Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Lída+2 | 28136 |
6.4.2012 16:23:57
Si to užijte.
Já užívám samoty. |
Lída+2 | 28136 |
6.4.2012 8:25:29
Dolly kampak jedete?
|
Lída+2 | 28136 |
6.4.2012 8:25:08
TAk přeji krásné velikonce.
Děti od včera prázdniny. Dneska odjeli na soustředění. A v neděli si pro ně jedeme. V pondělí si je chci taky trochu užít. |
Dooly. | 12201 |
6.4.2012 8:02:09
Ahojky preju vam vsem krasne velikonoce! My mame volno uz dneska a zitra odjizidime,tak musim prat uz ted
|
Lída+2 | 28136 |
14.3.2012 9:58:04
Ahoj všem.
Tak nám Dana vybrali na otestování talentované mládeže v kraji v orienťáku - trouba nechce jet....., že není pokusný králík.čeká mě zítra pohovor s trenérem...protože já ho nutit nechci. Holt kdyžtak najdem jiný sport. Jinak vše při starým. Měli jsme jarní prázdny. Kluci si ještě zalyžovali....takže dobrý A ve středu Lukovi nalepili rovnátka...takže užíváme zábavu s tím.....sekáme zeleninu,aby jí mohl jíst lžicí....protože jí má rád a má zakázaný i čínský zelí.....tak to si krájí na nudličky a okurky, mrkve a podobný sekáme....supr zábava, že jsem je to učila jíst....kdyby to neměl rád...bylo by to jednodušší....(to poslední neberte vážně) Jo a nesmí ani kurky od chleba. takže jeho svačiny do školy.....značně schudli. NA velikonoce pojedou na soustředění....,ale tak napůl...bude blízko. TAk spát nebudou celou dobu. |
Nykolka,Naty 04/04,Ráďa05/09 | 23963 |
27.2.2012 9:20:14
Dooly, jo autem je to delsi cesta, ale loni nebyl problem, bylo to uplne v pohode. U toho letadla mam strach, z toho cekani na letisti, cekani na presun a tak. Nahanet ho po celym letisti se mi fakt nechce.
No uvidime, jak se nakonec rozhodneme. Taky zalezi, jak budou otevreny/zavreny jesle, jak bude Natalky tabor. |
Dooly. | 12201 |
23.2.2012 18:00:37
Nyko a Rada vydrzi lip v aute nez v letadle? to me prekvapuje..je to preci jen delsi cesta,nebo?
|
Nykolka,Naty 04/04,Ráďa05/09 | 23963 |
23.2.2012 10:21:20
Ahoj,
Lido, tak to mas dobry, ze si v tydnu trosku od manzy odfrknes a mas cas venovat se sama sobe-siti. Hlavne ze kluci uz jsou v pohode a neni s nima "zadna" prace. Ja mivam volne stredy, manza jezdi vecer na hokej a vcera jim to nejak nevyslo a byl doma a ja byl cely vecer nerovozni jak starej pes-nemela jsem ten SVUJ klid. Lido to je dobre, ze se Dan s tema nehodama zlepsil. drzim palce at se tak dari i po vysazeni leku. Dooly, no to je jasny, ze se neda planovat dokud nemas v ruce smlouvu, asi to musi byt na bednu, nevedet co bude, co? Viky pojede na tabor? My jeste nevime co s letosni dovolenou, spocitala jsem dane a na dovcu bude. Meli jsme v planu Slovinsko, me by se libilo tak 4dny more a 4dny jezera,aquapark a nejaky vylet. Ale nevim nevim, ubytko na 4dny u more mi tam prijde jako nerealny, vsude maji nabidky na cely tyden a jeste k tomu mi to tam prijde dost drahy, tak to mozna jeste prehodnotime. S Radulou si letadlem letos jeste nikam netroufnu, on je jak nerizena strela. |
Dooly. | 12201 |
23.2.2012 9:07:20
ahojky,
Nyko,to ma Naty vel.jako kamosky kluk,co je s Vikym stejne starej.Kdyz u nas byl na navsteve a videla jsem ty dvoje boty vedle sebe,myslela jsem,ze tu mame miminko uz jsem holt zvykla na jienj kalibr Na leto zatim plany nedelam,musim pockat,jak to dopadne s praci.Vis jak .. dokud nemam smlouvu,nicemu neverim a co vy?kam se chystate? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.