí třídě. Docela mě to překvapilo. Příští pátek si je bude pančelka prohlížet a každý má mít aspoň jednu knížku zapsanou.
lipoo 47870

Re: Ahooooj

8.2.2008 18:02:58
večer hodím fotečku
lipoo 47870

Re: Ahooooj

8.2.2008 17:56:15
Bruni-tak to je síla....!!!Já akorát sháněla nějaký plakát lidskou kostru,kterou Tom ve třídě natrhl,ale naštěstí nesehnala...:-))tak prý to zalepí...

Agentko-to máte dobrýho doktora,že vám udělá výtěr....

no,tak náš zápis-ani nevím,jen si to dovedu představit..páč u nás chodí dítě do třídy samo,a rodiče dojdou až na konec...takže jsme šli k učitelce,která učila Toma..mezitím tam poletoval školník s kamerou a točil,střídal třídy-takže vlezl zrovna ,když tam byl danek a natáčel ho...vycházel ze třídy a když zavíral tak říkal "je dobrej" a smál se..tak nevím co tam perlil...pak nás učitelka zavolala,řekla,že je uplně jiný jak Tom,že je se vším hned hotový a s ničím se nepáře:-))NO a to mohla být ráda,že tam kreslil,páč říkal,že kreslit nebude v žádnýmp případě.Učitelka nám pak říkala,co ji všechno říkal-ale už si to nepamatuju:-))že měl nakreslit panáčka a on řekl,že ho neumí,že narkeslí radši slunko...pak nakonec,že ať si jde pro dárečky,tak Danek řekl,že kvůli tomu tam přišel:-D...já ho nevěděla nač ho nalákat,tak jsem použila dárečky...no a Tom byl s nama,tak Tom dostal taky kokinko..jinač dostali KUbíka PLay-toho dražšího,Kouzelný brčko,a nějakou krabičku od Emca..nějaký sušenky či co...pak nějaký papíry na doplňování a keramický písmenko,a nějakýho panáčka na špilku...NO,Danek byl docela spokojený,akorát naštěstí mu učitelka nerozumněla,když odevzdával výkres,tak říkal,že to nemohla nakreslit hezčí,že ho štípe "čambrla",tak se na to nemůže soustředit....
no u ušního taky dobrý,Tom má ucho jen zalehlý,tak dostal Aerius a může do školy:-D
k jeho velké nelibosti.
agentka 43010

Re: zas to blbne!!!

8.2.2008 17:45:00
Ahoj Maci,
s tím pečením jsem si hned vzpomněla, že včera Míra říkal,že to přeháníme:-), neboť jak jsme uvězněni doma a roupama už pak nevíme, co by tak pečem:-)
Udělala jsem tak dobrý tvarohový krém s borůvkama a ta malá potvora k tomu ani nečuchla:-(, ale hlavně, že to užíral, když jsem to dělala, ale chápu, že teď asi velký hlad nebo spíš chuť nemá.
Ivik a kluci 00,03,06 37579

Re: zas to blbne!!!

8.2.2008 17:44:00
Taky doufám, že se po obědovečeři Lidka ozve, taky se chci pobavit :-).
macinam 20024

Re: zas to blbne!!!

8.2.2008 16:49:11
ahojte broučci :-)
pečou se mi v troubě tvarohové koláče a už tu začínají pěkně vonět ~k~~j~

Leni, to byl ale hnusnej den!! A zrovna ty ;(( Ne že bych to někomu přála, ale s tvým zapřažením a pracovitostí.... přála bych ti aby se ti takové dny jen a jen vyhýbaly. Kolikrát si řikám, jak bych ti pomohla bydlet blíž, takhle mám pocit,že v podstatě nic nedělám... chjo ;((
MÁM TĚ MOC RÁDA

Hani, tebe sem se chtěla optat, když brousíš za den několikery nehíky, toho musí pořádně bolet ruce ne??? Nebo je na to i nějaká "bruska"????

Ivy, ta vaše družinářka je rozhodně hoodně zvláštní... to mohla sama zavolat a jen upozornit rodiče, že případně budou panáčky platit... stejně jsou nakonec zdarma ne? chjo... aspoň že ta paní byla fajn :-)

Agentko, ráno bývá vždycky líp než večer nebo odpo... uvidíš co výtěr

Lidu to je fajn se zápisem, ale to nám musíš víc popsat, když se všichni bavili ~k~;)
lipoo 47870

Re: Ahooooj

8.2.2008 15:56:54
tak zatím nedočítám-jen hlásím,že zápis za náma...danek to zvládl skvěle-bavily se všichni:-D..ještě dočtu a napišu-až udělám oběd:-D
Ivik a kluci 00,03,06 37579

Re: Ahooooj

8.2.2008 15:47:22
No tak ještě že jste šli, do zítra vydržíte a pak uvidíte.
Nás se ta rýma taky drží, ale zajímavý je, že Adam ji měl jen dva dny, pak pár dní nic, pak kašel. Já s Páťou už s tím bojujem přes týden. Ale naštěstí bez teplot.
Pořád říkám, že má radši mrznout.
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 49909  [Dalších 49829 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.